Montreal – NJ Devils 4:6 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Anaheim – Winnipeg 0:3 (kon.)
San Jose – LA Kings 4:1 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 6:4 (kon.)
Chicago – Colorado 2:5 (kon.) | Minnesota – Ottawa 7:2 (kon.) | Washington – Tampa Bay 4:3 (po pr.)
koniec
Minnesota Wild
7:2 (0:1, 3:1, 4:0)
Ottawa Senators
cz Piatok 29.11.2019, 22:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:38 Jason ZUCKER - 7:2
     
    51:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Rýsuje se obrovský debakl, Ottawa inkasuje již posedmé! JASON ZUCKER nyní zůstal úplně nehlídaný, bez problémů se tak dostal před gólmana hostů, kterého v klidu překonal střelou do protipohybu. Asistence: Jared Spurgeon a Jonas Brodin.
    50:50 Eric STAAL - 6:2
     
    50:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí velmi rychle využili přesilovku čtyři na tři, teď už nemohou prohrát! Minnesota to velmi dobře vykombinovala, Zach Parise si však nakonec nedokázal úplně dobře zpracovat puk, takže ho poslal jen k Andersu Nilssonovi. Ten ho ale vyrazil jen před sebe, kde skvělé reakce předvedl ERIC STAAL, který mu ho bekhendem poslal mezi betony. Bez asistence.
    46:32 Ryan HARTMAN - 5:2
     
    46:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně je hotovo, dnes bude brát dva body Minnesota! RYAN HARTMAN se dostal k puku na útočné modré, následně se přesunul do levého kruhu, odkud střelou do pravé šibenice nedal Andersu Nilssonovi šanci k zákroku. Asistence: Jonas Brodin.
    44:34 Luke KUNIN - 4:2
     
    44:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek a kráčí si pro výhru! LUKE KUNIN se skvěle uvolnil na pravé straně, po přihrávce Joela Erikssona Eka se tak dostal do úniku, který využil bekhendovou střelou k levé tyči. Asistence: Joel Eriksson Ek a Jared Spurgeon.
    33:56 Zach PARISE - 3:2
     
    33:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se poprvé v zápase dostávají do vedení! Brady Tkachuk ztratil kotouč za vlastní bránou, čehož dokonale využil ZACH PARISE, který překvapil skvěle chytajícího Anderse Nilssona rychlou střelou k bližší tyči. Asistence: Kevin Fiala.
    31:05 Jared SPURGEON - 2:2
     
    31:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild skóruje bleskově po inkasovaném gólu a opět platí vyrovnaný stav! Rychlý útok zakončil střílenou přihrávkou Mats Zuccarello. Ten mířil na hůl JAREDA SPURGEONA, který neomylně tečoval kotouč do sítě. Asistence: Mats Zuccarello a Eric Staal.
    30:37 Brady TKACHUK - 1:2
     
    30:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators si berou vedení velmi rychle zpět! Logan Brown vyhrál vhazování a posunul puk na Connora Browna. Ten se dostal za bránu, odkud milimetrovým pasem našel hůl BRADYHO TKACHUKA, který střelou mezi betony zaskočil Alexe Stalocka. Asistence: Connor Brown.
    29:43 Ryan DONATO - 1:1
     
    29:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Dlouhé hry bez přerušení nakonec využívají domácí, kteří srovnávají krok! Jeden z hráčů Minnesoty vybojoval puk, čehož bravurně využil RYAN DONATO. Ten se dostal před Anderse Nilssona a nemilosrdně poslal bekhendem kotouč nad jeho rameno. Bez asistence.
    15:37 Nick PAUL - 0:1
     
    15:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens se v poslední době jenom bránili, ale nakonec se ujímají vedení! Nikita Zajcev od modré čáry nahodil kotouč na bránu. Do nahození svou hůl skvěle vložil NICK PAUL, který nepřesnou střelu tečoval do brány, což Alex Stalock vůbec nečekal. Asistence: Nikita Zajcev a Mark Borowiecki.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 30. Donato, 32. Spurgeon (Zuccarello, E. Staal), 34. Parise (Fiala), 45. Kunin (J. Eriksson Ek, Spurgeon), 47. Hartman (Brodin), 51. E. Staal, 52. Zucker (Spurgeon, Brodin) – 16. N. Paul (N. Zajcev, Borowiecki), 31. B. Tkachuk (Co. Brown)


    Minnesota Wild: Kähkönen (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Soucy, Hunt – Zucker, E. Staal, Zuccarello – Parise (A), M. Koivu (C), Fiala – Greenway, J. Eriksson Ek, Kunin – Donato, V. Rask, Hartman.
    Ottawa Senators: A. Nilsson (M. Högberg) – Chabot, Hainsey (A), Borowiecki (A), N. Zajcev, Brännström, DeMelo – N. Paul, Pageau (A), White – B. Tkachuk, L. Brown, Duclair – Namestnikov, Anisimov, Co. Brown – Chlapík, Tierney, Ennis.

    Rozhodca: Lee, Joannette – Galloway, Mach

    Diváci: 17 112