Montreal – NJ Devils 4:6 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Anaheim – Winnipeg 0:3 (kon.)
San Jose – LA Kings 4:1 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 6:4 (kon.)
Chicago – Colorado 2:5 (kon.) | Minnesota – Ottawa 7:2 (kon.) | Washington – Tampa Bay 4:3 (po pr.)
koniec
Anaheim Ducks
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Winnipeg Jets
cz Piatok 29.11.2019, 22:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:35
    A tohle je definitivní konec domácích nadějí. Mathieu Perreault zprava nacentroval na Coppa, kterého u brankoviště nedovoleně zahákoval Erik Gudbranson. Tomu navíc přistála na kontě už druhá desítka jako osobní trest.
     
    49:01
    Další trable pro Kaliforňany. Na trestnou lavici se opět vrací Korbinian Holzer, který tentokrát krosčekem fauloval Scheifeleho.
     
    45:33
    Zatím to nevypadá na nějakou dramatizaci zápasu. Anaheim jde kvůli zbytečnému nedovolenému bránění Korbiniana Holzera do čtyř.
     
    19:28
    Nick Ritchie to hodně přehnal za hostující brankou, kde v plné rychlosti najel do Pionka. Rozhodčí to odměnili menším trestem za napadení.
     
    14:30
    Anthony Bitteto propadl na útočné modré a Pionk zastavil následné přečíslení dvou na jednoho pouze jednoznačným podražením Jonese. Jets se vrací do oslabení.
     
    11:14
    Kvůli předchozí potyčce během reklamní pauzy odjel na trestnou lavici Joona Luoto, pro kterého je to vůbec první menší trest v NHL. Následuje přesilovka pro Ducks.
     
    02:43
    Gudbranson navíc vyfasoval 2+10 a Bitteto k nelibosti publika jen menší trest za nedovolené bránění. Kaše po jeho zákroku zamířil rovnou do útrob stadionu.
     
    02:43
    Anthony Bitetto dost nešetrným způsobem do hlavy skloněného Kašeho. Toho okamžitě přijel pomstít Gudbranson, jenž si hostujícího obránce vytáhl do bitky a tu pak jednoznačně vyhrál.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 22. Pionk (Wheeler, Laine), 30. Ehlers (Wheeler, Morrissey), 42. Connor (Scheifele, Sbisa)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, H. Lindholm, Gudbranson, Fowler, Holzer, Guhle – Terry, Getzlaf (C), Rakell (A) – Silfverberg (A), Henrique, Jones – O. Kaše, Steel, N. Ritchie – Rowney, D. Grant, Deslauriers.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, D. Kulikov, Sbisa, Bitetto – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Perreault, Lowry, Copp – L. Shaw, Gustafsson, Luoto.

    Rozhodca: Hanson, Chmielewski – Gibbons, Barton

    Diváci: 16 301