Zlín – Litvínov 3:1 (kon.) | K. Vary – Hradec Králové 2:3 (po pr.) | Kladno – Sparta Praha 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 29.11.2019, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Tomáš FOŘT - 3:1
     
    58:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se pojišťují výhru třetím gólem a dnes si připíšou tři body! Ve vlastním pásmu vybojoval puk Bedřich Köhler, který ho poslal na rozjetého TOMÁŠE FOŘTA, který ho bez větších problémů uklidil do prázdné klece. Asistence: Bedřich Köhler.
     
    57:24
    Marek Čiliak skvěle vychytal střelu z bezprostřední blízkosti, následně schoval puk do své výstroje, takže se bude vhazovat po jeho levici.
    55:54 Štěpán FRYŠARA - 2:1
     
    55:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    O výhru Zlína se možná postará čtvrtá domácí útočná formace! Jan Dufek tečovanou přihrávkou našel mezi kruhy ŠTĚPÁNA FRYŠARU, který z první napálil puk ke vzdálenější pravé tyči, brankář hostů nestihl zareagovat. Bez asistence.
     
    52:11
    Litvínov mohl dokonat obrat, po zákroku Marka Čiliaka dorážel Jakub Petružálek takřka do prázdné klece, ale kotouč poslal jen nad horní tyč!
     
    50:13
    Tomáš Pavelka měl jít pykat za podrážení na Tomáše Fořta, ale domácí útočník trest odvolal!
     
    48:09
    Jiří Ondráček se od pravého mantinelu skvěle dostal až před bránu, ale jeho střela byla moc slabá, Kotouč poté ještě zvládl vrátit Jakubu Hermanovi, který však tváří v tvář Jaroslavu Janusovi selhal
     
    45:46
    Na druhé straně byli ve velké šanci také žlutomodří, přečíslení dva na jednoho zakončoval střelou Antonín Honejsek, ale Jaroslav Janus se skvěle přesunul, čímž zamezil jasnému gólu!
     
    44:46
    Po delší době byla na vidění velké příležitost, do které se dostali hosté, ale Marek Čiliak společně se svými obránci obstál!
     
    37:23
    Po dlouhé době byl na vidění velký závar před zlínskou klecí, který nastartovala tvrdá rána Jan Ščotky, domácí to nakonec zvládli.
     
    35:22
    Hosté to v útočném pásmu pěkně vykombinovali, Viktor Hübl tak prakticky zakončoval do odkryté klece, ale nemířil přesně.
     
    32:40
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Filip Helt – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:12
    Ve velké šanci byl také na druhé straně ledové plochy Pavel Sedláček, jehož rána byla na poslední chvíli zblokována bránícím hráčem!
     
    30:28
    Richard Jarůšek byl první u odraženého puku, díky čemuž byl sám před Markem Čiliakem. Toho si šikovně položil, ale poté už nedokázal přesně zakončit!
     
    29:13
    Štěpán Fryšara dobře našel odražený puk, díky čemuž mohl vypálit, ale na jeho pomalou ránu dokázal Jaroslav Janus zareagovat.
     
    26:42
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., podrážení).
     
    24:42
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Baránek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:08
    Jiří Ondráček se mohl prosadit ve vlastním oslabení, protože zachytil soupeřící pas, díky čemuž jel na Jaroslava Januse úplně sám, ale zakončil jen nad horní tyč!
     
    20:06
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., podrážení).
    11:57 Juraj MIKÚŠ - 1:1
     
    11:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva nakonec velmi rychle srovnává stav utkání! Po vyhraném vhazování se šikovně uvolnil Adam Jánošík, který švihem nahodil kotouč na bránu. Toto nahození by Marek Čiliak asi zachytil, ale JURAJ MIKÚŠ tečoval puk přesně do jeho protipohybu. Asistence: Adam Jánošík a Michal Trávníček.
     
    10:40
    Litvínov mohl okamžitě vyrovnat, ve vyložené tutovce však jeden z hostů nastřelil jen tyčku!
    10:00 Jakub FERENC - 1:0
     
    10:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se přesně v polovině první třetiny dostávají do vedení! JAKUB FERENC se tvrdě napřáhl od modré čáry po přihrávce Bedřicha Köhlera. Jaroslav Janus měl zakrytý výhled, takže kotouč doplachtil až do sítě. Asistence: Bedřich Köhler a Valentin Claireaux.
     
    07:23
    Tomáš Žižka opouští ledovou plochu na nosítkách a dnešní utkání pravděpodobně nedokončí! Velká smůla pro kapitána Beranů, který se vrátil po zranění.
     
    07:23
    Navrátilec do zlínské sestavy Tomáš Žižka zůstává ležet na ledě! Patrick Kudla tvrdě vystřelil od modré, puk smolně zasáhl zlínského kapitána do nechráněných míst. Ve hře se pak nadále pokračovalo, přerušení si nakonec zákrokem vyžádal Marek Čiliak.
     
    05:23
    Bedřich Köhler se dostal společně se svým spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho, nakonec zakončil sám, ale mířil jen do ramena litvínovského gólmana, následně už zaúřadovala obrana hostů.
     
    00:10
    Úvodní buly sice vyhrál Zlín, ale Richard Jarůšek skvěle vybojoval puk, díky čemuž se dostal do úniku, který musel zastavovat až Marek Čiliak.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 10. Ferenc (Köhler, Claireaux), 56. Fryšara, 59. Fořt (Köhler) – 12. J. Mikúš (Jánošík, Trávníček)


    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Freibergs, Ferenc, Gazda, Nosek (A), Žižka (C), Buchta, M. Novotný – Köhler, Claireaux, Fořt – Kubiš (A), P. Sedláček, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Dufek, Fryšara, Okál.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – L. Doudera, Jánošík (A), Ščotka, Kudla, T. Pavelka, Baránek – F. Lukeš, V. Hübl (A), Petružálek – Jarůšek, M. Hanzl, Mahbod – Gerhát, Helt, Myšák – Trávníček, J. Mikúš, Kašpar (C) – Zygmunt.

    Rozhodca: Hradil, Kubičík – Lučan, Kis

    Diváci: 4398