Zlín – Litvínov 3:1 (kon.) | K. Vary – Hradec Králové 2:3 (po pr.) | Kladno – Sparta Praha 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:1 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
HC Sparta Praha
cz Piatok 29.11.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Lukáš ROUSEK - 2:4
     
    59:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Smejkal posunul puk na LUKÁŠE ROUSKA který s ním nabruslil na pravý kruh, poté si sjel blíže prázdné kleci a bez problémů zakončil – 2:4. Asistence: Jiří Smejkal a David Tomášek.
    55:38 Milan JURČINA - 2:3
     
    55:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané strhávají vedení na svou stranu a v tuto chvíli mají k výhře blíže, než Kladno. MILAN JURČINA si zastavil puk na modré čáře a poté nechytatelnou střelou propálil Godlu, který nemohl vůbec nic dělat – 2:3. Asistence: Jan Buchtele.
    32:10 Jan KOŠŤÁLEK - 2:2
     
    32:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté svou početní výhodu využívají a srovnávají stav. Polášek našel na vrcholu levého kruhu volného JANA KOŠŤÁLKA, který poté svižnou ranou prostřelil Denise Godlu a začíná se znovu od začátku – 2:2. Asistence: Adam Polášek a Lukáš Rousek.
    25:49 Matyáš ZELINGR - 2:1
     
    25:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči od úvodních minut druhé třetiny zlepšili hru a nyní to přineslo kýžené ovoce. Rytíři totiž poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. MATYÁŠ ZELINGR z vrcholu pravého kruhu vyslal střelu na Machovského a puk umístil pod víko jeho branky – 2:1. Asistence: Tomáš Kaut.
    15:54 Patrik MACHAČ - 1:1
     
    15:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Brendan O'Donnell postrčil kotouč pro PATRIKA MACHAČE, jenž poté z pravé strany nachytal Machovského, který se chvíli díval jiným směrem a kolem jeho lapačky pak poslal puk do sítě – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Brendan O'Donnell a Vítězslav Bílek.
    02:30 David DVOŘÁČEK - 0:1
     
    02:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní už se to povedlo a hned po vhazování jdou hosté do vedení. To provedl Vladimír Růžička, posunul puk na DAVIDA DVOŘÁČKA, jenž se poté trefil k bližší tyči, kde našel volnou skulinku v domácí kleci – 0:1. Asistence: Vladimír Růžička.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 16. Machač (O'Donnell, Bílek), 26. Zelingr (T. Kaut) – 3. Dvořáček (V. Růžička), 33. Košťálek (Polášek, Rousek), 56. Jurčina (Buchtele), 60. Rousek (Smejkal, Tomášek)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Romančík, Kehar, Barinka (A), Zelingr – Jágr, Stach, Zikmund – Bílek, Machač, O'Donnell – J. Strnad (C), Melka, Redlich – Jelínek, T. Kaut (A), Hajný – Filip.
    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Tomáš Dvořák, Jurčina, Kalina, Blain, Polášek (A), Košťálek, Piskáček (A) – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Smejkal, Tomášek, Rousek – Buchtele, Pech (C), Forman – Vitouch, V. Růžička, Dvořáček.

    Rozhodca: Jeřábek, Pešina – Pešek, Malý

    Diváci: 5 200