Kazaň – Novosibirsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Soči 4:2 (kon.) | Viťaz – Nižnekamsk 2:1 (po pr.)
koniec
SKA Petrohrad
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
HK Soči
cz Streda 27.11.2019, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Sergej PLOTNIKOV - 4:2
     
    59:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přece se jen domácí prosazují do prázdné branky. Soči se již nepodařilo dostat ve svém pásmu pod pod svou kontrolu. Autorem branky je SERGEJ PLOTNIKOV. Asistence: Jori Lehterä a Alexandr Barabanov.
    36:53 Malte STRÖMWALL - 3:2
     
    36:53
    Soči právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka využita! Základem úspěchu bylo vyhrané buly, přesná přihrávka Bertilssona z pravé strany na MALTE STRÖMWALLA, který z levé strany z první uklízí puk k tyčce. Asistence: Simon Bertilsson a Sean Collins.
    32:44 Jarno KOSKIRANTA - 3:1
     
    32:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je tu další zásah Petrohradu. Kuzmenko zajel s pukem za branku, najednou si nabruslil před branku a pokusil se vystřelit. Puk se záhadně odrazil k levé tyčce, kde byl připraven k dorážce JARNO KOSKIRANTA. Asistence: Andrej Kuzmenko a Anton Burdasov.
    29:23 Andrej KUZMENKO - 2:1
     
    29:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí si vrací vedení velmi rychle zpět! ANDREJ KUZMENKO byl připraven na modré čáře, kde obdržel přesnou přihrávku. Nabral velkou rychlost a v tváří tvář Nalimovi byl úspěšnější. Asistence: Jarno Koskiranta a Jaroslav Dyblenko.
    28:22 Sergej ŠMELJOV - 1:1
     
    28:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči zaslouženě vyrovnává! SERGEJ ŠMELJOV dostal ukázkovou přihrávku ze středního pásma přesně do volného prostoru a prostřeluje Askarova pod jeho lapačku k pravé tyčce. Asistence: Dmitrij Lugin a Alexej Petrov.
    16:33 Jarno KOSKIRANTA - 1:0
     
    16:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Soči nyní ztratilo puk ve středním pásmu, kde si jej přebral JARNO KOSKIRANTA, který se perfektně trefuje z pravé strany pod horní tyčku. Bez asistence.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 17. Koskiranta, 30. Kuzmenko (Koskiranta, Dyblenko), 33. Koskiranta (Kuzmenko, Burdasov), 60. S. Plotnikov (Lehterä, Barabanov) – 29. Šmeľov (Lugin, A. Petrov), 37. Strömwall (Bertilsson, Collins)


    SKA Petrohrad: Askarov (Hellberg) – Belov, Chafizullin, Dyblenko, Galeňuk, Tokranov, Ožiganov, Zemčonok – Barabanov, Lehterä (A), S. Plotnikov (C) – Kagarlickij, Kemppainen, Podkolzin – Kuzmenko, Koskiranta, Burdasov – Marčenko, Dergačov, Ketov (A).
    HK Soči: Nalimov (Šikin) – Gordějev, Nazarevič, J. Alexandrov, A. Petrov (C), Pogorišný, Ellis, Bertilsson – Mosaljov, Tomilin, Archipov – Makarenko, Kaletnik, Altybarmakjan – Šmeľov, Točickij, Lugin (A) – Strömwall, R. Rosén, Collins (A).

    Rozhodca: N. Akuzovskij