Liberec – Č. Budějovice 0:5 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
0:5 (1:2, 2:0, 0:0)
HC Motor České Budějovice
cz Streda 27.11.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    59:46
    Tomáši Hubatovi střela od modré čáry nesedla, pomalu jedoucí kotouč však nadělal obrovskou paseku! Na brankovišti dorážel Jakub Novák, jenže Král předvedl dost možná klíčový zákrok utkání a nenechal černou gumu proklouznout za beton. Hosté si berou oddechový čas.
     
    57:49
    Jaroslav Pouzar tečoval střílenou přihrávku, zblízka ovšem ztroskotal na betonech Daniela Krále!
     
    55:26
    Jaroslav Pouzar i s trochou štěstí udržel kotouč v souboji. Hezky pak nabil do druhé vlny Matouši Hrubcovi, jehož ránu bez přípravy do lapačky skvěle chytil Daniel Král!
     
    48:53
    Matouš Hrubec nevyužil velkou příležitost. Domácí mu nechali možnost táhnout akci dvou na jednoho, Hrubec ji vyřešil individuálně, jenže netrefil bránu!
     
    48:39
    Bílí Tygři sice dostali kotouč do brány, ale gól k jejich smůle není uznán! Rozhodčí vykazují hru do středního pásma, pokračujeme za stavu 3:2 pro Liberec.
     
    43:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    43:00
    Jan Žemba vtrhl do díry v defenzivě Motoru a byl úplně sám před Ludvíkem, kterého proti chytrému zakončení po ledě zachránila až tyčka!
     
    37:19
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Aubrecht – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hrakholski – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    37:19
    Adam Měchura mohl náskok domácího týmu ještě navýšit, Ludvík však proti jeho ráně z bezprostřední blízkosti skvěle zakročil!

    Mezitím se do sebe mimo hlavní pozornost pustili David Aubrecht s Yahorem Hrakholskim. Lépe si vedl Aubrecht, pro oba je však verdikt stejný, dnes už si nezahrají.
     
    36:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vojtěch Strnad parádně napadal rozehrávajícího obránce Motoru. Za bránou získal kotouč a hned ho poslal mezi kruhy, kam si pohotově sjížděl JAKUB HUJER, který bez přípravy zamířil k tyči! Ostrostřelec dorosteneckého týmu Bílých Tygrů se tedy prosazuje i o level výše. Asistence: Vojtěch Strnad.
     
    34:36
    Jan Žemba připravil obrovskou šanci Tomáši Trundovi. Ten byl sám mezi kruhy, Dominik Ludvík však, i s trochou štěstí, dokázal Trundovu kvalitní střelu vyrazit pravou rukou!
     
    32:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako při prvním gólu Bílých Tygrů! Tentokráte se po Adamcově pasu řítil tváří v tvář Ludvíkovi JAN KŘEPELKA, který nespekuloval a zamířil přesně pod lapačku. 2:2! Asistence: Miloslav Adamec, Dominik Šeliga.
     
    28:57
    Tomáš Trunda přihrál před bránu Janu Křepelkovi, jenž byl při snaze o zakončení zahákován. Dvě minuty si odsedí Tomáš Hubata (CEM).
     
    17:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už jsou ale hosté za zvýšenou aktivitu odměněni! Jan Janoch poslal z levé strany touš před Krále, kde se jej zmocnil VOJTĚCH KRCHO a z bezprostřední blízkosti zavěsil černou gumu pod břevno. Asistence: Jan Janoch.
     
    13:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vyrovnáno jest! Hrubec nejprve v solidní pozici nastřelil jen svého spoluhráče, jenže tým z jihočeské metropole zůstal v pásmu. JIŘÍ REMTA nahodil z poměrně velké dálky do skrumáže před brankovištěm a kotouč si našel cestu až za Krále, který toho zřejmě moc neviděl! Asistence: Yahor Hrakholski, Matouš Hrubec.
     
    12:23
    Motor se zničeho nic objevil v dalším přečíslení. Matouš Masopust v něm po obdržení přesné přihrávky zblízka přestřelil Královu pokladnici!
     
    08:18
    Domácí zaváhali na modré čáře, z čehož plynul nebezpečný brejk Motoru. Jakub Novák přihrál přes Iru Jakubu Čížkovi, proti kterému výborně povyjel Král a betonem jej okradl o gól!
     
    06:57
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hubata – 2 min., podrážení).
     
    05:20
    Odpověď mohla být skutečně blesková, Yahor Hrakholski táhl akci dvou proti jednomu, rána mu ovšem sjela a projela daleko mimo tři tyče!
     
    05:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou! Adam Liška skvělou přihrávkou pod hokejkou bránícího hráče poslal do sóla ADAMA MĚCHURU, který sám před Ludvíkem nezaváhal a předvedl chladnokrevný blafák do forhendu. Asistence: Adam Liška.

    Ondřej Belák

    Góly a asistencie: 6. Měchura (Liška), 33. Křepelka (Adamec, Šeliga), 37. Hujer (Strnad) – 14. Remta (Hrakholski, Hrubec), 18. Krcho (Janoch)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Böhm, Aubrecht, Ira, Šedivý, Adamec, Charvát, Had – Křepelka, Hujer, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Masař, Liška, Nezbeda, Šeliga, Žemba
    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Cibuzar, Pavlát, Novák – Řezáč, Pigl, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Čížek, Silný, Krcho

    Rozhodca: Bejček – Svobodová, Klouček