Liberec – Č. Budějovice 0:5 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
0:5 (1:2, 2:0, 0:0)
HC Motor České Budějovice
cz Streda 27.11.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Nejvyšší juniorská soutěž má dnes na programu jediné utkání, 23. kolo turnaje O Pohár DHL si předehrají Bílí Tygři Liberec a HC Motor České Budějovice.
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Svěřenci Milana Plodka si počínají statečně. Do utkání vinou kolizí se zápasy prvoligových Benátek mnohdy vstupují ve značně omlazené sestavě, přesto se drží v horní polovině tabulky! Minulý týden vybojovali na slezském tripu solidní čtyři body, když podlehli Třinci 3:4 v nájezdech, načež přetlačili 3:2 vítkovickou Rideru.
     
    HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE

    Českobudějovickým se aktuálně příliš nedaří. Z posledních sedmi zápasů dokázali zvítězit pouze jednou, když přetlačili Karlovy Vary 2:0. Hned poté však přišel debakl 1:7 s Plzní. Jihočeši už na patnáctém místě mají osmibodové manko na čtrnáctý Salzburg a desetibodové na aktuálně desátý Liberec. Ten nicméně v prvním vzájemném duelu zdolali, podaří se jim to znovu?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Böhm, Aubrecht, Ira, Šedivý, Adamec, Charvát, Had – Křepelka, Hujer, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Masař, Liška, Nezbeda, Šeliga, Žemba

    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Cibuzar, Pavlát, Novák – Řezáč, Pigl, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Čížek, Silný, Krcho

    Rozhodčí: Bejček – Svobodová, Klouček.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Böhm, Aubrecht, Ira, Šedivý, Adamec, Charvát, Had – Křepelka, Hujer, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Masař, Liška, Nezbeda, Šeliga, Žemba

    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Cibuzar, Pavlát, Novák – Řezáč, Pigl, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Čížek, Silný, Krcho

    Rozhodčí: Bejček – Svobodová, Klouček.
     
    Hráči obou celků už jsou připraveni na ledové ploše. Liberečtí oblékli klasické bílé dresy, hosté se představí v modré barvě. Za chvíli začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Oba týmy si hned v úvodu sáhli na puk, ale spíše se oťukávají. První akci zkusili domácí a Jan Žemba zaměstnal betony Dominika Ludvíka.
     
    00:58
    Čížek se před bránou zmocnil kotouče a snažil se ho posunout na Pigla, jemuž k zakončení kousek scházel. Jihočeši zůstávají v útočném pásmu.
     
    01:27
    Po českobudějovickém ofsajdu se vhazuje ve střední zóně.
     
    01:44
    Rozehrávku Daniela Iry prodloužil Liška do třetiny. Šelmy se tam však neuchytily a hru obrací na druhou stranu Yahor Hrakholski.
     
    02:38
    Martin Böhm se na modré čáře musel vypořádat s tlakem hned dvojice protihráčů. Ti jej nakonec o puk připravili, hosté rozjíždějí akci zpoza vlastní klece.
     
    03:08
    Adam Charvát si najížděl mezi kruhy pro přihrávku. K puku se díky dobrému zákroku soupeře nedostal, a musel se rychle vracet, aby zažehnal hrozící přečíslení.
     
    03:54
    Bílí Tygři se drží v ofenzivním pásmu, nicméně nedaří se jim dostat hru od mantinelů. Budějovice tedy zatím mohou být relativně v klidu.
     
    04:28
    Jaroslav Pouzar prověřil ze střední vzdálenosti Královu pozornost. Brankář neměl se zákrokem sebemenší problém. Jeho spoluhráči následně uspěli na buly, jenže dopustili se pouze icingu.
     
    04:43
    Tomáš Pigl při pokusu o proskočení mezi dvěma Tygry tvrdě narazil a skončil na zemi. Domácí celek hned vyráží do rychlé protiakce.
     
    05:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou! Adam Liška skvělou přihrávkou pod hokejkou bránícího hráče poslal do sóla ADAMA MĚCHURU, který sám před Ludvíkem nezaváhal a předvedl chladnokrevný blafák do forhendu. Asistence: Adam Liška.
     
    05:20
    Odpověď mohla být skutečně blesková, Yahor Hrakholski táhl akci dvou proti jednomu, rána mu ovšem sjela a projela daleko mimo tři tyče!
     
    06:00
    Liberec si znovu vzal slovo a kombinoval v pásmu. Jihočeši si poradili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    06:10
    Jan Žemba s Davidem Aubrechtem poměrně nebezpečně dotírali na Dominika Ludvíka, který tentokrát odmítl kapitulovat a s přehledem zasáhl.
     
    06:57
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hubata – 2 min., podrážení).
     
    07:26
    Tygři se drží na kotouči. Zatím spíše obehrávají útočné pásmo a střely nepřicházejí.
     
    07:43
    Adam Měchura prudkou přihrávkou z pravé strany hledal hokejky spoluhráčů před brankovištěm, kotouč nicméně projel nebezpečnou zónou bez povšimnutí.
     
    08:18
    Domácí zaváhali na modré čáře, z čehož plynul nebezpečný brejk Motoru. Jakub Novák přihrál přes Iru Jakubu Čížkovi, proti kterému výborně povyjel Král a betonem jej okradl o gól!
     
    09:10
    Hosté už jsou kompletní, nadále se však musejí spíše bránit. Tygři jsou v úvodu silnější na puku, Budějovice vyrážejí spíš do protiútoků.
     
    09:57
    Daniel Král pomohl svému týmu s rozehrávkou. Motor zachránil útočné pásmo, pokus Lukáše Pavláta od modré lajny byl zblokován již v zárodku.
     
    10:48
    Michal Silný hezkým hitem skolil Žembu. Českobudějovičtí se hned vydali vpřed, znovu se ale před Králem nedokázali usadit na delší čas.
     
    11:29
    Nyní to Jihočeši trošku uspěchali. Zahráli pouze na zakázané uvolnění, což znamená, že se bude vhazovat po pravé ruce Dominika Ludvíka.
     
    11:40
    Jan Křepelka byl aktivní na brankovišti, u tyčky po pravé Dvořákově ruce se snažil procpat kotouč za beton marně.
     
    12:23
    Motor se zničeho nic objevil v dalším přečíslení. Matouš Masopust v něm po obdržení přesné přihrávky zblízka přestřelil Královu pokladnici!
     
    12:56
    Dominik Šeliga urazil velkou vzdálenost a nahodil do pásma. O puk se následně bojuje v rohu kluziště, rozhodčí nechávají hru plynout.
     
    13:31
    Martin Böhm si hezky sjel na vrcholky kruhů, jeho pokus z první ale k Ludvíkovi neprošel. Hosté vzápětí vyhodili alespoň do středního pásma.
     
    13:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vyrovnáno jest! Hrubec nejprve v solidní pozici nastřelil jen svého spoluhráče, jenže tým z jihočeské metropole zůstal v pásmu. JIŘÍ REMTA nahodil z poměrně velké dálky do skrumáže před brankovištěm a kotouč si našel cestu až za Krále, který toho zřejmě moc neviděl! Asistence: Yahor Hrakholski, Matouš Hrubec.
     
    14:50
    Vyrovnávací branka hosty nabudila a pokračují v aktivitě. Jeden z budějovických obránců nahodil z vlastní třetiny až na zadní mantinel a nepříjemně odražený touš musel řešit Daniel Král.
     
    15:27
    Křepelka přihrál z levé strany Filipu Jansovi. Ten by z mezikruží rád střílel, avšak hned u něj byl obránce, který mu v tom včas zabránil.
     
    15:56
    Jakub Hujer se snažil rozehrát po mantinelu, leč našel pouze Hrakholskiho. Ten hned střílel, přízemní pokus vyrazil Daniel Král betonem.
     
    16:47
    Už se hraje poměrně dlouho bez přerušení. Souvislejší tlak kteréhokoliv z mužstev však nevidíme, na obou stranách se totiž kupí poměrně velké množství nepřesností.
     
    17:20
    Čížek vyšťoural pryž v rohu útočného pásma. Od modré čáry to pak zkusil Tomáš Hubata, jehož poměrně nepříjemná střela přes clonu skončila v Králově výstroji.
     
    17:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už jsou ale hosté za zvýšenou aktivitu odměněni! Jan Janoch poslal z levé strany touš před Krále, kde se jej zmocnil VOJTĚCH KRCHO a z bezprostřední blízkosti zavěsil černou gumu pod břevno. Asistence: Jan Janoch.
     
    18:28
    Hezkou individuální akcí se prezentoval Jakub Novák. Ten si po pravém křídle našel cestu až k bekhendovému zakončení, Daniel Král má na kontě další zákrok.
     
    18:47
    Severočeši po dlouhé době zakombinovali v ofenzivní třetině. Miloslav Adamec prověřil Ludvíka od modré čáry, maskovaný muž si bez větších potíží poradil.
     
    19:05
    Díky hře vysokou holí vykazují sudí hru do středního pásma. Tygři uspěli na vhazování, ještě před odchodem do kabiny se tak mohou pokusit o vyrovnání.
     
    19:37
    Hubata poslal od hrazení kotouč mezi kruhy. Liberečtí jej z nebezpečného prostoru dostali ven, přechod do brejku ovšem zaskřípal. Zdá se, že už se před koncem třetiny nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je poměrně rychle minulostí. Zatím sledujeme hodně energické utkání, ve kterém i přes velké množství nepřesností padly už tři góly. Motor rychle prohrával, avšak poměrně zaslouženě se mu povedlo skóre převrátit na svoji stranu.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Vojtěch Strnad vyvinul obrovskou rychlost a dobruslil nepovedenou rozehrávku. Spoluhráči ho ale nestihli podpořit a obránci Budějovic měli snadnou práci.
     
    20:52
    Daniel Král se přesouval proti střele od levého mantinelu, přičemž nechtěně odsunul svoji bránu. Tu už rozhodčí vracejí zpět na správné místo.
     
    21:27
    Jiří Najman nebezpečně nahodil od modré lajny. Královi puk vypadl a krotil ho nadvakrát. Hodně aktivní byl na brankovišti Pigl, kterému domácí obránci hned dali jasně najevo, že přílišný důraz vůči gólmanovi nehodlají tolerovat.
     
    21:55
    Libereckým se i s mladičkým Tomášem Trundou na ledě nepovedlo přejít za červenou čáru, je z toho zakázané uvolnění.
     
    22:21
    Jakub Šedivý se na modré ocitl pod lehčím tlakem a musel rychle vystřelit. Zlomil při tom ale hokejku, puk tedy zamířil výrazně mimo klec.
     
    23:14
    Adam Měchura skvěle udržel útočné pásmo a poslal kotouč do rohu, kde se jej zmocnil Liška. Tygři se o vytvoření šance snažili marně.
     
    23:45
    Petr Had se prohnal po levém křídle a z úhlu prověřil Ludvíkovu pozornost. Brankáři Motoru puk vypadl z rukavice, hned ho tam ale definitivně skryl.
     
    24:20
    Tomáš Trunda dobruslil a obral o hlavu většího Matouše Hrubce. Následuje přetahovaná ve středním pásmu, zápas je zatím hodně intenzivní.
     
    24:58
    Daniel Král se postaral o poskakující puk v brankovišti. Hra je přerušena, čeká se na buly po levé ruce libereckého gólmana.
     
    25:19
    Lukášovi Pavlátovi se při rozehrávce postavila do cesty konstrukce vlastní branky. Českobudějovičtí si každopádně s nastalými komplikacemi věděli rady.
     
    26:00
    Petr Had na pravém kruhu promáchl, domácí celek zůstává nastěhován v Ludvíkově blízkosti.
     
    26:30
    Dominik Ludvík spolehlivě zachytil střelu Jana Křepelky. Hra je přerušena, bude se vhazovat.
     
    26:47
    Jakub Šedivý dostal hodně těžkou přihrávku, poradil si však velmi dobře a po ledě prověřil připravenost Ludvíkových betonů.
     
    27:44
    Martin Böhm se snažil nahodit puk do útočného pásma. Jeden z hráčů Motoru tečoval puk mimo mantinely, buly tedy proběhne v neutrální třetině.
     
    27:59
    Jakub Hujer chtěl doslova umotat Jiřího Remtu. Českobudějovický bek měl s mladým útočníkem plnou hokejku práce, nakonec si nicméně poradil.
     
    28:57
    Tomáš Trunda přihrál před bránu Janu Křepelkovi, jenž byl při snaze o zakončení zahákován. Dvě minuty si odsedí Tomáš Hubata (CEM).
     
    29:13
    První fázi oslabení zvládají hosté na výbornou a už podruhé vysílají kotouč mimo své obranné pásmo. Při snaze o návrat se navíc Liberec dopouští zakázaného uvolnění.
     
    29:55
    Dominik Ludvík si vyjel za bránu pro volný puk a podél mantinelu osvobodil svůj celek. Tygři následně měli štěstí, rozehrávali hodně divoce.
     
    30:38
    Adam Měchura si vyměnil kotouč s Danielem Irou, jenže vracečka postrádala přesnost a Severočeši přicházejí o pozice v útočné zóně.
     
    31:27
    Jakub Hujer velmi dobře oslovil Adama Lišku. Ten chtěl ještě mezi kruhy hledal Adamce, jemuž se v tísni nepodařilo prostřelit bránící hráče Českých Budějovic.
     
    32:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako při prvním gólu Bílých Tygrů! Tentokráte se po Adamcově pasu řítil tváří v tvář Ludvíkovi JAN KŘEPELKA, který nespekuloval a zamířil přesně pod lapačku. 2:2! Asistence: Miloslav Adamec, Dominik Šeliga.
     
    32:43
    Král si dobře povyjel z klece a nenechal hrát Pouzara. Jihočeši už poměrně dlouho čekají na jakoukoliv šanci, aktuálně se jim příliš nedaří.
     
    33:34
    Jeden z českobudějovických hráčů obdržel přihrávku mezi kruhy, avšak místo zakončení ještě hledal Hrakholskiho, kterému poslal kotouč jen mezi brusle.
     
    34:22
    Daniel Král kontroluje puk v lapačce, buly proběhne po jeho levačce.
     
    34:36
    Jan Žemba připravil obrovskou šanci Tomáši Trundovi. Ten byl sám mezi kruhy, Dominik Ludvík však, i s trochou štěstí, dokázal Trundovu kvalitní střelu vyrazit pravou rukou!
     
    35:16
    Hrakholski narazil do Davida Aubrechta a hosté přišli o pásmo. Pouzar se ho hned pokusil získat zpět, je z toho ale postavení mimo hru.
     
    35:46
    Nepřesnost se vloudila také na stranu šelem, které při snaze o rozehrávku vyrobily icing.
     
    36:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vojtěch Strnad parádně napadal rozehrávajícího obránce Motoru. Za bránou získal kotouč a hned ho poslal mezi kruhy, kam si pohotově sjížděl JAKUB HUJER, který bez přípravy zamířil k tyči! Ostrostřelec dorosteneckého týmu Bílých Tygrů se tedy prosazuje i o level výše. Asistence: Vojtěch Strnad.
     
    36:52
    Po ofsajdu se strhla menší strkanice ve středním pásmu, rozhodčí ji nicméně rozehnali, než došlo k něčemu vážnějšímu. Emoce v průběhu zápasu malinko stoupají.
     
    37:19
    Adam Měchura mohl náskok domácího týmu ještě navýšit, Ludvík však proti jeho ráně z bezprostřední blízkosti skvěle zakročil!

    Mezitím se do sebe mimo hlavní pozornost pustili David Aubrecht s Yahorem Hrakholskim. Lépe si vedl Aubrecht, pro oba je však verdikt stejný, dnes už si nezahrají.
     
    37:19
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Aubrecht – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hrakholski – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    38:27
    Tomáš Trunda srdnatě bojoval se silnějším obráncem. Kotouč dostrkal až za branku, Ludvík dokonce zanedlouho musel přerušit hru. Liberec získal buly v útočném pásmu.
     
    38:59
    Jaroslav Pouzar v rychlé protiakci centroval zleva před bránu, spoluhráč nicméně na jeho pobídku relativně těsně nedosáhl.
     
    39:44
    Dominik Šeliga chtěl zavést touš do útočné zóny, protihráč tečoval puk na domácí střídačku. Ještě jednou se tedy bude vhazovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Severočeši ve druhé periodě otočili skóre a aktuálně vedou 3:2. Nutno říct, že zaslouženě. Soupeře k ničemu nepouštěli a byli lepší. Zatím rozdílový gól má na kontě dorostenec Jakub Hujer. K vidění už byla i nefalšovaná bitka mezi Aubrechtem a Hrakholskim. Zápas zkrátka baví, těšme se na jeho vyvrcholení!
     
    Další třetina začne přibližně v 17:33.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Na první přerušení se nečekalo vůbec dlouho, máme tu zakázané uvolnění českobudějovického Motoru.
     
    40:18
    A hned poté se ozval další hvizd. Tentokráte díky spolehlivému zákroku Dominika Ludvíka.
     
    40:33
    Jakub Čížek se ochomýtal okolo Králova brankoviště. Pořádně zakončit se mu ale nepovedlo, maskovaný muž tedy snadno ukryl touš pod rukavicí.
     
    41:24
    Matouš Masopust zavezl puk do obranného pásma Liberce, kde se Jihočeši pomalu ale jistě usazují. Vytvoří si nějakou příležitost?
     
    41:58
    Nevytvořili. Daniel Ira totiž ukončil jejich nápor a poslal kotouč do bezpečnějších vod. Je ale vidět, že hosté prahnou po vyrovnání.
     
    42:33
    Dominik Šeliga nabral rychlost, projel po pravé straně a přestřelil branku. Budějovice následně obracejí hru.
     
    43:00
    Jan Žemba vtrhl do díry v defenzivě Motoru a byl úplně sám před Ludvíkem, kterého proti chytrému zakončení po ledě zachránila až tyčka!
     
    43:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    43:50
    Budějovice to sehrály mezi kruhy, odkud Silný netrefil kotouč podle představ a Daniela Krále nikterak neohrozil.
     
    44:15
    Jakub Čížek se dlouho rozhodoval, co s pukem. Nakonec se rozhodl pro skrytou střelu přes klubko hráčů, ani teď však nemusel Král zasahovat.
     
    46:00
    Liberec oslabení v klidu přečkal. Hosté ale neklesají na mysli a stále se drží v útočném pásmu, kde se postupně snaží prokousat až před Krále.
     
    46:47
    Hubata měl nabito na vrcholku kruhů, v solidní střelecké pozici mu ale puk trošku sjel z hole a zamířil pouze na zadní mantinel.
     
    47:40
    Jan Žemba předvedl hezkou individuální akci. Z levého křídla si v rychlosti vybruslil až na osu hřiště, mířil ale příliš vysoko a trefil jen plexisklo za brankou.
     
    48:16
    Vojtěch Strnad se mezi kruhy opakovaně pokoušel o zakončení, obětaví protihráči mu ale nedovodili Ludvíka pořádně ohrozit.
     
    48:39
    Bílí Tygři sice dostali kotouč do brány, ale gól k jejich smůle není uznán! Rozhodčí vykazují hru do středního pásma, pokračujeme za stavu 3:2 pro Liberec.
     
    48:53
    Matouš Hrubec nevyužil velkou příležitost. Domácí mu nechali možnost táhnout akci dvou na jednoho, Hrubec ji vyřešil individuálně, jenže netrefil bránu!
     
    49:23
    Po ofsajdu šelem se vhazovalo ve středním pásmu. Hned po několika vteřinách se postavení mimo hru dopustili také hosté, znovu je tedy přerušeno.
     
    49:51
    Jakub Hujer nebyl vpuštěn do pásma, signalizoval se totiž ofsajd. Motor otočil hru na druhou stranu, nic zajímavého ale nevymyslel.
     
    50:47
    Petr Had zkusil nahodit od pravého hrazení. Dominik Ludvík ale kotouč celou dobu v pohodě viděl a neměl tedy potíže se zákrokem.
     
    51:20
    Had zblokoval přihrávku Michala Silného, který chtěl z levé strany oslovit některého ze spoluhráčů před bránou. Jihočeši se hned chtěli vrátit do pásma, zastavil je ofsajd.
     
    51:49
    Tomáš Trunda se na modré čáře roztáhl, jak jen to šlo. Postavení mimo hru při akci Žemby stejně nezabránil, hra je nyní plná technických přestupků.
     
    52:29
    Petr Had vyřešil svůj průnik do třetiny sám. Z levého kruhu prověřil Ludvíka, po jehož zákroku se bude vhazovat po gólmanově pravačce.
     
    53:02
    Miloslav Adamec zaváhal při rozehrávce. Puk si vzal Hrubec, jenže Masopust po obdržení přihrávky nedokázal zajímavou příležitost nikterak zužitkovat.
     
    53:25
    Pořádnou dělovku vypustil od modré lajny Jakub Novák. Kotouč se od zadního hrazení odrazil zpět ke Královi, který měl plné ruce práce.
     
    54:30
    Daniel Ira přerušil zajímavě se vyvíjející protiútok Budějovic a nahodil puk do pásma. Šeliga poté hledal zpoza brány Adamce, bohužel pro Liberec bez úspěchu.
     
    55:26
    Jaroslav Pouzar i s trochou štěstí udržel kotouč v souboji. Hezky pak nabil do druhé vlny Matouši Hrubcovi, jehož ránu bez přípravy do lapačky skvěle chytil Daniel Král!
     
    55:47
    Král posunul puk za bránu Jakubu Šedivému, který bezpečně rozehrál. Vpřed hned vyrazil Charvát, jehož střelecký pokus Ludvík nenechal projít.
     
    57:00
    Žemba přihrál do strany Křepelkovi a hned se vydal před bránu. Přihrávka se k němu ale vinou dobrého zákroku hostujícího obránce nedostala.
     
    57:21
    Bílí Tygři stále drží těsný náskok, získali navíc buly v útočném pásmu. Motor už nemá času nazbyt!
     
    57:49
    Jaroslav Pouzar tečoval střílenou přihrávku, zblízka ovšem ztroskotal na betonech Daniela Krále!
     
    58:35
    Českobudějovičtí se marně snaží o přechod přes střední pásmo. Nemohou tedy ani odvolat gólmana, aby se do hry podíval šestý bruslař.
     
    58:56
    Hosté se drží v blízkosti Královy brány a hrají v šesti!
     
    59:24
    Najman nahodil přes Žembu, Daniel Král zasahuje vyrážečkou. Tlak Budějovic pokračuje.
     
    59:46
    Tomáši Hubatovi střela od modré čáry nesedla, pomalu jedoucí kotouč však nadělal obrovskou paseku! Na brankovišti dorážel Jakub Novák, jenže Král předvedl dost možná klíčový zákrok utkání a nenechal černou gumu proklouznout za beton. Hosté si berou oddechový čas.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Ve velice pohledném juniorském utkání mohou slavit Bílí Tygři, kteří Budějovicím oplatili těsnou porážku a vyhráli 3:2. Rozhodující branku zaznamenal ve druhé třetině Jakub Hujer.
     
    Děkuji za pozornost, mějte se hezky.
     
    V souladu s čl. 409 odst. 1. SDŘ se tři body přiznávají družstvu klubu HC Motor České Budějovice, reg. č. ČSLH 30101, do tabulky Turnaje O Pohár DHL se započítává poměr branek 0:5 v neprospěch družstva Klubu. Veškeré v Utkání dosažené individuální statistky obou zúčastněných družstev se v souladu s čl. 409 odst. 4. SDŘ započítávají. (11:47:56)

    Ondřej Belák

    Góly a asistencie: 6. Měchura (Liška), 33. Křepelka (Adamec, Šeliga), 37. Hujer (Strnad) – 14. Remta (Hrakholski, Hrubec), 18. Krcho (Janoch)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Böhm, Aubrecht, Ira, Šedivý, Adamec, Charvát, Had – Křepelka, Hujer, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Masař, Liška, Nezbeda, Šeliga, Žemba
    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Cibuzar, Pavlát, Novák – Řezáč, Pigl, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Čížek, Silný, Krcho

    Rozhodca: Bejček – Svobodová, Klouček