Liberec – Č. Budějovice 0:5 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
0:5 (1:2, 2:0, 0:0)
HC Motor České Budějovice
cz Streda 27.11.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    V souladu s čl. 409 odst. 1. SDŘ se tři body přiznávají družstvu klubu HC Motor České Budějovice, reg. č. ČSLH 30101, do tabulky Turnaje O Pohár DHL se započítává poměr branek 0:5 v neprospěch družstva Klubu. Veškeré v Utkání dosažené individuální statistky obou zúčastněných družstev se v souladu s čl. 409 odst. 4. SDŘ započítávají. (11:47:56)
     
    Děkuji za pozornost, mějte se hezky.
     
    Je dobojováno! Ve velice pohledném juniorském utkání mohou slavit Bílí Tygři, kteří Budějovicím oplatili těsnou porážku a vyhráli 3:2. Rozhodující branku zaznamenal ve druhé třetině Jakub Hujer.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Tomáši Hubatovi střela od modré čáry nesedla, pomalu jedoucí kotouč však nadělal obrovskou paseku! Na brankovišti dorážel Jakub Novák, jenže Král předvedl dost možná klíčový zákrok utkání a nenechal černou gumu proklouznout za beton. Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:24
    Najman nahodil přes Žembu, Daniel Král zasahuje vyrážečkou. Tlak Budějovic pokračuje.
     
    58:56
    Hosté se drží v blízkosti Královy brány a hrají v šesti!
     
    58:35
    Českobudějovičtí se marně snaží o přechod přes střední pásmo. Nemohou tedy ani odvolat gólmana, aby se do hry podíval šestý bruslař.
     
    57:49
    Jaroslav Pouzar tečoval střílenou přihrávku, zblízka ovšem ztroskotal na betonech Daniela Krále!
     
    57:21
    Bílí Tygři stále drží těsný náskok, získali navíc buly v útočném pásmu. Motor už nemá času nazbyt!
     
    57:00
    Žemba přihrál do strany Křepelkovi a hned se vydal před bránu. Přihrávka se k němu ale vinou dobrého zákroku hostujícího obránce nedostala.
     
    55:47
    Král posunul puk za bránu Jakubu Šedivému, který bezpečně rozehrál. Vpřed hned vyrazil Charvát, jehož střelecký pokus Ludvík nenechal projít.
     
    55:26
    Jaroslav Pouzar i s trochou štěstí udržel kotouč v souboji. Hezky pak nabil do druhé vlny Matouši Hrubcovi, jehož ránu bez přípravy do lapačky skvěle chytil Daniel Král!
     
    54:30
    Daniel Ira přerušil zajímavě se vyvíjející protiútok Budějovic a nahodil puk do pásma. Šeliga poté hledal zpoza brány Adamce, bohužel pro Liberec bez úspěchu.
     
    53:25
    Pořádnou dělovku vypustil od modré lajny Jakub Novák. Kotouč se od zadního hrazení odrazil zpět ke Královi, který měl plné ruce práce.
     
    53:02
    Miloslav Adamec zaváhal při rozehrávce. Puk si vzal Hrubec, jenže Masopust po obdržení přihrávky nedokázal zajímavou příležitost nikterak zužitkovat.
     
    52:29
    Petr Had vyřešil svůj průnik do třetiny sám. Z levého kruhu prověřil Ludvíka, po jehož zákroku se bude vhazovat po gólmanově pravačce.
     
    51:49
    Tomáš Trunda se na modré čáře roztáhl, jak jen to šlo. Postavení mimo hru při akci Žemby stejně nezabránil, hra je nyní plná technických přestupků.
     
    51:20
    Had zblokoval přihrávku Michala Silného, který chtěl z levé strany oslovit některého ze spoluhráčů před bránou. Jihočeši se hned chtěli vrátit do pásma, zastavil je ofsajd.
     
    50:47
    Petr Had zkusil nahodit od pravého hrazení. Dominik Ludvík ale kotouč celou dobu v pohodě viděl a neměl tedy potíže se zákrokem.
     
    49:51
    Jakub Hujer nebyl vpuštěn do pásma, signalizoval se totiž ofsajd. Motor otočil hru na druhou stranu, nic zajímavého ale nevymyslel.
     
    49:23
    Po ofsajdu šelem se vhazovalo ve středním pásmu. Hned po několika vteřinách se postavení mimo hru dopustili také hosté, znovu je tedy přerušeno.
     
    48:53
    Matouš Hrubec nevyužil velkou příležitost. Domácí mu nechali možnost táhnout akci dvou na jednoho, Hrubec ji vyřešil individuálně, jenže netrefil bránu!
     
    48:39
    Bílí Tygři sice dostali kotouč do brány, ale gól k jejich smůle není uznán! Rozhodčí vykazují hru do středního pásma, pokračujeme za stavu 3:2 pro Liberec.
     
    48:16
    Vojtěch Strnad se mezi kruhy opakovaně pokoušel o zakončení, obětaví protihráči mu ale nedovodili Ludvíka pořádně ohrozit.
     
    47:40
    Jan Žemba předvedl hezkou individuální akci. Z levého křídla si v rychlosti vybruslil až na osu hřiště, mířil ale příliš vysoko a trefil jen plexisklo za brankou.
     
    46:47
    Hubata měl nabito na vrcholku kruhů, v solidní střelecké pozici mu ale puk trošku sjel z hole a zamířil pouze na zadní mantinel.
     
    46:00
    Liberec oslabení v klidu přečkal. Hosté ale neklesají na mysli a stále se drží v útočném pásmu, kde se postupně snaží prokousat až před Krále.
     
    44:15
    Jakub Čížek se dlouho rozhodoval, co s pukem. Nakonec se rozhodl pro skrytou střelu přes klubko hráčů, ani teď však nemusel Král zasahovat.
     
    43:50
    Budějovice to sehrály mezi kruhy, odkud Silný netrefil kotouč podle představ a Daniela Krále nikterak neohrozil.
     
    43:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    43:00
    Jan Žemba vtrhl do díry v defenzivě Motoru a byl úplně sám před Ludvíkem, kterého proti chytrému zakončení po ledě zachránila až tyčka!
     
    42:33
    Dominik Šeliga nabral rychlost, projel po pravé straně a přestřelil branku. Budějovice následně obracejí hru.
     
    41:58
    Nevytvořili. Daniel Ira totiž ukončil jejich nápor a poslal kotouč do bezpečnějších vod. Je ale vidět, že hosté prahnou po vyrovnání.
     
    41:24
    Matouš Masopust zavezl puk do obranného pásma Liberce, kde se Jihočeši pomalu ale jistě usazují. Vytvoří si nějakou příležitost?
     
    40:33
    Jakub Čížek se ochomýtal okolo Králova brankoviště. Pořádně zakončit se mu ale nepovedlo, maskovaný muž tedy snadno ukryl touš pod rukavicí.
     
    40:18
    A hned poté se ozval další hvizd. Tentokráte díky spolehlivému zákroku Dominika Ludvíka.
     
    40:07
    Na první přerušení se nečekalo vůbec dlouho, máme tu zakázané uvolnění českobudějovického Motoru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:33.
     
    Severočeši ve druhé periodě otočili skóre a aktuálně vedou 3:2. Nutno říct, že zaslouženě. Soupeře k ničemu nepouštěli a byli lepší. Zatím rozdílový gól má na kontě dorostenec Jakub Hujer. K vidění už byla i nefalšovaná bitka mezi Aubrechtem a Hrakholskim. Zápas zkrátka baví, těšme se na jeho vyvrcholení!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Dominik Šeliga chtěl zavést touš do útočné zóny, protihráč tečoval puk na domácí střídačku. Ještě jednou se tedy bude vhazovat.
     
    38:59
    Jaroslav Pouzar v rychlé protiakci centroval zleva před bránu, spoluhráč nicméně na jeho pobídku relativně těsně nedosáhl.
     
    38:27
    Tomáš Trunda srdnatě bojoval se silnějším obráncem. Kotouč dostrkal až za branku, Ludvík dokonce zanedlouho musel přerušit hru. Liberec získal buly v útočném pásmu.
     
    37:19
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Aubrecht – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hrakholski – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    37:19
    Adam Měchura mohl náskok domácího týmu ještě navýšit, Ludvík však proti jeho ráně z bezprostřední blízkosti skvěle zakročil!

    Mezitím se do sebe mimo hlavní pozornost pustili David Aubrecht s Yahorem Hrakholskim. Lépe si vedl Aubrecht, pro oba je však verdikt stejný, dnes už si nezahrají.
     
    36:52
    Po ofsajdu se strhla menší strkanice ve středním pásmu, rozhodčí ji nicméně rozehnali, než došlo k něčemu vážnějšímu. Emoce v průběhu zápasu malinko stoupají.
     
    36:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vojtěch Strnad parádně napadal rozehrávajícího obránce Motoru. Za bránou získal kotouč a hned ho poslal mezi kruhy, kam si pohotově sjížděl JAKUB HUJER, který bez přípravy zamířil k tyči! Ostrostřelec dorosteneckého týmu Bílých Tygrů se tedy prosazuje i o level výše. Asistence: Vojtěch Strnad.
     
    35:46
    Nepřesnost se vloudila také na stranu šelem, které při snaze o rozehrávku vyrobily icing.
     
    35:16
    Hrakholski narazil do Davida Aubrechta a hosté přišli o pásmo. Pouzar se ho hned pokusil získat zpět, je z toho ale postavení mimo hru.
     
    34:36
    Jan Žemba připravil obrovskou šanci Tomáši Trundovi. Ten byl sám mezi kruhy, Dominik Ludvík však, i s trochou štěstí, dokázal Trundovu kvalitní střelu vyrazit pravou rukou!
     
    34:22
    Daniel Král kontroluje puk v lapačce, buly proběhne po jeho levačce.
     
    33:34
    Jeden z českobudějovických hráčů obdržel přihrávku mezi kruhy, avšak místo zakončení ještě hledal Hrakholskiho, kterému poslal kotouč jen mezi brusle.
     
    32:43
    Král si dobře povyjel z klece a nenechal hrát Pouzara. Jihočeši už poměrně dlouho čekají na jakoukoliv šanci, aktuálně se jim příliš nedaří.
     
    32:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako při prvním gólu Bílých Tygrů! Tentokráte se po Adamcově pasu řítil tváří v tvář Ludvíkovi JAN KŘEPELKA, který nespekuloval a zamířil přesně pod lapačku. 2:2! Asistence: Miloslav Adamec, Dominik Šeliga.
     
    31:27
    Jakub Hujer velmi dobře oslovil Adama Lišku. Ten chtěl ještě mezi kruhy hledal Adamce, jemuž se v tísni nepodařilo prostřelit bránící hráče Českých Budějovic.
     
    30:38
    Adam Měchura si vyměnil kotouč s Danielem Irou, jenže vracečka postrádala přesnost a Severočeši přicházejí o pozice v útočné zóně.
     
    29:55
    Dominik Ludvík si vyjel za bránu pro volný puk a podél mantinelu osvobodil svůj celek. Tygři následně měli štěstí, rozehrávali hodně divoce.
     
    29:13
    První fázi oslabení zvládají hosté na výbornou a už podruhé vysílají kotouč mimo své obranné pásmo. Při snaze o návrat se navíc Liberec dopouští zakázaného uvolnění.
     
    28:57
    Tomáš Trunda přihrál před bránu Janu Křepelkovi, jenž byl při snaze o zakončení zahákován. Dvě minuty si odsedí Tomáš Hubata (CEM).
     
    27:59
    Jakub Hujer chtěl doslova umotat Jiřího Remtu. Českobudějovický bek měl s mladým útočníkem plnou hokejku práce, nakonec si nicméně poradil.
     
    27:44
    Martin Böhm se snažil nahodit puk do útočného pásma. Jeden z hráčů Motoru tečoval puk mimo mantinely, buly tedy proběhne v neutrální třetině.
     
    26:47
    Jakub Šedivý dostal hodně těžkou přihrávku, poradil si však velmi dobře a po ledě prověřil připravenost Ludvíkových betonů.
     
    26:30
    Dominik Ludvík spolehlivě zachytil střelu Jana Křepelky. Hra je přerušena, bude se vhazovat.
     
    26:00
    Petr Had na pravém kruhu promáchl, domácí celek zůstává nastěhován v Ludvíkově blízkosti.
     
    25:19
    Lukášovi Pavlátovi se při rozehrávce postavila do cesty konstrukce vlastní branky. Českobudějovičtí si každopádně s nastalými komplikacemi věděli rady.
     
    24:58
    Daniel Král se postaral o poskakující puk v brankovišti. Hra je přerušena, čeká se na buly po levé ruce libereckého gólmana.
     
    24:20
    Tomáš Trunda dobruslil a obral o hlavu většího Matouše Hrubce. Následuje přetahovaná ve středním pásmu, zápas je zatím hodně intenzivní.
     
    23:45
    Petr Had se prohnal po levém křídle a z úhlu prověřil Ludvíkovu pozornost. Brankáři Motoru puk vypadl z rukavice, hned ho tam ale definitivně skryl.
     
    23:14
    Adam Měchura skvěle udržel útočné pásmo a poslal kotouč do rohu, kde se jej zmocnil Liška. Tygři se o vytvoření šance snažili marně.
     
    22:21
    Jakub Šedivý se na modré ocitl pod lehčím tlakem a musel rychle vystřelit. Zlomil při tom ale hokejku, puk tedy zamířil výrazně mimo klec.
     
    21:55
    Libereckým se i s mladičkým Tomášem Trundou na ledě nepovedlo přejít za červenou čáru, je z toho zakázané uvolnění.
     
    21:27
    Jiří Najman nebezpečně nahodil od modré lajny. Královi puk vypadl a krotil ho nadvakrát. Hodně aktivní byl na brankovišti Pigl, kterému domácí obránci hned dali jasně najevo, že přílišný důraz vůči gólmanovi nehodlají tolerovat.
     
    20:52
    Daniel Král se přesouval proti střele od levého mantinelu, přičemž nechtěně odsunul svoji bránu. Tu už rozhodčí vracejí zpět na správné místo.
     
    20:20
    Vojtěch Strnad vyvinul obrovskou rychlost a dobruslil nepovedenou rozehrávku. Spoluhráči ho ale nestihli podpořit a obránci Budějovic měli snadnou práci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:44.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je poměrně rychle minulostí. Zatím sledujeme hodně energické utkání, ve kterém i přes velké množství nepřesností padly už tři góly. Motor rychle prohrával, avšak poměrně zaslouženě se mu povedlo skóre převrátit na svoji stranu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Hubata poslal od hrazení kotouč mezi kruhy. Liberečtí jej z nebezpečného prostoru dostali ven, přechod do brejku ovšem zaskřípal. Zdá se, že už se před koncem třetiny nic nestane.
     
    19:05
    Díky hře vysokou holí vykazují sudí hru do středního pásma. Tygři uspěli na vhazování, ještě před odchodem do kabiny se tak mohou pokusit o vyrovnání.
     
    18:47
    Severočeši po dlouhé době zakombinovali v ofenzivní třetině. Miloslav Adamec prověřil Ludvíka od modré čáry, maskovaný muž si bez větších potíží poradil.
     
    18:28
    Hezkou individuální akcí se prezentoval Jakub Novák. Ten si po pravém křídle našel cestu až k bekhendovému zakončení, Daniel Král má na kontě další zákrok.
     
    17:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už jsou ale hosté za zvýšenou aktivitu odměněni! Jan Janoch poslal z levé strany touš před Krále, kde se jej zmocnil VOJTĚCH KRCHO a z bezprostřední blízkosti zavěsil černou gumu pod břevno. Asistence: Jan Janoch.
     
    17:20
    Čížek vyšťoural pryž v rohu útočného pásma. Od modré čáry to pak zkusil Tomáš Hubata, jehož poměrně nepříjemná střela přes clonu skončila v Králově výstroji.
     
    16:47
    Už se hraje poměrně dlouho bez přerušení. Souvislejší tlak kteréhokoliv z mužstev však nevidíme, na obou stranách se totiž kupí poměrně velké množství nepřesností.
     
    15:56
    Jakub Hujer se snažil rozehrát po mantinelu, leč našel pouze Hrakholskiho. Ten hned střílel, přízemní pokus vyrazil Daniel Král betonem.
     
    15:27
    Křepelka přihrál z levé strany Filipu Jansovi. Ten by z mezikruží rád střílel, avšak hned u něj byl obránce, který mu v tom včas zabránil.
     
    14:50
    Vyrovnávací branka hosty nabudila a pokračují v aktivitě. Jeden z budějovických obránců nahodil z vlastní třetiny až na zadní mantinel a nepříjemně odražený touš musel řešit Daniel Král.
     
    13:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vyrovnáno jest! Hrubec nejprve v solidní pozici nastřelil jen svého spoluhráče, jenže tým z jihočeské metropole zůstal v pásmu. JIŘÍ REMTA nahodil z poměrně velké dálky do skrumáže před brankovištěm a kotouč si našel cestu až za Krále, který toho zřejmě moc neviděl! Asistence: Yahor Hrakholski, Matouš Hrubec.
     
    13:31
    Martin Böhm si hezky sjel na vrcholky kruhů, jeho pokus z první ale k Ludvíkovi neprošel. Hosté vzápětí vyhodili alespoň do středního pásma.
     
    12:56
    Dominik Šeliga urazil velkou vzdálenost a nahodil do pásma. O puk se následně bojuje v rohu kluziště, rozhodčí nechávají hru plynout.
     
    12:23
    Motor se zničeho nic objevil v dalším přečíslení. Matouš Masopust v něm po obdržení přesné přihrávky zblízka přestřelil Královu pokladnici!
     
    11:40
    Jan Křepelka byl aktivní na brankovišti, u tyčky po pravé Dvořákově ruce se snažil procpat kotouč za beton marně.
     
    11:29
    Nyní to Jihočeši trošku uspěchali. Zahráli pouze na zakázané uvolnění, což znamená, že se bude vhazovat po pravé ruce Dominika Ludvíka.
     
    10:48
    Michal Silný hezkým hitem skolil Žembu. Českobudějovičtí se hned vydali vpřed, znovu se ale před Králem nedokázali usadit na delší čas.
     
    09:57
    Daniel Král pomohl svému týmu s rozehrávkou. Motor zachránil útočné pásmo, pokus Lukáše Pavláta od modré lajny byl zblokován již v zárodku.
     
    09:10
    Hosté už jsou kompletní, nadále se však musejí spíše bránit. Tygři jsou v úvodu silnější na puku, Budějovice vyrážejí spíš do protiútoků.
     
    08:18
    Domácí zaváhali na modré čáře, z čehož plynul nebezpečný brejk Motoru. Jakub Novák přihrál přes Iru Jakubu Čížkovi, proti kterému výborně povyjel Král a betonem jej okradl o gól!
     
    07:43
    Adam Měchura prudkou přihrávkou z pravé strany hledal hokejky spoluhráčů před brankovištěm, kotouč nicméně projel nebezpečnou zónou bez povšimnutí.
     
    07:26
    Tygři se drží na kotouči. Zatím spíše obehrávají útočné pásmo a střely nepřicházejí.
     
    06:57
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hubata – 2 min., podrážení).
     
    06:10
    Jan Žemba s Davidem Aubrechtem poměrně nebezpečně dotírali na Dominika Ludvíka, který tentokrát odmítl kapitulovat a s přehledem zasáhl.
     
    06:00
    Liberec si znovu vzal slovo a kombinoval v pásmu. Jihočeši si poradili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    05:20
    Odpověď mohla být skutečně blesková, Yahor Hrakholski táhl akci dvou proti jednomu, rána mu ovšem sjela a projela daleko mimo tři tyče!
     
    05:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou! Adam Liška skvělou přihrávkou pod hokejkou bránícího hráče poslal do sóla ADAMA MĚCHURU, který sám před Ludvíkem nezaváhal a předvedl chladnokrevný blafák do forhendu. Asistence: Adam Liška.
     
    04:43
    Tomáš Pigl při pokusu o proskočení mezi dvěma Tygry tvrdě narazil a skončil na zemi. Domácí celek hned vyráží do rychlé protiakce.
     
    04:28
    Jaroslav Pouzar prověřil ze střední vzdálenosti Královu pozornost. Brankář neměl se zákrokem sebemenší problém. Jeho spoluhráči následně uspěli na buly, jenže dopustili se pouze icingu.
     
    03:54
    Bílí Tygři se drží v ofenzivním pásmu, nicméně nedaří se jim dostat hru od mantinelů. Budějovice tedy zatím mohou být relativně v klidu.
     
    03:08
    Adam Charvát si najížděl mezi kruhy pro přihrávku. K puku se díky dobrému zákroku soupeře nedostal, a musel se rychle vracet, aby zažehnal hrozící přečíslení.
     
    02:38
    Martin Böhm se na modré čáře musel vypořádat s tlakem hned dvojice protihráčů. Ti jej nakonec o puk připravili, hosté rozjíždějí akci zpoza vlastní klece.
     
    01:44
    Rozehrávku Daniela Iry prodloužil Liška do třetiny. Šelmy se tam však neuchytily a hru obrací na druhou stranu Yahor Hrakholski.
     
    01:27
    Po českobudějovickém ofsajdu se vhazuje ve střední zóně.
     
    00:58
    Čížek se před bránou zmocnil kotouče a snažil se ho posunout na Pigla, jemuž k zakončení kousek scházel. Jihočeši zůstávají v útočném pásmu.
     
    00:27
    Oba týmy si hned v úvodu sáhli na puk, ale spíše se oťukávají. První akci zkusili domácí a Jan Žemba zaměstnal betony Dominika Ludvíka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků už jsou připraveni na ledové ploše. Liberečtí oblékli klasické bílé dresy, hosté se představí v modré barvě. Za chvíli začínáme!
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Böhm, Aubrecht, Ira, Šedivý, Adamec, Charvát, Had – Křepelka, Hujer, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Masař, Liška, Nezbeda, Šeliga, Žemba

    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Cibuzar, Pavlát, Novák – Řezáč, Pigl, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Čížek, Silný, Krcho

    Rozhodčí: Bejček – Svobodová, Klouček.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Böhm, Aubrecht, Ira, Šedivý, Adamec, Charvát, Had – Křepelka, Hujer, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Masař, Liška, Nezbeda, Šeliga, Žemba

    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Cibuzar, Pavlát, Novák – Řezáč, Pigl, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Čížek, Silný, Krcho

    Rozhodčí: Bejček – Svobodová, Klouček.
     
    HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE

    Českobudějovickým se aktuálně příliš nedaří. Z posledních sedmi zápasů dokázali zvítězit pouze jednou, když přetlačili Karlovy Vary 2:0. Hned poté však přišel debakl 1:7 s Plzní. Jihočeši už na patnáctém místě mají osmibodové manko na čtrnáctý Salzburg a desetibodové na aktuálně desátý Liberec. Ten nicméně v prvním vzájemném duelu zdolali, podaří se jim to znovu?
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Svěřenci Milana Plodka si počínají statečně. Do utkání vinou kolizí se zápasy prvoligových Benátek mnohdy vstupují ve značně omlazené sestavě, přesto se drží v horní polovině tabulky! Minulý týden vybojovali na slezském tripu solidní čtyři body, když podlehli Třinci 3:4 v nájezdech, načež přetlačili 3:2 vítkovickou Rideru.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Nejvyšší juniorská soutěž má dnes na programu jediné utkání, 23. kolo turnaje O Pohár DHL si předehrají Bílí Tygři Liberec a HC Motor České Budějovice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Ondřej Belák

    Góly a asistencie: 6. Měchura (Liška), 33. Křepelka (Adamec, Šeliga), 37. Hujer (Strnad) – 14. Remta (Hrakholski, Hrubec), 18. Krcho (Janoch)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Böhm, Aubrecht, Ira, Šedivý, Adamec, Charvát, Had – Křepelka, Hujer, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Masař, Liška, Nezbeda, Šeliga, Žemba
    HC Motor České Budějovice: Ludvík (Dvořák) – Najman, Hubata, Remta, Cibuzar, Pavlát, Novák – Řezáč, Pigl, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Čížek, Silný, Krcho

    Rozhodca: Bejček – Svobodová, Klouček