Montreal – Boston 1:8 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 3:0 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Minnesota Wild
cz Streda 27.11.2019, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Tak to byla parádní střela v podání Jacka Hughese! Ten se do toho opřel vší silou, ale branku o kousek minul! Poté kotouč navíc vylétl podél mantinelu ze třetiny, takže Minnesota zde zapíše dva body za výhru v základní hrací době!
     
    59:14
    Už ale mohlo být definitivně rozhodnuto! Nejprve Jordan Greenway trefil ze středního pásma tyčku! Načež P. K. Subban zachytil střelu, jež už mířila do opuštěné branky.
     
    58:47
    Domácí hrají v šesti!
     
    55:15
    Hra se během několika vteřin přesunula ze strany na stranu a oba týmy měly velmi dobré šance! Kaapo Kähkönen však podržel hosty, zatímco na druhé straně šel pokus vedle branky.
     
    52:20
    A že z toho tedy vznikla obrovská šance, kterou měl právě Palmieri! Ten se dostal až před gólmana, kterého sice překonal, jenže kotouč zastavila nejspíše spojnice tyčí!
     
    47:34
    Andy Greene je na ledě!
     
    45:34
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andy Greene – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:02
    Tohle už byla zajímavá šance! Domácí obránce poslal kotouč na Jacka Hughese, který měl před sebou celkem hodně prostoru i času. Najel si proto do lepší pozice a mířil pod horní tyčku, tam však Kaapo Kähkönen zasáhl vyrážečkou.
    43:00 Ryan SUTER - 2:3
     
    43:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je to tak, domácí sice měli převahu, přesto zase inkasují! Po buly přišlo pár přihrávek z jedné. Ta poslední mířila na RYANA SUTERA, jenž poslal kotouč pod horní tyčku na přední tyč. Tentokrát je navíc nezpochybnitelným střelcem gólu. Asistence: Ryan Donato a Ryan Hartman.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:20
    Obrovská šance domácího celku znovu nekončí brankou! Domácí se dostali do přečíslení. Jack Hughes táhl celou akci, když zasekl kotouč, počkal na druhou vlnu. Will Butcher si do ní najel, ale střelou z první minul!
     
    36:58
    Miles Wood je na ledě!
     
    34:58
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 2 min., hákování).
    33:28 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    33:28
    Devils právě vstřelili branku!
    I domácí tým dnes využívá svou přesilovou hru, a tak je zase srovnáno! Nico Hischier rozehrál akci v útočné třetině, kdy posunul kotouč na Halla do strany. Ten se s tím nepáral, naservíroval puk před branku, kde byl KYLE PALMIERI, jenž z blízka poslal puk za bezmocného brankáře. Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
     
    32:59
    Taylor Hall v další velmi dobré šanci, ale dnes se mu nedaří vstřelit branku! Dostal parádní přihrávku do kruhu a mířil k tyči, ale Kähkönen se stihl přesunout a našel puk v lapačce!
     
    32:47
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Kevin Fiala – 2 min., hákování).
     
    32:23
    Nico Hischier je na ledě!
     
    30:23
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nico Hischier – 2 min., držení).
    30:07 Jordan GREENWAY - 1:2
     
    30:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba ve středním pásmu znamená opětovné vedení Minnesoty! Damon Severson si to namířil mezi dvojici soupeřů, která ho připravila o kotouč. Celou akci na sebe vzal JORDAN GREENWAY, jenž zasekl před gólmanem a poslal puk o tyč. Asistence: Joel Eriksson Ek.
     
    27:26
    Miles Wood ukázal, že je mimořádně rychlým hokejistou! Jeho soupeře měl sice náskok, přesto byl domácí hráč u puku rychleji. Poté mířil na zadní tyč, ale Kaapo Kähkönen vykopl beton včas!
     
    26:39
    Taylor Hall v další velmi zajímavé šanci, ale tomu zatím dnes není přání! Jako první se dostal k odraženému kotouči od mantinelu, ale Kaapo Kähkönen stihl proti jeho ráně z první sklapnout betony včas!
     
    První branka nakonec byla připsána Zachu Parisovi, jenž tečoval nahození od modré.
     
    19:30
    Domácí hokejisté mohli ještě před sirénou vstřelit branku a jít do vedení! Kaapo Kähkönen vyrazil ránu od modré jen před sebe, kde byl agilní Taylor Hall, jenž nedostal puk za gólmana!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    14:44
    Minnesota hraje v pěti!
     
    12:44
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva).
     
    12:44
    Branka je uznána!
     
    12:44
    Trenér hostí si ještě bere výzvu! Simmonds možná zpracoval kotouč vysokou holí ještě ve středním pásmu, to bude hodně zajímavé.
    12:44 Jesper BOQVIST - 1:1
     
    12:44
    Devils právě vstřelili branku!
    V domácí aréně je srovnáno! New Jersey se prosadilo z rychlé protiakce a srovnává stav dnešního zápasu! JESPER BOQVIST vypálil a jeho ránu ještě tečoval jeden z hostí, jenž poslal kotouč přesně mezi betony gólmana. Asistence: Wayne Simmonds a Jack Hughes.
     
    07:59
    Jenže ta přesto přišla! Viděli jsme rychlou protiakci v podání New Jersey, kdy přišla přihrávka na teč před branku. Ta sice přišla, jenže kotouč vůbec netrefil branku!
    05:30 Zach PARISE - 0:1
     
    05:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečná rychlost a k vidění je využitá přesilová hra už po čtyřech vteřinách! Mikko Koivu vyhrál buly a puk se po rychlém pasu dostal na Ryana Sutera. Ten vypálil od modré a do jeho rány ještě sáhl ZACH PARISE, kterému je nakonec branka skutečně přiznána. Asistence: Ryan Suter a Kevin Fiala..
     
    05:26
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Blake Coleman – 2 min., nedovolené bránění).

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 13. J. Boqvist (Simmonds, J. Hughes), 34. Palmieri (Hall, Hischier) – 6. Parise (Suter, Fiala), 31. Greenway (J. Eriksson Ek), 43. Suter (Donato, Hartman)


    New Jersey Devils: Domingue (Blackwood) – Severson, A. Greene, P. K. Subban, Vatanen, Tennyson, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Simmonds, J. Hughes, J. Boqvist – N. Gusev, Zajac, Seney – Wood, Hayden, Coleman.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – E. Staal, Zuccarello, Zucker – Fiala, M. Koivu, Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, V. Rask, Donato.

    Rozhodca: Brad Meier, Mitch Dunning – Darren Gibbs, Shandor Alphonso