Montreal – Boston 1:8 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 3:0 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Minnesota Wild
cz Streda 27.11.2019, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:00 Ryan SUTER - 2:3
     
    43:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je to tak, domácí sice měli převahu, přesto zase inkasují! Po buly přišlo pár přihrávek z jedné. Ta poslední mířila na RYANA SUTERA, jenž poslal kotouč pod horní tyčku na přední tyč. Tentokrát je navíc nezpochybnitelným střelcem gólu. Asistence: Ryan Donato a Ryan Hartman.
    33:28 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    33:28
    Devils právě vstřelili branku!
    I domácí tým dnes využívá svou přesilovou hru, a tak je zase srovnáno! Nico Hischier rozehrál akci v útočné třetině, kdy posunul kotouč na Halla do strany. Ten se s tím nepáral, naservíroval puk před branku, kde byl KYLE PALMIERI, jenž z blízka poslal puk za bezmocného brankáře. Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
    30:07 Jordan GREENWAY - 1:2
     
    30:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba ve středním pásmu znamená opětovné vedení Minnesoty! Damon Severson si to namířil mezi dvojici soupeřů, která ho připravila o kotouč. Celou akci na sebe vzal JORDAN GREENWAY, jenž zasekl před gólmanem a poslal puk o tyč. Asistence: Joel Eriksson Ek.
    12:44 Jesper BOQVIST - 1:1
     
    12:44
    Devils právě vstřelili branku!
    V domácí aréně je srovnáno! New Jersey se prosadilo z rychlé protiakce a srovnává stav dnešního zápasu! JESPER BOQVIST vypálil a jeho ránu ještě tečoval jeden z hostí, jenž poslal kotouč přesně mezi betony gólmana. Asistence: Wayne Simmonds a Jack Hughes.
    05:30 Zach PARISE - 0:1
     
    05:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečná rychlost a k vidění je využitá přesilová hra už po čtyřech vteřinách! Mikko Koivu vyhrál buly a puk se po rychlém pasu dostal na Ryana Sutera. Ten vypálil od modré a do jeho rány ještě sáhl ZACH PARISE, kterému je nakonec branka skutečně přiznána. Asistence: Ryan Suter a Kevin Fiala..

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 13. J. Boqvist (Simmonds, J. Hughes), 34. Palmieri (Hall, Hischier) – 6. Parise (Suter, Fiala), 31. Greenway (J. Eriksson Ek), 43. Suter (Donato, Hartman)


    New Jersey Devils: Domingue (Blackwood) – Severson, A. Greene, P. K. Subban, Vatanen, Tennyson, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Simmonds, J. Hughes, J. Boqvist – N. Gusev, Zajac, Seney – Wood, Hayden, Coleman.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – E. Staal, Zuccarello, Zucker – Fiala, M. Koivu, Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, V. Rask, Donato.

    Rozhodca: Brad Meier, Mitch Dunning – Darren Gibbs, Shandor Alphonso