Montreal – Boston 1:8 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 3:0 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Minnesota Wild
cz Streda 27.11.2019, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:47:11)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 34 – 29
    Přesilové hry: 1/2 – 1/4
    Vhazování: 44% – 56%
    Zblokované střely: 11 – 11
    Hity: 14 – 6
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nenastoupil ani jeden český či slovenský hokejový hráč.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Ryan Suter (MIN) 1+1
    2. Kyle Palmieri (NJD) 1+0
    3. Jordan Greenway (MIN) 1+0
     
    Je konec! New Jersey bylo znovu jasně aktivnějším týmem na začátku poslední periody, jenže znovu inkasovalo. Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na hokejku Ryana Sutera, jehož rána mířila přesně pod horní tyčku. Domácí se sice snažili ještě něco udělat s výsledkem, času na to měli dostatek. Dostatek měli i šancí, ale ani jednu z nich využít nedokázali. Plný počet bodů si tak připisuje Minnesota, která vylepšuje svou venkovní bilanci na 5-10-2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Tak to byla parádní střela v podání Jacka Hughese! Ten se do toho opřel vší silou, ale branku o kousek minul! Poté kotouč navíc vylétl podél mantinelu ze třetiny, takže Minnesota zde zapíše dva body za výhru v základní hrací době!
     
    59:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:14
    Už ale mohlo být definitivně rozhodnuto! Nejprve Jordan Greenway trefil ze středního pásma tyčku! Načež P. K. Subban zachytil střelu, jež už mířila do opuštěné branky.
     
    58:47
    Domácí hrají v šesti!
     
    58:29
    Jenže takhle to nepůjde! Wilds dobře napadají v útočné třetině a nepouštějí svého soupeře ani k útočné modré! S New Jersey to vůbec nevypadá dobře.
     
    57:52
    Což jim zatím vychází. Dostali se totiž ke kotouči, který poslali do středního pásma. Devils tak pro něj musí dojet, zatímco Minnesota stihla vystřídat.
     
    57:28
    Domácí hokejisté vyhráli vhazování v útočné třetině, kde se rovnou snaží kombinovat. Na druhou stranu to vypadá, že hosté už budou jen bránit.
     
    57:06
    Minnesota poté získala odražený kotouč po střele, ovšem dlouho v útoku nepobyla. New Jersey už ale nemá moc času a dá se brzy čekat hra bez gólmana.
     
    56:34
    Jack Hughes byl napadán, a tak posílal kotouč jen za branku. Hosté toho ale zatím nijak nevyužili a domácí hráči mohou pokračovat s kotoučem na holi.
     
    56:00
    Nico Hischier se dostal k odraženému kotouči, který poslal rovnou silnou ranou na bránu. Hostující gólman jeho střelu bez problému vyrazil betonem.
     
    55:15
    Hra se během několika vteřin přesunula ze strany na stranu a oba týmy měly velmi dobré šance! Kaapo Kähkönen však podržel hosty, zatímco na druhé straně šel pokus vedle branky.
     
    54:53
    Nyní už to bylo ale daleké odpálení. Minnesota tak zahrála jen na zakázané uvolnění, a tak se hra přesouvá před jejích gólmana, konkrétně k levé ruce.
     
    54:26
    Hra se koro nepřerušuje v posledních minutách, což více vyhovuje možná celkem překvapivě hostům. Ti zatím v pohodě sbírají kotouče a odpalují je.
     
    53:46
    Blake Coleman byl u kotouče rychleji než soupeř, a tak předvedl zasekávačku. Jeho následná zpětná přihrávka už ale postrádala větší přesnost.
     
    53:10
    New Jersey má sice ještě dostatek času, ten se mu přesto začíná značně krátit. Pokaždé zatím dokázali domácí vyrovnat, povede se jim to i teď?
     
    52:20
    A že z toho tedy vznikla obrovská šance, kterou měl právě Palmieri! Ten se dostal až před gólmana, kterého sice překonal, jenže kotouč zastavila nejspíše spojnice tyčí!
     
    52:00
    Kyle Palmieri dobře odhadl další dráhu kotouče. Takhle zachytil kotouč hned za útočnou modrou a mohl se vydat spolu se svými spoluhráči do útočné akce.
     
    51:44
    Jonas Brodin se dostal do velmi dobré šance! Pálil z kruhu a Louis Domingue toho zrovna moc neviděl, přesto zasáhl lapačkou a přerušil hru.
     
    51:18
    Hra se navíc vrátí zpět před domácího gólmana. Hráč New Jersey se hodně snažil, aby byl u kotouče dříve než soupeř, ale nebyl úspěšný – zakázané uvolnění.
     
    50:37
    Ďáblové se opravdu snaží, ale zatím jim to k ničemu velkému nestačí. Minnesota celkem dobře brání svou obrannou modrou a podniká protiútoky.
     
    49:48
    Druhá lajna domácího celku je dnes na ledě hodně vidět. Jack Hughes posílal přihrávku zpět na obránce, jenže tam byla díra z důvodu střídání.
     
    48:58
    Kyle Palmieri na to nyní zůstal úplně sám. Proto jen nahodil kotouč do útočné třetiny a také se vydal na střídačku. New Jersey je znovu u puku.
     
    48:26
    P. K. Subban to však zvládl na jedničku. Poslal puk do útočné třetiny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a kompletní formace stihla vystřídat.
     
    47:57
    Hosté ale pokračují s kotoučem na holi v útočné třetině. Pětka domácího celku je značně unavená a už za sebou tahá nohy. To mohou být důležité momenty.
     
    47:34
    Andy Greene je na ledě!
     
    46:54
    Kotouč se nejspíše dotkl ochranné sítě, a tak je hra přerušena. Hostům ještě zbývá čtyřicet vteřin z přesilovky, což je dostatek na vstřelení gólu.
     
    46:30
    Následně se navíc domácí hokejisté dostali ke kotouči a poslali ho přes všechny čáry. Nutně potřebují toto oslabení ubránit úspěšně.
     
    46:06
    Minnesota vyhrála buly v útočné třetině a propracovala se až do dobré střelecké pozice. Zde však hostující hráč selhal, vůbec netrefil kotouč.
     
    45:34
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andy Greene – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:02
    Tohle už byla zajímavá šance! Domácí obránce poslal kotouč na Jacka Hughese, který měl před sebou celkem hodně prostoru i času. Najel si proto do lepší pozice a mířil pod horní tyčku, tam však Kaapo Kähkönen zasáhl vyrážečkou.
     
    44:43
    Nyní se domácí hokejisté sami vyhnali z útočného pásma. Přihrávka šla totiž moc prudce po mantinelu a obránce Ďáblů nedokázal kotouč zastavit.
     
    44:17
    Ďáblové pokračují ve své aktivitě, na druhou stranu jim nic jiného nezbývá. Hostující gólman ale chytá ve svém prvním startu v NHL opravdu parádní utkání.
     
    43:50
    Taylor Hall mohl celkem rychle odpovědět na vedoucí branku soupeře, avšak ten i nadále o jednu branku vede. Kaapo Kähkönen sklepl betony včas.
    43:00 Ryan SUTER - 2:3
     
    43:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je to tak, domácí sice měli převahu, přesto zase inkasují! Po buly přišlo pár přihrávek z jedné. Ta poslední mířila na RYANA SUTERA, jenž poslal kotouč pod horní tyčku na přední tyč. Tentokrát je navíc nezpochybnitelným střelcem gólu. Asistence: Ryan Donato a Ryan Hartman.
     
    42:26
    Damon Severson zastavil střelu soupeře a tak mohlo jít New Jersey do útoku. Ten ale nebyl vyřešen nejlépe a gólman hostí nemusel zasahovat.
     
    42:06
    Takhle přihrávka se na straně Devils zrovna nepovedla. Travis Zajac u ní nebyl rychleji, a tak se domácím hokejistům píská jen zakázané uvolnění.
     
    41:53
    New Jersey je znovu ze začátku třetiny aktivní, uvidíme, jestli znovu dostane branku. Nikita Gusev byl dalším střelcem, ale brankář hostí má puk ve výstroji.
     
    41:11
    P. K. Subban vyslal dobrou ránu od modré! Kaapo Kähkönen toho moc neviděl a vyrazil kotouč jen před sebe, kde ho domácí hráč do brány nedorazil.
     
    40:53
    Jesper Boqvist udržel kotouč v útočné třetině a krosem ho poslal na spoluhráče. Po jeho střele má gólman puk v lapačce a hra je poprvé přerušena.
     
    40:18
    A už je tady i poslední třetina! Uvidíme, jestli to bude zároveň poslední část utkání, či v tomto vyrovnaném zápase dojdeme až do prodloužení / nájezdů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 24 – 22
    Přesilové hry: 1/2 – 1/3
    Vhazování: 40% – 60%
    Zblokované střely: 8 – 6
    Hity: 12 – 4
     
    Už jsou za námi dvě části dnešního zápasu, po kterých nejsme vítězi o nic blíže než na začátku utkání. New Jersey vládlo obrazu hry na začátku druhé periody, přesto znovu inkasovalo. Damon Severson ztratil puk ve středním pásmu a Jordan Greenway proměnil přečíslení střelou o zadní tyč. Nedlouho poté však bylo srovnáno, když domácí využili početní výhodu. Taylor Hall naservíroval puk před branku, kde byl připravený Kyle Palmieri, jenž s touto pozicí neměl problém.

    Další třetina začne přibližně v 3:06.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    New Jersey ztratilo kotouč ve vlastním oslabení, a tak jsme viděli další střelu na straně hostů. Kevin Fiala však mířil na připraveného gólmana.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:21
    Victor Rask se na druhé straně celkem z ničeho nic dostal do zajímavé šance. Jeho střelu z vrcholku kruhu má ale Louis Domingue ve výstroji.
     
    38:00
    Devils se drží v útočné třetiny, cítí šanci, že by mohli vstřelit branku a dostat se poprvé v zápase do vedení. Kaapo Kähkönen je ale zatím proti tomu.
     
    37:20
    Obrovská šance domácího celku znovu nekončí brankou! Domácí se dostali do přečíslení. Jack Hughes táhl celou akci, když zasekl kotouč, počkal na druhou vlnu. Will Butcher si do ní najel, ale střelou z první minul!
     
    36:58
    Miles Wood je na ledě!
     
    36:29
    Což stále trvá. Od Minnesoty je obrovský zmar v početní výhodě. Spíše to vypadá, že hraje oslabení, New Jersey má mnohem více ze hry.
     
    35:50
    Wilds mají znovu problémy dostat se do útočné třetiny s kotoučem na holi. Devils dobře hrají oslabení v této třetině a nepouští svého soupeře k ničemu.
     
    35:09
    Minnesota sice vyhrála buly v útočné třetině, ale velkou šanci měli domácí! Ti ujeli do přečíslení tři na dva, ale střelu ze středu vyrazil gólman betonem.
     
    34:58
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 2 min., hákování).
     
    34:45
    John Hayden si odtáhl nyní celou akci. Vzal si kotouč za brankou a dostal se až ke střele. Tu mířil na přední tyč, ovšem Kaapo Kähkönen tam místo nenechal.
     
    34:05
    Konečně jsme viděli nějaké branky i ve druhé periodě. New Jersey je nyní nakopnuto a lítá na hřišti. Chtělo by evidentně přidat ještě nějaký gól.
    33:28 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    33:28
    Devils právě vstřelili branku!
    I domácí tým dnes využívá svou přesilovou hru, a tak je zase srovnáno! Nico Hischier rozehrál akci v útočné třetině, kdy posunul kotouč na Halla do strany. Ten se s tím nepáral, naservíroval puk před branku, kde byl KYLE PALMIERI, jenž z blízka poslal puk za bezmocného brankáře. Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
     
    32:59
    Taylor Hall v další velmi dobré šanci, ale dnes se mu nedaří vstřelit branku! Dostal parádní přihrávku do kruhu a mířil k tyči, ale Kähkönen se stihl přesunout a našel puk v lapačce!
     
    32:47
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Kevin Fiala – 2 min., hákování).
     
    32:23
    Nico Hischier je na ledě!
     
    31:52
    Minnesotě se v této početní výhodě nedaří a nejspíše ji ani nevyužije. Má problém dostat se vůbec do útočné třetiny, natož do nějaké zajímavé šance.
     
    31:18
    Viděli jsme několik ostrých soubojů v obranné třetině domácího týmu. Tomu to ale nemusí vadit. Po chvilce se dostal ke kotouči a poslal ho přes všechny čáry.
     
    30:35
    Blake Coleman odvedl dobrou práci v oslabení. Po buly chvíli podržel a vyhodil kotouč přes všechny čáry. Poté ještě napadal a ušetřil cenné vteřinky.
     
    30:23
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nico Hischier – 2 min., držení).
    30:07 Jordan GREENWAY - 1:2
     
    30:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba ve středním pásmu znamená opětovné vedení Minnesoty! Damon Severson si to namířil mezi dvojici soupeřů, která ho připravila o kotouč. Celou akci na sebe vzal JORDAN GREENWAY, jenž zasekl před gólmanem a poslal puk o tyč. Asistence: Joel Eriksson Ek.
     
    28:45
    Kaapo Kähkönen pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Brad Hunt vyslal křižný pas na parťáka z lajny, kterému střela z první ale nesedla.
     
    28:11
    Teď už je v útoku zase Minnesota. Domácí brankář toho nyní moc neviděl a rána se odrazila nakonec za jeho branku. To byla vcelku ošemetná situace.
     
    27:26
    Miles Wood ukázal, že je mimořádně rychlým hokejistou! Jeho soupeře měl sice náskok, přesto byl domácí hráč u puku rychleji. Poté mířil na zadní tyč, ale Kaapo Kähkönen vykopl beton včas!
     
    27:17
    Matt Dumba ve velmi dobré šanci! Najel si na vrcholek kruhu, odkud vypálil tvrdou ránu z první. Louis Domingue se proti jeho pokusu stačil přesunout.
     
    26:39
    Taylor Hall v další velmi zajímavé šanci, ale tomu zatím dnes není přání! Jako první se dostal k odraženému kotouči od mantinelu, ale Kaapo Kähkönen stihl proti jeho ráně z první sklapnout betony včas!
     
    26:19
    Což se dá říct i o soupeři na druhé straně. Ten se navíc provinil ofsajdovým postavením, a tak je hra přerušena. Následuje jedna z mnohých komerčních přestávek.
     
    26:05
    P. K. Subban podržel kotouč za svou brankou a trochu uklidnil hru. Poté se sice New Jersey rychle dostalo do útoku, ale nepobylo zde vůbec dlouho.
     
    25:33
    Jenže hostující hráči se dlouho v útočné třetině neohřáli, spíše naopak. Následně okamžitě zahráli na zakázané uvolnění a hra se vrací do jejich pásma.
     
    25:00
    Minnesota snad porpvé v této periodě vytáhla presink do útočné třetiny. Přineslo to navíc ovoce v podání Sutera, ale jeho ránu Louis Domingue vyrazil betonem.
     
    24:26
    Wilds se zatím v této periodě nedaří ani trochu! Domácí hokejisté aktivně napadají a jsou u kotouče dříve než jejich soupeři. To jim může jen pomoci.
     
    24:06
    New Jersey jsou ve druhé periodě zatím jasným vládcem na ledě. Jako poslední zatím přišlo nahození od modré, které má Kaapo Kähkönen v lapačce.
     
    23:37
    Matt Tennyson zabojoval o kotouč v útočné třetině a nechybělo mu moc k jeho zisku. Minnesota se ale daleko nedostala a zase se vrací do obrany.
     
    23:00
    Dvě střely od modré v podání domácího celku nepřinesly žádné větší nebezpečí. Sice měly dobrou rychlost, ale chyběla tomu větší přesnost.
     
    22:32
    I když ne na dlouho. Kaapo Kähkönen bude muset dávat pozor, jelikož jeho spoluhráči zahráli kotouč jen na zakázané uvolnění. Buly po pravé ruce gólmana.
     
    22:11
    Ďáblové to hodně zkouší přes dlouhé přihrávky. Brett Seney si najížděl na jednu z nich, ale nevyšlo mu zpracování. Proto se musí pomalu vracet do obrany.
     
    21:24
    Jesper Boqvist vstřelil první a zatím poslední branku svého týmu. Byla to pro něj vůbec první trefa v NHL! A to navíc velmi důležitý gól pro domácí.
     
    20:49
    Louis Domingue se musí mít zase velmi na pozoru. Čelil hned dvěma svižným střelám. Jenda ale vůbec nešla na branku, druhou vyrazil.
     
    20:23
    A už se zase hraje! Uvidíme zase podobně vyrovnanou třetinu jako v první části, nebo se jeden z týmů vzchopí a dokáže svému soupeři odskočit?
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První branka nakonec byla připsána Zachu Parisovi, jenž tečoval nahození od modré.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 9 – 12
    Přesilové hry: 0/1 – 1/1
    Vhazování: 48% – 52%
    Zblokované střely: 4 – 4
    Hity: 7 – 1
     
    Je za námi první perioda, po které je stav vyrovnaný 1:1. Ze začátku byli o něco aktivnější domácí, kteří však paradoxně jako první inkasovali. Ryan Suter totiž napřáhl od modré a využil přesilovou hru už po čtyřech vteřinách. New Jersey poté působilo trochu zakřiknutě, přesto se mu podařilo srovnat. Po rychlé akce se dostal ke střele Jesper Boqvist, jenž s pomocí teče soupeře dostal puk za brankovou čáru. Ďáblové ještě mohli otočit stav utkání v závěru první periody, ale Taylor Hall nebyl úspěšný.

    Další třetina začne přibližně v 2:09.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Domácí hokejisté mohli ještě před sirénou vstřelit branku a jít do vedení! Kaapo Kähkönen vyrazil ránu od modré jen před sebe, kde byl agilní Taylor Hall, jenž nedostal puk za gólmana!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:24
    Ďáblové se drží na kotouči a chtějí ještě něco vymyslet ke konci třetiny. Zatím to spíše vypadá tak, že do kabin se půjde za vyrovnaného stavu.
     
    17:52
    Louis Domingue se zase musel mít na pozoru, na nedostatek práce si tento gólman rozhodně nemůže stěžovat. Vyrážečkou poslal kotouč do rohu kluziště.
     
    17:26
    Hraje se hlavně v útočné třetině Wilds. Jordan Greenway si najel na vrcholek kruhu, kam dostal přihrávku, ale jeho rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    16:31
    New Jersey málem vyrobilo obrovskou chybu ve svém obranném pásmu! Přišla totiž nepřesná křižná přihrávka, kterou jeden z hostí vystihl. Puk se mu ale odrazil od hokejky mimo dosah.
     
    15:58
    Hostující hráč se hodně snažil, aby udržel kotouč v útočném pásmu, ale proti dvojici soupeřů se mu to nepovedlo. Přesto už je Minnesota zase zpět.
     
    15:20
    Nikita Gusev se natahoval po kotouči, ale nakonec na něj nedosáhl. Škoda pro domácí, z tohoto mohla být zajímavá akce jeden na jednoho.
     
    14:44
    Minnesota hraje v pěti!
     
    14:17
    Avšak Minnesota nehraje oslabení vůbec špatně! Už dvakrát se jí podařilo vyhodit přes všechny čáry a vypadá to, že první oslabení v zápase ustojí.
     
    13:30
    To je ideální možnost pro domácí tým, jak se dostat do vedení a během pár minut tak otočit stav utkání. Zatím jsou usazení s pukem v útočné třetině.
     
    12:44
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva).
     
    12:44
    Branka je uznána!
     
    12:44
    Trenér hostí si ještě bere výzvu! Simmonds možná zpracoval kotouč vysokou holí ještě ve středním pásmu, to bude hodně zajímavé.
    12:44 Jesper BOQVIST - 1:1
     
    12:44
    Devils právě vstřelili branku!
    V domácí aréně je srovnáno! New Jersey se prosadilo z rychlé protiakce a srovnává stav dnešního zápasu! JESPER BOQVIST vypálil a jeho ránu ještě tečoval jeden z hostí, jenž poslal kotouč přesně mezi betony gólmana. Asistence: Wayne Simmonds a Jack Hughes.
     
    11:58
    Další dlouhá přihrávka na útočnou modrou už měla o něco lepší parametry. Domácí hráč se díky tomu dostal do dobré pozice, ale těsně minul zadní tyčku.
     
    11:33
    Brett Seney a Ryan Suter spolu bojovali o kotouč ve středním pásmu. Po několika odrazech se dostal do obranného pásma domácích, kteří ho zde sebrali.
     
    10:25
    Dobrá myšlenka, které chyběl jen kousek k naplnění. Taylor Hall si najížděl na útočnou modrou, ale dlouhá přihrávka byla o kousek delší, než potřeboval.
     
    10:16
    Další střela v podání hostujících hráčů, kteří tuto statistiku rozhodně v současné době ovládají. Domácí by se měli naopak velmi rychle sebrat.
     
    09:55
    Domácí brankář se v posledních vteřinách rozhodně nenudí. Minnesota si připisuje jednu střelu za druhou. Tu poslední měl Ryan Donato, jenž pálil z dobré pozice, ale Louis Domingue stihl natáhnout ruku s lapačkou.
     
    09:34
    Domácí sice měli možnost vhazování v útočné třetině, přesto se musel dalším zákrokem ukázat Louis Domingue, který byl tentokrát úspěšný.
     
    09:13
    Nikita Gusev to zkusil na druhé straně. Kaapo Kähkönen na jeho střelu dobře viděl a schoval ji do výstroje. Následuje první komerční přestávka.
     
    09:00
    Minnesota to znovu zkusila od modré, ale nebyla úspěšná. Tentokrát se střele do cesty dobře postavil domácí hráč, jenž ránu srazil do rohu.
     
    08:42
    Louis Domingue se bude muset mít zase na pozoru, jelikož hra se před něj zase vrátí. Domácí odpálil kotouč jen na zakázané uvolnění, které bylo odpískáno.
     
    07:59
    Jenže ta přesto přišla! Viděli jsme rychlou protiakci v podání New Jersey, kdy přišla přihrávka na teč před branku. Ta sice přišla, jenže kotouč vůbec netrefil branku!
     
    07:25
    Ďáblové jen vyhodili puk do útočné třetiny a odebrali se na střídačku. Jsou jako opaření a nemohou se s pukem vůbec dostat do nějaké kloudné akce.
     
    06:48
    Domácí hokejisté tedy neprožívají zrovna ideální vstup do utkání. Sice byli v jeho úvodu lepším celkem, jenže stačilo pár vteřin přesilovky soupeře a musí dotahovat.
    05:30 Zach PARISE - 0:1
     
    05:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečná rychlost a k vidění je využitá přesilová hra už po čtyřech vteřinách! Mikko Koivu vyhrál buly a puk se po rychlém pasu dostal na Ryana Sutera. Ten vypálil od modré a do jeho rány ještě sáhl ZACH PARISE, kterému je nakonec branka skutečně přiznána. Asistence: Ryan Suter a Kevin Fiala..
     
    05:26
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Blake Coleman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:02
    Jack Hughes to chtěl vzít na sebe, ale celkem vrzy mu byla vystavěna stopka. Obránce na modré mu totiž přečetl kličku a uchránil tým od přečíslení.
     
    04:16
    Zatím tedy nesledujeme nějak svižnou hru, při které by se týmy střídaly v útočných fázích. Začátek zápasu je spíše hodně opatrnou podívanou.
     
    03:54
    Také Louis Domingue už má za sebou pár zákroků, ale nic složitého řešit nemusel. Nyní chytil vysoké nahození od modré do lapačky a nechal hru přerušit.
     
    03:14
    Miles Wood byl u kotouče rychleji, a tak se nepískalo zakázané uvolnění. Blake Coleman si s pukem najel do střelecké pozice, ale jeho zakončení bekhendem Kaapo Kähkönen vyrazil s menšími problémy lapačkou.
     
    02:40
    John Hayden dobře napadal v útočné třetině a nechybělo moc, aby se domácí dostali ke kotouči. Minnesota to ale ustála a může zaútočit.
     
    02:23
    New Jersey však pokračuje v tlaku i nadále, zatím hraje lépe než jeho dnešní soupeř. Viděli jsme další střelu, avšak ta byla sražena do ochranné sítě.
     
    01:55
    Ďáblové se na chvilku usadili v útočné třetině, ovšem gólman hostí vůbec nemusel zasahovat. Rána od modré totiž trefila jeho spoluhráče do nohy.
     
    01:24
    Kaapo Kähkönen dnes prožívá premiéru mezi dospělými. Nyní se poprvé dotkl kotouče, když ho zastavil a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    00:53
    Je zde celkem brzy první přerušení tohoto zápasu. Domácí byli moc rychlí s přechodem do útoku, a tak jim je odpískán ofsajd. Buly na jejich útočné modré.
     
    00:30
    A už se hraje! V tomto zápase se podíváme spíše na dva trápící se týmy, tedy New Jersey a Minnesotu. O něco větší favorité jsou domácí, ale vyhrát mohou oba.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Domingue (Blackwood) – Severson, A. Greene, P. K. Subban, Vatanen, Tennyson, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Simmonds, J. Hughes, J. Boqvist – N. Gusev, Zajac, Seney – Bratt, Coleman, Wood.

    Minnesota Wild: Kähkönen (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – E. Staal, Zuccarello, Zucker – Fiala, M. Koivu, Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, V. Rask, Donato.
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD) – 20 zápasů, 2+7
    Kaapo Kähkönen dnes prožije debut v NHL!
     
    Minnesota Wild

    Jenže ani Minnesota zatím na tom není zrovna dvakrát nejlépe. Má odehraných dvacet čtyři zápasů, ze kterých vydolovala patnáct bodů. I jí patří předposlední, a to čtrnácté místo, avšak v Západní konferenci. I ona má navíc značně záporné skóre, i když o něco málo lepší než její dnešní soupeř, a to -17. Venkovní bilance hostujícího týmu není ani trochu dobrá. Podařilo se mu zvítězit jen ve čtyřech případech, zatímco hned desetkrát padl. K tomu bral ještě ve dvou zápasech bod. Z posledních tří utkání však vyhrála Minnesota hned dvakrát. Porazila totiž Buffalo a Colorado. V posledním utkání ale padla na venkovním ledě s Bostonem.

    Nejproduktivnější hráči:
    Eric Staal – 17 bodů (7+10)
    Jason Zucker 16 bodů (8+8)
    Ryan Suter – 14 bodů (2+12)
     
    New Jersey Devils

    Domácímu týmu vstup do nové sezóny zrovna dvakrát nevyšel. Po dvaadvaceti utkáních má na svém kontě jen dvacet bodů a patří mu patnáctá pozice v rámci Východní konference. Hůře je na tom jen Detroit, který má navíc o čtyři odehrané zápasy více. Velkým problémem New Jersey je inkasování branek. Dostali jich totiž mnohem více, než sami vstřelili. Jejich celkové skóre je -22. Devils mají na domácím ledě naprosto shodnou bilanci – 4 výhry, 4 prohry a čtyřikrát získali bod za prohru v prodloužení/nájezdech. Z posledních tři utkání vybojovalo New Jersey jednu výhru, a to proti Detroitu. Jinak padlo s Bostonem a Pittsburghem, v těchto zápasech navíc dalo jen po jedné brance.

    Nejproduktivnější hráči:
    Taylor Hall – 20 bodů (4+16)
    Kyle Palmieri – 14 bodů (8+6)
    Nico Hischier – 12 bodů (3+9)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 13. J. Boqvist (Simmonds, J. Hughes), 34. Palmieri (Hall, Hischier) – 6. Parise (Suter, Fiala), 31. Greenway (J. Eriksson Ek), 43. Suter (Donato, Hartman)


    New Jersey Devils: Domingue (Blackwood) – Severson, A. Greene, P. K. Subban, Vatanen, Tennyson, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Simmonds, J. Hughes, J. Boqvist – N. Gusev, Zajac, Seney – Wood, Hayden, Coleman.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – E. Staal, Zuccarello, Zucker – Fiala, M. Koivu, Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, V. Rask, Donato.

    Rozhodca: Brad Meier, Mitch Dunning – Darren Gibbs, Shandor Alphonso