Montreal – Boston 1:8 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 3:0 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
1:8 (1:3, 0:3, 0:2)
Boston Bruins
cz Streda 27.11.2019, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Danton HEINEN - 1:8
     
    57:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ještě jeden přesný zásah Bostonu! Torey Krug rozehrál na Studnicku, který si po neúspěšné bekhendové střele puk znovu dojel a zpoza branky jej předložil DANTONU HEINENOVI, jenž ho parádně zvedl do pravého horního rohu. Pro Studnicku je to pochopitelně první bod v NHL. Asistence: Jack Studnicka, Torey Kruh.
     
    57:26
    Domácím zkrátka není přáno! Lehkonenovu prudkou střelu zápěstím Halák jenom zpomalil. Kotouč přes něj proletěl a jen o milimetry minul pravou tyč.
     
    55:38
    Právě Studnicka se dostal do menší potyčky s Domim, za kterou byli oba zúčastnění vyloučení na dvě minuty.
    48:26 Charlie COYLE - 1:7
     
    48:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    A zase jsme u proměňovaní šancí. Montreal dnes dostává v tomto ohledu opravdu tvrdou lekci. Kuraly zasekl na pravém křídle a předal puk Krugovi, který ho dal pod sebe na CHARLIEHO COYLEA a ten z jedničky propálil bezradně klečícího Kinkaida. Asistence: Torey Krug, Sean Kuraly.
     
    32:43
    Connor Clifton neuhlídal pohyb své hokejky, kterou trefil obličej Tatara. Po reklamní pauze se bude konat přesilovka Canadiens.
    29:06 David PASTRŇÁK - 1:6
     
    29:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to už je hodně krutá podobá skóre pro domácí tým! Už potřetí měl prsty v inkasovaném gólu Petry, který nedokázal vyhodit z obranného pásma. Na modré čáře si puk zastavil Carlo a jeho nahození za Kinkaida šikovně protečoval autor hattricku DAVID PASTRŇÁK! Brandon Carlo, David Krejčí.
     
    23:28
    Jesperi Kotkaniemi měl na hokejce teprve třetí gól v sezóně. Armia jej našel zpoza branky, ale Halák finského mladíka opět senzačně vychytal.
     
    21:10
    Domácí hokejisté potřebují nový impuls. Možná jim ho zajistil Keith Kinkaid, který v brankovišti nahrazuje Careyho Price.
    21:10 Anders BJORK - 1:5
     
    21:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Montreal je zralý na ručník! Už druhý inkasovaný gól zavinil Petry, jehož nastřelení ze středního pásma se od Kuralyho odrazilo tak šikovně, že se ANDERS BJORK dostal do úniku a v něm s přehledem zavěsil k levé tyči domácí branky. Asistence: Sean Kuraly.
    20:08 David PASTRŇÁK - 1:4
     
    20:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    První útočná formace Bostonu udeřila pouhých osm vteřin po startu druhé části! David Krejčí vyhrál vhazování. Přes Cháru a Marchanda se puk dostal na DAVIDA PASTRŇÁKA, jenž se v levém kruhu prosadil přes Webera prudkou střelou švihem. Pro havířovského odchovance je to už dvaadvacátý zásah v sezóně. Asistence: Brad Marchand, Zdeno Chára.
    19:23 Brad MARCHAND - 1:3
     
    19:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle je velký dárek pro hosty, kteří zničehonic navyšují vedení na 3:1! Obrovskou chybu za branku udělal Petry, který se nechal vyškolit napadajícím Coylem. Puk se odrazil na BRADA MARCHANDA a ten už si před Pricem věděl rady. Asistence: Charlie Coyle.
     
    14:32
    I Montreal si vyzkouší hru v pěti proti čtyřem. Suziki byl v levém kruhu nedovoleně bráněn Charliem McAvoyem.
    14:24 David PASTRŇÁK - 1:2
     
    14:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins podruhé skórují v početní výhodě a berou si svůj náskok zpět! Marchand z rohu vracel puk k modré čáře na Coylea. Ten zvolil křižnou přihrávkou na levou stranu a český snajpr DAVID PASTRŇÁK z těžkého úhlu trefil přesně k bližší tyči, kam se Price nestihl přesunout. Asistence: Charlie Coyle, Brad Marchand.
     
    13:56
    Clifton byl za vlastní brankou podražen Thompsonem. K velké nelibosti publika se bude konat další přesilovka pro Boston.
    12:41 Shea WEBER - 1:1
     
    12:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens vyrovnávají na 1:1! Tatar v přečíslení tři na dva nechal střílet Galalghera, jehož pokus Halák betonem pouze vyrazil a domácí kapitán SHEA WEBER s přehledem uklidil puk do sítě. Asistence: Brendan Gallagher, Tomáš Tatar.
    08:03 Jake DEBRUSK - 0:1
     
    08:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a v deváté minutě se dostávají do vedení! Krejčí znovu přihrával do hloubi útočného pásma, kde Kuraly pohotovou přihrávkou z první připravil gólovku JAKEU DEBRUSKOVI a ten nabídnutou příležitost s díky využil. Asistence: Sean Kuraly, David Krejčí.
     
    07:01
    Opět hrubice v přechodové fázi. Tentokrát ji vyrobil Pastrňák, jenže Armia v přečíslení dvou na jednoho přestřelil.
     
    06:10
    Jako dar z nebes přichází přesilovka pro Boston. Za podražení Pastrňáka bude sedět frustrovaný Brendan Gallagher.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 13. S. Weber (Gallagher, Tatar) – 9. DeBrusk (Kuraly, Krejčí), 15. Pastrňák (Coyle, Marchand), 20. Marchand (Coyle), 21. Pastrňák (Marchand, Chára), 22. Bjork (Kuraly), 30. Pastrňák (Carlo, Krejčí), 49. Coyle (Krug, Kuraly), 58. Heinen (Studnicka, Krug)


    Montreal Canadiens: Price (22. Kinkaid) – S. Weber (C), Chiarot, Petry (A), Mete, C. Fleury, Reilly – Gallagher (A), Danault, Tatar – Suzuki, Domi, Lehkonen – Armia, Kotkaniemi, Hudon – Weal, N. Thompson, Cousins.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Clifton, Grzelcyk – Pastrňák, Krejčí (A), Marchand (A) – Coyle, Studnicka, DeBrusk – Heinen, Kuraly, Bjork – Wagner, P. Lindholm, Nordström.

    Rozhodca: Joannette, South – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 21 302