Pohronie – Zlaté Moravce 1:1 (kon.) | Trenčín – Trnava 1:0 (kon.) | Nitra – Žilina 0:0 (kon.)
Michalovce – Dunajská Streda 5:0 (kon.) | Ružomberok – Senica 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Sereď 2:0 (kon.)
koniec
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
1:1 (0:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 23.11.2019, 14:00 • Žiar nad Hronom • Niké liga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa a FC ViOn Zlaté Moravce. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 14:00.

    Cez víkend pokračuje Fortuna liga po reprezentačnej prestávke 16. kolom. To prinesie súboj nováčika z Pohronia, ktorý na svojom ihrisku privíta Zlaté Moravce, ktoré sú zatiaľ trocha prekvapením súťaže.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa:
    Nováčik súťaže veru nemá na ružiach ustlané. Pohronie má momentálne na svojom konte len 7 bodov za jednu výhru a štyri remízy. Navyše, posledné štyri stretnutia Pohronie prehralo a nachádza sa jednoznačne na dne ligovej tabuľky, pričom na predposlednú Nitru stráca až šesť bodov.

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    Zlaté Moravce sú už tradičným účastníkom Fortuna ligy, ale patria medzi celky, ktoré pravidelne bojujú o záchranu. Aj preto je troška prekvapením, že sa hostia momentálne nachádzajú na šiestom mieste so ziskom 20 bodov. ViOn však strieda lepšie zápasy s horšími, preto potrebuje bodovať čo najviac, aby sa udržal vo vyrovnanej časti tabuľky.

    Favoritom tohto stretnutia tak budú hostia. Určite však Pohronie bude chcieť doma zabojovať o dôležité body do tabuľky a svojmu súperovi nič len tak nedaruje. Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Dzurík, Nosko, Jacko, Župa – Mazan, Meda, Pellegrini (C), Badolo – Klec, Mészáros

    Náhradníci: Vantruba – Abrahám, Blahút, Hrnčár, Bartoš, Zachara, Tesák, Sojka

    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Čögley, Pintér, Asanović, Brašeň – Jacy, Sloboda – Gustavo, Ďubek (C), Kovaľ – Jarovič

    Náhradníci: Chovan – Tóth, Švec, Chren, Duga, Richtárech, Rodrigues Junior

    Rozhodca: Pavol Chmura – Milan Štrbo, Mária Súkeníková – Peter Ziemba
     
    Prajem príjemné futbalové popoludnie! Dnes pokračuje Fortuna liga po reprezentačnej prestávke svojim 16. kolom a v Žiari nad Hronom privíta nováčik súťaže FK Pohronie svojho súpera, ktorým je FC Vion Zlaté Moravce. Domácim sa ako nováčikovi vôbec nedarí, sú so 7 bodmi beznádejne posledný a určite tak budú chcieť doma svoju reputáciu napraviť. Naopak hostia sú príjemným prekvapením súťaže, bojujú o prvú šestku a to zrejme čakal málokto. Aj ViOn potrebuje zbierať body, pretože od štvrtého po deviate miesto sú bodové rozdiely minimálne. Verme tak, že uvidíme zaujímavé stretnutie, ktoré z pozície rozhodcov povedú Pavol Chmura – Milan Štrbo, Mária Súkeníková – Peter Ziemba. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami stretnutia prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Pred úvodným výkopom je tu ešte minúta ticha za tragickú udalosť, ktorá sa nedávno stala pri Nitre.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom. Pohronie dnes nastupuje v žltých dresoch, hostia v čiernych.
     
    2
    Hosťujúci Pintér sa previnil nedovoleným zákrokom a tak Pohronie zahrávala na polovici súpera priamy kop. Centrovaná lopta pred Pindrochovu bránu sa však stala korisťou futbalistov v čiernych dresoch.
     
    3
    Máme tu prvé strelecké zakončenie v tomto zápase. Domáci založili postupný útok, v pokutovom území sa následne k strele dostal Mészáros, ale nemieril presne.
     
    4
    A ihneď tu je prvá veľká šanca v tomto zápase, ktorú mali hostia! Jakub Švec, ktorý sa na poslednú chvíľu dostal do základnej zostavy si výborne nabehol na zadnú tyč, kde domácej obrane prepadla centrovaná lopta, ale jeho zakončenie skvelým zákrokom pokryl brankár Jenčo!
     
    5
    Nasledoval tak prvý rohový kop v tomto zápase, s ktorým si však futbalisti Pohronia dokázali poradiť a dostávajú loptu do bezpečia. Boli sme tak svedkami prvých zaujímavejších momentov v tomto zápase.
     
    6
    Pohronie sa okamžite snaží o rýchlu odpoveď a vymyslieť podobne nebezpečnú útočnú akciu. Futbalisti v žltých dresoch sa presúvajú na útočnú polovicu.
     
    7
    Momentálne sa dianie v Žiari nad Hronom trocha upokojilo, s loptou aj naďalej kombinujú domáci futbalisti. Uvidíme, kedy sa dočkáme ďalšej zaujímavej akcie.
     
    8
    Po dlhšej dobe sa k lopte dostávajú hostia, ale nikam sa neponáhľajú. Stále sme len v úvode tohto stretnutia a tak oba tímy ešte nechcú zbytočne riskovať.
     
    10
    Zlaté Moravce sa usadili na útočnej polovici a momentálne trocha zvierajú svojho dnešného súpera. Pohronie sa okamžite snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    11
    Brvno domácej brány sa zatriaslo! Jacy si výborne naskočil na centrovanú loptu do pokutového územia, ale jeho hlavička napokon končí už na spomínanej konštrukcii Jenčovej brány!
     
    12
    Hostia ešte chvílu kombinovali na útočnej polovici, ale lopta je už v moci Pohronia. Domáci sa snažia vymyslieť niečo podobné, ako pred pár chvíľami súper.
     
    13
    Prvá veľká šanca pre domácich v tomto zápase! Hostia chybovali v zadných radoch a Mészáros sa dostal k lopte, brankár Pindroch musel vysoko zo svojej brány a domáci futbalista mal tak odkrytý priestor, ale Asanović sa dokázal perfektne vrátiť a loptu upratať na poslednú chvíľu do bezpečia!
     
    14
    Takže sa to už pekne rozbieha na oboch stranách. Domáci mali jednu veľkú príležitosť na skórovanie, hostia už dve. Stále však čakáme na úvodný presný zásah v Žiari nad Hronom.
     
    15
    Rýchle protiútoky sa teraz striedajú na oboch stranách. Obe defenzívy sa tak musia mať na pozore a vyvarovať sa každej jednej chybe.
     
    16
    Krušné momenty teraz čakajú bránu hostí. Pohronie získava tesne pred 16-tkou zaujímavý priamy kop a toto je určite vzdialenosť, z ktorej sa dá priamo ohroziť bránu súpera.
     
    17
    Aj sa tak stalo, ale hostí zachránil Pindroch! Brankár Zlatých Moraviec vytiahol výborný zákrok a loptu smerujúcu do horného rohu brány vyrazil na rohový kop.
     
    18
    Center od rohovej zástavky už nič zaujímavého nepriniesol, ViOn sa opäť dokázal ubrániť a už kombinuje s loptou na svojich kopačkách.
     
    19
    Hra je teraz prerušená. Brankár hostí Pindroch hlási nejaké zdravotné problémy a vyžiadal si ošetrenie. Vyzerá to na problémy so slabinami, uvidíme, či bude v tomto zápase pokračovať.
     
    20
    Všetko to vyriešil rýchly obstrek a Pindroch v zápase pokračuje, už sa aj postaral o odkop od svojej brány.
     
    21
    Na druhej strane sa musel mať na pozore jeho brankársky kolega Jenčo, ale ten si s Kovaľovim zaujímavým centrom dokázal poradiť a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    22
    Menší nápor hostí stále pokračuje a Ďubek sa chystá zahrať tretí rohový kop v tomto zápase.
     
    23
    Sledovali sme rýchlu realizáciu rohového kopu, ale nič zaujímavého nám to neponúklo. K lopte sa už dostávajú futbalisti Pohronia.
     
    24
    Súboj v strede poľa dopadol nedovoleným zákrokom kapitána domácich Pellegrinigo. Zlaté Moravce teda získavajú loptu na svoje kopačky, nikam sa však teraz neponáhľajú.
     
    25
    Zlaté Moravce dali gól!

    No a máme tu úvodný presný zásah tohto stretnutia! Zlaté Moravce predviedli úspešný prechod pred pokutové územie súpera, tečovaný prízemný center sa odrazil ku SENADOVI JAROVIČOVI a ten loptu upratal do siete – 0:1!
     
    26
    Bola to troška neprehľadná situácia, pretože zakončenie od Jaroviča prešlo bránkovú čiaru, ale domáci reklamovali, že tomu tak nebolo. Aj opakované zábery však gól potvrdili.
     
    27
    Žltú kartu dostáva Jakub Brašeň (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    28
    Na rade sú tak teraz práve domáci futbalisti, ktorí musia doťahovať náskok súpera. Do konca stretnutia je však dostatok času a všetko je to teda na oboch stranách ešte otvorené.
     
    29
    Útočné výpady sa aj naďalej striedajú na oboch stranách. V Žiari nad Hronom sledujeme určite zaujímavý prvý polčas, domáci fanúšikovia však nemajú dôvod na radosť.
     
    30
    Tečované zakončenie musel hosťujúci Pindroch vyraziť na rohový kop. Pohronie tak môže pokračovať vo svojom útočnom nápore.
     
    31
    Mazan sa ujal rozohrávky od rohovej zástavky, ale jeho centrovaná lopta nič zaujímavého neponúkla. Momentálne sledujeme kombináciu Zlatých Moraviec.
     
    32
    Žltú kartu dostáva Tomáš Ďubek (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    33
    Pohronie sa postupne presúva na útočnú polovicu. Na domácich určite vidno snahu, že chcú do polčasovej prestávky minimálne vyrovnať. Uvidíme, či sa im to aj podarí.
     
    34
    Opäť tu je prerušenie hry. Jacy ostáva po zrážke ležať na trávniku a nevyzerá to s ním dobre. Na trávnik sa tak už dostal aj lekársky tím hostí.
     
    35
    Hosťujúci Jacy odchádza za postranú čiaru. Dianie v Žiari nad Hronom pokračuje ďalej, Zlaté Moravce zatiaľ hrajú len s desiatimi hráčmi na trávniku.
     
    36
    Toto vyzeralo veľmi nebezpečne! Švec poslal prudký center pred bránu domácich, Jacko s Klecom mali čo robiť, aby dostali loptu do bezpečia. Toto celkom zaváňalo aj prípadným vlastným gólom.
     
    37
    Zlaté Moravce potom pokračovali vo svojom útočnom nápore, ale už do žiadneho prípadného zakončenia sa nedostali.
     
    38
    Už teraz môžme určite konštatovať, že prvý polčas je vyrovnaný. Podstatné však je, že hostia aj naďalej vyhrávajú po góle Jaroviča z 25. minúty.
     
    39
    Stále teda sledujeme, ako sa útočné výpady striedajú na oboch stranách. Pomaly sa blíži záver prvého polčasu a tak sme zvedaví, či ešte príde nejaká zaujímavá situácia na jednej či druhej strane.
     
    41
    Žltú kartu dostáva András Mészáros (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    42
    Pohronie sa snaží prekonať obranné múry súpera. ViOn sa momentálne bráni na vlastnej polovici a snaží sa odkopávať lopty do bezpečia.
     
    43
    Ale domáci si musia dávať na rýchle brejky súpera. Jarovič šprintoval sa dlhou loptou, ale včas bol na mieste brankár Jenčo, ktorý si potom dovolil aj trúfalú kľučku.
     
    44
    Beží nám posledná minúta riadneho hracieho času v úvodnom dejstve. Uvidíme, či ešte hlavný rozhodca Pavol Chmura bude niečo nadstavovať.
     
    45
    Jenčo musel zachraňovať domáci celok! Kovaľ našiel svojim presným centrom Šveca, ktorý sa následne snažil oklamať a prekonať brankára domácich, čo sa mu však nepodarilo a futbalisti Pohronia teraz ďakujú svojmu brankárovi!
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    45+2
    Po nedovolenom zákroku sme sledovali dlhý center do pokutového územia domácich, zakončenie od Mazana nebolo presné a to už je zrejme všetko z prvého polčasu v Žiari nad Hronom.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo v Žiari nad Hronom prinieslo zaujímavý futbal, šance boli na oboch stranách a hra bola určite vyrovnaná. Skóre po prvom polčase však vyrovnané nie je, v 25. minúte sa o gól postaral hosťujúci Jarovič a tak Zlaté Moravce sú vo vedení 1:0!

    Určite sa však môžme tešiť na podobne zaujímavý druhý polčas, v ktorom to je ešte všetko otvorené. Začne sa približne o 15:04.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas stretnutia v Žiari nad Hronom sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťom. Ani jeden z trénerov nestriedal.
     
    47
    ViOn založil postupný útok pred pokutové územie súpera, ale do zakončenia sa už hostia nedostali, na poslednú chvíľu si nerozumeli v kombinácii.
     
    48
    Úvodné minútky druhého polčasu sú trocha opatrné z oboch strán. Hlavne hostia sa nemusia nikam ponáhľať, momentálne majú dostatočne nahraté.
     
    49
    Hra je prerušená, hosťujúci Pinter ostáva ležať na ihrisku po súboji s Mészárosom. Útok Pohronia je teda zastavený rozhodcom, čo sa domácim nepáči.
     
    50
    Zlaté Moravce sa usadili na útočnej polovici a v týchto chvíľach vyvíjajú menší tlak na svojho súpera. Pohronie sa musí teda pozorne brániť, prípadný druhý inkasovaný gól by už znamenal značné problémy.
     
    51
    Hostia zahrávali rohový kop, ale domáci upratali loptu do bezpečia. Tlak ViOnu však aj naďalej trvá.
     
    52
    Po súboji pred pokutovým územím zahral domáci hráč Jacko rukou. Na celú situáciu dobre videl hlavný rozhodca Pavol Chmura a usúdil, že to bolo neúmyslné.
     
    53
    V druhom polčase však zatiaľ čakáme na prvú vážnejšiu situáciu na jednej či druhej strane. Útoky sa však striedajú na oboch stranách.
     
    55
    Pochvalu si v týchto chvíľach zaslúžia obe defenzívy. Aj vďaka nim sa súper nedostáva v dobrých príležitostiach do zakončenia, dlhšie už nemuseli zasahovať ani brankári.
     
    56
    Platí to aj po tomto rýchlom útoku domácich, nepresné zakončenie smerovalo mimo bránu a k rozohrávke lopty sa tak dostáva brankár Pindroch.
     
    57
    Mazan centroval do pokutového územia hosti, ale loptu do bezpečia odvrátil Asanović. Pohronie sa ešte snaží pokračovať vo svojej aktivite.
     
    58
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza András Mészáros, prichádza Patrik Blahút.
     
    59
    Pohronie dalo gól!

    Obrovská radosť v Žiari nad Hronom! Domácim futbalistom sa podarilo vyrovnať na 1:1 a to hlavne vďaka Blahútovi, ktorý bol na ihrisku sotva jednu minútu, keď potiahol loptu pred pokutové územie, následne vyslal presnú loptu pred bránu súpera a MICHAL PINTÉR v snahe zabrániť Klecovi skórovať si loptu nešťastne zrazil do vlastnej siete!
     
    61
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Jakub Švec, prichádza Cabral De Souza Gustavo.
     
    62
    Po vyše hodiny hry je tak stav v Žiari nad Hronom vyrovnaný! Stále sledujeme zaujímavé stretnutie a nestraný divák tak verí, že ešte nejaké presné zásahy uvidíme.
     
    63
    Momentálne sú pri lopte domáci, ktorí prevažne kombinujú na svojej polovici ihriska. Nechcú začať zbytočne v eufórii z vyrovnania riskovať smerom dopredu.
     
    64
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Denis Duga.
     
    65
    O niečo veselšie to je už aj na domácich tribúnach, ktoré sa snaží miestny hlásateľ poriadne burcovať.
     
    66
    V pokutovom území hostí sa k odrazenej lopte dostal domáci Klec, ale jeho pohotové zakončenie smeruje tesne nad bránu Pindrocha.
     
    67
    Pohronie začína čoraz viac hroziť v útoku, ale na túto dlhú loptu nemal Badolo nárok. Zlaté Moravce sa v posledných chvíľach len bránia.
     
    68
    Domáci zahrávli svoj ďalší rohový kop v tomto zápase, ale center od Pellegriniho na prednú tyč úspešný nebol. Je tu rýchly brejk hostí.
     
    69
    Tak toto mohlo pre domácich dopadnúť veľmi zle! Gustavo potiahol spomínaný rýchly brejk, s loptou sa dostal až do pokutového územia, kde svojou presnou prihrávkou našiel Kovaľa, ale jeho zakončenie tesne míňa bránu domácich!
     
    70
    Sledovali sme ďalší rohový kop domáceho celku, ale obrana súpera hlavou upratala loptu do bezpečia.
     
    71
    Postupune sa už do útoku dostávajú aj hostia. Pohronie sa muselo stiahnuť na svoju polovicu ihriska.
     
    72
    Zlaté Moravce mohli opäť vyhrávať! Duga vyslal do pokutového územia domácich výborný center, k lopte sa dostal Pintér, ale v stopercentnej príležitosti nastrelil len brvno Jenčovej brány! Už po druhýkrát v tomto zápase zachránilo Pohronie brvno.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Michal Klec, prichádza Patrik Abrahám.
     
    75
    Stále je to teda otvorené na oboch stranách, domáci aj hostia sú hladní po troch bodoch. Pohronie si ako nováči súťaže doposiaľ pripísalo len jednu jedinú výhru.
     
    76
    Určite treba podotknúť, že hostia mali v druhom polčase väčšie šance. Hrá sa však na góly a oba celky zatiaľ dali po jednom.
     
    77
    Dlhšiu dobu teraz pred pokutovým územím operovali aj s loptou hostia, k žiadnemu zakončeniu sa však nedostali.
     
    78
    Dnešné dianie v Žiari nad Hronom sa pomaly bíži k svojmu koncu. Oba celky sa ešte snažia niečo v útoku vymyslieť a chcú zabojovať o prípadný plný bodový zápis.
     
    79
    Je tu nedovolený zákrok zo strany hostí a domáci získavajú priamy kop na útočnej polovici. Zrejme uvidíme centrovanú loptu do pokutového územia.
     
    80
    Aj sa tak stalo, ale táto lopta sa stala ľahkou korisťou pre brankára Pindricha. Ten ju už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    81
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Peter Mazan, prichádza Dávid Hrnčár.
     
    82
    Dnešné stretnutie sleduje 882 divákov.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Peter Čögley (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    83
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Senad Jarovič, prichádza Silvio Rodrigues Junior.
     
    84
    Po odrazenom centri pred bránu zahrávlo Pohronie rohový kop. Aj s touto loptou si však defenzíva Zlatých Moraviec poradila.
     
    85
    No a zakrátko tu bol ďalší rohový kop pre domáci celok. Potom sme sledovali tlak v pokutovom území hostí, ale ViOn ustál aj túto situáciu.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Denis Duga (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    87
    No a sledovali sme ďalší rohový kop Pohronia v tomto zápase. Pellegriniho center bol prudký, ale nikto z jeho spoluhráčov nevymyslel presné zakončenie.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Ján Nosko (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    88
    Postupný útok hosťujúcemu celku nevyšiel, bude to len odkop od Jenčovej brány.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto stretnutia v Žiari nad Hronom sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.
     
    90
    V druhom polčase sa nadstavujú 4 minúty!
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Maranhão Oliveira Jacy (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Patrik Jacko (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    90+2
    Nadstavený čas sa dosť kúskuje a zrejme sa body z tohto stretnutia v Žiari nad Hronom budú deliť.
     
    90+3
    Ešte sme sledovali jeden útok zo strany domácich, ale lopta je u brankára Pindrocha.
     
    90+4
    Nadstavený čas už uplynul, ale hlavný rozhodca ešte necháva hru plynúť ďalej.
     
    90+5
    Hostia prežili klinickú smrť! Pindrochovi prepadla centrovaná lopta a tak sa k strele dostal Blahút, ale na bránkovej čiare dokázal včas zasiahnúť jeden z obrancov!
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Tak ako aj v prvom polčase, tak aj v tom druhom sme boli svedkami jedného presného zásahu. V 59. minúte sa domáci radovali z vyrovnávajúceho gólu, o ktorý sa vlastným gólom postaral Michal Pintér. Aj druhé dejstvo boli veľmi zaujímavé, šance boli na oboch stranách, ale buď sa vyznamenali brankári, alebo zvonila konštrukcia brány. Zrejme môžme teda zhodnotiť, že deľa bodov je zaslúžená.

    To je už z tohto prenosu všetko, ďakujem vám za vašu pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj, teším sa na vás pri ďalších športových prenosoch. (15:59:12)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 59. Pintér (vla.) – 25. Jarovič

    Karty:   41. Mészáros (POH), 87. Nosko (POH), 90+1. Jacko (POH) – 27. Brašeň (ZMO), 32. Ďubek (ZMO), 82. Čögley (ZMO), 86. Duga (ZMO), 90+1. Jacy (ZMO)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:20.
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Dzurík, Nosko, Jacko, Župa – Mazan (81. Hrnčár), Meda, Pellegrini (C), Badolo – Klec (74. Abrahám), Mészáros (58. Blahút).
    Náhradníci: Vantruba – Abrahám, Blahút, Hrnčár, Bartoš, Zachara, Tesák, Sojka.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Čögley, Pintér, Asanović, Brašeň – Jacy, Švec (61. Gustavo) – Sloboda, Ďubek (C) (64. Duga), Kovaľ – Jarovič (83. Rodrigues Junior).
    Náhradníci: Chovan – Tóth, Chren, Duga, Richtárech, Rodrigues Junior, Gustavo.

    Rozhodca: Pavol Chmura – Milan Štrbo, Mária Súkeníková – Peter Ziemba

    Diváci: 882