Bergamo – Juventus 1:3 (kon.) | AC Miláno – Neapol 1:1 (kon.) | Turín – Inter 0:3 (kon.)
koniec
FC Turín
0:3 (0:2)
Inter Miláno
cz Sobota 23.11.2019, 20:45Talianska Seria A • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    83
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Danilo D'Ambrosio, přichází Federico Dimarco.
     
    83
    Individuální akcí se chtěl prezentovat Simone Verdi, který o míč přišel. na druhou stranu se pak vydal Romelu Lukaku, který rychlou koloběžkou oklamal soupeře, ovšem poté zamířil těsně vedle levé tyče.
     
    73
    Ola Aina (Turín) marně stíhal soupeře, a tak na mokrém trávníku předvedl skluz, po němž hostujícího hráče zasáhl a poslal jej na zelený pažit.
     
    70
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Daniele Baselli, přichází Álex Berenguer.
     
    69
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Antonio Candreva.
     
    66
    Přímý kop byl rozehrán opravdu dobře, ale ještě lepším zákrokem se blýskl Samir Handanovič. Hostující brankář čekal zakončení přes zeď, a tak pokus mířící do šibenice konečky prstů vytáhl nad břevno.
     
    64
    Správně udělená žlutá karta, kterou si po podražení zblízka prohlídl Milan Škriniar (Inter). Hostující obránce tak dal Turínu přímý kop z nadějné pozice, ovšem v té největší louži.
     
    59
    Hlavní rozhodčí znovu vytahuje z kapsičky žlutý kartónek, když do souboje pozdě přispěchal Armando Izzo (Turín), který je tak dalším potrestaným hráčem v duelu.
     
    58
    Dle opakovaného záběru se nepodařilo zjistit, co se vlastně stalo. Ovšem Danilo D'Ambrosio (Inter) je dalším potrestaným hráčem.
    55. Romelu LUKAKU - 0:3
     
    55
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak i belgický zabiják se v dnešním střetnutí prosazuje. To je tak, když proti vám nehraje famózní David Hovorka ze Slavie! ROMELU LUKAKU dostal přihrávku na pravou stranu, odkud vnikl do šestnáctky, kde dostal hodně času. Hostující útočník střelou zahrál na housle obránci a míč doputoval přesně ke vzdálenější tyči.
     
    49
    Pas do šestnáctky zpracoval pro spoluhráče Lautaro Martínez. Ke střele se tak dostal Romelu Lukaku, jehož pokus proletěl těsně vedle levé tyče. Turín má obrovské štěstí, že je stále o co hrát.
     
    49
    Centr z levé strany letěl na zadní tyč, kde se před bránícího soupeře dostal Armando Izzo. Jeho hlavička z malého vápna zamířila jen nad horní tyč. Domácí hráč schoval obličej do dlaní, protože tohle musí končit v brance.
     
    46
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Gleison Bremer, přichází Ola Aina.
     
    45+3
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Nicoló Barella, přichází Borja Valero.
    45+3. Daniele Baselli (TUI)
     
    45+3
    To byla obrovská šance domácího celku! Přízemní přihrávka mířila na malé vápno, odkud se nohou před soupeře natáhl Daniele Baselli. Jeho zakončení postrádalo razanci, a tak jej Samir Handanovič z brankové čáry vytáhl.
    42. Nicoló Barella (INM)
     
    42
    Hostující mužstvo se vydalo do otevřené obrany. Romelu Lukaku přihrál na pravou stranu šestnáctky, odkud vystřelil Nicoló Barella. Zakončení, které mířilo pod horní tyč vyrazil Salvatore Sirigu.
     
    35
    První poločas je v poslední desetiminutovce, Inter trochu nespravedlivě plní roli favorita. Žlutou kartou byl za své chování potrestán Lautaro Martínez (Inter).
    32. Stefan de Vrij - 0:2
     
    32
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí obrana úplně zapomněla pokrýt zadní tyč a znovu inkasovala! Centr z pravé strany zamířil k levé tyči, kam si naběhl osamocený STEFAN DE VRIJ, který už neměl problém zakončit do černého.
    31. Romelu Lukaku (INM)
     
    31
    Z levé strany odcentroval Marcelo Brozović, který pasem před brankou našel belgického spoluhráče. Romelu Lukaku z malého vápna hlavičkoval do pravé části branky, ale Salvatore Sirigu vytáhl parádní zákrok.
     
    13
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Simone Zaza.
    12. Lautaro MARTÍNEZ - 0:1
     
    12
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí brankář vykopl míč, ovšem hlavičkový souboj vyhrál Matías Vecino , který balon poslal za obranu, kam si naběhl LAUTARO MARTÍNEZ. Hostující útočník mířil sám na brankáře, kterého střelou na zadní tyč pokořil.

    Michal Luxa

    Góly: 12. Lautaro Martínez (Vecino), 32. de Vrij (Biraghi), 55. R. Lukaku (Brozović)

    Karty:   59. Izzo (TUI), 73. Aina (TUI) – 35. Lautaro Martínez (INM), 58. D'Ambrosio (INM), 64. Škriniar (INM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:18.
    FC Turín: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Bremer (46. Aina) – De Silvestri, Meïté, Baselli (70. Berenguer), Lukić, Ansaldi – Verdi, Belotti (C) (13. Zaza).
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Aina, Berenguer, Djidji, Edera, Rincón, Zaza.

    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Godín – D'Ambrosio (83. Dimarco), Vecino, Brozović, Barella (45+3. Valero), Biraghi – R. Lukaku, Lautaro Martínez (69. Candreva).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Bastoni, Valero, Candreva, Dimarco, S. Esposito, Lazaro, Ranocchia.