Bergamo – Juventus 1:3 (kon.) | AC Miláno – Neapol 1:1 (kon.) | Turín – Inter 0:3 (kon.)
koniec
FC Turín
0:3 (0:2)
Inter Miláno
cz Sobota 23.11.2019, 20:45Talianska Seria A • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Inter dal Turínu lekci z produktivity, se loučím a přeji vám dobrou noc. (22:51:35)
     
    Za obrovského pískotu končí další utkání Serie A, v němž se z vítězství raduje příští soupeř pražské Slavie. Inter v utkání potvrdil roli favorita, ale pokud budeme hodnotit herní stranu, tak lepší byli domácí. Turínští byli více na míči, měli i možná více šancí, ale slabá koncovka je dnes odsoudila k porážce. Naopak Milánští z nějakých šesti šancí vsítili tři branky a připisují další body do tabulky.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Hráči ve vínových dresech se nevzdávají, ale individuální průnik na pravé straně úspěch neslavil. Ovšem ani Milánští se daleko nedostali, a tak budou muset znovu pečlivě bránit.
     
    89
    Tvrdým zákrokem zastavil pronikajícího soupeře Federico Dimarco. Trochu se divým, že není dalším potrestaným hráčem. Turín pak poslal nadýchaný centr do šestnáctky, kde si pro balon vyběhl Samir Handanovič.
     
    87
    Na levé straně si mezi dva soupeře naběhl Soualiho Meïté, jehož centr zamířil na první tyč, odkud byl odvrácen. Ovšem Turín se k míči rychle vrátil a stále může myslet alespoň na jednu vstřelenou branku.
     
    86
    Jeden z domácích hráčů se pokusil o kličku na středu hrací plochy, ovšem louže byla proti a hráče odzbrojila. Inter se tak lacino zmocnil míče a znovu může pár vteřin být v klidu.
     
    84
    Na další přihrávku nedosáhl Ola Aina, a tak se Inter znovu zmocnil míče. Hostující hráči tak dál kráčí ze pohodlným vítězstvím, alespoň výsledkově ano.
     
    83
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Danilo D'Ambrosio, přichází Federico Dimarco.
     
    83
    Individuální akcí se chtěl prezentovat Simone Verdi, který o míč přišel. na druhou stranu se pak vydal Romelu Lukaku, který rychlou koloběžkou oklamal soupeře, ovšem poté zamířil těsně vedle levé tyče.
     
    82
    Blížíme se ke konci zápasu a za malou chvíli bude Inter znovu střídat. Hostující celek se nachází u míče, který drží na soupeřově polovině.
     
    80
    A pozor, ozývá se pískot. Přímý kop totiž zle rozehrál Soualiho Meïté, jenž míč hodně podebral, možná uklouzl, a tak balon letěl až ke vzdálenější boční lajně.
     
    79
    Přál bych domácímu mužstvu, aby se alespoň dnes jednou zaradovalo. Uvidíme, zda se to povede po další standardní situaci, jelikož na levé straně byl faulován Soualiho Meïté.
     
    78
    Další nákop mířil za domácí obranu, kam se hnal aktivní Romelu Lukaku. Jenomže z branky vystartoval Salvatore Sirigu, jenž na hranici vápna celou situaci překazil.
     
    77
    Hráči ve vínových dresech se snaží alespoň o čestný zásah, který stále nepřichází. Turínští se pokusili o další přenesení hry, ale Álex Berenguer na míč nedosáhl.
     
    76
    Patnáct minut schází do konce dnešního sychravého střetnutí. Hráči se jistě těší do kabin, protože počasí opravdu hraje proti nim. Trávník už je úplně rozmáčený, a tak sledujeme obrovský boj.
     
    73
    Ola Aina (Turín) marně stíhal soupeře, a tak na mokrém trávníku předvedl skluz, po němž hostujícího hráče zasáhl a poslal jej na zelený pažit.
     
    72
    Jen těžce hledá Turín cestu za soupeřovu obranu. Sice aktivita domácího celku roste, ovšem centry jsou obranou Interu často odvráceny.
     
    70
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Daniele Baselli, přichází Álex Berenguer.
     
    69
    Z levé strany si míč více na střed navedl Cristian Ansaldi, jenž zpoza vápna vystřelil. Jeho pokus mířil jen nad břevno a navíc přesně na prostředek.
     
    69
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Antonio Candreva.
     
    68
    Pokud se podíváme k postranní čáře zjistíme, že Inter Milán bude v přerušené hře střídat. Ovšem ještě předtím budeme sledovat útočnou akci domácího mužstva.
     
    67
    Inter je znovu na balonu a kombinoval kolem středové čáry. Poté celou situaci na sebe chtěl vzít Danilo D'Ambrosio, který nezvládl přihrávku na Romela Lukaka.
     
    66
    Přímý kop byl rozehrán opravdu dobře, ale ještě lepším zákrokem se blýskl Samir Handanovič. Hostující brankář čekal zakončení přes zeď, a tak pokus mířící do šibenice konečky prstů vytáhl nad břevno.
     
    64
    Správně udělená žlutá karta, kterou si po podražení zblízka prohlídl Milan Škriniar (Inter). Hostující obránce tak dal Turínu přímý kop z nadějné pozice, ovšem v té největší louži.
     
    63
    Trávník je opravdu ve špatné kombinaci. Hráči, kteří se dostávají do náběhu, často končí právě na zeleném pažitu. Dnes to pro ně nejsou ideální podmínky.
     
    62
    Přesto, že Turín prohrává o tři branky, tak na stadionu stále panuje výborná divácká kulisa. Hráči ve vínových dresech jsou opět na balonu a snaží se o kombinaci.
     
    59
    Hlavní rozhodčí znovu vytahuje z kapsičky žlutý kartónek, když do souboje pozdě přispěchal Armando Izzo (Turín), který je tak dalším potrestaným hráčem v duelu.
     
    59
    Zpoza šestnáctky se do balonu opřel Saša Lukić, jehož pokus mířil do míst, kde byl připravený Samir Handanovič. Turín rozhodně nehraje špatně, ale chtělo by to větší klid při zakončení.
     
    58
    Dle opakovaného záběru se nepodařilo zjistit, co se vlastně stalo. Ovšem Danilo D'Ambrosio (Inter) je dalším potrestaným hráčem.
    55. Romelu LUKAKU - 0:3
     
    55
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak i belgický zabiják se v dnešním střetnutí prosazuje. To je tak, když proti vám nehraje famózní David Hovorka ze Slavie! ROMELU LUKAKU dostal přihrávku na pravou stranu, odkud vnikl do šestnáctky, kde dostal hodně času. Hostující útočník střelou zahrál na housle obránci a míč doputoval přesně ke vzdálenější tyči.
     
    55
    Hráči ve vínových dresech poslali další centr na zadní tyč, tentokrát z pravé strany. Jenomže došlo k souboji a balon prolétl jen na druhou stranu hřiště.
     
    53
    Hostující mužstvo se snaží uklidnit hru na vlastní polovině hřiště. Po několika přihrávka míč mířil na belgického reprezentanta v útoku, ale byla nepřesná.
     
    52
    Přes celé hřiště táhl akci domácího celku Saša Lukić, který pak přihrál na hranici vápna a přestál hrát. Míč mu chtěl vrátit Cristian Ansaldi, bohužel akce tak zase skončila.
     
    49
    Pas do šestnáctky zpracoval pro spoluhráče Lautaro Martínez. Ke střele se tak dostal Romelu Lukaku, jehož pokus proletěl těsně vedle levé tyče. Turín má obrovské štěstí, že je stále o co hrát.
     
    49
    Centr z levé strany letěl na zadní tyč, kde se před bránícího soupeře dostal Armando Izzo. Jeho hlavička z malého vápna zamířila jen nad horní tyč. Domácí hráč schoval obličej do dlaní, protože tohle musí končit v brance.
     
    48
    U postranní čáry byl faulován Cristian Ansaldi, jehož objal Danilo D'Ambrosio. Turínští tak pošlou do pokutového území další centr.
     
    47
    Hráči ve vínových dresech kombinují na pravé straně útočné poloviny, ovšem k centru se nedostali. Turín je i na začátku druhého poločasu hodně aktivní.
     
    46
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Gleison Bremer, přichází Ola Aina.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Kvůli počasí jsme moc fotbalové krásy v první pětačtyřicetiminutovce neviděli. Ovšem Inter dvakrát zamířil do černého a tím pádem je ve vedení. Jenomže Turín byl o hodně odvážnější, a tak by si minimálně zasloužil vyrovnat. Snížení mohlo přijít v koncovce, ale velkou šanci zažehnal brankář Samir Handanovič.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Nicoló Barella, přichází Borja Valero.
    45+3. Daniele Baselli (TUI)
     
    45+3
    To byla obrovská šance domácího celku! Přízemní přihrávka mířila na malé vápno, odkud se nohou před soupeře natáhl Daniele Baselli. Jeho zakončení postrádalo razanci, a tak jej Samir Handanovič z brankové čáry vytáhl.
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát ještě tři minuty navíc.
     
    45
    Na zadní tyči se nacházel Cristian Ansaldi, před nímž byl míč odvrácen. Stejný hráč si situaci doběhl a zakončil jen do dalšího soupeře.
     
    44
    Jsme v koncovce prvního poločasu, kdy se asi už nic zásadního nestane. Nestranný fanoušek by si ale jistě přál gól domácího mužstva.
    42. Nicoló Barella (INM)
     
    42
    Hostující mužstvo se vydalo do otevřené obrany. Romelu Lukaku přihrál na pravou stranu šestnáctky, odkud vystřelil Nicoló Barella. Zakončení, které mířilo pod horní tyč vyrazil Salvatore Sirigu.
     
    41
    Mezi dvěma soupeři se k hlavičce dostal Lorenzo De Silvestri, jehož pokus zamířil do zad hráče Interu. Turín tak rozehrával další rohový kop, ale znovu se k přesnému zakončení neprobojoval.
     
    40
    Lautaro Martínez znovu přifilmoval pád, a tak se jeden z domácích hráčů vydal dopředu. Po chvíli přišel faul Interu, po němž budou domácí rozehrávat standardní situaci.
     
    38
    Domácí hráči jsou sice více na míči, ale zatím se jim nedaří překonat soupeřovu obranu. Další pas letěl na zadní tyč, kde přihrávkou z první selhal Cristian Ansaldi.
     
    37
    Hráči ve vínových dresech se hnali do akce po pravé straně, kde se Inter dopustil faulu. Turín to pak zkusil středem, ale přihrávka směrem dopředu byla zastavena.
     
    35
    První poločas je v poslední desetiminutovce, Inter trochu nespravedlivě plní roli favorita. Žlutou kartou byl za své chování potrestán Lautaro Martínez (Inter).
    32. Stefan de Vrij - 0:2
     
    32
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí obrana úplně zapomněla pokrýt zadní tyč a znovu inkasovala! Centr z pravé strany zamířil k levé tyči, kam si naběhl osamocený STEFAN DE VRIJ, který už neměl problém zakončit do černého.
    31. Romelu Lukaku (INM)
     
    31
    Z levé strany odcentroval Marcelo Brozović, který pasem před brankou našel belgického spoluhráče. Romelu Lukaku z malého vápna hlavičkoval do pravé části branky, ale Salvatore Sirigu vytáhl parádní zákrok.
     
    30
    Snad poprvé sledujeme kombinaci hostujícího mužstva na útočné polovině. Hráči Interu v dosavadním průběhu nikam nespěchali.
     
    29
    Turínští jsou o trochu aktivnější, tentokrát vyslali další pokus z hranice velkého vápna. Zakončení ale bylo sražené jen vedle pravé tyče.
     
    28
    Faulů přibývá, zatím se hraje utkání, které italské nejvyšší soutěži nesluší. Z pravé strany na zadní tyč odcentroval Simone Verdi, následně přišel pokus z velkého úhlu. Ovšem Samir Handanovič si přesvědčivě poradil.
     
    27
    Lautaro Martínez se po každém kontaktu válí, ale tentokrát byl opravdu faulován. Simone Zaza soupeře podrazil, a tak bude moci Inter myslet na další útočnou akci.
     
    25
    Hustý déšť se snáší na trávník a tak je hrací plocha stále v horším stavu. Oba celky se snaží míče více nakopávat, ale zatím úspěch ani jeden neslaví.
     
    23
    Turínští vymysleli pas za obranu, ale celá akce je pro ofsajd zastavena. Hráči jsou promočeni a jistě se jim nehraje vůbec lehce.
     
    22
    Na stadionu panuje výborná divácká kulisa, která by měla domácí hráče za vyrovnáním. Jenomže Inter zatím pozorně a hlavně přesně brání.
     
    20
    Lautaro Martínez inkasoval ránu loktem do ucha, ovšem hlavní rozhodčí tento moment nepostřehl. Navíc přidělil míč domácímu celku, který může myslet na další útok.
     
    18
    Romelu Lukaku sice spoluhráči zdviženým palcem děkuje, ovšem pas byl hodně nepřesný. Bude se tak rozehrávat pouze od branky domácího mužstva.
     
    17
    Centrů je v úvodu zápasu mnoho, další měl domácí celek, ovšem znovu nic víc nedokázal vytěžit. Inter se pak vydal do protiakce, která skončila na pravé straně hrací plochy.
     
    15
    Turínští vybojovali faul až u rohového praporku. Další centr mířil před branku Interu, ale jeho hráči se s tím nemazlili a hru poslali do bezpečné části hrací plochy.
     
    13
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Simone Zaza.
    12. Lautaro MARTÍNEZ - 0:1
     
    12
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí brankář vykopl míč, ovšem hlavičkový souboj vyhrál Matías Vecino , který balon poslal za obranu, kam si naběhl LAUTARO MARTÍNEZ. Hostující útočník mířil sám na brankáře, kterého střelou na zadní tyč pokořil.
     
    10
    Centr od rohového praporku proletěl pokutovým územím a zamířil do zadní části. Zakončení bylo zablokované, ale poté se dva domácí hráči srazili a Andrea Belotti znovu zůstal ležet na trávníku.
     
    9
    Na druhou stranu se vydal do pokutového území Romelu Lukaku, který pro Milán vybojoval rohový kop. Vyřešení situace nadzvedlo Armanda Izza, který si přál odpískání faulu.
     
    8
    Znovu výborně pracoval Cristian Ansaldi, pro jehož centr z branky vyběhl Samir Handanovič. O další pas do šestnáctky se pokusil z druhé strany Saša Lukić, ale obrana Interu zapracovala na jedničku.
     
    7
    Cristian Ansaldi postupoval po levé straně, ale přes bránícího soupeře neprošel. Ovšem Turín zůstává u balonu a po vhazování bude moci kombinovat.
     
    5
    Na promočeném trávníku zůstal ležet Andrea Belotti, který potřebuje lékařskou pomoc. V tomhle počasí by se jistě žádný hráč jen tak na trávníku neválel.
     
    4
    Turínští se pokusili o další přihrávku do pokutového území, která byla sražená na další rohový kop. Centr od praporku mířil na hranici šestnáctky, kde se nikdo ve vínovém nenacházel. Na druhou stranu se pak vydal Romelu Lukaku. jenž se nacházel v souboji a navíc si míč ukopl k brankáři.
     
    3
    Na pravé straně se uvolnil Andrea Belotti, jehož centr byl odvrácen na roh. Po centru od praporku zamířil balon na zadní tyč, kde výborně zasáhl bránící hráč.
     
    2
    Terén je opravdu těžký a hlavně plný louží. Moc pohledných kombinací asi dnes neuvidíme. Domácí mužstvo je na balonu a kombinuje na vlastní části hrací plochy.
     
    1
    Hlavní rozhodčí dal pokyn k zahájení zápasu, soupeř pražské Slavie nastupuje k dalšímu vystoupení. Jako první se míče chopili Turínští, který nákopem obranu nepřekonali.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    V Turíně je průtrž mračen, a tak trávník potřeboval trochu více péče nežli normálně. Hlavní rozhodčí ale už přivedl oba celky na zelený pažit a za chvíli zahájí střetnutí.
     
    Úvodní sestavy:

    Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Bremer – De Silvestri, Meïté, Baselli, Lukić, Ansaldi – Verdi, Belotti (C).
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Aina, Berenguer, Djidji, Edera, Rincón, Zaza.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Godín – D'Ambrosio, Vecino, Brozović, Barella, Biraghi – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Bastoni, Valero, Candreva, Dimarco, S. Esposito, Lazaro, Ranocchia..
     
    Pokud budeme hledat Turín musíme se zahledět do středu tabulky, jelikož ho najdeme na jedenácté příčce se čtrnácti body. V posledních týdnech se domácímu celku příliš nedaří, jelikož pouze jednou vyhrál, zaznamenal stejný počet remíz a hned třikrát prohrál. Pokud se zaměříme na Inter, jenž se nachází na druhé příčce, o bod za vedoucím Juventusem. Milánští jsou ve výborné formě, jelikož v posledních pěti duelech nasbírali třináct bodů.
     
    Vítám všechny nadšence italské Serie A, v němž se představí Turín FC a Inter Milán. Roli favorite bude plnit hostující celek, který stále bojuje o titul s Juventusem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Michal Luxa

    Góly: 12. Lautaro Martínez (Vecino), 32. de Vrij (Biraghi), 55. R. Lukaku (Brozović)

    Karty:   59. Izzo (TUI), 73. Aina (TUI) – 35. Lautaro Martínez (INM), 58. D'Ambrosio (INM), 64. Škriniar (INM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:18.
    FC Turín: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Bremer (46. Aina) – De Silvestri, Meïté, Baselli (70. Berenguer), Lukić, Ansaldi – Verdi, Belotti (C) (13. Zaza).
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Aina, Berenguer, Djidji, Edera, Rincón, Zaza.

    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Godín – D'Ambrosio (83. Dimarco), Vecino, Brozović, Barella (45+3. Valero), Biraghi – R. Lukaku, Lautaro Martínez (69. Candreva).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Bastoni, Valero, Candreva, Dimarco, S. Esposito, Lazaro, Ranocchia.