Brémy – Schalke 1:2 (kon.) | Düsseldorf – Bayern 0:4 (kon.) | Frankfurt – Wolfsburg 0:2 (kon.)
Leverkusen – Freiburg 1:1 (kon.) | Union Berlín – Mönchengladbach 2:0 (kon.) | Lipsko – Kolín nad Rýnom 4:1 (kon.)
koniec
Fortuna Düsseldorf
0:4 (0:3)
Bayern Mníchov
cz Sobota 23.11.2019, 15:30 • Esprit Arena, Düsseldorf • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 8:5. (17:20:27)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Bayernu Mnichov, který svého soupeře porazil poměrem 4:0. Druhý poločas nebyla zrovna pohledný, nicméně se nám hra o poznání vyrovnala. Bayern se snažil vycházet ze zajištěné obrany, přičemž se mu nakonec podařilo udržet čisté konto, navíc dokázal přidat čtvrtý přesný zásah. Fortuna tak z tohoto zápasu nebere ani jeden bod.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Na případnou chybu domácího brankáře číhal Perišić, který se do zakončení nedokázal dostat. Zanedlouho se dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Bayern se ani tentokráte zbytečně nehnal, naopak Thiago raději podržel míč v blízkosti středového kruhu, načež ještě spolupracoval s brankářem Neuerem.
     
    87
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Erik Thommy, přichází Jean Zimmer.
     
    86
    Domácí hráči se pokusili zaútočit středem hrací plochy, jenomže tam číhala početná přesila protihráčů, které se povedlo zakročit dalším čistým zákrokem.
     
    85
    Už to vypadalo, že se Lewandowski dostane do další šance, jenomže Coutinhova nahrávka byla hodně nepřesná. Ven z branky tak musel brankář Steffen.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, o vítězi je již delší dobu rozhodnuto. Bayern stále nikam nechvátá, navíc si dává na svých akcích záležet.
     
    80
    Fortuna se dokázala ubránit útočnému výpadu soupeře, načež se sama dostala do nadějné pozice, nicméně výstavním zákrokem opět zakročil Martínez.
     
    79
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Dawid Kownacki, přichází Marcel Sobottka.
     
    78
    Celkem těžkou nahrávku dokázal na vlastní kopačku zalepit domácí Thommy, který poté centroval napříč šestnáctkou, avšak nenašel žádného spoluhráče.
     
    77
    Neuer to měl na dlouhou nohu, načež chyboval. To mohlo být osudové, neboť domácí vstřelili kontaktní branku, avšak ta neplatí kvůli jasnému ofsajdu.
     
    76
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Leon Goretzka.
     
    75
    K balónu zavítal také domácí brankář Steffen, který to zkoušel odkopem na pravou stranu, kde se Zimmermannovi ještě povedlo spolupracovat s Moralesem.
     
    74
    Středopolař Thiago se snažil vrátit do běhu na Coutinha, jenomže tento úmysl byl až příliš čitelný. Následoval centr od Perišiće, který vybojoval rohový kop.
     
    73
    Poté se hrací předmět opět dostal mimo hrací plochu, což znamenalo autové vhazování pro Pavarda. Ten do kombinace zapojil také střídajícího Perišiće.
     
    72
    Následně se domácí hráči mohli pokusit o snížení nepříznivého výsledku, jenomže na poslední chvíli ve skluzu zasahoval Martínez, který zachránil Neuera.

    David Suchý

    Góly: 11. Pavard (Kimmich), 27. Tolisso (Gnabry), 34. Gnabry (T. Müller), 70. Coutinho (Lewandowski)

    Karty:   36. Hennings (DSF) – 22. Javi Martínez (BAY)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 8:5.
    Fortuna Düsseldorf: Steffen – Zimmermann, K. Ayhan, Nuhu, Gießelmann – Morales, Bodzek – Thommy (87. Zimmer), Fink (C) (65. Suttner), Kownacki (79. Sobottka) – Hennings.
    Náhradníci: Kastenmeier – Ampomah, L. Baker, Bormuth, Hoffmann, Suttner, Sobottka, Tekpetey, Zimmer.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, Javi Martínez, Alaba, A. Davies – Kimmich (76. Goretzka) – Tolisso (71. Th. Alcântara), Coutinho – T. Müller, Lewandowski, Gnabry (63. Perišić).
    Náhradníci: Ulreich – Th. Alcântara, Coman, Cuisance, Goretzka, Mai, Perišić.

    Rozhodca: Willenborg – Foltyn, Wessel