Leganés – Barcelona 1:2 (kon.) | Real Betis – Valencia 2:1 (kon.) | Granada – Atlético Madrid 1:1 (kon.)
Real Madrid – Sociedad 3:1 (kon.)
koniec
Real Betis
2:1 (1:1)
Valencia CF
cz Sobota 23.11.2019, 16:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. (17:58:42)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:3.
    Střely mimo: 11:4.
    Rohy: 5:4.
    Ofsajdy: 2:3.
    Fauly: 9:13.
     
    Domácí fanoušci i hráči oslavují vydřené, ale zasloužené vítězství. Betis byl ve druhém poločase aktivnější a v některých jeho úsekech dostal hosty pod velký tlak, svoje šance ale nedokázal proměnit. Nejblíže ke gólu měl Fékir, jenž trefil břevno, břevno pak ale napálil i na druhé straně Lee Kang-in. Když už se zdálo, že zápas skončí nerozhodným výsledkem, tak se k rozehrávce posledního přímého kopu v zápase postavil Sergio Canales a nádhernou střelou rozhodl o domácím vítězství. Betis se díky zisku tří bodů posunul na 14. místo, Valencia naopak spadla na 10. příčku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí v úplném závěru rozhodují tento zápas! K rozehrávce přímého kopu se postavil SERGIO CANALES a nádhernou střelou z pozice na pravém křídle zakroutil míč do pravého horního rohu branky Valencie. Bez asistence.
     
    90+3
    Žlutou kartu za podražení pronikajícího Emersona na pravém křídle dostává José Gayá (Valencia CF). Domácí mají k dispozici přímý kop téměř z rohu pokutového území.
     
    90+1
    Fékir se prokličkoval z pravé strany do pokutového území Valencie a střelou přes obránce vystřelil těsně mimo branku Cillessena.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Střídající Lee Kang-in si převzal míč na levé straně a střelou z hranice pokutového území Betisu trefil břevno domácí branky!
     
    90
    Cillessen odvážně odkopl míč před presujícím Morenem do středu pole. Tam se k němu dostal Mándí, jehož srazil k zemi Maxi Gómez.
     
    89
    Držení míče: 59 % : 41 %
     
    88
    Domácí se ale rychle dostali zpátky k míči a obléhání pokutového území Valencie tak může pokračovat. Fékir si chtěl obhodit obránce Valencie, ten mu ale míč odkopl a v souboji o něj pak fauloval Barragán Maxiho Gómeze.
     
    87
    Iglesias si zpracoval centr do šestnáctky, byl ale otočen zády k brance, a tak se ke střele nedostal. Přihrávku do druhé vlny pak zachytil Gameiro, jehož taktickým faulem zastavil Guardado.
     
    86
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Ferrán Torres, přichází Lee Kang-in.
     
    85
    Tlak Betisu se s přibývajícími minutami začíná opět zvyšovat. Hosté se v této chvíli jen brání.
     
    84
    Fékir obešel ve středu pole tři protihráče a z cca 25 metrů pak nádhernou střelou trefil břevno branky Valencie, od které se míč odrazil ven.
     
    83
    Moreno se dostal na pravém křídle přes dva protihráče, v šestnáctce Valencie mu ale míč odskočil a hosté ho získali. Ne však na dlouho, domácí je totiž už při přechodu středu pole o míč obrali.
     
    82
    Emersonův centr z pravé strany sklepl Moreno hlavou ke Canalesovi, jehož střela ale byla tentokrát rovnou zastavena Gabrielem. Hosté možnost na rychlý brejk prováhali a svůj útok musí založit rozehrávkou vlastních obránců.
     
    81
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Loren, přichází Alfonso Pedraza.

    Michal Sadlek

    Góly: 37. Joaquín (Moreno), 90+3. Canales – 32. Gómez

    Karty:   32. González (RBE), 64. Moreno (RBE) – 57. Wass (VAL), 90+3. Gayá (VAL)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:13.
    Real Betis: Robles – Mándí, Sidnei (77. Barragán), González (69. Iglesias) – Emerson, Guardado, Canales, Moreno – Joaquín (C), Fékir – Loren (81. Pedraza).
    Náhradníci: D. Martín – Pedraza, Iglesias, Barragán, D. Lainez, Kaptoum, Gutiérrez.

    Valencia CF: Cillessen – J. Costa, Mangala, Gabriel, Gayá – Torres (86. Lee Kang-in), Wass, Parejo (C), M. Vallejo (65. Gameiro) – Rodrigo (75. Soler), Gómez.
    Náhradníci: Doménech – T. Correia, Soler, Gameiro, Lee Kang-in, Javi Jiménez, Esquerdo.

    Rozhodca: Bengoetxea – Rojas, Ramos

    Diváci: 46 545