Leganés – Barcelona 1:2 (kon.) | Real Betis – Valencia 2:1 (kon.) | Granada – Atlético Madrid 1:1 (kon.)
Real Madrid – Sociedad 3:1 (kon.)
koniec
Real Betis
2:1 (1:1)
Valencia CF
cz Sobota 23.11.2019, 16:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí v úplném závěru rozhodují tento zápas! K rozehrávce přímého kopu se postavil SERGIO CANALES a nádhernou střelou z pozice na pravém křídle zakroutil míč do pravého horního rohu branky Valencie. Bez asistence.
     
    90+3
    Žlutou kartu za podražení pronikajícího Emersona na pravém křídle dostává José Gayá (Valencia CF). Domácí mají k dispozici přímý kop téměř z rohu pokutového území.
     
    90+1
    Fékir se prokličkoval z pravé strany do pokutového území Valencie a střelou přes obránce vystřelil těsně mimo branku Cillessena.
     
    90
    Střídající Lee Kang-in si převzal míč na levé straně a střelou z hranice pokutového území Betisu trefil břevno domácí branky!
     
    86
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Ferrán Torres, přichází Lee Kang-in.
     
    84
    Fékir obešel ve středu pole tři protihráče a z cca 25 metrů pak nádhernou střelou trefil břevno branky Valencie, od které se míč odrazil ven.
     
    81
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Loren, přichází Alfonso Pedraza.
     
    77
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sidnei, přichází Antonio Barragán.
     
    75
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Carlos Soler.
     
    74
    Centr Torrese z pravé strany srazil Moreno nepovedeným odkopem k Parejovi, jehož tvrdou střelu pod břevno musel brankář Robles pohotově vyrazit na rohový kop.
     
    69
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Edgar González, přichází Borja Iglesias.
     
    65
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Manu Vallejo, přichází Kévin Gameiro.
     
    64
    Žlutou kartu za sražení Wasse na trávník v možném rychlém protiútoku hostů dostává Alex Moreno (Real Betis).
     
    62
    Joaquín vysunul do náběhu na levou stranu Morena, jenž nečekaně tvrdě vystřelil k pravé tyči. Brankář Cillessen musel být v pohotovosti a míč vyrazil mimo svou branku.
     
    57
    Žlutou kartu za taktický faul na zastavení rychlého protiútoku domácích dostává Daniel Wass (Valencia CF).
     
    55
    Canales po další rozehrávce domácího rohového kopu na krátko přihrál míč na přední tyč na Fékira, jenž z ostrého úhlu minul branku Cillessena.
     
    52
    Joaquínův centr z levé strany po rozehrávce na krátko usměrnil na zadní tyči hlavou González, jeho střelu ale zastavil rukou padající Emerson. Penalta se nepíská a hosté pak míč dostali na polovinu Betisu.
     
    50
    Emerson přihrávkou z pravé strany posunul míč na hranici šestnáctky na Fékira, jehož střelu srazil těsně nad vlastní branku Gabriel. Hlavní rozhodčí pak nepochopitelně nařídil odkop od branky.
     
    45
    Fékir vystihl rozehrávku hostů a pronikl přes otevřenou obranu Valencie do pokutového území. Střelu z pravé strany ke vzdálenější tyči vyrazil výborným zákrokem brankář Jasper Cillessen.
     
    41
    Joaquín přihrávkou z levé strany našel ve středu šestnáctky Valencie Lorena, jemuž míč vyrazil spod nohou vybíhající brankář Cillessen. Tento zákrok ještě zkoumal VAR, ani tentokrát se však penalta kopat nebude.
     
    40
    Fékir se dostal k centru z levé strany a zakroutil míč na zadní tyč, kde se tlačil k hlavičce před Mangalu Emerson. Domácí hráč míč napokon těsně minul a kulatý nesmysl končí v zámezí.
     
    37
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově odpovídají na inkasovaný gól a vyrovnávají! Na konci rychlého brejku domácích byl Moreno, jenž přihrávkou z pravé strany posunul míč do šestnáctky Valencie k volnému JOAQUÍNOVI a ten ho z první poslal k pravé tyči Cillessenovy branky. Asistence: Alex Moreno.
     
    32
    Valencia právě vstřelila branku!
    Hosté po rychlé rozehrávce po předešlém faulu otevírají skóre! Torres pronikl z pravé strany do šestnáctky Betisu, obešel dva protihráče a sraženou přihrávkou od ruky Sidneiho posunul míč k MAXIMU GÓMEZOVI, jenž ho bez váhání poslal kolem vybíhajícího brankáře Roblese do sítě. Bez asistence.
     
    32
    Žlutou kartu za podražení Maxiho Gómeze dostává Edgar González (Real Betis).
     
    22
    Sidnei tvrdou střelou z levé strany namířil přesně na Cillessena, ten ale tuto ránu dokázal jen vyrazit. Odražený míč se pak dostal ke Canalesovi, jenž ho ale z první zakroutil mimo branku hostů.
     
    10
    Hosté rozehráli rohový kop na krátko a nakonec centroval před branku Betisu z pravé strany Rodrigo. Jeho pas zasáhl Mangala, v těžké pozici ho ale usměrnil mimo domácí branku.

    Michal Sadlek

    Góly: 37. Joaquín (Moreno), 90+3. Canales – 32. Gómez

    Karty:   32. González (RBE), 64. Moreno (RBE) – 57. Wass (VAL), 90+3. Gayá (VAL)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:13.
    Real Betis: Robles – Mándí, Sidnei (77. Barragán), González (69. Iglesias) – Emerson, Guardado, Canales, Moreno – Joaquín (C), Fékir – Loren (81. Pedraza).
    Náhradníci: D. Martín – Pedraza, Iglesias, Barragán, D. Lainez, Kaptoum, Gutiérrez.

    Valencia CF: Cillessen – J. Costa, Mangala, Gabriel, Gayá – Torres (86. Lee Kang-in), Wass, Parejo (C), M. Vallejo (65. Gameiro) – Rodrigo (75. Soler), Gómez.
    Náhradníci: Doménech – T. Correia, Soler, Gameiro, Lee Kang-in, Javi Jiménez, Esquerdo.

    Rozhodca: Bengoetxea – Rojas, Ramos

    Diváci: 46 545