Opava – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Bohemians – Příbram 1:0 (kon.) | Liberec – Zlín 5:0 (kon.)
Sigma Olomouc – Slavia 0:0 (kon.)
koniec
Bohemians 1905
1:0 (0:0)
FK Příbram
cz Sobota 23.11.2019, 14:30 • Ďolíček, Praha-Vršovice • Česká FORTUNA:LIGA • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Brankář Kočí šel na roh až do šestnáctky domácích. Klokani to mohli potrestat, ale jeden z jejich hráčů balón z půlky až na bránu nedokopl. Hned poté se však ozval závěrečný hvizd!
     
    90+1
    Rozhodčí Berka nastaví dvě minuty!
     
    90+1
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Vodháněl, přichází Daniel Köstl.
     
    88
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Obrovská radost vypukla na tribunách v Ďolíčku! Po rohovém kopu se totiž domácí prosazují. Na centr Kamila Vacka si naskočil DANIEL KRCH a jeho hlavička zapadla k levé tyči příbramské brány.
     
    87
    Domácí teď kontrovali velmi zajímavou příležitostí, ale Kočí zase nemusel zasahovat! Dlouhý nákop nechtěně prodloužil Marek Kodr přímo ke Kamilovi Vackovi. Jeho zakončení však stačil srazit na roh Kodrův kolega z obrany!
     
    85
    Příbram má dnes více šancí! Soufiane Dramé se dostal k hlavičce z poměrně velké blízkosti. Naštěstí pro domácí nemířil daleko od středu brány a Le Giang míč lapil do rukavic.
     
    82
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Antonín Vaníček, přichází Kamil Vacek.
     
    82
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Michal Škoda, přichází Miroslav Slepička.
     
    74
    Patrik Le Giang je dnes rozhodně nejlepším hráčem Bohemky! Centr Radka Voltra našel Marka Alvira, který z malého vápna Le Gianga nepřekonal!
     
    72
    Hosté mohli udeřit po rohovém kopu. Míč se po Rezkově centru dostal k Markovi Alvirovi, který přestřelil!
     
    66
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Martin Nový, přichází Radek Voltr.
     
    63
    Zahrozili také domácí! Ti dobře přešli přes střed hřiště a po nahrávce střídajícího Nečase pálil z pravé strany Antonín Vaníček. Ten nakonec pouze vyprášil rukavice brankáře Kočího, který dokázal jeho ránu vyrazit.
     
    63
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ibrahim Keita, přichází Jakub Nečas.
     
    60
    Le Giang teď zachránil Bohemku! Po přízemním centru Škody z levé strany se prosadil do zakončení z bezprostřední blízkosti Martin Nový, jehož vychytal domácí gólman. Dorážka Cmiljanoviće pak netrefila již prázdnou bránu zelenobílých!
     
    56
    Tohle byla velmi dobrá příležitost hostí! Martin Nový se v pokutovém území prosadil k přízemní střele levačkou, kterou dokázal vyrazit Patrik Le Giang!
     
    46
    Teď měla Příbram velké štěstí! Dobrý centr poslal z pravé strany do šestnáctky Havel a Keita na míč těsně nedosáhl. Hosté následně odvrátili k Josefovi Jindřiškovi, který zpoza šestnáctky orazítkoval levou tyč!
     
    45+1
    Nyní se zase žlutí. Za zákrok ve středu hřiště je potrestán hostující Michal Škoda.
     
    43
    Tentokrát to byl Krch, který na půlce odstrčil Polidara. Jan Vodháněl následně zakopl míč do zámezí a dostal žlutou kartu za nesportovní chování.
     
    42
    Žlutou kartou je potrestán hostující Soufiane Dramé. Ten ve středu hřiště dohrál Daniela Krcha.
     
    40
    Teď to v ochozech jen zklamaně zahučelo! Po centru Jindřiška z pravé strany se dostal před bránou k míči Jan Vodháněl. Špatně ho ale trefil a Ondřej Kočí tak neměl se zákrokem větší problémy.
     
    38
    Petr Hronek si špatně zpracoval míč a následně podkopl Cmiljanoviće, který by se jinak k balónu dostal. Záložník Bohemians vyfasoval žlutou kartu.
     
    29
    Patrik Le Giang nabídl špatnou rozehrávkou příležitost Michalovi Škodovi. Střelu hostujícího útočníka z 20 metrů ale dokázal nadvakrát pokrýt a svou chybu tak napravil.
     
    25
    Zatím největší šanci zápasu si vytvořili hosté! Zpětná přihrávka z levé strany našla Jaroslava Treglera, jehož přízemní střelu ke vzdálenější tyči ztlumil Le Giang ve spolupráci s Podaným. Míč zůstal stát za zády brankáře Bohemky, který se zorientoval dost rychle na to, aby ho zalehl před dobíhajícím soupeřem.
     
    13
    Na pravé straně byl faulován domácí Vaníček. Mihailo Cmiljanović dostává za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    11
    Dobrá šance domácích! Po centru Bartka z pravé strany sklepl Jindřišek hlavou míč pro Jana Vodnáněla, který z nějakých 7 metrů přestřeluje bránu Příbrami!

    Martin Augustin

    Góly: 88. Krch (Vacek)

    Karty:   38. Hronek (BOH), 43. Vodháněl (BOH) – 13. Cmiljanović (PRI), 42. Dramé (PRI), 45+1. Michal Škoda (PRI)


    Rohy: 6:5.
    Bohemians 1905: P. Le Giang – Bartek, Hůlka, Krch, Podaný – Hronek, Jindřišek (C), M. Havel – Vaníček (82. Vacek), Keita (63. Nečas), Vodháněl (90+1. Köstl).
    Náhradníci: Valeš – Schumacher, Köstl, Vacek, Nečas, Bederka, Novák.

    FK Příbram: Kočí – Nový (66. Voltr), Kodr, Šimek, Tregler – Alvir, Jan Rezek (C), Dramé, Cmiljanović – Polidar – Michal Škoda (82. Slepička).
    Náhradníci: Boháč – Petrák, Kříž, Květ, Voltr, Ma. Zeman, Slepička.

    Rozhodca: Berka – Šimáček, Ratajová

    Diváci: 4487