Tomljanovicová – Mladenovicová 0:2 (kon.) | Barty – Garcíaová 2:0 (kon.)
koniec
Ajla Tomljanovicová
Ajla Tomljanovicová
0
1 1  
Kristina Mladenovicová
Kristina Mladenovicová
2
6 6  
cz Sobota 09.11.2019, 04:12 • RAC Arena, Perth (AUS) • Billie Jean King Cup (tvrdý povrch) • Finále
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tento okamžik vše, za chvíli se přihlásím u druhého finálového zápasu. (05:41:08)
     
    Kristina Mladenovicová poslala Francii do vedení ve finále Fed Cupu. Jednička svého týmu v úvodním zápase porazila Australanku Ajlu Tomljanovicovou dvakrát 6:1. Mladenovicová se kromě výborného výkonu spolehla na nevydařené účinkování soupeřky na podání, Tomljanovicová při něm uspěla jen jednou ze sedmi případů.
     
    „Chtěla bych poděkovat fanouškům, že přišli. Je to splněný sen, snili jsme o tom, když jsme byli děti. Zvláště děkuji francouzským fanouškům. Mám vítězné vzpomínky na Hopman Cup. Je to tady pro mě jako domov. Zahrála jsem téměř perfektní zápas," nechala se slyšet Kristina Mladenovicová v pozápasovém rozhovoru na kurtu.
     
    Konec zápasu
    0:2; 1:6 - Kristina Mladenovicová
     
    1:6
    Mladenovicová předvádí vítězné gesto a posílá Francii do vedení! Tomljanovicová returnovala za základní čáru.
     
    30-40
    Mečbol! Kristina Mladenovicová je míček od výhry. Její soupeřka se v této hře nebojí hrát, je aktivní a předvádí skvělý tenis. To jí však v této chvíli na úspěch nestačilo, vyhodila se po lajně do autu!
     
    30-30
    První podání se Francouzce v téhle hře nedaří. Ajla Tomljanovicová jí returnem dostala pod tlak, chvíli poté zahrála forhend po čáře. Mladenovicová paradoxně poslala výborný úder křížem a tlačila se k síti, balónek se jí ale nevydařil.
     
    15-30
    Kristina Mladenovicová musela napotřetí vstoupit do výměny druhým servisem. Hráčky se následně přetahovaly od základní lajny, vše bylo o trpělivé hře. Tu více předvedla Mladenovicová, soupeřka zachybovala do autu.
     
    15-15
    Ajla Tomljanovicová výborně returnovala křížem. Soupeřku dostávala pod tlak, ve výměně rozhodně nebyla horší hráčkou. Po několika úderech však od základní čáry zaslala balónek k síti.
     
    15-0
    Mladenovicová začala druhým podáním. Tomljanovicová parádně zareturnovala před soupeřku. Francouzka se dopustila chyby do autu, nepomohlo jí ani jestřábí oko.
     
    1:5
    Podání na kříž. A přímý bod. Ajla Tomljanovicová na sedmý pokus udržela servis. Její protihráčka ale jde podávat na výhru v utkání.
     
    40-15
    Dva gemboly. Tomljanovicová podávala do forhendu. Mladenovicová chtěla returnovat po čáře, balónek ale mířil k pásce.
     
    30-15
    Ajla Tomljanovicová ale situaci napravila výborným bekhendem po čáře. Kristina Mladenovicová nechala pravou část kurtu až příliš poodkrytou.
     
    15-15
    Dvojchyba. Sedmá v utkání.
     
    15-0
    Začíná však úspěšně. Po servisu na kříž se vydala na síť, u které bez problémů zahrála forhendový volej.
     
    0:5
    Konec přestávky, podávat bude Ajla Tomljanovicová. Australanka ho musí udržet, jinak je po zápase. V předchozích šesti případech se jí to nevydařilo ani jednou.
     
    0:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:5
    Mladenovicová je hru od první výhry pro svoji zemi. Francouzka se po servisu ocitla ve výhodné pozici, hrála forhend křížem, který nekompromisně poslala do volné části kurtu. Ajla Tomljanovicová byla bezmocná.
     
    15-40
    Gem čistou hrou ale neuvidíme. Kristina Mladenovicová až příliš chtěla. Krátce po podání přecházela k síti, balónek ale na druhou nedostala.
     
    0-40
    Mladenovicová je v obrovské pohodě. V krátké výměně se po forhendu protihráčky křížem k čáře dostala do nepříjemné pozice, famózně však trefila úder po lajně. Krásná práce od Francouzky.
     
    0-30
    Servis na kříž. Ajla Tomljanovicová sotva dotáhla forhendový return k pásce.
     
    0-15
    Přímý bod z podání.
     
    0:4
    Kristina Mladenovicová je velmi blízko prvnímu bodu pro Francii! Pošesté v utkání dokázala uspět na returnu, když donutila soupeřku k chybě!
     
    40-A
    Brejkbol! Dlouhá výměna od základní lajny. Vše bylo o správné trpělivosti. Té se nedočkala Tomljanovicová, která závěrečný balónek poslala do sítě.
     
    40-40
    Dlouhý gem ale stále trvá. Kristina Mladenovicová výborně returnovala po čáře, čímž nedala soupeřce šanci pokračovat ve výměně.
     
    A-40
    Neobvyklá situace v zápase. Ajla Tomljanovicová se na zisk míčku nemusela příliš nadřít, uspěla po přímém bodu z podání.
    0:1; 0:3; 40-40 - Kristina Mladenovicová
     
    40-40
    Máme tu shodu. Kristina Mladenovicová byla chvíli po returnu velmi aktivní, fiftýn si zajistila vítězným úderem z forhendové strany. Parádně se pohybovala po celém dvorci.
     
    A-40
    Domácí obecenstvo bouří. Tomljanovicová si forhendy výborně připravila útok, protihráče se snažila hrát do bekhendové strany. Vyplatilo se, Mladenovicová chybovala za základní čáru.
     
    40-40
    Ajla Tomljanovicová prozatím odvrátila pohromu. Soupeřce se sice vydařil return, následný bekhend se spodní rotací po čáře však zahrála do autu.
     
    40-A
    Brejkbol! Druhá dvojchyba v gemu znamená velkou šanci pro Mladenovicovou!
     
    40-40
    Shoda. Ajla Tomljanovicová znovu musí o své podání pořádně bojovat. Jednalo se o kratší výměnu od základní lajny, Tomljanovicová ji ukončila nevynucenou chybou do sítě.
     
    40-30
    Úspěšný return. Ten byl zároveň vítězným. Francouzku tak dostal do průběhu čtvrté hry.
     
    40-15
    A vyplácí se, jsou zde dva gemboly. Druhé podání na tělo bylo s menší razancí. Kristina Mladenovicová returnovala křížem, následně opět poslala balónek do stejných míst. Chvíli poté se ale dopustila třetí nevynucené chyby za sebou, balónek zamířila do sítě.
     
    30-15
    Podruhé v řadě přišla chyba od Mladenovicová, která v této chvíli poslala balónek do sítě. Jak to tak vypadá, Tomljanovicová na soupeřku zkouší trpělivější hru.
     
    15-15
    Ajla Tomljanovicová se však dočkala druhého fiftýnu ve druhém setu. Kristina Mladenovicová od základní čáry vytvořila jednodušší chybu do autu.
     
    0-15
    Australská hráčka má znovu problémy. Nový gem zahájila pátou dvojchybou.
     
    0:3
    Konec přestávky, podávat bude Ajla Tomljanovicová.
     
    0:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:3
    Kristina Mladenovicová potvrdila brejk a má nakročeno k prvnímu bodu pro Francii. Její soupeřka se dostala do výměny, Mladenovicová měla problémy s úderem po returnu, míček se však vešel do kurtu. Výměna pokračovala, Tomljanovicová ovšem vytvořila nevynucenou chybu do sítě.
     
    15-40
    Dva gemboly na potvrzení brejku. Ajla Tomljanovicová returnovala pouze za základní čáru.
    0:1; 0:2; 15-30 - Kristina Mladenovicová
     
    15-30
    Ale působí ve velké psychické pohodě. Soupeřka před ni returnovala, měla ovšem dostatek času na forhend po čáře a následný úspěšný náběh k síti.
     
    15-15
    Dlouhá šňůra zisku fiftýnů je u konce. Mladenovicová počtvrté v zápase vytvořila dvojchybu.
     
    0-15
    Ajla Tomljanovicová novou výměnu začala dobrým nástupem, postupně však byla vtažena do defenzívy. Kristina Mladenovicová přešla k síti a na podruhé dokázala uspět.
    0:1; 0:2 - Kristina Mladenovicová
     
    0:2
    Druhá čistá hra v řadě a především brejk! Kristina Mladenovicová po slabším podání soupeřky poslala svůj return nechytatelně po čáře!
     
    0-40
    Tři brejkboly! Kristina Mladenovicová, jež je ve velké pohodě, po servisu protihráčky do forhendu returnovala křížem a nedala soupeřce příležitost na úspěšné přehrání balónku!
     
    0-30
    Tohle je velmi nepříjemné pro domácí hráčku. Počtvrté vytvořila dvojchybu a hned na úvod druhé sady se dostává pod velký tlak.
     
    0-15
    Dlouhá výměna od základní lajny nepřinesla štěstí Tomljanovicové, která nebyla dostatečně trpělivá a závěrečný bekhendový úder po čáře zaslala za základní lajnu.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Ajla Tomljanovicová.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Čistá hra. Po druhém podání Francouzky se hráčky dostaly k výměně, Ajla Tomljanovicová výborně poslala return před základní lajnu. V kratší výměně však domácí hráčka nedokázala uspět, prezentovala se nevynucenou chybou.
     
    0-40
    Mladenovicová v této hře na podání řádí. Na kontě má tři gemboly. Po servisu do forhendu donutila soupeřku k chybnému úderu.
     
    0-30
    Servis na kříž. Forhendový return se nedostal ani k pásce.
     
    0-15
    Francouzská hráčka po úspěšné první sadě vkročila do druhého dějství přímým bodem.
     
    0:0
    Konec přestávky, podávat bude Kristina Mladenovicová.
     
    0:0
    Následuje přestávka po konci prvního setu. Obě hráčky se trápily na podání. Ajla Tomljanovicová o něj přišla ve všech čtyřech případech, úspěšnost prvního servisu byla 41%. Její soupeřka byla na tom s úvodním podáním ještě hůře, trefila ho ve 32% případů. Dvakrát při něm však uspěla.
     
    1:6
    To byl závěr setu! Mladenovicová po druhém podání protihráčky do forhendu returnovala famózně křížem k základní čáře. Tomljanovicová se k balónku sice dostala, sotva její ale odehrála k síti!
     
    15-40
    Dva setboly! Kristina Mladenovicová se po agresivním returnu dočkala úspěšného míčku! Její soupeřka na tento úder reagovala chybně!
     
    15-30
    Mladenovicová si po svém returnu vytvořila menší tlak, po kterém udeřila do stejné strany kurtu. Prezenovala se dalším forhendovým winnerem.
     
    15-15
    Kristina Mladenovicová však famózně trefuje forhendový úder křížem. Přesně na čáru. Soupeřce nepomohlo ani jestřábí oko.
     
    15-0
    Ajla Tomljanovicová působila uvolněně. Po prvním servisu protihráčku tlačila k základní čáře, donutila jí k chybě.
    0:0; 1:5 - Kristina Mladenovicová
     
    1:5
    Kristina Mladenovicová potvrzuje brejk a vede 5:1. Mladenovicová byla zásluhou prvního servisu lepší hráčkou. Byla aktivnější. Její přechod k síti nebyl úplně ideální, přesto si u ní dokázala připsat důležitý fiftýn.
     
    30-40
    Konec hry však nepřišel. Ajla Tomljanovicová dokázala uspět vítězným returnem.
     
    15-40
    Mladenovicová byla trpělivější hráčkou. Její soupeřka po několika úderech ke středu kurtu poslala balónek z bekhendu do sítě.
     
    15-30
    Následovala kratší výměna od základní čáry a hlasitý výkřik Mladenovicové. Francouzská hráčka i za podpory svých fanoušků našla volné místo a po čáře zahrála vítězný úder.
     
    15-15
    Kristina Mladenovicová se ale mohla spolehnout na chybu Tomljanovicové, která se od základní lajny prezentovala nevydařeným úderem.
     
    15-0
    Mladenovicová na úvod nové hry trefila druhý servis. Tlačila se protihráčce do forhendové strany, z ní ale vzápětí chybovala do sítě. Nevydařil se jí úder po čáře.
     
    1:4
    Konec přestávky, podávat bude Kristina Mladenovicová.
     
    1:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:4
    Ajla Tomljanovicová také potřetí v zápase přišla o servis!
     
    30-40
    Spíše to vypadá na úspěch protihráčky v této hře! Brejkbol!
     
    30-30
    V této chvíli k tomu kráčí úspěšně. Vybojuje gembol?
     
    15-30
    Ajla Tomljanovicová ale bojuje. S domácími fanoušky v zádech se bude snažit nejen o srovnání v této hře.
     
    0-30
    Kristina Mladenovicová získala další nadějný stav při servisu protihráčky.
     
    0-15
    Mladenovicová si ale půjde pro další brejk. V předchozích dvou returnech dokázala uspět.
     
    1:3
    Rebrejk! Tomljanovicová se společně s fanoušky a svým týmem může radovat, snížila na 1:3 a získala důležitý gem na returnu! Její soupeřka posedmé v zápase neuspěla přes druhé podání!
     
    A-40
    Naopak Ajla Tomljanovicová získala první brejkbol! Domácí fanoušci v Petrhu cítí šanci!
     
    40-40
    Mladenovicové se ale gem uzavřít nepodařilo. Poprvé v zápase nedokázala uspět po prvním servisu.
    0:0; 0:3; 40-A - Kristina Mladenovicová
     
    40-A
    Osmý vítězný úder pro Kristinu Mladenovicovou. Po bekhendu do rohu kurtu se prezentovala krásným forhendem po čáře. Ajla Tomljanovicová chtěla míček doběhnout, ale bekhendem se k němu nedostala.
     
    40-40
    Jakmile však přijde druhý servis, je z toho pro obě hráčky velké trápení. Potvrdilo se to znovu. Máme tu tak shodu. A naději pro Tomljanovicovou.
     
    30-40
    Kristina Mladenovicová otáčí průběh gemu na svoji stranu. Popáté v utkání trefila první servis a popáté z toho byl zisk fiftýnu.
     
    30-30
    Francouzka dokázala srovnat krok. Je to 30:30 a čeká nás důležitý fiftýn.
     
    30-15
    Kristina Mladenovicová však bude jednoznačně proti tomuto scénáři.
     
    30-0
    Připsala si další fiftýn a na returnu má velmi zajímavý stav. Zvládne s úvodní sadou ještě něco udělat?
     
    15-0
    Tomljanovicové se na počtvrté vyřadil vstup do nové hry.
     
    0:3
    Konec přestávky, podávat bude Kristina Mladenovicová.
     
    0:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:3
    Druhý brejk! Kristina Mladenovicová po výborném balónku k lajně zahrála míček do protipohybu, což bylo pro domácí hráčku neřešitelné!
     
    40-A
    Brejkbol! Ajla Tomljanovicová se nemohla spolehnout na první servis, naopak její protihráčka je znenadání ve velké šanci odskočit v samotném úvodu! Krásný return křížem.
     
    40-40
    Ta skutečně přichází. Dočkáme se dalšího brejkbolu?
     
    40-30
    Tomljanovicová zvládla těžký return soupeřky, když si k míčku musela pokleknout. Balónek dostala k protější čáře. Tenistky ve výměně pokračovaly, Mladenovicová se dostala k winneru z forhendu.
     
    40-15
    Australanka třemi úspěšnými fiftýny otočila průběh gemu. Dva gemboly na 1:2.
     
    30-15
    Ajla Tomljanovicová podruhé v řadě trefila úvodní podání a hned to jde znát.
     
    15-15
    První podání ale australské hráčce pomohlo se dostat z další nepříjemné situace.
     
    0-15
    Velkou bolístkou zůstává pro Tomljanovicovou servis. Podruhé v zápase vytvořila dvojchybu.
    0:0; 0:2 - Kristina Mladenovicová
     
    0:2
    Potvrzeno, Francouzka po servisu ven z kurtu hrála následující úder k protější lajně. Naběhla si k stí, u které předvedla forhendový volej do odkryté části dvorce.
     
    30-40
    Slabšího druhého servisu dokázala její protihráčka využít ve svůj prospěch. Kristina Mladenovicová však stále má před sebou jednu šanci na potvrzení brejku.
     
    15-40
    Mladenovicovou to ale v této chvíli vůbec nemusí trápit. Své zaváhání odčinila úvodním esem zápasu!
     
    15-30
    Na dvojchyby máme srovnáno 1:1.
     
    0-30
    Následoval také druhý. Relativně brzy jí vyšlo první podání. Tomljanovicová i s returnem hrála údery k základní čáře, po kratším balónku však soupeřka trefila forhendový winner.
     
    0-15
    Mladenovicová začala na potvrzování brejku úspěšně. Soupeřka na ni okamžitě po druhém podání nastoupila, vzápětí se tempo zvolnilo. Na aktivitě nabírala Francouzka, která zásluhou forhendu napodruhé přešla k síti. Musela zahrát těžký halfvolej. Tomljanovicová balónek doběhla a vytáhla do vzduchu, favoritka ovšem bez problémů zasmečovala.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Kristina Mladenovicová.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Kristina Mladenovicová zatíná pěst, hned na úvod zápasu získala brejk! Její soupeřka se trápila na podání, do kurtu trefila jen dva z osmi prvních servisů. Jednou se dokonce dopustila dvojchyby! Na závěr gemu stačil Francouzce return, protihráčka bekhend zahrála k síti.
     
    40-A
    Třetí brejkbol! Mladenovicová při returnu křížem trefila pásku, následně poslala balónek po čáře. Soupeřka se k míčku bekhendem dostala, ale k pásce již nepřehrála!
     
    40-40
    Kristina Mladenovicová měla ve výměně navrch, soupeřka po většinu rozehry bránila. Tomljanovicová se mimo jiné blýskla dvěma skvělými obrannými forhendy z rohu dvorce, Mladenovicová se na závěr vyhodila jednoduchým úderem.
     
    30-40
    Ajla Tomljanovicová si v nepříjemný moment vypomohla prvním servisem. Bylo to teprve podruhé, kdy se jí podařilo do kurtu zaslat první servis.
     
    15-40
    Dva brejkboly! Mladenovicová se však svých šancí okamžitě dočkala! Jak s touto příležitostí naloží?
     
    15-30
    První brejkboly utkání však zatím ještě nepřišly. Ajla Tomljanovicová zajistila australskému výběru úvodní fiftýn na jeho stranu.
     
    0-30
    Aktuálně 40. hráčka světového žebříčku a zároveň francouzská jednička týmu se ihned v úvodu zápasu dostává na returnu do velmi zajímavé situace.
     
    0-15
    Finálové utkání Fed Cupu bylo zahájeno. Úvodní fiftýn zápasu si na své konto připsala Kristina Mladenovicová.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    Na podání jako první začne Ajla Tomljanovicová.
     
    Vzájemný zápas

    Ajla Tomljanovicová a Kristina Mladenovicová spolu odehrály dvě vzájemná střetnutí. Obě se uskutečnila před pěti lety, shodně to byly zápasy prvního kola. V úvodním utkání se na tvrdém povrchu v Miami radovala Tomljanovicová, která vyhrála 7:6(4), 6:4. O několik týdnů později Australanka slavila znovu, na antuce ve Štrasburku ovládla duel 6:4, 6:0.
     
    Cesta Francie do finále

    Francouzky na úvod letošní sezóny hrály v Belgii, kde si zajistily postup již po prvních třech dvouhrách. Belgičanky se čestného úspěchu dočkaly ve čtyřhře, kterou vyhrály v super tiebreaku. O poznání složitější to Francie měla doma s Rumunskem. Hostující tenistky dvakrát šly do vedení, do kterého je vždy poslala Simona Halepová. Francouzské hráčky ale ukázaly pevné nervy a otočily na 3:2.

    1. kolo: Belgie – Francie 1:3
    Alison Van Uytvancková – Caroline Garciaová 6:7(2), 6:4, 2:6
    Elise Mertensová – Alize Cornetová 6:7(8), 2:6
    Elise Mertensová – Caroline Garciaová 2:6, 3:6
    Bonaventureová, Flipkensová – Ferrová, Parmentierová 6:3, 3:6, 10:6

    Semifinále: Francie – Rumunsko 3:2
    Kristina Mladenovicová – Simona Halepová 3:6, 1:6
    Caroline Garciaová – Mihaela Buzarnescuová 6:3, 6:3
    Caroline Garciaová – Simona Halepová 7:6(6), 3:6, 4:6
    Pauline Parmentierová – Irina-Camelia Beguová 6:3, 2:6, 6:2
    Garciaová, Mladenovicová – Halepová, Niculescuová 5:7, 6:3, 6:4
     
    Cesta Austrálie do finále

    Australanky se v obou zápasech letošního ročníku dostaly na nejvyšší možný počet utkání. Jak v úvodním kole proti Spojeným státům americkým, tak v semifinále proti Bělorusku vyhrály 3:2. Zatímco v prvním střetnutí dvakrát vedly zásluhou Ashleigh Bartyové, ve druhém utkání prohrávaly 0:1 na zápasy, Bartyová však otočila na 2:1 a po prohře Darji Gavrilovové musela rozhodnout až závěrečná čtyřhra.

    1. kolo: USA vs. Austrálie 2:3
    Sofia Keninová – Ashleigh Bartyová 1:6, 6:7(2)
    Madison Keysová – Kimberly Birrellová 6:2, 6:2
    Madison Keysová – Ashleigh Bartyová 4:6, 1:6
    Danielle Collinsová – Darja Gavrilovová 6:1, 3:6, 6:2
    Collinsová, Melicharová – Bartyová, Honová 4:6, 5:7

    Semifinále: Austrálie – Bělorusko 3:2
    Samantha Stosurová – Aryna Sabalenková 5:7, 7:5, 3:6
    Ashleigh Bartyová – Viktoria Azarenková 7:6(2), 6:3
    Ashleigh Bartyová – Aryna Sabalenková 6:2, 6:2
    Samantha Stosurová – Aryna Sabalenková 1:6, 1:6
    Bartyová, Stosurová – Azarenková, Sabalenková 7:5, 3:6, 6:2
     
    Tenisovým nadšencům přeji krásný den! V sobotu ráno středoevropského času se rozjede finále Fed Cupu, ve kterém se rozhodne o držitelkách titulu mezi domácí Austrálií a Francií. Do úvodního zápasu zasáhnou Ajla Tomljanovicová a Kristina Mladenovicová. Utkání v Perthu by mělo začít ve čtyři hodiny ráno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Radek Štohl

    čas zápasu: 1:08

    2. set: 0:30

    Tomljanovicová Mladenovicová
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    14 33 59 29
    najdlhšia séria získaných bodov
    4 4 13 9
    Setboly
    0 0 2 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:12 0:27 0:25 0:12
    Esá **
    0 0 1 0
    Dvojchyby **
    4 7 4 1
    udržané podania
    1 / 3
    33 %
    1 / 7
    14 %
    6 / 7
    86 %
    4 / 4
    100 %
    Odvrátené brejboly
    1 / 3
    33 %
    3 / 9
    33 %
    0 / 1
    0 %
    0 / 0
    0 %
    body pri vlastnom podaní
    10 / 23
    43 %
    19 / 50
    38 %
    28 / 42
    67 %
    16 / 20
    80 %
    body po 1. podaní *
    12 / 21
    57 %
    15 / 18
    83 %
    body po 2. podaní *
    7 / 29
    24 %
    13 / 24
    54 %
    úspešnosť 1. podania *
    21 / 50
    42 %
    18 / 42
    43 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    0 / 0
    0 %
    1 / 1
    100 %
    6 / 9
    67 %
    2 / 3
    67 %
    body pri súperovom podaní
    4 / 20
    20 %
    14 / 42
    33 %
    31 / 50
    62 %
    13 / 23
    57 %
    body po príjme 1, podania *
    3 / 18
    17 %
    9 / 21
    43 %
    body po príjme 2. podania *
    7 / 24
    29 %
    15 / 29
    52 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Ajla Tomljanovicová
    Štát: Austrália
    Dátum narodenia: 07.05.1993
    Vek: 30 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 180 cm
    Hmotnosť: 67 kg

    Kristina Mladenovicová
    Štát: Francúzsko
    Dátum narodenia: 14.05.1993
    Vek: 30 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 184 cm
    Hmotnosť: 60 kg
    AUS 2 3 FRA
    #1 Sobota 09.11.2019 • 04:12
    Tomljanovicová - Mladenovicová 0:2
    #2 Sobota 09.11.2019 • 05:55
    Barty - Garcíaová 2:0
    #3 Nedeľa 10.11.2019 • 04:09
    Barty - Mladenovicová 1:2
    #4 Nedeľa 10.11.2019 • 07:14
    Tomljanovicová - Parmentierová 2:0
    #5 Nedeľa 10.11.2019 • 09:30
    Barty, Stosur - Garcíaová, Mladenovicová 0:2