HC Sparta Praha Sledge – SOHO Olomouc 0:2 (kon.) | Karlovy Vary – SHK Mustangové 5:2 (kon.) | Studénka Sledge – Zlín sledge 4:3 (kon.)
koniec
SKV Sharks Karlovy Vary
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
SHK Mustangové AUTO IN
cz Sobota 09.11.2019, 14:00 • Zimní stadion Ostrov • Česká sledge hokejová liga • 5. kolo
Partner:
     
    Karlovy Vary porážejí Pardubice 5:2 a o bod je v tuto chvíli přeskakují v tabulce. Na výkonu hostů se určitě citelně projevila absence německých hráčů, celý zápas dotahovali vedení domácích, ale blíže než na jeden gól se nedostali. A to ani přes množství přesilových her, které dnes Pardubice hrály, zatímco Karlovarští všechny branky museli dát proti plném počtu protihráčů. Utkání je u konce a já vám děkuji za sledování této reportáže. Tu příští vám odsud z Ostrova přineseme již zítra, kdy Karlovy Vary hostí Olomouc. Pěkný zbytek soboty! (15:55:00)
     
    Konec zápasu.
     
    44:59
    Jednu sekundu před koncem si ještě Petr Boček připisuje zákrok.
     
    43:55
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Minutu před koncem Karlovarští ještě pečetí cenné tři body nad Pardubicemi! Forgo jel zcela sám na Bočka, kterého pod sáněmi nepřekonal – gólman svým pádem zabránil gólu. Ale dojíždějící FRANK RENNHACK už měl jednoduchou práci a kotouč dorazil do prázdné branky. Zaznamenal tak svojí premiérovou trefu po příchodu do Karlových Varů. Asistence: Jiří Forgo, Michal Geier.
     
    43:00
    Do konce třetí třetiny schází dvě minuty a domácí tým je v útoku. Tak to Karlovarským vyhovuje.
     
    41:25
    Variantu pět na čtyři už Pardubice nezužitkovaly, Geier se vrací do hry za stavu 4:2.
     
    39:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři zásluhou PAVLA DOLEŽALA. Kvoch zastavil puk před modrou, narýsoval přihrávku k brankovišti na volného spoluhráče a ten zkušeně nad gólmana zavěsil. Asistence: Tomáš Kvoch.
     
    39:25
    Historie se opakuje, domácí jdou do tří po vyhození puk mimo led! Tentokrát je hříšníkem Geier.
     
    38:44
    Wágner se ve středním pásmu postavil rozjetému Kubešovi a je vyloučen za teeing. Další přesilovka pro Pardubice, domácí dnes ještě žádnou nehráli.
     
    38:33
    Snaha domácích o exhibici. Kovářík rozjel Geiera, ten se snažil ještě vrátit před prázdnou branku Wágnerovi. Boček nějak zachránil překombinovanou akci.
     
    38:10
    Pardubice sice nějakou dobu držely útočné pásmo, ale bylo to platonické. I tak Sharks odehráli jen na icing.
     
    37:30
    Tempo zápasu trochu opadlo, zdá se, že čtvrtá branka domácích měla rozhodující vliv na mentalitu soupeřů. Ale také je už vysoký čas a síly zákonitě ubývají.
     
    35:20
    Obrany na obou stranách trochu opadly, sympatická návštěva na tribuně jen vydechla při další šanci domácích.
     
    34:27
    Teď byli blízko zase hosté! Kubešovu střelu Korec vyrazil ani nevěděl kam, ale dorážející Michalec minul poloodkrytou branku.
     
    33:57
    Další nájezd Geiera chytá Boček! Tentokrát měl karlovarský expres trochu ztíženou situaci, protože mu na záda dýchal Kvoch. Zakončení zblízka pak nebylo úplně ideální a Boček si připsal zákrok rukou.
     
    33:17
    Po buly si Wágner s pukem vykroužil oblouk a i přes střet s Doležalem vypálil, Boček odrazil puk k zadnímu mantinelu.
     
    33:07
    Dva pardubické icingy za sebou.
     
    32:42
    Forgo zůstal na okamžik volný po Bočkově pravici, ale díky prohazování puku z pravé na levou a zpět přišel o čas. Pak už se o něj postaral Kubeš.
     
    32:00
    Žraloci obléhají stáj Mustangů a rádi by se do nich zakousli popáté.

    Jan Chlubna

    Góly a asistencie: 7. Forgo (Geier, Rennhack), 25. Geier (Rennhack, Wágner), 30. Geier, 31. Geier (Wágner), 44. Rennhack (Forgo, Geier) – 26. Ledvinka (Doležal), 40. Doležal (Kvoch)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Korec (Bechyňský) – Nejedlý, Wágner "A" – Forgo, Haas, Veselý, Rennhack, Kovářík, Geier "C", Karafiát
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kvoch, Kubeš, R. Buhr – Kolek, Michalec, Horníček, V. Buhr, Doležal, Kořínek, Chudomský, Ledvinka

    Rozhodca: Helecz, Orel

    Diváci: 73