Švajčiarsko – Česko 0:6 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
Česko
cz Sobota 09.11.2019, 19:30 • Patinoire Monthey • Reprezentácia do 16 rokov
Partner:
    56:18 Jiří KULICH - 0:6
     
    56:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi potvrzují jasnou nadvládu nad průběhem zápasu šestým gólem! V přesilovce vypálil Hamara a volný puk následně po několika dorážkách dostal do sítě JIŘÍ KULICH! Asistence: Dominik Rymon a Tomáš Hamara.
    54:08 Jakub HUJER - 0:5
     
    54:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další gól českého týmu! Rymon zavezl puk do útočného pásma, předložil ho JAKUBU HUJEROVI, který okamžitou střelou přes obránce překvapil gólmana! Asistence: Dominik Rymon.
    52:52 Adam BAREŠ - 0:4
     
    52:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští mladíci se prosazují i ve třetí části a vypadá to, že už je o vítězství nic nepřipraví! Po střele od modré se Šapovaliv dostal k puku a nahrál ho do strany volnému ADAMU BAREŠOVI, který neměl problém poslat puk za přesouvajícího se brankáře! Asistence: Matyáš Šapovaliv a Tomáš Hamara.
    33:23 Jiří KULICH - 0:3
     
    33:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovou hru a vedou už o tři góly! Slavíček poslal puk na levé křídlo k Hujerovi, který se ještě snažil najít před brankou dalšího českého útočníka! Jenže přihrávka se zasekla o brusli švýcarského obránce, čehož využil připravený JIŘÍ KULICH, který ihned doklepl kotouč do odkryté klece! Asistence: Jakub Hujer a Šimon Slavíček.
    19:07 Jakub ŠILER - 0:2
     
    19:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dva góly! Po vyhraném buly sice nesedla střela Becherovi, jenže puk se odrazil k JAKUBU ŠILEROVI, který z otočky poslal kotouč za záda přesouvajícího se Zaetty! Asistence: Ondřej Becher a Robin Sapoušek.
    04:09 Jakub ŠILER - 0:1
     
    04:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se velmi brzy ujímají vedení! Čech dostal přihrávku na modrou čáru, kde na nic nečekal a z první vypálil! Jeho střelu pak mezi kruhy dokázal tečovat JAKUB ŠILER a švýcarský brankář už nestihl zareagovat! Asistence: Aleš Čech a Matěj Prčík.

    David Mencl

    Góly a asistencie: 5. Šiler (Čech, Prčík), 20. Šiler (Becher, Sapoušek), 34. Kulich (Hujer, Slavíček), 53. Bareš (Šapovaliv, Hamara), 55. Hujer (Rymon), 57. Kulich (Rymon, Hamara)


    Švajčiarsko: Zaetta (Beglieri) – Dionicio, Bichsel, Füllemann, Leibzig, Comolli, Wyser, Christe – Schild, Taibel, Greuter – Szczepaniec, Reinhard (C), Müller – Namalgue, Naber, Offner – Muff, Kilchenmann, von Bergen – Weber
    Česko: Maleček (Žalčík) – Čech, Hamara, Puchala, Alscher, Prčík, Hrdlička, Němec – Bareš, Šapovaliv, Trunda (C) – Geisl, Kulich, Slavíček – Jungwirth, Hujer, Rymon – Becher, Sapoušek, Šiler – Soukup

    Rozhodca: Castelli, Ruprecht – Stalder, Urfer