Dubnica – Žilina B 1:0 (kon.) | L. Mikuláš – Púchov 1:0 (kon.) | Poprad – Podbrezová 1:2 (kon.)
Skalica – Slovan Bratislava U21 3:1 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:0 (1:0)
MŠK Púchov
Sobota 09.11.2019, 13:00 • Štadión MFK Tatran Liptovský Mikuláš • MONACObet liga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase už diváci gól nevideli a tak sa zápas skončil výsledkom 1:0. Víťazný gól domácich strelil v 18. minúta Adrián Kačerík. Liptáci si zaslúžene do tabuľky pripisujú plný bodový zisk. Týmto sa s vami lúčim a prajem pkený zbytok dňa. (14:48:13)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90
    Liptovský Mikuláš má loptu pod kontrolou a pomaly sa nám zápas dohráva.
     
    87
    Bartoš zápas nedohrá a po zranení bol vystriedaný Lukáčom.
     
    87
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Bartoš, prichádza Lukáč.
     
    85
    Na trávniku zostáva ležať Bartoš, ktorý je ošetrovaný.
     
    83
    Striedanie v tíme MŠK Púchov: z ihriska odchádza Vlček, prichádza Leroy.
     
    82
    Adam Krčík sa presadil po pravej strane a loptu posielal do pokutového územia. Hostia na poslednú chvíľu túto prihrávku zachytili a loptu odkopli.
     
    80
    Hostia sa pokúšajú aj v početnej výhode a o vrovnanie. Domáci sa prestali hýbať hostia im vedia v pokutovom území riadne zavariť.
     
    79
    Dnešné stretnutie sleduje 405 divákov.
     
    77
    Veľká príležitosť hostí na vyrovnanie. Po centri Ozimého sak hlavičke dostal Pilný, no z veľmi dobrej pozície bránu domácich minul.
     
    76
    Pekná kombinácia LIptovského Mikuláša. Bartoš dostal prihrávku pred pokutové územie a prihral na osamoteného Porubäna. Jeho strelecký pokus brankár vyrazil mimo priestor brány.
     
    75
    Rohový kop hostí zahrával Lacko. Loptou sa snažil nájsť Ozimého, ale Liptáci boli pozorní a loptu včas poslali mimo nebezpečenstva.
     
    74
    Po pravej strane sa presadil Staš. Na hrnaicu pokutovéh územia prihral Kačeríkovi. Jeho strela bola zblokovaná a hostia môžu loptu odkopnúť.
     
    73
    Hra po udelenej červenej karte stratila tempo a na oboch stranách je viacero nepresností.
     
    72
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Václavík, prichádza Porubän.
     
    70
    Striedanie v tíme MŠK Púchov: z ihriska odchádza Kopiš, prichádza Machara.
     
    69
    Bartoš vysokoou loptou našiel Kačeríka, ktorý loptu okamžite posunul na Dávida Krčíka. Jeho ďalekonosná strela bola veľmi nepresná.
     
    65
    Červenú kartu dostáva Martinček (MŠK Púchov).
     
    65
    Kačerík bol v rýchlostnom súboji lepší a išiel sám proti brankárovi. Martinček zatiahol ručnú brzdu a Kačeríka fauloval.
     
    64
    Krásna kombinácia domácich. Sám proti brankárovi sa mohol ocitnúť Staš, ale v poslednej chvíli sa v pokutovom území pošmykol a k zakončeniu sa nedostal.
     
    62
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Bobček, prichádza D. Krčík.
     
    61
    Rýchly protiútok domácich založil Nemergut. Akciu domáci zabrzdili, no k strele sa napokon dostal Kačerík, no aj toto jeho zakončenie tesne minulo pravú žrď.
     
    58
    Adam Krčík sa pokúsil presadiť po pravej strane a vybojoval pre svojj tím rohový kop. Na Kačeríkov rohový kop vyskočili vyššie hostia a na dvakrát loptu poslali mimo pokutové územie.
     
    57
    Na druhej strane pekný útok hostí. Do streleckej pozície sa nakoniec dostal Pilát, ale lopta letela vysoko ponad bránu.
     
    55
    Rohový kop domácich zahrával Kačerík. Lopta sa odrazila na hranicu pokutového územia k Stašovi. Jeho prudkú strelu hostia zblokovali.
     
    54
    Bartoš po ľavej strane uvoľnil Kačeríka, ktorý sa s loptou dostal na hranicu pokutového územia. Jeho technická strela bola zblokovaná a letela tesne vedľa brány.
     
    52
    Domáci sa mohli dostať do úniku sami proti brankárovi, ale Václavíkovi nevyšla ani jedna prihrávka na voľných hráčov. Hostia obe lopty zblokovali.
     
    49
    Obrovská šanca hostí po rohovom kope. Lopta sa viackrát poodrážala v pokutovom území. Následné zakončenie hostí trafilo brvno Gábrišovej brány a domáci loptu odkopli.
     
    47
    Domáci teraz takticky zahrali priamy kop. Václavíkov center našiel v pokutovom území hlavu Nemegruta, ale jeho zakočenie letelo tesne ponad bránu.
     
    46
    Václavík poslal kolmicu do pokutového územia, kde už bol pripravený Bobček. Ten si loptu ale hodil ďaleko a hostia ju odkopli.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase dnešného stretnutia medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš a MŠK Púchov je stav stretnutia 1:0, keď sa v 18. minúte presadil Kačerík. Domáci boli v prvom polčase lepším tímom a vytvorili si viacero veľmi dobrých príležitostí. Hostia pôsobili na útočnej polovici bez nápadu s množstovm prihrávok a svoje strelecké peíležitoti využiť nedokázali.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Na druhej strane bol s loptou na hranici pokutového územia Staš. Jeho strelu Strelčík bez problémov chytá.
     
    41
    Dobrá príležitosť hostí. Po Míchlíkovej strele nastala pred Gábrišom neprehľadná situácia a lopta sa viackrát odrazila. Domáci sa napokon ubránili a loptu poslali mimo nebzpečenstva.
     
    39
    Útočná akcia domácich vo dvojici Kačerík a Bobček. Kačerík z dobre streleckej pozície tesne minul bránu hostí a nedokázal tak využiť šancu na zvýšenie vedenia pre svoj tím.
     
    37
    Púchov opäť kombinuje na súperovej polovici, no stále je to bez nápadu a výraznejšej gólovej príležitosti.
     
    34
    Po peknej rýchlej kombinácii sa na útočnej polovici dostal k lopte Bartoš. Jeho ďalekonosná strela z 25 metrov bola veľmi nebezpečná, no napokon letela len pár centimetrov ponad bránu.
     
    32
    Po dlhšej dobe zakončenie na strane hostí. K odrazenej lopte sa pred 16kou dostal Martinček. Jeho strela z prvej bola veľmi nepresná.
     
    30
    Púchov častejšie drží loptu na kopačkách, ale Liptáci veľmi dobre bránia a hostia si na útočnej polovici len prihrávajú.
     
    28
    Krásna akcia Liptovského Mikuláša. Václavík na pravej strane uvoľnil Krčíka. Ten prízemnou prihrávkou pred bránu prihral Bobčekovi. Jeho zakončenie z bezprostrednej blízkosti brankár hostí dokázal vyraziť.
     
    27
    Loptu na kopačkách držia už vše minúty hostia, ale k zakončenie sa dostať nevedia.
     
    25
    Po chybnej rozohrávke Liptovského Mikuláša sa k strele dostal opäť Vlček, ale túto loptu Gábriš bez problémov chytá.
     
    24
    Obrovská šanca domácich. Václavík dostal osamotený loptu do pokutového územia. Pred sebou mal iba brankára, ale jeho strela letela tesne vedľa pravej žrde.
     
    21
    Pekná strela Piláta. Gábriš loptu vyrážal len pred seba, no hostia sa už k dorážke nedostali a domáci loptu odkopli.
     
    20
    Púchov sa napkon dostal k zakončeniu. Po sérii prihrávok sa na hrnaici pokutového územia dostal k lopte Pilát, ale jeho strela z prvej letela ďaleko od brány Liptovského Mikuláša.
     
    19
    Pri lopte sú hráči Púchova. Liptáci dobre napádajú ich rozohrávku a nechcú ich pustiť cez polovicu ihriska.
     
    18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Bartoš sa pekne uvoľnil po pravej strane a centrom v pokutom území našiel ADRIÁNA KAČERÍKA, ktorý si loptu spracoval a s pokojom ju presnou strelou poslal za chrbát Strelčíka.
     
    16
    Po nepresnej ďalekonosnej strele domácich bude brankár Strelčík odkopávať od brány. Lopty sa na vlastnej polovici zmocnili domáci a v pokoji môžu rozohrávať.
     
    15
    Na hranicu pokutového územia sa lopta dostala ku Gerátovi. Ten vystrelil, no aj toto zakončenie bolo zblokované a hostia sa napokon ubránili.
     
    13
    Domáci kombinovali na polovici súpera, ale k zakončeniu sa nedostali a o loptu napokon prišli.
     
    11
    Ďalšia šanca Liptákov na skórovanie. Po rohovom kope sa lopta dostala na vzdialenejšiu žrď k osamotenému Lišivkovi, ale ten loptu poslal len vysoko nad bránu.
     
    10
    Krásna akcia domácich. Bartoš na pravej strane uvoľnil Adama Krčíka, ktorý sa prízemným centrom pokúsil nájsť dobre postaveného Bobčeka. Na poslednú chvíľu hostia dokázali loptu zachytiť a nedovolili domácim zakončiť.
     
    9
    Martinčekova ďalekonosná strela z 25 metrov letela len vysoko ponad bránu.
     
    8
    Veľká šanca Púchova. Po viacerých zblokovaných strelách sa dostal do dobrej pozície Michlík. Jeho nebezpečné zakončenie Gábriš vyráža a domáci loptu môžu odkopnúť.
     
    6
    Kopiš z pravej strany perfektne našiel na hrnaici pokutového územia Vlčeka, no jeho zakončenie z prvej letelo len vysoko nad bránu.
     
    4
    Na pravú stranu ihriska dostal loptu Vlček, no individuálne sa presadiť nedokázal a tá skončila za postrannou čiarou.
     
    3
    Loptu majú v držaní hostia, no nikam sa neponáhľaju a prihrávajú si na vlastnej polovici v zadných radoch.
     
    1
    Na center Adama Krčíka vyskakoval Bobček. Obrana Púchova bola pri lopte rýchlejšie a poslala ju mimo pokutové územie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – Janec- A. Krčík, Gerát, Václavík, Bartoš, Staš, Nemegut, Lišivka, Kačerík, Bobček
    Náhradníci: Kučera, Lukáč, Porubän, Kováč, D. Krčík, Slaniniak

    MŠK Púchov: Strelčík – Riška, Ozimý, Lacko, Michlík, Kopiš, Pilát, Pišoja, Vlček, Pilný, Martinček
    Náhradníci: Pilný, Kvaššay, Leroy, Holiš, Machara, Pavlovič

    Rozhodca: Čiernik – Špivák, Bobko.
     
    Vážení športoví priatelia, vítame vás pri sledovaní sobotňajšieho zápasu 17. kola celoštátnej II. futbalovej ligy, kde domáci tím MFK Tatran Liptovský Mikuláš privíta na svojom štadióne MŠK Púchov. Stretnutie má výkop o 13:00.


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš odohral v 16. kole zápas na súperovom štadióne proti rezerve Ružomberka. Tatran už v deviatej minúte viedol 3:0, keď sa trikrát presadil Marek Bobček. V 49. minúte dokázali domáci zníži na rozdiel dvoch gólov, keď sa z pokutového kopu nemýlil Kmeť. Desať minút pred koncom riadneho hracieho času boli pri streleckej chuti opäť hráči Liptovského Mikuláša. V 78. minúte bol strelcon štvrtého gólu Bartoš a o tri minúty ho nasledoval Laura. MFK Tatran Liptovský Mikuláš tak zvíťazil výsledkom 5:2 a v tabuľke mu tak patrí šieste miesto s 23 bodmi.

    MŠK Púchov svoj posledný ligový zápas odohral na vlastnom štadióne proti Skalici. Jediný gól stretnutia strelil ešte v jeho úvode domáci Holiš v šiestej minúte. Pred 605 divákmi ták domáci Púchov zdolal svojho súpera výsledkom 1:0 a do tabuľky si pripísal plný bodový zisk. V tabuľke mu po 16 zápasoch patrí ôsme miesto s 21 bodmi.

    Posledný vzájomný zápas (2. kolo; II. futbalová liga; 2019/2020):
    MŠK Púchov – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:2 (1:1)
    Góly: 21. Pilný – 26. Staš, 65. Staš
    ŽK: 22. Riška, 72. Pilát, 77. Pilný, 85. Vanák – 73. Bartoš, 77. Kucharčík
    Rozhodcovia: Jurenka – Súkenníková, Zemko
    Diváci: 290
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Michael Hruška


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Púchov. Viac informácií tu.

    Góly: 18. Kačerík

    Karty:   65. Martinček (PUC)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – Janec- A. Krčík, Gerát, Václavík, Bartoš, Staš, Nemegut, Lišivka, Kačerík, Bobček
    Náhradníci: Kučera, Lukáč, Porubän, Kováč, D. Krčík, Slaniniak

    MŠK Púchov: Strelčík – Riška, Ozimý, Lacko, Michlík, Kopiš, Pilát, Pišoja, Vlček, Pilný, Martinček
    Náhradníci: Pilný, Kvaššay, Leroy, Holiš, Machara, Pavlovič

    Rozhodca: Čiernik – Špivák, Bobko

    Diváci: 405