Detroit – Boston 4:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Edmonton – NJ Devils 4:0 (kon.)
Tampa Bay – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:1 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Boston Bruins
cz Sobota 09.11.2019, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Anthony MANTHA - 4:2
     
    58:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí tým už je blízko bodovému zisku z dnešního zápasu. ANTHONY MANTHA si ve vlastním pásmu vybojoval puk, poté jej parádně vyvezl do střední třetiny a následné namíření do odkryté brány mu nedělalo nejmenší problém. 4:2. Asistence: Jonathan Bernier.
    37:52 Torey KRUG - 3:2
     
    37:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston snižuje stav a využívá svou přesilovku. TOREY KRUG nahodil puk od modré čáry na bránu a podruhé rozvlnil síť za Bernierem. Je možné, že kotouč ještě jemně tečoval Bergeron, a proto si počkáme, komu bude nakonec tato trefa připsána. 3:2. Asistence: David Krejčí a David Pastrňák.
    21:30 Robby FABBRI - 3:1
     
    21:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit využívá druhou přesilovku a jde do dvoubrankového vedení. Opět se prosadil ROBBY FABBRI, který využil přihrávku Bertuzziho. Bývalý hráč St. Louis si znovu odskočil mezi kruhy a rychlou a prudkou střelou vsítil branku. Rask byl už potřetí v utkání překonán. 3:1. Asistence: Tyler Bertuzzi a Dennis Cholowski.
    11:49 Robby FABBRI - 2:1
     
    11:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku po krásné kombinaci. Premiéru v dresu Red Wings si osladil gólem ROBBY FABBRI. Útočník s číslem 14 na dresu si počkal na přesnou přihrávku Bertuzziho mezi kruhy a dobře umístěným pokusem nedal Raskovi šanci. 2:1. Asistence: Tyler Bertuzzi a Anthony Mantha.
    02:18 Dylan LARKIN - 1:1
     
    02:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! DYLAN LARKIN nám předvedl své výborné bruslení. Projel přes celou útočnou třetinu až za bránu, zpoza které rychlým zastrčením puku za tyč překonal Raska. Finský brankář si touš za svá záda srazil. 1:1. Asistence: Madison Bowey a Jonathan Bernier.
    01:09 David KREJČÍ - 0:1
     
    01:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté vystřelili poprvé na bránu a hned jdou do vedení! Cehlárik dokázal zkrotit puk na své holi, uklidnil situaci a následně uvolnil DAVIDA KREJČÍHO. Český centr si díky parádní střele pod horní tyč připsal druhou trefu v sezoně. 0:1. Asistence: Peter Cehlárik.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 3. D. Larkin (Bowey, J. Bernier), 12. Fabbri (Bertuzzi, Mantha), 22. Fabbri (Bertuzzi, Cholowski), 59. Mantha (J. Bernier) – 2. Krejčí (Cehlárik), 38. Krug (Krejčí, Pastrňák)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Hronek, Nemeth, McIlrath, Cholowski, Green, Bowey – Mantha, D. Larkin (A), Bertuzzi – Erne, Nielsen (A), Perlini – Helm, Ehn, Abdelkader (A) – Fabbri, Athanasiou, Filppula.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo, Krug (A), Clifton, Chára (C), Kampfer – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Heinen, Krejčí, Cehlárik – Senyshyn, Coyle, Bjork – Kuraly, Wagner.

    Rozhodca: Chmielewski, Dwyer – Daisy, Baker

    Diváci: 19 515