Zlín – Sigma Olomouc 1:0 (kon.) | Příbram – Opava 0:0 (kon.) | Jablonec – Sparta Praha 2:2 (kon.)
koniec
FK Příbram
0:0 (0:0)
Slezský FC Opava
cz Sobota 09.11.2019, 14:30 • Na Litavce, Příbram • Česká FORTUNA:LIGA • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Opava byla blízko vedení, když v samostatném závěru mohla rozhodnout hlavička, jenže brankář Ondřej Kočí ji vytáhl na břevno!
     
    90
    Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Martin Sus, přichází Jan Schaffartzik.
     
    90
    Marek Kodr nyní hlavičkoval po centru Martina Nového z rohového kopu pod břevno, zároveň ale také do náruče gólmana Viléma Fendricha!
     
    85
    Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Filip Souček.
     
    84
    Na opačné straně pálil v blízkosti šestnáctky Michal Škoda a jeho střela zamířila těsně nad!
     
    79
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Marko Alvir, přichází Miroslav Slepička.
     
    71
    Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Jan Řezníček, přichází Václav Juřena.
     
    71
    Marek Kodr měl obrovskou příležitost, jenže z metru Viléma Fendricha neprostřelil a následná dorážka jeho spoluhráče poté přišla z ofsajdu!
     
    70
    Martin Nový nyní rozehrál standardní situaci a nádhernou ostrou ránou mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Vilém Fendrich ale dokázal míč levou rukou vytáhnout mimo bránu!
     
    54
    Matěj Polidar krásně odcentroval z levé strany a Michal Škoda uprostřed šestnáctky hlavičkoval těsně vedle vzdálenější pravé tyče! Málem 1:0.
     
    49
    Matěj Helebrand si naběhl na vzdálenější levé tyči na přízemní centr z pravé strany hřiště a ve skluzu ho těsně minul! V hledišti to zahučelo.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Soufiane Dramé, přichází Karel Soldát.
     
    42
    Martin Nový krásně vypálil ze střední vzdálenosti a jeho střela zamířila těsně nad bránu Slezanů!
     
    38
    Jan Rezek nyní na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop a na jeho centr si na vzdálenější levé tyči naběhl Marek Kodr, který zakončoval velmi pohotově, jeho přízemní pokus ale těsně minul vzdálenější pravou tyč! Další obrovská šance!
     
    37
    Příbram rozehrála na levé straně standardní situaci a na vzdálenější pravé tyči hlavičkoval Marek Kodr, jehož pokus navíc ještě tečoval David Šimek, a míč mířil pod břevno, Vilém Fendrich ho ale skvělým zákrokem vytáhl na rohový kop! Příbram byla hodně blízko vedení!
     
    35
    Martin Zeman založil rychlý protiútok Příbrami a v blízkosti pravé tyče se ocitl ve slibné šanci, jenže z úhlu napálil míč vysoko nad bránu!
     
    31
    Marko Alvir se dostal k odraženému míči a jeho pohotová střela zpoza šestnáctky zamířila těsně nad! Zatím sledujeme poměrně pohledný duel.
     
    29
    Martin Sus se pokusil o pěkný oblouček a málem nachytal Ondřeje Kočího na švestkách, jenže příbramský brankář míč dokázal vytáhnout!
     
    22
    Pavel Zavadil rozehrál volný přímý kop a pěknou technickou střelou tlačil míč k přední tyči, jenže byla příliš slabá na to, aby si s ní brankář Ondřej Kočí neporadil! Každopádně další šance hostů.
     
    19
    Jan Řezníček si zpracoval míč v blízkosti vápna a napřáhl k přízemní diagonální střele, která těsně minula vzdálenější levou tyč příbramské brány!
     
    17
    Pavel Zavadil se postavil k míči a do šestnáctky poslal nebezpečný centr, který těsně před Ondřejem Kočím tečoval Jan Žídek, domácí brankář ale míč vyrazil a René Dedič u levé tyče pálil hodně nepřesně! Opava měla velkou šanci.
     
    3
    Matěj Polidar si naběhl v pokutovém území na nádherný oblouček a před sebou už měl pouze brankáře, jenže Vilém Fendrich míč skvěle vyrazil a dorážka domácího hráče hlavou skončila mimo!

    Tomáš Reiner

    Góly:


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 12:9. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:17.
    FK Příbram: Kočí – Tregler, Kodr, Šimek, Nový – Dramé (46. Soldát) – Ma. Zeman, Jan Rezek (C), Polidar, Alvir (79. Slepička) – Michal Škoda.
    Náhradníci: Boháč – Slepička, Cmiljanović, Hájek, Kříž, Soldát, Stuparevič.

    Slezský FC Opava: Fendrich – Hrabina, Simerský, Žídek (C), Helebrand – Sus (90. Schaffartzik), Jan Řezníček (71. Juřena), Šulc (85. Souček), Zavadil, Mondek – Dedič.
    Náhradníci: Šrom – Souček, Schaffartzik, Manzia, Juřena, Svozil, Stáňa.

    Rozhodca: Pavel Rejžek. Asistenti: Petr Blažej, Zdeněk Koval. Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Berka

    Diváci: 1827