Toronto – Vegas 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Montreal 3:2 (po pr.) | Carolina – NY Rangers 2:4 (kon.)
Florida – Washington 4:5 (po pr.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Ottawa – LA Kings 3:2 (po pr.)
Chicago – Vancouver 5:2 (kon.) | Colorado – Nashville 9:4 (kon.) | Calgary – NJ Devils 5:2 (kon.)
Arizona – Columbus 2:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 6:5 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 2:3 (kon.)
koniec po predl.
New York Islanders
3:4 (1:0, 2:0, 0:3 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
cz Piatok 08.11.2019, 01:08 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Vítám všechny fanoušky hokeje u NHL, která má na programu další střetnutí, v němž se představí New York Islanders a Pittsburgh Penguins. Tučňáci mají Ostrovanům co oplácet, jelikož v posledním ročníku byli právě tímto celkem vyřazeni z play-off.
     
    Pokud se podíváme na tabulku Východní konference zjistíme, že Islanders jsou na tom o mnoho lépe. Domácí mužstvo odehrálo čtrnáct duelů v nich posbíralo dvaadvacet bodů, což jim stačí na třetí pozici. Celek z New Yorku se nachází v úžasné formě, jelikož už deset zápasů nepoznal hořkost porážky. Ostrovany trápí rozsáhlá marodka, na které jsou Tom Kühnhackl, Jordan Eberle, Nick Leddy, Leo Komarov a Matt Martin.

    Islanders – Ottawa 4:1
    Buffalo – Islanders 0:1
    Islanders – Tampa 5:2

    Nejproduktivnější hráči:

    Josh Bailey 12 bodů (6+6)
    Mathew Barzal 11 bodů (6+5)
    Brock Nelson 10 bodů (4+6)

    Zatímco Islanders se v posledních týdnech daří, tak to samé se nedá říci o Pittsburghu, jenž v posledních pěti duelech hned třikrát odešel poražen. Tučňáci se aktuálně nacházejí se sedmnácti body na deváté příčce Východní konference. Penguins by ale mohli šlapat jako dobře vyrobené švýcarské hodinky, jelikož se jim vyprázdnila marodka, na které je aktuálně pouze Patric Hörnqvist.

    Boston – Pittsburgh 6:4
    Pittsburgh – Edmonton 1:2 po prodloužení
    Pittsburgh – Philadelphia 7:1

    Nejproduktivnější hráči:

    Sidney Crosby 17 bodů (5+12)
    Jake Guentzel 13 bodů (7+6)
    Kris Letang 12 bodů (4+8)

    Československá stopa:

    Dominik Simon 9 bodů (2+7)
     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Boychuk, Dobson, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Jo. Bailey, Barzal, Lee – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, Dal Colle – Wahlstrom, Bardreau, Johnston.

    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Marino, Dumoulin, J. Schultz, M. Pettersson, Riikola, J. Johnson – Simon, Crosby, Guentzel – Rust, Malkin, Galchenyuk – Kahun, Bjugstad, McCann – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.

    Rozhodčí: Lambert, O'Halloran – Racicot, Murchison.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    To je nástup Ostrovanů jako hrom! Ryan Pulock vyslal od modré čáry nepřesný pokus, který za brankou našel CASEY CIZIKAS, jenž si kotouč rychle stáhl vedle branky a překonal hostujícího brankáře. Matt Murray s tímto manévrem nepočítal, a tak se u tyče nenacházel. Asistence: Ryan Pulock a Michael Dal Colle.
    00:19 Casey CIZIKAS - 1:0
     
    01:17
    Ihned po vhazování vystřelil z osy hrací plochy Alex Galchenyuk, jehož pokus vyrazil ruský brankář. Následně se hra otočila na druhou stranu, kde si první zákrok zapsal také Matt Murray.
     
    01:58
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Juuso Riikola, který ale trefil prvního bránícího hráče. Tučňáci tak museli rychle spěchat zpátky do středního pásma.
     
    02:57
    Do nahození od pravého mantinelu sáhl před brankou bojující Dominik Simon, který tak překvapil ruského gólmana. Kotouč zůstal ležet v brankovišti, jenže od betonu zamířil do rohu.
     
    04:17
    Jevgenij Malkin zachytil rozehrávku ve středním pásmu a hru uklidnil. Oba celky využily šance a posílají do hry čerstvé hráče.
     
    04:35
    Krásným pasem před branku se předvedl Juuso Riikola, který viděl osamoceného kapitána. Sidney Crosby nastavil hůl a po ledě mířil mezi tři tyče. Ovšem Semjon Varlamov se skvěle přesunul a betonem zasáhl.
     
    06:05
    Pittsburgh dlouho honil kotouč po mantinelu a podstoupil několik soubojů. Jenomže černé gumy se chopili domácí, kteří se schovali za branku a vystřídali.
     
    06:50
    Od modré čáry nepřesně vystřelil Marcus Pettersson, jehož pokus proletěl jen vedle pravé tyče. Akce hostujícího mužstva dál trvá.
     
    07:15
    Do předbrankového prostoru si s pukem najel Alex Galchenyuk, jenž si ho chtěl stáhnout do bekhendu a vystřelit. Ovšem ruský brankář opět zasáhl betonem a drží Islanders ve vedení.
     
    07:57
    Na druhé straně přišlo nahození na branku hostujícího celku, které Matt Murray schoval do lapačky. Celkem dlouho se čekalo, zda brankář rozehraje, ale hra byla nakonec přerušena.
     
    Střely na branku: 3:8.
     
    08:18
    Islanders ujížděli ve dvou na jediného obránce, celou akci na sebe vzal na pravé straně Casey Cizikas. Jenže Matt Murray pokryl pokus k první tyči a následnou dorážku.
     
    09:45
    Z pravého kruhu vystřelil do oblouku branky Bryan Rust. Dalším pokusem od modré čáry se pak prezentoval Jack Johnson, který opět netrefil prostor tří tyčí.
     
    10:36
    Tentokrát se od modré čáry napřáhl John Marino, jehož snažení skončilo na prvním bránícím hráči. Domácí celek znovu hru přibrzdil ve vlastní třetině a prostřídal své řady.
     
    11:35
    Jake Guentzel počkal až na modrou čáru přijede Marcus Pettersson, jehož zakončení bylo nepřesně. Penguins se pak ještě chvíli udrželi v útočné třetině, ale nezakončili.
     
    12:23
    Nejprve od modré čáry vystřelil Scott Mayfield, jehož pokus vyrazil hostující brankář. Poté přišla střela z druhé strany modré čáry, která byla nepřesná.
     
    13:14
    Hraje se velmi rychle a opět se přerušovat nebude. Islanders totiž přidrželi kotouč ve vlastní třetině a oba celky se znovu vydaly na střídačku.
     
    14:22
    Scott Mayfield si stáhl černou gumu na střed modré čáry a zápěstím ji nahodil na branku Penguins. Matt Murray celou situaci dobře viděl a hru po delší době přerušil.
     
    Střely na branku: 5:8.
     
    14:28
    Od modré čáry vystřelil Johnny Boychuk, jehož pokus mezi kruhy tečoval vedle pravé tyče Mathew Barzal. Islanders ještě chvíli kombinovali, ale o kotouč u hrazení přišli.
     
    15:26
    Nepřesný pokus našel za brankou Sidneye Crosbyho, který okamžitě hledal českého útočníka na kruhu pro vhazování. Zakončení k první tyči si ale pohlídal domácí brankář.
     
    16:38
    Bryan Rust přistrčil kotouč do strany, kde se nacházel pohotový Jevgenij Malkin. V ruském souboji byl úspěšnější Semjon Varlamov, který puk vyrazil betonem.
     
    17:09
    Noah Dobson byl v obraně tentokrát hodně nedůrazný, a tak kolem něho proletěl Dominik Kahun. Zakončení německého hráče mířila na první tyč, ovšem gólman byl znovu připraven.
     
    17:33
    Dalším nepřesným pokusem od modré čáry se prezentoval Johnny Boychuk. Domácí útočníci pak vybojovali puk za brankou, ale stejný hráč trefil jen prvního soupeře.
     
    18:32
    Nejprve se mezi kruhy nacházel Anders Lee, jehož pokus betonem vyrazil Matt Murray. Hra se velmi rychle otočila a Penguins ujížděli do přečísleni, Jenomže Jake Guentzel puk na kapitána Crosbyho neprohodil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Sledovali jsme třetinu, v níž byly pasáže, které patřily jednomu z týmů. Tudíž by úvodní část hodnotil jako vyrovnanou, alespoň podle herního projevu ano. Islanders měli raketový vstup do střetnutí, protože už po devatenácti vteřinách se radovali z branky, o kterou se postaral Casey Cizikas. Také Penguins měli velký počet nadějných akcí, ale potvrdili, že je v posledních zápasech trápí produktivita.

    Střely na branku: 8:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    22:27
    V souboji jeden na jednoho si nevěřil Jevgenij Malkin, a tak přihrál do druhé vlny, kde se nacházel Juuso Riikola. Pokus finského obránce vyrazil betonem domácí brankář.
     
    23:26
    Modrou čáru přejel Jared McCann, jehož pokus přizvedl nad branku první bránící hráč. Islanders hru otočili, ale v útoku nic nevymysleli.
     
    24:02
    Jake Guentzel přihrál na modrou čáru, odkud se z jedné vyslovil Brian Dumoulin. Jeho pokus mířil pod horní tyč, ovšem Semjon Varlamov na dvakrát schoval černou gumu do lapačky.
     
    25:00
    Do levého kruhu pro vhazování si najel Teddy Blueger, jehož zakončení bylo nepřesné. Domácí celek se pak puku zbavil a odjel střídat.
     
    25:23
    Toho mohl využít Brandon Tanev, jenž si najel za obranu a už postupoval sám na brankáře. Jenomže čárový sudí po chvilce odpískal ofsajdové postavení hráče Penguins.
     
    25:42
    Alex Galchenyuk posunul puk na najetého Jevgenije Malkina, který se přes soupeře natlačil před branku. Jenomže Semjon Varlamov znovu zasáhl a zatím je nejlepším hráčem New Yorku Islanders.
     
    26:15
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Cole Bardreau – 2 min., držení).
     
    Střely na branku: 9:14.
     
    26:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    Penguins kolabuje při vlastní přesilové hře a místo vyrovnání už prohrává o dva kusy! Po rychlém přechodu se za obranu dostal CAL CLUTTERBUCK, jehož zakončení po ledě zamířilo mezi brankářovy betony. Asistence: Casey Cizikas a Adam Pelech.
    26:28 Cal CLUTTERBUCK - 2:0
     
    27:37
    Dvěma pokusy od modré čáry se prezentoval Justin Schultz. První pokus byl sražený vedle branky, druhé zase rovnou zamířilo nad branku.
     
    29:00
    Střelou přes obránce se prezentoval Zach Aston-Reese, jenž mířil do horního rohu branky. Jeho pokus vyrazil Semjon Varlamov a hra se otáčí.
     
    29:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Potvrzuje se, že Ostrované hrají s oblíbeným soupeřem a znovu skórují. Přihrávku dostal na modrou čáru ADAM PELECH, jemuž pokus nesedl a kotouč se tak roztočil. Jeho rána docela překvapivě skončila za zády Matta Murrayho. Asistence: Mathew Barzal a Anders Lee.
    29:26 Adam PELECH - 3:0

     
    Střely na branku: 11:15.
     
    30:30
    Další nahození od modré čáry skončilo v brankářově lapačce. Semjon Varlamov na kotouč celou dobu viděl, a tak neměl problém znovu zasáhnout.
     
    31:14
    Jevgenij Malkin vyhrál souboj u zadního mantinelu, kde se puku pak zmocnil Bryan Rust. Hostující útočník se pokusil o rychlý výpad kolem tyče, ale ruské gólman byl znovu připraven.
     
    32:05
    Ze strany se nejprve pokusil trefit ruského gólmana do zad Sidney Crosby, ale nepovedlo se mu to. Následně z první vystřelil od modré čáry Marcus Pettersson, který zase nemířil přesně.
     
    33:06
    Hlavním rozdílem ve hře je produktivita, jinak se hraje vyrovnaná partie. Aktuálně jsou domácí hráči na puku, ale zakončení na brankáře nepřišlo.
     
    34:32
    Od levého mantinelu si před branku s pukem najel Mathew Barzal, který se snažil trefit prostor u zadní tyče. Ovšem jeho zakončení bylo hodně nepřesné.
     
    35:19
    Pittsburgh se znovu usadil před brankou soupeře, ale zde jen kombinoval. Hostující tým vyslal i dva pokusy, ale oba byly nepřesné – to je další problém Penguins.
     
    35:44
    Dominik Kahun byl faulován, ale rychle vstal a pokračoval ve hře. Německý útočník vybídl ke skórování Jacka Johnsona, jenž puk v nadějné pozici nezpracoval.
     
    36:15
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Mathew Barzal – 2 min., podrážení).
     
    Střely na branku: 12:21.
     
    37:01
    Nejprve o kotouč přišel Jevgenij Malkin a hned po něm Jared McCann. Islanders se tak snadno osvobodili a vystřídali.
     
    37:50
    Fanoušci na tribunách bouří, jelikož jejich tým se ubránil. Nejprve odkrytou branku netrefil Alex Galchenyuk. Následně ruský brankář pochytal pokusy Penguins a nakonec hru i přerušil.
     
    38:32
    Na druhé straně byla k vidění rychlá kombinace, Josh Bailey poslal rychlou přihrávku k pravé tyči, kde se nacházel Brock Nelson. S přihrávkou se skvěle přesunul Matt Murray, který zasáhl betonem.
     
    39:30
    Mathew Barzal si už u levé tyče rovnal kotouč na bekhend, ale s obranným zákrokem přispěchal John Marino. Poté ještě byl puk přistrčen do brankoviště, kde byl pozorný Matt Murray.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    K čemu vám je, že jste lepším celkem, když nedáváte branky. Tuto otázku si mohou pokládat fanoušci Penguins. Jejich tým je sice lepším, ale doplácí na slabou produktivitu. Islanders tak vedou o tři branky a pomaloučku kráčí k prodloužení vítězné série. Navíc se tým z New Yorku může spolehnout na skvěle chytajícího Semjona Varlamova. Dvacet minut má Pittsburgh na to, aby s duele ještě něco provedl.

    Střely na branku: 16:26.
    Střely na branku ve druhé třetině: 8:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Dominika Simona v první formaci nahradil Alex Galchenyuk, Penguins tak reagují na nepříznivý stav.
     
    40:26
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Justin Schultz, jehož pokus zamířil jen do rohu hrací plochy. Domácí tým pak hru otočil do středního pásma.
     
    41:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu třetí části se Tučňáci prosazují a očarovali tak kouzlo ruského brankáře! JARED MCCANN dostal přihrávku na vrchol kruhu a využil clony Bryana Rusta. Zakončení po ledě Semjon Varlamov neviděl, a tak vůbec nereagoval. Asistence: John Marino a Brian Dumoulin.
    41:38 Jared MCCANN - 3:1
     
    42:55
    Pittsburgh Penguins dostal soupeře znovu pod tlak, a tak donutil domácí celek k vyhození přes všechny čáry, následuje vhazování před ruským gólmanem.
     
    43:14
    Zadovkou přihrál před branku Sidney Crosby, ale Jake Guentzel z hranice brankoviště vystřelil jen vedle. Po chvíli se k odraženému puku dostal kapitán Penguins, jehož zakončení skončilo pod betonem Semjona Varlamova.
     
    44:06
    Po pravé straně se do pásma hnal Anthony Beauvillier, který chtěl zakončit přes obránce, ale nezamířil přesně a trefil jen zadní mantinel.
     
    44:47
    Třetí formace Penguins přehrála soupeře, ale z levého kruhu zamířil vedle vzdálenější tyče Nick Bjugstad. Tučňáci jasně domácí celek přehrávají a budou se snažit o další snížení.
     
    45:17
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Justin Schultz, jehož pokus byl zastavený v předbrankovém prostoru. Islanders jen posunuli puk do středního pásma a čekají na modré čáře.
     
    45:49
    Do akce se hnal Brandon Tanev, jenž se nacházel v ofsajdu. Hra je tak znovu vykázaná do neutrální zóny.
     
    46:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Matt Murray už dávno ležel v brankovišti a Anthony Beauvillier mířil do odkryté části branky. Jenomže hostující brankář zvedl beton a zachránil situaci! Hra se pak rychle otočila a BRYAN RUST zamířil přesně nad Varlamovu lapačku. Asistence: Jared McCann a Jevgenij Malkin.
    46:16 Bryan RUST - 3:2
     
    47:39
    Střetnutí dostalo ve třetí části znovu náboj, když se hostujícímu celku podařilo vsítit rychlé dvě branky. Navíc je Pittsburgh jasně lepším celkem a žene se za vyrovnáním.
     
    48:22
    Od modré čáry okamžitě vystřelil Jack Johnson, jehož pokus mířil pod břevno. Semjon Varlamov zasáhl vyrážečkou a následně se Islanders osvobodili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    48:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostující celek je zpátky ve hře a Islanders po vyrovnání reagují oddechovým časem! Od modré čáry vystřelil Juuso Riikola, jehož pokus zastavilo břevno. K odraženému puku se na hranici brankoviště dostal JEVGENIJ MALKIN, který bekhendem už zamířil přesně. Asistence: Juuso Riikola a Jared McCann.
    48:48 Jevgenij MALKIN - 3:3
     
    Střely na branku: 17:34.
     
    50:06
    Kotouč do druhé vlny dostal Derick Brassard, který okamžitě zakončil. Jeho pokus vyrazil hostující brankář, ovšem Pittsburgh měl na ledě hned šest bruslařů a bude vyloučen.
     
    50:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dominik Kahun.
     
    50:47
    Johnny Boychuk přihrál na levý kruhu, odkud okamžitě vystřelil Mathew Barzal. Jeho pokus z jedné vyrazil hostující brankář k zadnímu mantinelu, akce soupeře pokračuje.
     
    51:45
    Tentokrát se Pittsburghu podařilo dvakrát vyhodit, nejprve osvobodil hosty Brian Dumoulin a poté Dominik Simon.
     
    52:13
    Penguins se v oslabení ubránili, ale ještě museli přežít nahození od modré čáry. Matt Murray na pokus vyděl, a tak jej v pohodě schoval do lapačky.
     
    53:24
    Hostující tým uháněl ve třech na dva obránce! Sidney Crosby dlouho míchal s kotoučem, který pak přihrál na Alexe Galchenyuka. Druhý jmenovaný ale černou gumu na zadní tyči netrefil.
     
    54:43
    Na druhé straně číhal na zadní tyči Brock Nelson, na něhož také mířil kotouč. Ovšem do přihrávky sáhl Jared McCann, jenž poté hru poslal do středního pásma.
     
    55:58
    Z pravého krutu zamířil bekhendem Anders Lee, jehož pokus byl přizvednut. Puk rychle padal dolů, ale naštěstí pro Pittsburgh jen vedle brány.
     
    56:55
    Vysoké nahození ze středního pásma stáhl do lapačky hostující brankář, který se ještě rozmýšlel, zda rozehraje. Matt Murray celou situaci vyhodnotil tak, že raději hru přerušil.
     
    Střely na branku: 19:35.
     
    57:09
    Od modré čáry se napřáhl John Marino, jehož pokus vyrazil ruský gólman před sebe. O dorážku se pokoušeli Nick Bjugstad i Dominik Simon, ale oba byli zablokováni.
     
    58:55
    Z levého kruhu vystřelil Jake Guentzel, jehož pokus zamířil jen vedle první tyči. Hra se pak přesunula na druhou stranu, kde se zakončením od modré prezentoval Ryan Pulock. Matt Murray toho moc neviděl, ale zasáhl betonem a poté puk přikryl lapačkou.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ani třígólový polštář Islanders nestačil, jelikož Pittsburgh ve třetí části přepnul do lepšího módu a vyrovnal. Penguins dokonce sahali po vítězství, ale to už se jim nepodařilo, a tak duel doputoval minimálně do prodloužení.

    Střely na branku: 22:37.
    Střely na branku ve třetí třetině: 6:11.
     
    Dnešní utkání sleduje 12 613 diváků.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:55
    Střeleckou pozici už si hledal Mathew Barzal, který se blížil k brance. Ovšem obranným zákrokem se prezentoval Sidney Crosby, jenž soupeři do střely vložil hůl.
     
    62:09
    Bryan Rust dlouho otravoval Joshe Baileyho, kterému utekla černá guma k vlastnímu brankáři. Do té doby ale Islanders kombinovali před brankou soupeře.
     
    62:23
    Za obranu si tentokrát najel Nick Bjugstad, který si stáhl kotouč do bekhendu, ale zamířil jen vedle branky. Následně se Penguins dopustili ofsajdu, a tak je hra přerušena.
     
    62:51
    Rychlým výpadem na střed se prezentoval Sidney Crosby, jenž z mezikruží branku přestřelil. Poté se hra otočila, ale výborně zasáhl Jake Guentzel. K dalšímu pokusu se tak dostal hostující kapitán, ale Semjon Varlamov mezeru mezi tělem a rukou schoval.
     
    63:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins definitivně otáčejí stav zápasu na svou stranu a už se radují z vítězství! Prokletí jménem Islanders prolomil BRYAN RUST. Ovšem pojďme od počátku akce, Jevgenij Malkin napadal soupeře a donutil ho k přihrávce za branku, kde už číhal Bryan Rust. Ten rychle vyjel do předbrankového prostoru, odkud zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
    63:25 Bryan RUST - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Řekl bych že díky hernímu projevu je vítězství Pittsburghu zasloužené. Hostující mužstvo bylo celé utkání lepší, ale dlouho doplácelo na mizernou koncovku. Penguins se v této činnosti zlepšili až v poslední periodě, kdy se jim podařilo vyrovnat a v následném prodloužení stav zápasu překlopit na svou stranu. Islanders v poslední dvacetiminutovce doslova zkolabovali, a tak musejí vzít za vděk alespoň bodovou útěchu.

    Střely na branku: 23:39.
    Střely na branku v prodloužení: 1:2.
     
    Hvězdy utkání:

    1. Jared McCann (PIT) 1+2
    2. Jevgenij Malkin (PIT) 1+1
    3. Adam Pelech (NYI) 1+1
     
    Československá stopa:

    Dominik Simon (PIT) 0+0, 4 střely, 16:47 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Pittsburgh Penguins otočil tříbrankové manko a zvítězil, se loučím a přeji vám příjemný vstup do posledního pracovního dne. (03:43:05)

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 1. Cizikas (Pulock, Dal Colle), 27. Clutterbuck (Cizikas, Pelech), 30. Pelech (Barzal, Lee) – 42. McCann (Marino, Dumoulin), 47. Rust (McCann, Malkin), 49. Malkin (Riikola, McCann), 64. Rust


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Boychuk, Dobson, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Jo. Bailey, Barzal, Lee – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, Dal Colle – Wahlstrom, Bardreau, Johnston.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Marino, Dumoulin, J. Schultz, M. Pettersson, Riikola, J. Johnson – Simon, Crosby, Guentzel – Rust, Malkin, Galchenyuk – Kahun, Bjugstad, McCann – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.

    Rozhodca: Lambert, O'Halloran – Racicot, Murchison

    Diváci: 12 613