Toronto – Vegas 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Montreal 3:2 (po pr.) | Carolina – NY Rangers 2:4 (kon.)
Florida – Washington 4:5 (po pr.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Ottawa – LA Kings 3:2 (po pr.)
Chicago – Vancouver 5:2 (kon.) | Colorado – Nashville 9:4 (kon.) | Calgary – NJ Devils 5:2 (kon.)
Arizona – Columbus 2:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 6:5 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 2:3 (kon.)
koniec po predl.
Florida Panthers
4:5 (2:1, 2:2, 0:1 - 0:1)
Washington Capitals
cz Piatok 08.11.2019, 01:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:17 Tom WILSON - 4:5
     
    60:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Washington se prosadil okamžitě z protiútoku, když se podařilo z levého křídla Carlsonovi dostat přihrávku na pravou stranu brankoviště, kde TOM WILSON klepl do puku a poslal ho za záda Bobrovského! Asistence: John Carlson, Jevgenij Kuzněcov.
    40:44 Tom WILSON - 4:4
     
    40:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington vyhrál buly v útočném pásmu po předchozím zakázaném uvolnění soupeře a TOM WILSON svou tečí vedle brankoviště překonal brankáře Bobrovského a vyrovnává na 4:4! Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    38:59 Jevgenij DADONOV - 4:3
     
    38:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida dlouhou početní převahu nakonec využívá! Huberdeau našel přihrávkou od zadního mantinelu před brankou JEVGENIJE DADONOVA, který pohotovou střelou podstřelil brankáře Holtbyho! Asistence: Jonathan Huberdeau, Aleksander Barkov.
    32:14 Alexandr OVEČKIN - 3:3
     
    32:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Vyhrané buly, ALEXANDR OVEČKIN vystřelil z levého kruhu a bránící Weegar si smolně srazil puk do vlastní branky, když puk protečoval mezi betony Bobrovského. Asistence: Dmitrij Orlov, Nicklas Backström.
    26:13 Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    26:13
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANR OVEČKIN využívá přesilovku hostů, ze své oblíbené pozice v levém kruhu si přejel blíž k brance a překonal Bobrovského. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, John Carlson.
    20:27 Aleksander BARKOV - 3:1

    via Gfycat

     
    20:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí rychle na začátku druhé třetiny zvyšují na 3:1! Dobrým forčekingem se Florida dostala k puku, od mantinelu s ním povyjel Dadonov, který přihrál mezi kruhy ALEKSANDRU BARKOVOVI, jenž rychlou střelou propálil Holtbyho! Asistence: Jevgenij Dadonov.
    14:26 Brett CONNOLLY - 2:1
     
    14:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! BRETT CONNOLY se usadil před brankovištěm Washingtonu a šikovně tečoval střelu Stralmana od modré čáry. Holtbymu prošel puk za záda do branky. Asistence: Anton Stralman, Brian Boyle.
    01:55 Frank VATRANO - 1:1
     
    01:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Hrubka hostí na vlastní modré čáře, kde po pádu obránce se FRANK VATRANO dostal k puku, vyrazil nikým nebráněn na Holtbyho a úspěšně dostal puk za jeho záda! Bez asistence.
    00:25 John CARLSON - 0:1
     
    00:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté po vyhraném buly rozehráli rychlou útočnou kombinaci a střílenou přihrávku usměrnil za záda Bobrovského JOHN CARLSON! Asistence: Michal Kempný, Alexandr Ovečkin.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 2. Vatrano, 15. Connolly (Strålman, B. Boyle), 21. Barkov (Dadonov), 39. Dadonov (Huberdeau, Barkov) – 1. Carlson (Kempný, Ovečkin), 27. Ovečkin (Kuzněcov, Carlson), 33. Ovečkin (Orlov, Bäckström), 41. T. Wilson (Kuzněcov), 61. T. Wilson (Carlson, Kuzněcov)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Weegar, Ekblad, Matheson, Strålman, Yandle, Brown, Pysyk – Huberdeau, Barkov, Dadonov – Hoffman, B. Boyle, Connolly – Hunt, Toninato, Sceviour – Vatrano, Malgin.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Kempný, Carlson, Orlov, Gudas, Siegenthaler, Jensen – Ovečkin, Bäckström, Oshie – J. Vrána, Kuzněcov, T. Wilson – Hagelin, Eller, Hathaway – Leipsic, Stephenson, Boyd.

    Rozhodca: Luxmore, Rank – Brisebois, Kovachik

    Diváci: 14 085