Liberec – Varnsdorf 0:0 (kon.) | Ostrava – Vítkovice 2:1 (kon.) | Ústí n. L. – Jablonec 3:1 (kon.)
koniec
FC Baník Ostrava
2:1 (1:0)
MFK Vítkovice
cz Piatok 11.10.2019, 11:00 • Radvanice • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:38:17)
     
    Je konec! Baník Ostrava nakonec poráží MFK Vítkovice po velkém boji 2:1! Baník se v první půli dostal do vedení, když se prosadil Patrizio Stronati! Po hodině hry však ligový celek trošičku polevil a Vítkovice dokázaly po rohovém kopu vyrovnat. V závěru utkání dostal Baník k dispozici přímý kop ze skvělé pozice a Jiří Fleišman krásnou střelou rozhodl o vítězství Baníku.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Baník v samotném závěru zahrával ještě jeden přímý kop. Hráči v modrém se rozhodli pro rozehrávku do kombinace a postupně se vytlačili až na vlastní polovinu.
     
    89
    Václav Procházka diriguje rozehrávku Baníku na polovině hřiště. Ligový celek se už nikam nežene.
     
    88
    Vítkovice se v závěru utkání ještě snaží o vyrovnání, ale Baník si další výpad fotbalistů v červeném pohlídal.
    86. Jiří FLEIŠMAN - 2:1
     
    86
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník Ostrava si z přímého kopu bere zpět své ztracené vedení! Rozehrávky přímého kopu se ujal JIŘÍ FLEIŠMAN a krásnou střelou přes zeď nedal gólmanovi šanci!
     
    85
    Baník Ostrava ještě vybojoval přímý kop ve výborné pozici. Zraněný hráč po faulu opouští hrací plochu.
     
    84
    Jiří Fleišman se zapojil také do defenzivní činnosti na vlastní polovině. Krajní obránce Baníku tělem odstavil rozběhnutého soupeře.
     
    83
    Také brankář Baníku si opět sáhl na míč. Jeho nákop směřoval na levou stranu pro Fleišmana, ale zadáci Vítkovic dokonce získali vhazování.
     
    82
    Robert Hrubý operoval s míčem na pravé straně hřiště, jenže Baník se dostal pod tlak a musel si pomoci zpětnou přihrávkou.
     
    81
    Vítkovice uklidňují hru na vlastní polovině. Pro celek ze spodních pater druhé ligy by byla remíza se čtvrtým týmem nejvyšší soutěže úspěchem.
     
    80
    Ligový Baník uklidňuje hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Vítkovici kombinaci svého soupeře zastavily za cenu faulu.
     
    79
    Obrovská šance Baníku Ostrava! Na parádní centr si na malém vápně počkal osamocený hráč, ale obrana Vítkovic neskutečně zasáhla!
     
    78
    Baník zahrával další rohový kop, jenže ani v tomto případě nedokázal branku Vítkovic ohrozit.
     
    77
    Rudolf Reiter se nádherně prosmýkl do pokutového území, zkoušel procedit míč na malé vápno, ale jeden z obránců balón zakopl na roh.
     
    76
    Tomáš Smola si navedl míč do blízkosti pokutového území, odkud střílel levou nohou, ale trefil jen prvního obránce v červeném dresu Vítkovic.
     
    75
    Baník zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Brankář Vítkovic však vystartoval na malé vápno a ukryl centr do rukavic.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 33. Stronati, 86. Fleišman – 66. Chvěja


    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman – Reiter, Jirásek, Kaloč, Hrubý, Holzer – Smola.
    MFK Vítkovice: Simkanič – Surzyn, Holiš, Cverna, Klusák – Praus, Matěj, Buchvaldek, Martišiak, Kania – Kovařík. Náhradníci: Stříž, Zorvan, Bzirský, Květon, Chvěja, Leixner, Šindler.