Mexiko – Česko 2:1 (kon.)
koniec
Mexiko
2:1 (1:0)
Česko
cz Streda 09.10.2019, 14:30 • Perth (Austrálie) • MS v malom futbale • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mexika, které svého soupeře poráží poměrem 2:1, což znamená postup do semifinále. Dnešní utkání nám přineslo nesmírně nebezpečnou podívanou, která se štěstím končí vítězstvím Mexika, které vstřelilo rozhodující branku sedm minut před koncem. Česko se v koncovce zápasu snažilo o vyrovnávací branku, avšak Mexiko si své jednobrankové vedení pohlídalo. (15:31:20)
     
    50+1
    Konec zápasu.
     
    50
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    50
    Bíro to opět zkoušel pod břevno, jenomže Solos předvedl dobrý zákrok. Přeci jenom tu bude standardka pro Česko, které má jednu z posledních šancí.
     
    49
    Bíro si opět seběhl na polovinu soupeře, jenomže jeho spoluhráči zůstali stát. Mexičané se navíc seskupili kolem své branky, což pomohlo k odvrácení střeleckého pokusu.
     
    48
    Dalekonosný nákop v podání Solose doskákal zpět ven z hrací plochy. Česko ihned rozjelo kombinaci, jenomže roztažení hry na Šultese nebylo přesné.
     
    47
    Bíro našel na hranici vápna Svobodu, který se celkem ochotným pádem vrhl na zem. Sudí neodpískal, následné zakončení Kasala bylo hodně zbrklé.
     
    46
    Koudelka si přehodil míč na levačku, načež zbrkle zakončoval kolem protihráče. Střela vystoupala vysoko nad branku, Solos ani tentokráte nezasahoval.
     
    45
    Česko zahrávalo rohový kop urychleným způsobem. Míč navíc putoval proti noze Hakla, jehož střelecký pokus nakonec vystoupal metr nad horní konstrukci.
    43. NUŇEZ - 2:1
     
    43
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Jenomže je tu branka na opačné straně! De la Fuente se dostával za protihráče, jenomže se mu nepovedlo ideálně zakončit. To napravil až jeho kolega MIGUEL NUŇEZ, jehož vysoká hlavička přeci jenom dopadla do branky.
     
    43
    Paděrovi se podařilo přeposlat míč na Koudelku, který to zkoušel hodně pohotovým způsobem. Jeho rána směřovala pod břevno, kde se činil Solos.
     
    42
    Nenápadná kombinace naší reprezentace nebyla vůbec špatná. Svoboda se nakonec dostal příliš blízko k Solosovi, kterému se povedl zakročit rukou.
     
    41
    Panečku, to bylo o vlásek! Herrera to zkoušel vzít sám na sebe, jeho technická navštívenka nakonec orazítkovala brankovou konstrukci.
     
    40
    Šultes si v souboji s protihráčem pomohl nedovoleně, budeme sledovat další nebezpečnou standardku. Mexiko dnes z podobné pozice už jednou udeřilo.
     
    39
    Espinoza doslova ukradl míč zakončujícímu Maříkovi, což byl při této akci zásadní moment. Česko tak vhazovalo, do kombinace se zapojil také Bíro.
     
    38
    Česko je v posledních minutách nesmírně nebezpečné. Bírovi se v ideální pozici povedlo najít Svobodu, jehož přízemní střela proletěla vedle konstrukce.
     
    37
    Z velkého úhlu to zkoušel Araujo, který zakončoval od pravé autové lajny. Nakonec se ještě míče dotkl kolega Villela, tato teč ale přinesla střelu vedle.
    36. PADĚRA - 1:1

    David Suchý

    Góly: 20. De la Fuente, 43. Nuňez – 36. Paděra

    Karty:   29. Villela (MEX) – 34. Kasal (CZE)


    Mexiko: Solos, Reyna – Espinoza, Gutierrez, Araujo, Martínez, Nuňez, Herrera, Moreno, De la Fuente, Villela, Díaz, Martínez, Mendez, Ortega
    Česko: Bíro, Kunický – Presl, Uhlíř, Kasal, Svoboda, Hakl, Šultes, Levčík, Paděra, Pozníček, Mařík, Koudelka, Jelínek, Doubravský