Litoměřice – Kadaň 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 2:8 (kon.) | Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
Motor ČB – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Chomutov – Poruba 2011 8:3 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
8:3 (2:2, 2:1, 4:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
cz Streda 09.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance Liga (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Denis ZEMAN - 8:3
     
    59:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to už je kanonáda! Nicolas Hlava má další asistenci, když přihrál mezi kruhy, kam dobruslil DENIS ZEMAN. Pokus domácího obránce byl přesný a hlavně mladíček Pirátů zaznamenává první branku v Chance lize. Asistence: Nicolas Hlava a Filip Suchý.
     
    58:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Filip Dundáček – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost). Trest odpyká Petr Obdržálek.
     
    58:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Chrpa – 2 min., sekání).
     
    51:18
    Z levého kruhu zakončil Petr Stloukal, jehož pokus vykopl hostující brankář betonem. K dorážce po ledě se probojoval ještě Tomáš Pitule, jenž černou gumu nasměřoval do tyče.
     
    51:04
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:20
    Další výborný zákrok Dominika Pavláta! Richard Nejezchleb hledal střeleckou pozici až se dostal mezi kruhy, odkud vyslal střelu po ledě. CHomutovský brankář ale udržel kotouč pod betonem.
     
    44:36
    Jakub Veselý zavezl černou gumu do pásma, kde čekal až mu před branku najede Kryštof Hrala. Druhý jmenovaný se také dostal k zakončení, ovšem Hynek Kůdela předvedl dobrý zákrok betonem.
    42:00 Jakub VESELÝ - 7:3
     
    42:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poruba je na kolenou, protože Piráti si dělají co chtějí! JAKUB VESELÝ převzal přihrávku na kruhu pro vhazování, odkud přesnou střelou přivítal nově příchozího Hynka Kůdelu. Pro chomutovského útočníka je to první gól mezi dospělými! Asistence: Tomáš Pitule a Kryštof Hrala.
     
    41:35
    Střídání v týmu HC RT TORAX Poruba 2011: ze hřiště odchází Frederik Foltán, přichází Hynek Kůdela.
    41:35 Filip SUCHÝ - 6:3
     
    41:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Uběhlo jen pár vteřin a Severočeši se znovu radují! Navíc situaci neunesl Frederik Foltán tíhu situace a odjel na střídačku. Nicolas Hlava zpoza branky našel na hranici FILIPA SUCHÉHO, který se střelou k pravé tyči nemýlil. Asistence: Nicolas Hlava.
    41:08 Filip SUCHÝ - 5:3
     
    41:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také Chomutovští využívají početní výhodu a odskakují do dvoubrankového vedení! Po vyhraném vhazování zakončil po ledě FILIP SUCHÝ, jenž překvapil Frederika Foltána, který nestihl dokleknou na led. Asistence: Nicolas Hlava.
     
    41:05
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Pastor – 2 min., nesportovní chování).
     
    38:53
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Petr Kanko – 2 min., hákování).
    38:14 Lukáš KLÍMA - 4:3
     
    38:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ve dvou ujíždí hostující obraně do přečíslení a ve vlastním oslabení se vrací do vedení! Celou akci na sebe vzal LUKÁŠ KLÍMA, který z pravého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Frederik Foltán byl na jeho pokus krátký a trochu i bezmocný. Asistence: Radek Havel.
     
    34:52
    Ve vlastním oslabení získal kotouč Nicolas Hlava, který přihrál před branku. Jakub Chrpa se pokusil o kličku, ale zakončení mu úplně nesedlo. Černá guma zůstala ležet v brankovišti.
     
    33:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Darby Llewellyn – 5 min., sekání + osobní trest do konce utkání, sekání). Trest odpyká Jan Svoboda.
     
    33:40
    Petr Stloukal sice vsítil hattrick, který mu sebrali po poradě rozhodčí! Darby Llewellyn totiž předtím fauloval a dostal trest do konce zápasu! Stav je tedy znovu vyrovnaný!
    32:04 Richard NEJEZCHLEB - 3:3
     
    32:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Znovu je velmi rychle srovnáno! Od modré čáry vystřelil Petr Kanko, jehož pokus vyrazil Dominik Pavlát před sebe. Ke kotouči se jako první dostal RICHARD NEJEZCHLEB, jenž bekhendem překonal chomutovského brankáře. Asistence: Petr Kanko.
    31:46 Petr STLOUKAL - 3:2
     
    31:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Panečku, to vám byla rána! Přihrávku přes osu hrací plochy zachytil na modré čáře PETR STLOUKAL, jehož dělovka zapadla od horní tyče za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Pitule.
     
    29:39
    Cink! Lukáš Klíma přihrál na lépe postaveného Petr Stloukala, jehož pumelice byla přizvednuta a kotouč se zastavil o horní tyčku.
     
    27:57
    Téměř dvě minuty budou hrát Piráti ve dvojnásobné výhodě!
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Martin Bodák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Vladimír Svačina.
     
    23:24
    Vladimír Svačina zakončoval z pravého kruhu pro vhazování, ale Dominik Pavlát kotouč vyrazil před sebe, kde se nacházel Tomáš Gřeš. Ovšem ani on na chomutovského gólmana recept nenašel.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jiří Tupý – 2 min., podrážení).
     
    20:41
    Ze střídačky naskočil Nicolas Hlava, jehož pokus byl sražený k zadnímu mantinelu. Po chvilce se mezi kruhy zjevil Dominik Tejnor, který z nadějné pozice branku přestřelil.
     
    18:35
    Darby Llewellyn našel mezi kruhy najetého Tomáše Pituleho, který z vyložené pozice zamířil jen nad horní tyčku branky Poruby.
     
    18:12
    Piráti špatně střídali, tak se soupeř dostal k velké šanci! Tomáš Jáchym jel na Pavláta z levé strany a předvedl dlouhou kličku, po níž přihrával před prázdnou branku. Ke zakončení po ledě se odhodlal Richard Nejezchleb, ovšem Dušan Žovinec předvedl zákrok hokejkou.
     
    17:39
    Jan Svoboda naznačil střelu, ale volil přihrávku na střed hrací plochy. Do kotouče nechtěně kopl Tomáš Pastor, jenž pořádně vystrašil svého brankáře. Ovšem Frederik Foltán puk za svá záda nepustil.
    15:45 Nicolas HLAVA - 2:2
     
    15:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je znovu rychle vyrovnáno! Lukáš Klíma se zjevil za obranou, kam také dostal přihrávku. Slovenský útočník předvedl bekhendový blafák, s nímž si Frederik Foltán poradil. Ovšem kotouč zůstal ležet v brankovišti, kam jako první dojel NICOLAS HLAVA. Asistence: Lukáš Klíma.
    15:01 Marek SIKORA - 1:2
     
    15:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostující celek využívá početní výhodu a otáčí stav zápasu na svou stranu! Patrik Husák přihrál na levou stranu, kde se nacházel připravený MAREK SIKORA. Zakončení hráče, jenž chomutovskou organizaci zná, zapadlo do prázdné branky. Asistence: Patrik Husák a Vladimír Svačina.
     
    14:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Darby Llewellyn – 2 min., napadení).
    12:01 Martin BODÁK - 1:1
     
    12:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po chybě domácího mužstva ve středním pásmu je vyrovnáno! Poruba ujížděla ve třech na jediného obránce a celou situaci na sebe vzal MARTIN BODÁK. Jeho pokus z mezikruží zamířil do horní části branky. S tímto Dominik Pavlát nemohl nic udělat a inkasoval. Asistence: Petr Kanko a Tomáš Jáchym.
     
    10:17
    Tomáš Pařízek po modré čáře přihrál na připraveného Radka Havla, jehož pokus ještě před brankou tečoval Kryštof Hrala. Kotouč proletěl jen těsně vedle levé tyče!
     
    04:24
    U levé tyče se nacházel Marek Špaček, který okamžitě vystřelil. Jenže chomutovský mladík v brance se znovu stihl přesunout a puk vyrazit.
     
    03:37
    Filip Suchý zachytil přihrávku soupeře a jel před branku, kam také mířila přihrávka. Ovšem domácímu hráči utekla černá gumu, ovšem tlak domácích pokračoval. V nebezpečné pozici se nacházel Darby Llewellyn, který z hranice brankoviště přestřelil.
     
    01:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., nedovolené bránění).
    00:48 Petr STLOUKAL - 1:0
     
    00:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je úvod jako hrom, Chomutovští jdou do rychlého vedení! PETR STLOUKAL přejel modrou čáru a vystřelil do horní části branky, ovšem Frederik Foltán kotouč vyrazil. K němu se dostal Nicolas Hlava, jenž z pravé strany předal přihrávku na zlatém podnose a již zmíněný domácí útočník měl situaci lehkou. Asistence: Nicolas Hlava.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 1. Stloukal (Hlava), 16. Hlava (Klíma), 32. Stloukal (Pitule), 39. Klíma (R. Havel), 42. Suchý (Hlava), 42. Suchý (Hlava), 42. Jakub Veselý (Pitule, Hrala), 60. D. Zeman (Hlava, Suchý) – 13. Bodák (Kanko, T. Jáchym), 16. Sikora (Hudeček, Svačina), 33. Nejezchleb (Kanko)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Pařízek, R. Havel (A), Tejnor, Štochl, Lang, D. Zeman – Stloukal, Pitule (C), Llewellyn – Klíma, Suchý, Hlava – Chrpa (A), J. Svoboda, Jakub Veselý – Ma. Svoboda, Hrala, Tupý.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (42. Kůdela) – Husák, Rudl, Bodák (A), Dundáček (C), Dluhoš, Urbanec, Pastor – Svačina, Zdeněk, Sikora – Kanko, T. Jáchym, Nejezchleb – Gřeš, Hudeček (A), J. Káňa – Špaček, M. Hlinka, Obdržálek.

    Rozhodca: Zubzanda, Valenta – Janíček, Šimánek

    Diváci: 1895