Litoměřice – Kadaň 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 2:8 (kon.) | Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
Motor ČB – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Chomutov – Poruba 2011 8:3 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
8:3 (2:2, 2:1, 4:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
cz Streda 09.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance Liga (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, které Piráti ovládli díky vstupu do poslední třetiny. Chomutovští se hned třikrát radovali ve dvaačtyřicáté minutě, kdy soupeři usadili poslední ránu. Ovšem Poruba až na třetí třetinu byla více než vyrovnaným soupeřem, jenomže hokej se hraje šedesát minut a ne jenom dvě třetiny.

    Střely na branku: 31:40 (20:22:24)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Ještě jeden zákrok pro Dominika Pavláta, který se musel znovu přesunout s přihrávkou a zastavit pokus Patrika Husáka od modré čáry.
    59:04 Denis ZEMAN - 8:3
     
    59:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to už je kanonáda! Nicolas Hlava má další asistenci, když přihrál mezi kruhy, kam dobruslil DENIS ZEMAN. Pokus domácího obránce byl přesný a hlavně mladíček Pirátů zaznamenává první branku v Chance lize. Asistence: Nicolas Hlava a Filip Suchý.
     
    58:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Filip Dundáček – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost). Trest odpyká Petr Obdržálek.
     
    58:10
    Piráti Chomutov vyhráli vhazování a okamžitě posílají černou gumu do bezpečných míst, tedy za branku Poruby.
     
    58:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Chrpa – 2 min., sekání).
     
    57:30
    Radek Havel se snažil vyhodit puk do středního pásma, ale trefil jen soupeře. Puk na chvíli zamířil do rohu, odkud se ho Chomutovu podařilo dostat pryč z pásma.
     
    55:43
    Tomáš Pastor od modré čáry hledal hůl spoluhráče, Tomáš Gřeš si puk našel, ale poslal jej jen k zadnímu mantinelu.
     
    55:17
    Jakub Veselý po první brance hraje opravdu skvěle, tentokrát přihrál mezi kruhy, kde se nacházel Kryštof Hrala. Jeho pokus zamířil do brankáře, který ještě před střelou upadl.
     
    54:56
    Poruba uháněla ve dvou na jediného obránce! Kotouč na osu hrací plochy dostal Martin Bodák, jemuž se kotouč postavil a díky tomu zamířil do ochranné sítě.
     
    54:33
    Na levém kruhu měl trochu času aktivní Richard Nejezchleb, který bez váhání vystřelil. Dominik Pavlát se znovu skvěle přemístil a zakončení zastavil.
     
    53:44
    Od pravého mantinelu zkusil propagační pokus Denis Zeman, který mířil nad ledem k zadní tyči. Hostující brankář zaznamenal další zákrok betonem.
     
    52:59
    Viktor Lang zakončil jen do prvního soupeře a Poruba se pak ocitla u kotouče, který vyhodila přes všechny čáry.
     
    52:30
    Po přesné kombinaci se kotouč dostal na modrou čáru, odkud ho proti brance nahodil Dušan Žovinec. Hynek Kůdela celou situaci dobře viděl, a tak schoval puk do lapačky.
     
    51:18
    Z levého kruhu zakončil Petr Stloukal, jehož pokus vykopl hostující brankář betonem. K dorážce po ledě se probojoval ještě Tomáš Pitule, jenž černou gumu nasměřoval do tyče.
     
    51:04
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:52
    Přes celé kluziště projel Radek Havel, jenž z rohu zamířil do venkovní strany tyče. Poté ještě vystřelil Jakub Chrpa, jenž trefil prvního bránícího hráče.
     
    49:53
    Do třetice zakončoval Tomáš Pastor, jenž mířil do pravé šibenice. Domácí brankář natáhl ruku a kotouč znovu schoval do lapačky.
     
    49:49
    Tentokrát se stejný obránce prezentoval střelou od modré čáry, kterou vychýlil Radek Havel. Chomutovský bek se poté svalil k ledu, a tak je hra přerušená.
     
    49:18
    Od levého mantinelu zakončoval Tomáš Pastor, který mířil pod horní tyč. Jeho pokus ale skončil v Pavlátově lapačce.
     
    Dnešní utkání sleduje 1895 diváků.
     
    48:20
    Další výborný zákrok Dominika Pavláta! Richard Nejezchleb hledal střeleckou pozici až se dostal mezi kruhy, odkud vyslal střelu po ledě. CHomutovský brankář ale udržel kotouč pod betonem.
     
    47:44
    Hynek Kůdela se vydal do rohu hrací plochy, aby pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    46:27
    Jan Svoboda přejel modrou čáru a hnal se do kruhu pro vhazování, odkud poslal kotouč jen nad branku. Poruba se zmocnila hry, ale ke střele na druhé straně nedošlo.
     
    44:36
    Jakub Veselý zavezl černou gumu do pásma, kde čekal až mu před branku najede Kryštof Hrala. Druhý jmenovaný se také dostal k zakončení, ovšem Hynek Kůdela předvedl dobrý zákrok betonem.
     
    44:25
    Do předbrankového prostoru si najel Marek Sikora, jenž ihned zakončil. Ovšem byl brankáři tak blízko, že poslal puk jen do něj.
     
    44:04
    Domácí mužstvo se pokusilo vyhodil po mantinelu, ale Filip Dundáček zachytil puk a vrátil černou gumu za branku.
     
    43:32
    Richard Nejezchleb vystřelil na vzdálenější tyč, ovšem Dominik Pavlát máchl lapačkou, do které schoval černou gumu.
     
    43:04
    Lukáš Klíma si hodil puk o mantinelu do útočného pásma, ale na modré čáře se neudržel Filip Suchý. Pro ofsajd je hra vykázaná do středního pásma.
    42:00 Jakub VESELÝ - 7:3
     
    42:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poruba je na kolenou, protože Piráti si dělají co chtějí! JAKUB VESELÝ převzal přihrávku na kruhu pro vhazování, odkud přesnou střelou přivítal nově příchozího Hynka Kůdelu. Pro chomutovského útočníka je to první gól mezi dospělými! Asistence: Tomáš Pitule a Kryštof Hrala.
     
    41:35
    Střídání v týmu HC RT TORAX Poruba 2011: ze hřiště odchází Frederik Foltán, přichází Hynek Kůdela.
    41:35 Filip SUCHÝ - 6:3
     
    41:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Uběhlo jen pár vteřin a Severočeši se znovu radují! Navíc situaci neunesl Frederik Foltán tíhu situace a odjel na střídačku. Nicolas Hlava zpoza branky našel na hranici FILIPA SUCHÉHO, který se střelou k pravé tyči nemýlil. Asistence: Nicolas Hlava.
    41:08 Filip SUCHÝ - 5:3
     
    41:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také Chomutovští využívají početní výhodu a odskakují do dvoubrankového vedení! Po vyhraném vhazování zakončil po ledě FILIP SUCHÝ, jenž překvapil Frederika Foltána, který nestihl dokleknou na led. Asistence: Nicolas Hlava.
     
    41:05
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Pastor – 2 min., nesportovní chování).
     
    40:24
    Od modré čáry vystřelil Dušan Žovinec, jehož pokus proletěl kolem pravé tyčky. Tomáš Pitule pak přihrál znovu na modrou, odkud nepřesně pálil stejný obránce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá dvacetiminutovka nabídla dramatickou hru, která byla podpořená tvrdými souboji. Oba celky hrají aktivně směrem dopředu a chtějí zvítězit. Po čtyřiceti minutách jsou šťastnější Piráti, kteří jsou ve vedení zásluhou branky Lukáš Klíma v oslabení. Také Poruba si vytvořila řadu šancí, ale zatím tahá za kratší konec provazu.

    Střely na branku: 18:29.
    Střely na branku ve druhé třetině: 8:14.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:10
    Od pravého mantinelu se napřáhl Nicolas Hlava, jehož pokus po ledě vyrazil hostující brankář betonem do ochranné sítě.
     
    38:53
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Petr Kanko – 2 min., hákování).
     
    38:28
    Richard Nejezchleb se dral do branky, kam pokračoval v přerušené hře. Hostující útočník najel do Dominika Pavláta, což nezůstalo bez odezvy!
    38:14 Lukáš KLÍMA - 4:3
     
    38:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ve dvou ujíždí hostující obraně do přečíslení a ve vlastním oslabení se vrací do vedení! Celou akci na sebe vzal LUKÁŠ KLÍMA, který z pravého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Frederik Foltán byl na jeho pokus krátký a trochu i bezmocný. Asistence: Radek Havel.
     
    37:53
    Domácí znovu vyhazují a unavená čtveřice rychle odjíždí na střídačku.
     
    37:14
    Velkému tlaku se Chomutovští ubránili! Z pravého kruhu vystřelil Jan Hudeček, jehož pokus brankáři vypadl z lapačky. Následně přišlo vyhození celku ze severu Čech.
     
    36:05
    Jednomu z hostujících hráčů nesedlo zakončení, a tak černou gumu schoval pod lapačku Dominik Pavlát. Chomutovský brankář drží akcie Pirátů hodně vysoko.
     
    35:40
    Radek Havel vystoupil proti zakončení od pravého mantinelu, které schytal do nepříjemných míst. Domácí hráč se svalil k ledu, a tak je hra přerušená.
     
    34:52
    Ve vlastním oslabení získal kotouč Nicolas Hlava, který přihrál před branku. Jakub Chrpa se pokusil o kličku, ale zakončení mu úplně nesedlo. Černá guma zůstala ležet v brankovišti.
     
    34:07
    Od modré čáry vystřelil Tomáš Gřeš, který trefil prvního bránícího hráče. Kotouč poté zamířil do středního pásma a Chomutovští stihli vystřídat.
     
    33:53
    Z levého kruhu pro vhazování vystřelil Vladimír Svačina, jehož pokus znovu chytil Dominik Pavlát. To, co se děje v Chomutově je až neskutečné!
     
    33:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Darby Llewellyn – 5 min., sekání + osobní trest do konce utkání, sekání). Trest odpyká Jan Svoboda.
     
    33:40
    Petr Stloukal sice vsítil hattrick, který mu sebrali po poradě rozhodčí! Darby Llewellyn totiž předtím fauloval a dostal trest do konce zápasu! Stav je tedy znovu vyrovnaný!
    32:04 Richard NEJEZCHLEB - 3:3
     
    32:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Znovu je velmi rychle srovnáno! Od modré čáry vystřelil Petr Kanko, jehož pokus vyrazil Dominik Pavlát před sebe. Ke kotouči se jako první dostal RICHARD NEJEZCHLEB, jenž bekhendem překonal chomutovského brankáře. Asistence: Petr Kanko.
    31:46 Petr STLOUKAL - 3:2
     
    31:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Panečku, to vám byla rána! Přihrávku přes osu hrací plochy zachytil na modré čáře PETR STLOUKAL, jehož dělovka zapadla od horní tyče za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Pitule.
     
    31:22
    Poruba se hnala do další akce, ale nezvládla přechod přes modrou čáru. Pro ofsajd se hra vrátí do neutrální zóny.
     
    31:01
    Radek Havel se vytočil zpoza branky a dostal se k zakončení z velkého úhlu. Ovšem ani chomutovský obránce recept na překonání hostujícího brankáře nenašel.
     
    30:23
    Nicolas Hlava byl na ledové ploše už hodně dlouho, a tak mu chvíli trvalo než zakončil. Jeho pokus byl přizvednut do ochranné sítě, následuje vhazování po pravici Frederika Foltána.
     
    29:39
    Cink! Lukáš Klíma přihrál na lépe postaveného Petr Stloukala, jehož pumelice byla přizvednuta a kotouč se zastavil o horní tyčku.
     
    28:48
    Chomutovští dlouho kombinovali za brankou až přišla přihrávka na vrchol levého kruhu, odkud vystřelil Petr Stloukal. Jeho pokus zastavil hostující brankář, který hru přerušil.
     
    27:57
    Téměř dvě minuty budou hrát Piráti ve dvojnásobné výhodě!
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Martin Bodák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Vladimír Svačina.
     
    27:55
    Kryštof Hrala přihrál na hranici pravého kruhu, kde se ke střele dlouho odhodlával Jakub Štochl. Pokus mladého obránce tak byl sražen do ochranné sítě.
     
    27:01
    Jakub Veselý přihrával mezi kruhy, kam mu najížděl spoluhráč. Ovšem kolem něho byli také tři soupeři, a tak Chomutovští znovu nezakončili.
     
    26:09
    Skrytou střelu proti brance vyslal Tomáš Gřeš, který se schoval za dvojici hráčů v souboji. Jeho pokus letěl těsně nad ledem, jenomže Dominik Pavlát zasáhl betonem.
     
    25:25
    Dominik Rudl se snažil zastavil puk na modré čáře, ovšem nestihl to, a tak je Porubě odpískán ofsajd. Chomutovští mohou vystřídat a vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    24:51
    Z osy hrací plochy přihrál na levý kruh Petr Kanko. Následné zakončení z jedné si pohlídal Dominik Pavlát, jenž se opět skvěle přesunul.
     
    23:24
    Vladimír Svačina zakončoval z pravého kruhu pro vhazování, ale Dominik Pavlát kotouč vyrazil před sebe, kde se nacházel Tomáš Gřeš. Ovšem ani on na chomutovského gólmana recept nenašel.
     
    23:22
    Pokus Poruby od modré čáry byl před brankou sražen do ochranné sítě. Následuje vhazování po pravici domácího brankáře.
     
    23:09
    Chomutovští vyhráli vhazování a černá guma okamžitě letěla přes všechny čáry.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jiří Tupý – 2 min., podrážení).
     
    22:25
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Tomáš Pastor, jehož pokus Dominik Pavlát vyrazil. Hra se velmi rychle přesunula a o zakončení se postaral Jakub Chrpa. Také Frederik Foltán byl bezchybný a hru přerušil.
     
    21:50
    Vladimír Svačina přenechal kotouč na modré čáře, kam přijel Jan Dluhoš. Jeho pokus domácí brankář viděl a schoval jej do výstroje.
     
    20:41
    Ze střídačky naskočil Nicolas Hlava, jehož pokus byl sražený k zadnímu mantinelu. Po chvilce se mezi kruhy zjevil Dominik Tejnor, který z nadějné pozice branku přestřelil.
     
    20:17
    Tomáš Pařízek poslal nepřesnou přihrávku k pravému mantinelu, je z toho jen další icing. Hra se přesune po levici Dominika Pavláta.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Do střetnutí lépe vstoupil Chomutov, který se hned v první minutě prosadil Petr Stloukal. Ovšem asi po deseti minutách hry se začal výkon Poruby vyrovnávat tomu pirátskému. Hostující tým se pak zásluhou Marka Sikory a Martina Bodáka dostal do vedení, které ale trvalo jen pár desítek vteřin. O další vyrovnání se zasloužil Nicolas Hlava, a tak je stav po dvaceti minutách vyrovnaný 2:2.

    Střely na branku: 10:15.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:17
    Vyhrané vhazování přiklepl Nicolas Hlava na modrou čáru, kde měl hodně prostoru Radek Havel. Chomutovský obránce sjel do kruhu pro vhazování, odkud vystřelil do připraveného gólmana.
     
    18:35
    Darby Llewellyn našel mezi kruhy najetého Tomáše Pituleho, který z vyložené pozice zamířil jen nad horní tyčku branky Poruby.
     
    18:12
    Piráti špatně střídali, tak se soupeř dostal k velké šanci! Tomáš Jáchym jel na Pavláta z levé strany a předvedl dlouhou kličku, po níž přihrával před prázdnou branku. Ke zakončení po ledě se odhodlal Richard Nejezchleb, ovšem Dušan Žovinec předvedl zákrok hokejkou.
     
    17:39
    Jan Svoboda naznačil střelu, ale volil přihrávku na střed hrací plochy. Do kotouče nechtěně kopl Tomáš Pastor, jenž pořádně vystrašil svého brankáře. Ovšem Frederik Foltán puk za svá záda nepustil.
     
    17:28
    Od levého mantinelu vystřelil Filip Dundáček, jehož snažení Dominik Pavlát dobře viděl a schovala jej do lapačky.
     
    16:47
    Hostující celek vymyslel střelu od modré čáry, kterou zastavil první bránící hráč. Chomutov poté posunul kotouč do středního pásma.
    15:45 Nicolas HLAVA - 2:2
     
    15:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je znovu rychle vyrovnáno! Lukáš Klíma se zjevil za obranou, kam také dostal přihrávku. Slovenský útočník předvedl bekhendový blafák, s nímž si Frederik Foltán poradil. Ovšem kotouč zůstal ležet v brankovišti, kam jako první dojel NICOLAS HLAVA. Asistence: Lukáš Klíma.
    15:01 Marek SIKORA - 1:2
     
    15:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostující celek využívá početní výhodu a otáčí stav zápasu na svou stranu! Patrik Husák přihrál na levou stranu, kde se nacházel připravený MAREK SIKORA. Zakončení hráče, jenž chomutovskou organizaci zná, zapadlo do prázdné branky. Asistence: Patrik Husák a Vladimír Svačina.
     
    14:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Darby Llewellyn – 2 min., napadení).
     
    14:29
    Nabídku na teč vymyslel u modré čáry Tomáš Pastor, jeho spoluhráč se ale puku ani nedotkl. Domácí brankář měl tak snadnou práci a černou gumu schoval na hrudi.
     
    13:19
    Přihrávku v tandemu převzal na pravé straně Martin Bodák, jehož pokus letěl k zadní tyče. Dominik Pavlát předvedl zákrok hokejkou a kotouč poté vletěl do ochranné sítě.
     
    12:47
    Na modré čáře si hledal střeleckou pozici Tomáš Pařízek, který si najel více na střed. Ovšem na jeho pokus Frederik Foltán viděl, a tak jej schoval do lapačky.
     
    12:42
    Petr Stloukal se dobrým pohybem zbavil soupeře, ale poté nezvládl přihrávku před branku. Následně Poruba vyhodila na další zakázané uvolnění.
    12:01 Martin BODÁK - 1:1
     
    12:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po chybě domácího mužstva ve středním pásmu je vyrovnáno! Poruba ujížděla ve třech na jediného obránce a celou situaci na sebe vzal MARTIN BODÁK. Jeho pokus z mezikruží zamířil do horní části branky. S tímto Dominik Pavlát nemohl nic udělat a inkasoval. Asistence: Petr Kanko a Tomáš Jáchym.
     
    11:33
    Od modré čáry vystřelil po ledě Denis Zeman, jehož pokus byl obráncem sražen do oblouku branky.
     
    10:56
    Ihned po vhazování vypálil Jan Hudeček, jehož pokus vyrazil domácí brankář. Po chvíli se hra přerušila a bude se opět hrát před brankou Chomutova.
     
    10:50
    v neutrální zóně nabral rychlost Jiří Zdeněk, který přejel modrou čáru a vypálil. Jeho pokus z levé strany si pohlídal povyjetý Dominik Pavlát.
     
    10:28
    HC RT TORAX Poruba 2011 znovu vyhazuje na zakázané uvolnění, následuje další vhazování před hostujícím brankářem.
     
    10:17
    Tomáš Pařízek po modré čáře přihrál na připraveného Radka Havla, jehož pokus ještě před brankou tečoval Kryštof Hrala. Kotouč proletěl jen těsně vedle levé tyče!
     
    08:34
    Od modré čáry nahodil puk proti brance Filip Dundáček, jenomže domácí obrana kotouč zastavila. Severočeši se pak vydali do akce, ale nepřešli přes střední pásmo.
     
    07:13
    Petr Obdržálek vyslal nahození na branku ze středního pásma, Dominik Pavlát chtěl rychle rozehrát, ovšem trochu zazmatkoval. Chomutov se tak musí bránit.
     
    06:43
    A další přerušení hry, Richard Nejezchleb znovu nevydržel na modré čáře a byl v pásmu dříve než kotouč. Tentokrát je ofsajd označený jako úmyslný.
     
    06:33
    Tentokrát už se Porubě zakázané uvolnění pískat bude, hra se přesune před Frederika Foltána.
     
    06:20
    Richard Nejezchleb se neudržel na modré čáře a vjel do ofsajdu. Poruba vymyslela přihrávku zpátky, po které přišel icing. Jenomže rozhodčí se domluvili a vzali celou situaci zpátky.
     
    06:03
    Matyáš Svoboda udělal na útočné modré čáře kličku, kterou vystavil spoluhráče do ofsajdu- Po reklamní přestávce se hra přesune do neutrální zóny.
     
    05:28
    Na levé straně útočného pásma se nacházel najetý Jakub Chrpa, jehož zakončení bylo sražené do ochranné sítě. Následuje buly po pravici hostujícího gólmana.
     
    04:24
    U levé tyče se nacházel Marek Špaček, který okamžitě vystřelil. Jenže chomutovský mladík v brance se znovu stihl přesunout a puk vyrazit.
     
    03:37
    Filip Suchý zachytil přihrávku soupeře a jel před branku, kam také mířila přihrávka. Ovšem domácímu hráči utekla černá gumu, ovšem tlak domácích pokračoval. V nebezpečné pozici se nacházel Darby Llewellyn, který z hranice brankoviště přestřelil.
     
    02:55
    Jan Káňa přihrál na pravou stranu, kde se nacházel v palebné pozici Patrik Urbanec. Jeho pokus z jedné skončil v moci domácího brankáře.
     
    02:24
    Po levé straně nabral velkou rychlost Richard Nejezchleb, který v rohu ztratil černou gumu, Piráti znovu vyhazují přes všechny čáry.
     
    01:35
    Pokus od modré čáry srazil Tomáš Gřeš, jenž se dostal ještě ke střele. Ovšem Dominik Pavlát se stihl vrátit a kotouč vyrazit betonem k zadnímu hrazení. Následně se Piráti osvobodili.
     
    01:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., nedovolené bránění).
    00:48 Petr STLOUKAL - 1:0
     
    00:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je úvod jako hrom, Chomutovští jdou do rychlého vedení! PETR STLOUKAL přejel modrou čáru a vystřelil do horní části branky, ovšem Frederik Foltán kotouč vyrazil. K němu se dostal Nicolas Hlava, jenž z pravé strany předal přihrávku na zlatém podnose a již zmíněný domácí útočník měl situaci lehkou. Asistence: Nicolas Hlava.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál Jiří Zdeněk, ovšem Poruba se neprobojovala přes střední pásmo. Do akce tak jdou domácí bojovníci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráče na ledové ploše vystřídaly rolby, které aktuálně vše připravují k tomu, aby se v půl šesté mohlo začít. Do sestavy Chomutova se vrátili po zranění Darby Llewellyn a Petr Stloukal. Na druhé straně nechybí Marek Sikora ani Vladimír Svačina, u něhož se spekuluje o odchodu do Tipsport extraligy.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Pařízek, R. Havel, Tejnor, Štochl, Lang, D. Zeman – Stloukal, Pitule (C), Llewellyn – Klíma, Suchý, Hlava – Chrpa (A), J. Svoboda, Jakub Veselý – Ma. Svoboda, Hrala, Tupý.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Husák, Rudl, Bodák (A), Dundáček (C), Dluhoš, Urbanec, Pastor – Svačina, Zdeněk, Sikora – Kanko, T. Jáchym, Nejezchleb – Gřeš, Hudeček (A), J. Káňa – Špaček, M. Hlinka, Obdržálek.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Janíček, Šimánek.
     
    Ještě jednou vás vítám u našeho textového přenosu, tentokrát už z chomutovské ROCKNET ARÉNY. Ledová plocha se ještě nachází ve tmě, ovšem za pár okamžiků na ní vjedou oba celky. Známy jsou také sestavy, které si hned představíme.
     
    Asi málokdo čekal, že po jedenácti kolech bude Chance lize vévodit Poruba, která nasbírala už devětadvacet bodů. Celek z Ostravy ztratil pouze jedno střetnutí, když v Praze nestačila na Slavii. Velkou roli v týmu plní Vladimír Svačina, jenž vévodí tabulce produktivity. Společně s ním se třeba svezli obránce Patrik Husák a chomutovskému publiku dobře známý Marek Sikora. Zle na tom nejsou ani Chomutovští, kteří v posledním střetnutí zastavili sérii tří porážek. Svěřenci Martina Štrby se aktuálně nachází na páté příčce, když zaznamenali dvacet bodů. Aktuálně Piráti ale ztrácí na lídra už devět bodů, a tak by se jim hodilo dnes zvítězit.

    CHOMUTOV

    Chomutov – Litoměřice 2:1
    Přerov – Chomutov 2:1
    Chomutov – České Budějovice 1:4

    Nejproduktivnější hráči:

    Filip Suchý 9 bodů (4+5)
    Lukáš Blaha 8 bodů (2+6)
    Petr Stloukal 7 bodů (3+4)

    PORUBA

    Poruba – Přerov 4:1
    České Budějovice – Poruba 2:3 po nájezdech
    Poruba – Jihlava 2:1

    Nejproduktivnější hráči:

    Vladimír Svačina 17 bodů (4+13)
    Patrik Husák 15 bodů (4+11)
    Marek Sikora 11 bodů (3+8)
     
    Vítám vás u dalšího kola Chance ligy, která nabrala kvapíkové tempo, a tak je tu po dvou dnech další duel. V něm se představí Piráti Chomutov a HC RT TORAX Poruba 2011.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 1. Stloukal (Hlava), 16. Hlava (Klíma), 32. Stloukal (Pitule), 39. Klíma (R. Havel), 42. Suchý (Hlava), 42. Suchý (Hlava), 42. Jakub Veselý (Pitule, Hrala), 60. D. Zeman (Hlava, Suchý) – 13. Bodák (Kanko, T. Jáchym), 16. Sikora (Hudeček, Svačina), 33. Nejezchleb (Kanko)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Pařízek, R. Havel (A), Tejnor, Štochl, Lang, D. Zeman – Stloukal, Pitule (C), Llewellyn – Klíma, Suchý, Hlava – Chrpa (A), J. Svoboda, Jakub Veselý – Ma. Svoboda, Hrala, Tupý.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (42. Kůdela) – Husák, Rudl, Bodák (A), Dundáček (C), Dluhoš, Urbanec, Pastor – Svačina, Zdeněk, Sikora – Kanko, T. Jáchym, Nejezchleb – Gřeš, Hudeček (A), J. Káňa – Špaček, M. Hlinka, Obdržálek.

    Rozhodca: Zubzanda, Valenta – Janíček, Šimánek

    Diváci: 1895