Spal – Parma 1:0 (kon.) | Hellas Verona – Sampdoria 2:0 (kon.) | CFC Janov – AC Miláno 1:2 (kon.)
koniec
CFC Janov
1:2 (1:0)
AC Miláno
cz Sobota 05.10.2019, 20:45Talianska Seria A • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 23:14. (22:51:29)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím AC, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. V úvodu druhého poločasu se celek z Milána prosadil hned dvakrát, nicméně druhá trefa padla z pokutového kopu, před kterým přišla na řadu červená karta pro domácího Biraschiho. AC tak mělo ty nejlepší možné předpoklady k vítězství, navíc se mu povedlo dotáhnout tento zápas do vítězného konce, a to i díky chycené penaltě v podání domácího Schöneho.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Reinovi se povedlo poslat míč k autové lajně, kde Kessié dokázal vybojovat autové vhazování, se kterým si Duarte nebude dávat na spěch.
     
    90+6
    Navíc si v hlavičkovém souboji pomohl nedovoleně Schöne, což znamená standardní situaci pro soupeře, který tak bude moci nasbírat cenné vteřinky.
     
    90+5
    Domácí hráči se opět nastěhovali na polovinu soupeře, avšak jsou stále daleko od branky.
     
    90+4
    A aby toho nebylo málo, tak další červená karta, avšak opět na lavičku náhradníků. Vyfasoval ji Castillejo, který rovněž musí předčasně do kabiny.
    90+3. Neproměněná penalta Schöneho.
     
    90+3
    Spravedlnost ale existuje, pokutový kop to zřejmě být neměl! O penaltu se postaral Schöne, jehož ránu k levé tyči dokázal Reina zneškodnit.
    90+1. Penaltový zákrok.
     
    90+1
    Pokutový kop to ale skutečně bude!
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o osm minut.
     
    90
    Kouamé svému pádu na zem hodně přidal, sudí opět celou situaci konzultuje. Dost možná to ani penalta nebude.
     
    90
    Je tu pokutový kop pro domácí!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Janov stále marně dotahuje, můžeme ale počítat s delším nastavením.
     
    88
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Lukas Lerager, přichází Goran Pandev.
     
    88
    Za dalším pasem se tentokráte dostával Favili, který si ještě počkal na náběh svého kolegy Leragera, jehož další střelecký pokus putoval vysoko nad.
     
    87
    Ono to podle toho také dopadlo. I tentokráte se k rozehrávce postavil Schöne, jehož nepříjemná rána pravým nártem přinesla hodně nepovedený pokus.
     
    86
    Hlavní sudí si všiml velice nevybíravého zákroku ze strany AC. Janov tak bude zahrávat nadějnou standardní situaci, bude to ale celkem daleko od branky.

    David Suchý

    Góly: 41. Schöne – 51. Hernández, 57. Kessié (pen.)

    Karty:   24. C. Zapata (JAN), 65. Lerager (JAN), 67. Schöne (JAN) – 43. Calabria (ACM), 62. Biglia (ACM), 84. Paquetá (ACM)   79. Calabria (ACM)   45+2. Saponara (JAN), 56. Biraschi (JAN) – 90+4. Castillejo (ACM)

    Nepremenená penalta: 90+3. Schöne (JAN), brankár Reina zneškodnil


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 23:14.
    CFC Janov: I. Radu – Romero, C. Zapata, Criscito (C) (11. Biraschi) – Radovanović – Ghiglione, Schöne, Lerager (88. Pandev), Pajač – Kouamé, Pinamonti (73. Favilli).
    Náhradníci: Marchetti, Jandrei – P. Ankersen, Biraschi, Cassata, Aljámik, A. Sanabria, Saponara, Pandev, Jagiełło, Goldaniga, Favilli.

    AC Miláno: Reina – Calabria, Duarte, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Biglia, Çalhanoğlu (46. Paquetá) – Suso, K. Piątek (46. Leao), Bonaventura (81. Conti).
    Náhradníci: An. Donnarumma – Rebić, Ricardo Rodríguez, Binnásir, Borini, Conti, Gabbia, Leao, Krunić, Paquetá, Castillejo.

    Rozhodca: Mariani – Paganessi, Cecconi