Trenčín – Slovan Bratislava 2:4 (kon.)
koniec
AS Trenčín
2:4 (1:2)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 22.09.2019, 18:00 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj druhý polčas ešte bol bohatý na góly. Fantastický vstup do druhého dejstva predviedol Trenčín, keď hneď v 46. minúte vyrovnal na 2:2 van Kessel. Následne sme sledovali útočné akcie na oboch stranách, sledovali sme zaujímavé príležitosti a po jednej z nich poslal Slovan späť do vedenia svojim druhým gólom Strelec. Trenčín si následne vypracoval tri dobré príležitosti na gól, ale nepremenil ani jednu z nich a to vďaka výborným zákrokom Greifa, ktorý dnes toho pochytal veľmi veľa a aj jemu môže Slovan vďačiť za víťazstvo. V 74. minúte sa po chybe domácich v pokutovom území presadil po druhýkrát aj Šporar a viacej gólov už v Žiline nepadlo, takže Slovan si odváža domov tri body za víťazstvo 4:2 nad Trenčínom. Zaujal však ešte jeden moment, keď v 83. minúte Comvalius zrejme nastrelil ruku de Kampsa, ale hlavný rozhodca Peter Kráľovič pokutový kop neodpískal, čo spôsobilo vlnu nevôle v tábore Trenčína a diváci rozhodcov z hracej plochy na konci zápasu vyprevadili piskotom.

    To je už z nášho prenosu všetko, ďakujem za vašu pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera, rovnako aj úspešný štart do nového pracovného týždňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj, dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch. (19:53:46)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Zvyšné minúty tohto stretnutia sa odohrávajú na polovici Trenčína a tak je jasné, že Slovan povezie domov do Bratislavy všetky tri body.
     
    90
    V druhom polčase sa nadstavujú dve minúty!
     
    89
    Rozbieha sa posledná minúta riadneho hracieho času v Žiline. Uričte by sa ešte malo niečo nadstavovať, ale zrejme to už nijak tri body pre Slovan neohrozí.
     
    88
    Čas sa už rýchlo kráti a Trenčín potrebuje na bodový zápis streliť aspoň dva góly. Kto vie, ako by sa to ešte celé vyvíjalo, keby sa pred pár minútami odpíska zrejme spravodlivý pokutový kop pre domácich.
     
    87
    Na obraze hry sa teraz nič nemení, Trenčín je pri lopte a snaží sa ešte preniknúť na polovicu súpera. Domáci však už zrejme pomaličky svoje zbrane skladajú.
     
    85
    Slovan však stále čelí útokom zo strany súpera, ale všetko zvládla a dostáva lopty do bezpečia. Zrejme to už vyzerá, že hostia pocestujú domov s troma bodmi.
     
    84
    Trenčín teraz cíti veľkú krivdu, zrejme to mala byť penalta. Ostáva dohrať tak posledné minúty druhého polčasu, Slovan aj naďalej vyhráva v Žiline nad Trenčínom o dva góly.
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Dávid Strelec, prichádza Vernon De Marco.
     
    83
    Zaujímavý moment v Žiline po ktorom je rušno! Comvalius centroval do pokutového územia hostí a trafil pravdepodobne ruku de Kampsa. Podľa opakovaných záberov sa zrejme mala kopať penalta, ale hlavný rozhodca Peter Kráľovič tak nučinil. Potom domáci predsa len dopravili loptu do siete zásluhou Bukariho, ale to už bolo z jasného ofsajdu.
     
    82
    Je tu druhá výmena na strane Trenčína. Do hry naskakuje Depetris, zrejme to tak domáci ešte budú skúšať smerom dopredu.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hamza Čataković, prichádza David Depetris.
     
    80
    Približne desať minút ostáva do konca druhého polčasu v Žiline. Zrejme sa ešte bude aj niečo nadstavovať, pomaly to však vyzerá, že Slovan domov naprázdno neodíde.
     
    79
    Po postupnom prechode do útoku sa dostal k strele van Kessel, ale mieril nepresne a rozohrávať od svojej brány bude brankár Greif.
     
    78
    Bukari sa prebil s loptou až do pokutového územia súpera, ale k presnému zakončeniu sa už nedostal. Slovan drží loptu na svojich kopačkách a nemusí sa nikam ponáhľať.
     
    77
    Trenčínu sa totižto čas kráti a Slovan je už v defenzívne pozornejší. Domáci to však stále skúšajú smerom dopredu a zrejme sa aj pustia do ofenzívneho rizika.
     
    76
    Hostia teda opäť vyhrávajú o dva góly. Toto svoje vedenie už raz v tomto zápase stratili, ale teraz je veľmi otázne, či sa Trenčínu opäť podarí vyrovnať.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Nono (ŠK Slovan Bratislava).

    Miroslav Revaj

    Góly: 37. Roguljić, 46. van Kessel – 25. Šporar, 29. Strelec (Moha), 56. Strelec, 74. Šporar (Medveděv)

    Karty:   34. Zubairu (TRE) – 70. de Kamps (SBA), 75. Nono (SBA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 13:6. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 20:11.
    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Kleščík (C) (72. Comvalius), Keston – Zubairu, Koolwijk, Roguljić – Bukari, Čataković (81. Depetris), van Kessel.
    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Comvalius, Slávik, Križan, Corryn, Depetris.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau (27. Medveděv), Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Ljubicić, de Kamps – Strelec (83. De Marco), Nono (75. Daniel), Moha – Šporar.
    Náhradníci: Šulla – Rabiu, Dražić, Medveděv, Daniel, Holman, De Marco.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Branislav Hancko, Peter Kováč – Adam Jekkel