Liberec – Teplice 1:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Příbram 6:0 (kon.) | Slavia – Slovácko 3:0 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
6:0 (3:0)
FK Příbram
cz Sobota 14.09.2019, 16:30 • Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav • Česká FORTUNA:LIGA • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    73
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To už je debakl! Domácí se znovu lehce dostali přes obranu soupeře a Mešanović měl poté spoustu času na to, aby počkal na náběh PAVLA BUCHY, jenž jeho nabídkou nepohrdl a přidal svůj druhý gól v zápase.
     
    63
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí diváci se dočkali, je tu pátá branka zápasu! Fulnek vystihl pas Alvira a založil protiakci Boleslavi. Ta nakonec vyústila v centr Budínského, který doletěl k MURISI MEŠANOVIĆOVI a ten se zblízka nemýlil.
     
    51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav pokračuje ve výborném ofenzivním představení a vede už 4:0! Zaváhání stoperů Příbrami, kteří chybovali ve vlastním vápně, využil NIKOLAJ KOMLIČENKO, jenž tak zapisuje další přesný zásah.
     
    44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav je dnes velmi efektivní a krátce před odchodem do kabin přidává třetí gól! NIKOLAJ KOMLIČENKO si před vápnem narazil balon s Budínským a poté se ocitl sám před Boháčem, kterého propálil tvrdou ranou na zadní tyč.
     
    27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav se z ničeho nic dostává do dvoubrankového vedení! Hubínek z pravé strany poslal balon do vápna, kde si jej převzal PAVEL BUCHA, jenž nekompromisní pumelicí na přední tyč překonal Boháče.
     
    10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Míč si na penaltový puntík postavil MURIS MEŠANOVIĆ, na jehož střelu si Boháč sice sáhl, avšak mimo tři tyče jí vychýlit nedokázal.

    Jáchym Tůma

    Góly: 10. Mesanović (pen.), 27. Bucha (Hubínek), 44. Komličenko (Budínský), 51. Komličenko, 63. Mesanović (Budínský), 73. Bucha (Mesanović)

    Karty:   30. Komličenko (MBL), 60. Fulnek (MBL), 60. Šeda (MBL) – 48. Dramé (PRI), 79. Šimek (PRI), 85. Soldát (PRI)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:5.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Jakub Klíma, Tatajev, Pudil (67. Pech), Fulnek – Bucha, Hubínek, Matějovský (C) (76. Paixao da Silva), Budínský – Mesanović, Komličenko (79. Jiří Klíma).
    Náhradníci: Stejskal – Křapka, Jiří Klíma, Pech, Hašek, Paixao da Silva, Ladra.

    FK Příbram: Boháč – Tregler, Kodr, Šimek, Kříž (46. Antwi) – Alvir, Voltr, Soldát, Ma. Zeman (C) (46. Dramé), Polidar – Michal Škoda (79. Stuparevič).
    Náhradníci: Kočí – Hájek, Antwi, Nový, Dramé, Alves, Stuparevič.

    Rozhodca: Radek Dubravský – Milan Flimmel, Matěj Vlček

    Diváci: 2822