Ufa – Jekaterinburg 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 5:2 (kon.)
S.Moskva – Riga 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Dynamo Moskva
cz Štvrtok 12.09.2019, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:54:26)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na bránu: 32 – 31
    Trestné minuty: 6 – 2
    Vhazování: 26 – 30
    Zblokované střely: 11 – 12
    Hity: 15 – 19
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal – 0+0, čas na ledě – 20:22.

    Dmitrij Jaškin – 0+0, 1 střela na bránu, 4 hity, čas na ledě – 19:21.
     
    Je konec! Lokomotiv si nakonec ve třetí třetině v pohodě pohlídal vítězství a bere dva body do tabulky! Už po dvou minutách ve třetí části se trefil Rušan Rafikov, který využil početní výhodu. Následně se ještě prosadil domácí Pavel Kudrjavcev a o vítězi bylo jasno. Dynamo sice ještě snížilo zásluhou Igora Polygalova, jenže tato branka už přišla hodně pozdě a neměla šanci něco změnit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Přesto se ještě Dynamo dostalo do útočného pásma, kde se stihlo rozestavět, ale nepřineslo to kýžený efekt. Dnešní zápas je už dávno rozhodnutý.
     
    59:13
    Moskva ještě mohla vymyslet nějakou akci v útočném pásmu, ale to byl musela vyhrát vhazování v útočné třetině. To se jí však nepovedlo.
     
    59:02
    Dnešní utkání sleduje 6500 diváků.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    57:01 Igor POLYGALOV - 5:2
     
    57:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva přece jen střílí dneska ještě jednu branku! Juuso Hietanen našel volného IGORA POLYGALOVA, jenž přidal druhou branku svého týmu v tomto utkání velmi povedenou tečí. Asistence: Juuso Hietanen a Dmitrij Mojsejev.
     
    56:49
    Na druhé straně chtěli ještě zaútočit hokejisté v bílém, jenže se dostali jen kousek za modrou čáru, kde jim byl kotouč zase rychle odebrán.
     
    56:17
    Jaroslavl navíc stále nemá dost. Přihnala se s dalším útokem, který vyvrcholil střelou od mantinelu. Ta však nebyla přesná a šla mimo tři tyče.
     
    55:16
    Tohle už bude asi poslední rána do zad pro Moskvu. Ta v posledních minutách sice byla lepším týmem, ale gólovou šanci neměla ani jednu.
    54:33 Pavel KUDRJAVCEV - 5:1
     
    54:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tady je rozhodnuto, jelikož domácí hráči přidávají pátou branku v utkání! Pavel Kraskovskij objel krásně celou branku, načež naservíroval puk křižnou přihrávkou přesně na hůl PAVLA KUDRJAVCEVA, jenž neměl nejmenší problém s trefením odkryté branky. Asistence: Pavel Kraskovskij.
     
    53:31
    Dmitrij Mojsejev se dostal ke střele kousek od útočné modré. Jeho pokus Alexandr Lazušin viděl a chytil. Následuje poslední komerční pauza dnešního utkání.
     
    53:09
    Grigorij Denisenko se hnal s kotoučem do lepší střelecké pozice, ovšem byl zastaven. Hodně zle se podíval na rozhodčího, avšak ten vylučovat nebude.
     
    52:21
    Daniil Misjul dostal nabito na modrou, tak neváhal a vypálil z první. Svou druhou branku v zápase ovšem nepřidal, jelikož jeho pokus nebyl přesný.
     
    51:40
    Ty Rattie velmi dobře napadal rozehrávku soupeře. Pustil se proti dvěma protihráčům a nechybělo mu moc, aby kotouč získal. Jaroslavl to nakonec zvládla.
     
    51:17
    Georgij Ivanov je na ledě!
     
    50:46
    Ovšem Dynamo nehraje přesilovou hru vůbec špatně. Kdyby vstřelilo branku, mohl by být dnešní zápas ještě hodně zajímavý.
     
    50:01
    Domácí sice vyhodili kotouč, ale hosté už jsou znovu v útočném pásmu. Tentokrát však přišla špatná přihrávka, po které Jaroslavl vyhodila.
     
    49:26
    Moskva vyhrála buly v útočném pásmu. Její obránce na nic nečekal a vyslal střelu zápěstím od modré. Ta však nešla vůbec mezi tři tyče.
     
    49:17
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Georgij Ivanov – 2 min., držení).
     
    49:00
    Na druhé straně se Jaroslavl pokoušela o nějaký útočný výpad, kdy se dostala do útočného pásma. Alexandr Jerjomenko ale zasahovat nemusel.
     
    47:59
    Dynamo se snaží ještě se zápasem něco udělat. Nyní bojuje o kotouč v útočném pásmu, ale Lokomotiv je dnes lepší v osobních soubojích.
     
    46:34
    Tak přišel velmi rychlý protiútok na druhé straně. Ty Rattie to zkusil samostatnou akcí, ale byl dojet soupeřem, takže neměl prostor pro zakončení.
     
    46:21
    Osamocený hráč hostí to nyní zkoušel samostatnou akcí, ale proti čtveřici soupeřů toho moc nezmohl. Ti se bez větších problémů dostali ke kotouči.
     
    45:51
    Moskva se snaží hrát s kotoučem, ale zatím to je hlavně v prostoru, který není pro domácí obranu ani trochu nebezpečný, tedy v jejím obranném pásmu.
     
    44:20
    Už to mohlo být jen o dvě branky! André Petersson dostal krásnou přihrávku za obranu. Vypálil na zadní tyč, ale Alexandr Lazušin předvedl velmi dobrý zákrok lapačkou!
     
    43:48
    To samé chtěla vybojoval Jaroslavl, ale Alexandr Jerjomenko raději rozehrál. Přestože ho dojížděl spoluhráč, který byl atakovaný soupeřem.
     
    43:10
    S hostujícím týmem to opravdu nevypadá dvakrát růžově. Má problémy udržet kotouč na hokejce. Nyní však vybojoval buly v útočném pásmu.
    42:02 Rušan RAFIKOV - 4:1
     
    42:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv využívá přesilovou hru a vede už o tři góly! Je velmi blízko dnešnímu zisku tří bodů. Jegor Averin poslal přihrávku na hokejku RUŠANA RAFIKOVA, jenž měl před sebou jen gólmana, kterého překonal táhlou střelou k tyči. Asistence: Jegor Averin a Daniil Apalkov.
     
    41:49
    Až nyní se domácí hokejisté dostali do útočné třetiny, kde se dokázal rozestavět. Staffan Kronwall vyslal tvrdou ránu od modré, ale gólman chytá.
     
    41:10
    Což se mu zatím ale vůbec nedaří. Dynamo se snaží hrát i ve čtyřech hodně aktivně a Jaroslavl má problém s přechodem přes střední pásmo.
     
    40:40
    Moskvané zahájili své oslabení dobře. Ihned po vhazování se dostali ke kotouči a poslal jej do středního pásma. Lokomotiv se musí dostat do útoku.
     
    40:25
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Juuso Hietanen – 2 min., podrážení).
     
    40:10
    Je před námi poslední třetina dnešního utkání. Jaroslavl vede o dvě branky Moskva bude muset hodně přidat, pokud chce dnes získat body.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Jsou za námi již dvě třetiny dnešního utkání, po kterých vede domácí celek o dvě branky. Lokomotiv naprosto jasně dominoval ve druhé části a vede naprosto zaslouženě. Nejprve se prosadil Denis Alexejev, který propálil gólmana hostí. Zárovň pro něj ovšem dnešní utkání nejspíše skončilo, jelikož byl pak nepříjemně dohrán na zátylek. Kańkou navíc bylo, že brance předcházel naprosto evidentní faul domácího hráče v podobě sekery na soupeře s pukem. O třicet vteřin později navíc přišla další branky. Anton Lander vlastně jen nahazoval kotouč z rohu útočné třetiny, ale někdo z hostí si jej srazil do branky.

    Další třetina začne přibližně v 20:16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:19 Domácí Osipov ve velké šanci
     
    39:19
    Maxim Osipov mohl jako obránce vstřelit branku! Dostal totiž skvělý pas, díky kterému byl sám před gólmanem. Chtěl ho vymíchat, jenže Alexandr Jerjomenko předvedl zákrok betonem.
     
    39:10
    Ty Rattie už se hnal sám do útočného pásma. Na poslední chvíli ovšem zasáhl obránce, jenže domácího hráče zastavil a obral ho o kotouč.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:11
    Pavel Kudrjavcev napadal svého soupeře, který s tím měl obrovské problémy. Domácí hráč se ale poté sebral a odjel na střídačku.
     
    37:49
    Daniil Apalkov je na ledě!
     
    37:10
    Roman Savčenko upadl při kličce, respektive byl dohrán svým soupeřem. Ten se navíc dostal ke kotouči a poslal ho daleko za bránu Moskvy.
     
    36:40
    Je za námi téměř minuta početní výhody Moskvy, která toho ještě moc nepředvedla. Nyní se alespoň nachází v útočné třetině i s kotoučem.
     
    36:11
    Lokomotiv začal své oslabení na jedničku. Nejprve vyhrál buly a vyhodil kotouč přes všechny čáry. Následně se znovu dostal k puku a znovu vyhodil.
     
    35:49
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Apalkov – 2 min., hákování).
     
    35:25
    Nyní se konečně dostala Moskva do útočné třetiny a bude hrát přesilovou hru!
     
    34:53
    Ne, takhle to opravdu nepůjde. Lokomotiv bez nějakých problémů získal kotouč v útočné třetině. Ke střele se ale nakonec vůbec nedostal.
     
    34:00
    Stěpan Sannikov měl před sebou ohromné množství prostoru, tak si sjel do dobré střelecké pozice. Přesto trefil jen hráče, který stál před ním.
     
    33:44
    Moskva je v současné době pod velkým tlakem a absolutně nestíhá. Grigorij Denisenko jel od mantinelu a vyzkoušel pozornost gólmana, ten puk vyrazil.
     
    33:20
    Na druhé straně zase zatopila první útočná formace. Alexandr Jerjomenko vykopl puk jen vedle sebe, tak skákal Ty Rattie, ale kotouč nakonec netrefil.
     
    32:45
    No, teď už to nevypadalo špatně v podání Moskvy! Nahození od modré vyrazil domácí gólman jen před sebe. Tam se snažil dorážet Dmitrij Jaškin, ale neúspěšně.
     
    32:27
    Domácí hráč napálil kotouč od středové čáry na branku soupeře. Alexandr Jerjomenko puk chytil do své lapačky, kde ho také musel nechat až do přerušení.
     
    31:51
    Lokomotiv znovu vybojoval kotouč ve svém obranném pásmu, ale směrem dopředu také nic nepředvedl. Znovu se hraje taková nezajímavá pasáž.
     
    31:15
    Hokejisté v bílém se pokusili o nějaký útok, ale Alexandr Lazušin vůbec nemusel zasahovat. Dynamo absolutně vypadlo z tempa utkání.
     
    30:57
    Stéphane Da Costa hlídkoval před brankou a podařilo se mu nejspíše jemně tečovat nahození od modré. Alexandr Jerjomenko ale kotouč zachytil.
     
    30:22
    Domácí jsou nastěhováni v útočném pásmu. Moskva se sice snaží aktivně napadat, ale hráči Lokomotivu souboje zatím v pohodě ustávají.
     
    29:53
    Pro Moskvu je toto opravdu drsná rána, ze které bude mít problém se probrat. Lokomotiv nyní naprosto určuje tempo hry a Dynamo nestíhá.
    28:51 Anton LANDER - 3:1
     
    28:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A po chvilce už je to o dvě branky, Dynamu se hra naprosto sesypala jako domeček z karet. ANTON LANDER nahazoval kotouč zpoza branky před branku, kde si ho jeden z hostujících hráčů srazil do sítě. Asistence: Ty Rattie.
     
    28:21
    Denis Alexejev navíc rovnou odchází do šatny a je mu ledován zátylek! Vypadá to, že střelec dnešní druhé branky dohrál, to je ztráta pro domácí.
     
    28:21
    Rozhodčí se však ještě radí, jelikož brance předcházelo naprosto jasné seknutí do hostujícího obránce, který jen kvůli tomuto zákroku ztratil puk.
    28:21 Denis ALEXEJEV - 2:1
     
    28:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv se znovu dostává do vedení, ale střelec branky se nejspíše zranil! DENIS ALEXEJEV dostal krásnou přihrávku od svého spoluhráče, kterou z první umístil za záda gólmana. Následně však padl, načež ho ještě trefil jeden z hráčů hostí do hlavy. Asistence: Stěpan Sannikov a Rušan Rafikov.
     
    28:00
    Dnes zatím vidíme celkem čisté utkání! Zatím jsme viděli pouhý jeden dvouminutový trest, navíc rozhodčí opravdu nemají za co vylučovat.
     
    27:48
    Ty Rattie vypálil ze středního pásma. Alexandr Jerjomenko střelu viděl, takže jí chytil. Lokomotiv ovšem vybojoval alespoň buly v útočném pásmu.
     
    26:59
    Daniil Apalkov se už chystal do samostatného úniku, ovšem dobře zapracoval poslední hostující obránce, který kotouč odpálil mimo jeho dosah.
     
    26:25
    Domácí hráči se znovu rozestavěli v útočném pásmu. Nakonec přišla střela z otočky od mantinelu, ale Alexandr Jerjomenko jí bez potíží vyrazil.
     
    26:13
    Z této ztráty rezultoval útok v podání domácího týmu. Stéphane Da Costa pálil, ale jeho pokus byl sražen od ochranné sítě. Následuje komerční pauza.
     
    26:00
    Hosté se chtěli dostat do rychlého protiútoku, ovšem dostali se jen dna útočnou modrou. Tam zase o kotouč velmi rychle přišli.
     
    25:22
    Sice se hraje v pěti na obou stranách, ale teď to nějakou dobu vypadalo, že Lokomotiv hraje přesilovou hru. Přes tlak v útočném pásmu se ale ke střele nedostal.
     
    24:58
    Alexandr Jerjomenko předvedl nyní parádní zákrok! Jegor Averin vypálil a gólman hostí puk vyrazil jen do strany. Tam se znovu dostal Averin, jenž už zametal puk do prázdné sítě. Gólman hostí se však skvěle natáhl a puk zastavil!
     
    24:24
    Igor Polygalov napadal hodně aktivně svého soupeře a nechybělo mu moc k získání kotouče. Domácí obránce celou situaci nakonec ustál.
     
    23:33
    Alexandr Lazušin na druhé straně už ano. Vadim Šipačov totiž pálil z nebezpečné pozice do tzv. teploměru, ale domácí gólmna jeho ránu zastavil.
     
    23:22
    To však nyní napravila. Předvedla pěknou a rychlou kombinaci na jeden dotek, ovšem Alexandr Jerjomenko nakonec zasahovat vůbec nemusel.
     
    23:09
    Hokejisté v bílém jsou hodně aktivní v úvodu druhé třetiny a Jaroslavl se zatím především brání. Moc se zatím nedostává do útoku.
     
    21:43
    Vypadá to, že se Moskva chce prezentovat mnohem aktivnějším bruslením než v první třetině. Nyní však domácí poslali kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    21:16
    Stěpan Sannikov se snažil tečovat střílenou přihrávku těsně u tyčky. Byl však už moc blízko gólmana, Alexandr Jerjomenko puk betonem vyrazil.
     
    20:46
    Anton Lander byl moc rychlý s přechodem do útoku. Jeho spoluhráč byl totiž ještě v hloubi útočného pásma, takže se logicky píská ofsajd.
     
    20:22
    Už nám začala i druhá třetina dnešního zápasu.Tentokrát vyhrálo úvodní buly Dynamo, jenže směrem dopředu nepředvedlo vůbec nic.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi zajímavá první třetina, po které je stav vyrovnaný 1:1. Skóre otevřel v šestnácté minutě Daniil Misjul, jehož střela zápěstím se zatřepotala v síti. Jaroslavl si vedení zasloužila, jelikož byla většinu první části lepší, přesto jde do kabin za vyrovnaného stavu. Vadim Šipačov totiž šikovně tečoval kotouč do protipohybu gólmana půl minutky před koncem periody.

    Další část začne přibližně v 19:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:23 Vadim ŠIPAČOV - 1:1
     
    19:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže hostující hráči srovnávají stav utkání půl minuty před koncem první části! Kirill Ljamin sice neposlal svou střelu na branku, jenže šikovně do ní sáhl VADIM ŠIPAČOV, který nedal gólmanovi domácího týmu moc šancí. Jedeme tedy od znovu. Asistence: Kirill Ljamin a André Petersson.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:28
    Hra je však v posledních momentech hodně neurovnaná. Proto dopředu mířil Lokomotiv, ovšem jeho přechod do útoku nebyl správný, je pískán ofsajd.
     
    18:00
    Nyní se tam Lokomotiv už rozjel, ale o puk velmi rychle přišel. Vlastně se s ním nedostal ani do útočného pásma, takže o útok se může pokusit Moskva.
     
    17:28
    Alexandr Lazušin vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Ti se však zatím s kotoučem moc dopředou neženou, zůstávají v obranném pásmu.
     
    17:04
    A nyní to mohlo být klidně o dvě branky! Jaroslavl totiž vybojovala kotouč za brankou. Poté přišla ihned přihrávka před branku, kde chyběly jen milimetry domácímu hráči k tomu, aby puk zasunul do prázdné!
     
    16:34
    Dynamo se snaží napadat aktivně rozehrávku soupeře, ale k žádnému většímu úspěchu to zatím nevedlo. Lokomotiv celkem v klidu drží kotouč.
    15:33 Daniil MISJUL - 1:0
     
    15:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se po pasáži, kdy se toho moc nedělo, dostávají do vedení! Jaroslavl se na chvíli dostala do útočného pásma. DANIIL MISJUL to zkusil střelou zápěstím od modré a uspěl! Alexandr Jerjomenko toho na druhou stranu moc neviděl, jelikož měl před sebou hned několik hráčů. Asistence: Pavel Kraskovskij.
     
    14:43
    Staffan Kronwall to vzal na sebe a dostal se i s kotoučem do útočného pásma. Narazil hned na prvního obránce, který ho o kotouč obral.
     
    14:21
    Vadim Šipačov nyní zlomil hokejku při svém dlouhém pasu. Mezitím je hra přerušena, takže hostující kapitán si může v pohodě dojet pro novou hůl.
     
    13:58
    Alexandr Lazušin si už na druhé straně také musel dávat pozor. Andrej An. Mironov pálil nebezpečně, ale domácí gólman měl před sebou dálnici a vše viděl.
     
    13:04
    Nyní přišlo daleké nahození ze středové čáry, které nakonec šlo na branku. Alexandr Jerjomenko ale dával pozor, takže ránu od červené v pohodě vykopl.
     
    12:28
    Jaroslavl vysokým obloučkem nahodila kotouč do útočného rohu. Tam byl první hostující obránce, ovšem Moskva nakonec o kotouč v obranném pásmu přišla.
     
    12:08
    A nakonec se jí dokonce povedlo vystřelit. Alexandr Lazušin měl ovšem dobrý výhled, takže střelu od modré chytil. Následuje další komerční pauza.
     
    11:53
    Dmitrij Jaškin bojo¸val o kotouč v útočném pásmu a vychýlením svého soupeře se k němu dostal. Moskva tak může pokračovat v útoku.
     
    11:00
    Maxim Afinogenov nyní táhl akci svého týmu. Zavezl kotouč do útočné třetiny, objel branku a nabil na modrou. Odtud vyšla střela, jenže ta nebyla přesná.
     
    10:27
    Georgij Ivanov je na ledě!
     
    09:30
    Dynamu se zatím početní výhoda moc nedaří. Má problém s tím, aby se vůbec dostal do útočného pásma a Lokomotiv zatím brání skvěle.
     
    09:04
    Domácí jsou navíc celkem nebezpeční i ve vlastním oslabení! Nyní si na střelu najel Nikita Čerepanov, ovšem nakonec je Lokomotivu odpískán ofsajd.
     
    08:40
    Jaroslavl začala své oslabení na jedničku. Vyhrála totiž buly a poslala kotouč přes všechny čáry až ke gólmanovi. Hosté musí se dostat do pásma.
     
    08:27
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Georgij Ivanov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:14
    Zatím se však posledních několik desítek vteřin hraje především ve středním pásmu. Nyní si však zahrají hostující hráči přesilovku!
     
    07:37
    Zatím se v dnešním utkání moc nepřerušuje, což je rozhodně pozitivním prvkem. Hraje se totiž celkem svižný hokej, kdy více ze hry má Lokomotiv.
     
    07:01
    Vadim Šipačov mohl nyní zmrazit domácí tým i fanoušky! Předvedl totiž povedenou individuální akci, kdy už si rovnal puk na bekhend, jenže ten mu sjel.
     
    06:27
    Jaroslavl se hnala do dalšího ataku, avšak přerušil ho hvizd sudího. Je odpískán ofsajd, před buly navíc uvidíme první komerční přestávku dnešního utkání.
     
    06:21
    Domácí hokejisté jsou zatím na ledě jasně lepší, navíc ze začátku nové sezóny mají rozhodně co napravovat. Zatím se jim totiž moc nedaří.
     
    05:41
    Daniil Apalkov si už najížděl na dlouho přihrávku, kdy by měl rychlost a mohl se hnát do dobré šance. Vadim Šipačov ovšem tento pas zastavil.
     
    05:09
    Každopádně domácí se ihned dostali ke kotouči a zatápí obraně Moskvy. Alexandr Jerjomenko musel předvést dva zákroky. avšak byl v obou případech úspěšný.
     
    04:37
    Staffan Kronwall si jako obránce sjel více k mantinelu, aby pomohl svým spoluhráčům. Ani to však nestačilo a kotouč se dostal do středního pásma.
     
    04:05
    Lokomotiv se už solidní porci několika desítek sekund drží v útočném pásmu. Přišla navíc překvapivá křižná přihrávka, ovšem zůstala nevyužita.
     
    03:23
    Lokomotiv hraje v útočném pásmu, kde dlouho bojoval o puk. Nakonec se domácí hráč dostal k odraženému puku a pálil bekhendem, ale nepřesně.
     
    02:54
    Vadim Šipačov to jako správný kapitán chtěl vzít na sebe. Jeho střela šla směrově na bližší tyč, Alexandr Lazušin si tam volné místečko pohlídal a puk chytil.
     
    02:23
    Jenže zápas zatím sužují časté nepřesnosti. Proto se ani jeden z týmů ještě nedostal do tlaku, natož do nějaké zajímavé příležitosti.
     
    01:55
    Artur Kajumov se snažil napadat rozehrávku soupeře a vypadalo to, že se ke kotouči dostane. Dynamo ovšem danou situaci ustálo a může zaútočit.
     
    01:26
    Moskva se sice dostala do útočného pásma, ovšem dlouho zde nepobyla. Vyhnala jí totiž velmi nepřesná nahrávka, která skončila až u brankáře.
     
    00:56
    Stěpan Sannikov zaměstnal na druhé straně brankáře. Šel z velkého úhlu, tak to zkusil bekhendem. Alexandr Jerjomenko předvedl jednoduchý zákrok.
     
    00:42
    A už zde máme první přerušené hry. André Petersson těsně předtím hledal svého spoluhráče křižnou přihrávkou, jenže trefil jen brusli bránícího hráče.
     
    00:10
    A dnešní utkání už nám začalo! Úvodní buly vyhráli domácí, kteří dnes nastupují v červených dresech. Dynamo Moskva dnes zvolila bílou barvu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – Savčenko, Kronwall, Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – Lander, S. Da Costa, Rattie – J. Averin, Sannikov, Alexejev – Ivanov, Denisenko, Kajumov – Iljenko, Apalkov, Kraskovskij – Kudrjavcev.

    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, J. Zajcev, Volkov, Mironov, Ljamin, Grigorjev, Ogurcov – A. Petersson, Jaškin, Šipačov – Polygalov, Mojsejev, V. Kuljomin – Alexejev, Igumnov, Brjukvin – Kruglov, Afinogenov, Indrašis – Michajlov.

    Rozhodčí: Gofman, Hribik – Goljak, Nikolajev.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (Lokomotiv Jaroslavl)

    Dmitrij Jaškin (Dynamo Moskva)
     
    Dynamo Moskva

    Moskva zatím odehrála čtyři utkání a nevedla si v nich vůbec špatně. Připsala si totiž celkem tři výhry (dvě v základní hrací době a jedna v prodloužení) a v současné době je na čtvrtém místě Západní konference. Dynamo vyhrálo všechny domácí zápasy ve stejným poměru, tedy 3:2. Porazilo takto postupně Torpedo Nižnij Novgorod, Dinamo Minsk a Spartak Moskva. Nad jejich síly byl až v posledním zápase Viťaz, na jehož ledě Moskva padla 1:4.

    Nejproduktivnější hráči:
    Vadim Šipačov – 5 bodů (2+3)
    André Petersson – 4 body (1+3)
    Juuso Hietanen – 4 body (3+1)

    Brankáři:
    Ivan Bočarov – 4 zápasy, 3 výhry, úspěšnost – 90,3%, průměr obdržených branek – 2,66.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Jaroslavl má odehrané zatím pouze tři zápasy, což je nejmenší počet z celé KHL, který má společně s Ufou a Kazaní. Lokomotiv navíc z těchto tří utkání vyhrál jen jedno a se ziskem dvou bodů se krčí na posledním místě Západní konference. První utkání hrála Jaroslav na domácím ledě, kde přivítala Spartak Moskva. Dostala se sice do vedení, ale Moskva čtyřmi góly ve druhé třetině otočila zápas, který nakonec vyhrála 5:2. Lokomotiv hrál následně s Nižnim Novgorodem, se kterým doma padla 3:4. Jaroslavl zvítězila až v posledním utkání, když na svém ledě přehrála Soči 2:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    Artur Kajumov – 3 body (2+1)
    Ty Rattie – 2 body (2+0)
    Jakub Nakládal – 2 body (0+2)

    Brankáři:
    Alexandr Lazušin – 2 zápasy, 1 výhra, úspěšnost – 97,5%, průměr obdržených branek – 0,78.
    Ilja Konovalov – 2 zápasy, 0 výher, úspěšnost – 85,9%, průměr obdržených branek – 5,34.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dalšího utkání v rámci ruské KHL! Společně se spolu podíváme na zápas mezi domácí Jaroslavlí a hostujícím Dynamem Moskva. Start duelu je naplánován na 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 16. Misjul (Kraskovskij), 29. Alexejev (Sannikov, Rafikov), 29. Lander (Rattie), 43. Rafikov (J. Averin, Apalkov), 55. Kudrjavcev (Kraskovskij) – 20. Šipačov (Ľamin, A. Petersson), 58. Polygalov (Hietanen, Mojsejev)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Lazušin (Konovalov) – Savčenko, Kronwall, Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – Lander, S. Da Costa, Rattie – J. Averin, Sannikov, Alexejev – Ivanov, Denisenko, Kajumov – Iljenko, Apalkov, Kraskovskij – Kudrjavcev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, J. Zajcev, Volkov, Mironov, Ľamin, Grigorjev, Ogurcov – A. Petersson, Jaškin, Šipačov – Polygalov, Mojsejev, V. Kuljomin – Alexejev, Igumnov, Brjukvin – Kruglov, Afinogenov, Indrašis – Michajlov.

    Rozhodca: Gofman, Hribik – Goljak, Nikolajev

    Diváci: 6500