Chabarovsk – Barys 1:3 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Helsinki 1:4 (kon.)
Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Novgorod – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Jokerit Helsinki
cz Streda 11.09.2019, 18:00 • Ice Palace, Čerepovec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Henri IKONEN - 1:4
     
    59:20
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, Helsinky se budou radovat z druhého vítězství v sezoně! Výhru potvrzuje gólem do prázdné HENRI IKONEN, který jel na osamělou klec po přihrávce Marka Anttily úplně sám. Asistence: Marko Anttila.
     
    59:07
    Čerepovec se stále nevzdává, ve velké gólovce byl tentokrát Jegor Morozov, ale Janis Kalninš si připisuje další zasáh a říká, že dnes to budou dva body pro Jokerit.
     
    51:50
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Sergej Monachov – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    50:51
    Pěkná akci výborným zákrokem zlikvidoval Janis Kalninš! Libor Šulák dobře zahlédl najíždějícího Jevgenije Bodrova, který se tak dostal do mezikruží, odkud tvrdě vypálil, ale brankář Jokeritu jeho ránu srazil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    48:08
    Mohlo být sníženo, domácí se totiž dostali do přečíslení tři na jednoho, ale Ilja Chochlov se nakonec rozhodl pro tvrdou střelu, což se nevyplatilo, protože Janis Kalninš pohotově zasáhl.
    37:59 Oliver LAURIDSEN - 1:3
     
    37:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí mají velkou smůlu, kvůli smolnému odrazu prohrávají už o dva góly! Po vyhraném vhazování tvrdě vystřelil OLIVER LAURIDSEN. Ten se trefil do hokejky Igora Geraskina, od které kotouč zamířil obloučkem až do sítě. Bez asistence.
     
    33:07
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Tommi Kivistö – 2 min., podrážení).
     
    25:50
    Domácí tentokrát rozehráli ukázkově, díky čemuž se dostal do úniku Bogdan Jakimov, který se ale neprosadil bekhendovým blafákem. O dorážce se pokoušel také Ivan Nikolišin, ale ani on neuspěl.
    20:37 Nicklas JENSEN - 1:2
     
    20:37
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinkám přestávka hodně bodla, ihned po začátku druhé třetiny jdou do vedení! Mikko Lehtonen se blýskl parádním pasem, když poslal kotouč skrz brankoviště na NICKLASE JENSENA, který z velkého úhlu překonal přesouvajcího Rafela Chakimova. Asistence: Mikko Lehtonen a Henrik Haapala.
     
    15:20
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Sami Lepistö – 2 min., sekání).
    15:00 Daniil VOVČENKO - 1:1
     
    15:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Ještě před první sirénou platí opět vyrovnaný stav! Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, díky čemuž mohl Juruj Trubačjov nachystat střeleckou pozici pro DANIILA VOVČENKA, který se z předbrankového prostoru z první trefil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Jurij Trubačjov.
     
    12:45
    Mohlo být vyrovnáno, Jurij Trubačjov se ale z mezikruží trefil jen těsně vedle levé tyčky!
    08:35 Nicklas JENSEN - 0:1
     
    08:35
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinky jdou do vedení díky chybě při domácí rozehrávce! Puk při napadání šikovně vybojoval NICKLAS JENSEN, který se díky tomu dostal do úniku. Ten využil přesnou přízemní střelou ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    07:07
    Skvělý zákrok Rafaela Chakimova udržel vyrovnaný stav! V gólové příležitosti byl Ahti Oksanen, který vlastní ránu dokázal dorážet, ale domácí brankáře nedokázal překonat!

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 15. Vovčenko (Trubačov) – 9. Nicklas Jensen, 21. Nicklas Jensen (Lehtonen, Haapala), 38. O. Lauridsen, 60. H. Ikonen (Anttila)


    Severstaľ Čerepovec: Chakimov (Poďjapolskij) – Provolnev, Chabarov, Makejev, Šulák, Kudako, Chochlov, Sizov – Kodola, Markovin, Morozov – Trubačov (C), Vovčenko, Geraskin – Nikolišin, A. Alexejev, Jakimov – J. Bodrov, Nevolin, Monachov (A) – Lapenkov (A).
    Jokerit Helsinki: Kalniņš (Niemi) – Lepistö (A), Lehtonen, Eronen, Lööv, Kivistö, O. Lauridsen, E. Räsänen – Haapala, Kontiola, Nicklas Jensen – Joensuu, Moses, Norman – Oksanen, H. Ikonen, Regin (C) – Anttila (A), Niemi, Hirvonen – Pihlström.

    Rozhodca: Gofman, Hribik – Goljak, Nikolajev

    Diváci: 3483