Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
HC Baník Sokolov
cz Streda 11.09.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance Liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Chvilku slávy ještě zaznamenává Dominik Pavlát, jenž čelil pokusu z osy hrací plochy. Do šance si totiž najel Jakub Vrána, který na chomutovskou jedničku nevyzrál.
     
    Dnešní utkání sleduje 2132 diváků.
    56:45 Stanislav VRHEL - 4:1
     
    56:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! V přesilové hře se od mantinelu napřáhl Petr Stloukal, který ale nestřílel na branku. Naopak hledal položenou hůl STANISLAVA VRHELA, který usměrnil černou gumu za Kuchařova záda. Šestnáctiletý klenot chomutovského hokeje zaznamenává první gól v Chance lize. Asistence: Petr Stloukal a Martin Rýgl.
     
    55:46
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Pavel Kuběna – 2 min., hákování).
     
    54:40
    Sám před odkrytou brankou se nacházel Kryštof Hrala, který nezakončil. Chomutovský útočník byl faulován, a tak je tu další početní výhoda pro Piráty.
    47:39 Darby LLEWELLYN - 3:1
     
    47:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají početní výhodu a odskakují do dvoubrankového vedení! Zakončení Lukáše Blahy vyrazil Ondřej Kuchař před sebe, kde se nacházel DARBY LLEWELLYN. Američan se s dorážkou neunáhlil a udělal krok do strany, až poté poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Blaha a Jakub Sklenář.
     
    47:06
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tomáš Vracovský.
     
    43:29
    Velkou rychlost nabral Josef Stříbrný, který přebruslil obránce Chomutova. Útočník Baníku se hnal sám na Pavláta, ale bekhendem po ledě si na něm vylámal zuby.
     
    42:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Sklenář – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:02
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Michálek – 2 min., vysoká hůl).
    40:41 Jan RUDOVSKÝ - 2:1
     
    40:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do poslední dvacetiminutovky vstupují Severočeši ve velkém stylu a jdou znovu do vedení! Nepovedou střelu z předbrankového prostoru vyslal Tomáš Pitule, který trefil brankářův beton. Ondřej Kuchař musel řešit dorážku JANA RUDOVSKÉ, ale odcestoval mimo branku. Chomutovský asistent kapitána si kotouč našel ještě jednou a poslal jej do odkryté brány. Asistence: Tomáš Pitule.
     
    38:24
    Přes celou šířku kluziště našel Jan Rudovský Petra Stloukala, který ještě přihrával na hranici brankoviště, kde byl Tomáš Pitule. Chomutovský útočník v ložence kotouč netrefil.
     
    37:49
    Z pravé strany přihrával před branku Stanislav Vrhel, jehož přihrávku se snažil usměrnit Jan Rudovský. Ondřej Kuchař puk vyrazil před sebe, kde operoval Tomáš Pitule, jenž černou hmotu do branky nedošťoural.
     
    37:43
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jakub Vrána – 2 min., držení hole).
     
    33:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., pozdní dohrání).
     
    32:26
    Obrovský přehled ve hře prokázal Josef Stříbrný, který přihrál na rozjetého spoluhráče. Petr Přindiš si sjel do kruhu pro vhazování, odkud golfákem zamířil jen do připraveného Pavláta.
     
    31:04
    Jiří Tupý se snažil o střelu, ale pokus se mu nevydařil. Ovšem puk se od obránce odrazil do brankoviště a hodně vyděsil Ondřeje Kuchaře. Chomutovský útočník se dostal ještě k jednomu zakončení, ale místo odkryté části branky trefil jen boční síť.
     
    28:49
    Baník už hraje v početní výhodě a hned se hnal do akce. Od modré čáry vystřelil nepřesně Matěj Zadražil. ovšem puk se odrazil před branku, kde se nacházel Martin Osmík. Ten se pokusil o přistrčení kotouč do brankoviště, kde vládne Dominik Pavlát.
     
    27:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Stanislav Vrhel – 2 min., podrážení).
     
    26:44
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Matěj Zadražil – 2 min., napadení).
     
    24:52
    Další velká šance Baníku, který ve druhé části domácí přehrává! Kotouč mířil mezi kruhy, odkud vyšla také střela. Jenže Dominik Pavlát se na hranici brankoviště roztáhl a kotouč schoval do lapačky.
     
    22:15
    Sokolov mohl jít do vedení, ale Dominik Pavlát byl proti! Petr Přindiš si najel před branku a zakončoval po ledě ke vzdálenější tyči. Jenže Pavlátův beton byl na místě.
     
    20:22
    Stanislav Vrhel nabral velkou rychlost, zbavil se beka a ujížděl sám na Kuchaře. Šestnáctiletý útočník pak mířil na vyrážečku, ale brankáře Sokolova nepokořil.
     
    19:49
    Tomáš Pitule se snažil vykroužit před branku, ale byl natlačen do brankoviště. Puk pak mířil na druhou stranu, kde se nacházel Jakub Chrpa. Jeho pokus mířil správně k bližší tyči, ovšem Ondřej Kuchař se stihl přesunout.
     
    19:04
    Tvrdou ránou od modré čáry se prezentoval Lukáš Blaha, ovšem Ondřej Kuchař si připsal zákrok betonem. Hostující brankář se po pumelici ale musel hodně natahovat.
     
    18:51
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Přindiš – 2 min., hrubost).
    17:30 Jan BEČVÁŘ - 1:1
     
    17:30
    Baník právě vstřelil branku!
    Také Sokolovští zaznamenávají branku v Chance lize. V signalizované výhodě přihrával před branku Petr Vodička, který našel nastavenou hůl JANA BEČVÁŘE. Chomutovský brankář pak už nestačil reagovat a poprvé vytahuje kotouč z branky. Asistence: Petr Vodička a Marek Švec.
    16:18 Jakub CHRPA - 1:0
     
    16:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    První branku v nové sezóně za Chomutov dává JAKUB CHRPA, který překonal po loňské sezóně nesnáze a zůstal u Pirátů! Chomutovský odchovanec se nacházel u zadního mantinelu, odkud nachytal Ondřeje Kuchaře. Hostující brankář se musí hodně červenat, jelikož si puk za brankovou čáru srazil sám. Asistence: Dominik Tejnor.
     
    13:03
    Tayler Thompson přihrál za branku, kde se nacházel Jakub Sklenář. Růstem malý Sklenář puk vrátil kanadskému hráči, jehož pokus po ledě vyrazil Ondřej Kuchař.
     
    10:48
    Na druhé straně přihrál do strany Kryštof Hrala, který viděl najetého Tomáše Pituleho. Jeho pokus mířil mezi brankářovy betony, ale tam také zůstal. Ondřej Kuchař se ještě chvíli otáčel, jelikož nevěděl, kde se puk nachází.
     
    08:26
    Jakub Vrána přihrával před branku, kde byl osamocený Matěj Zadražil. Jeho pokus z první mířil po ledě mezi tři tyče, ovšem brankář Pirátů dál drží bezbrankový stav.
     
    07:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Darby Llewellyn – 2 min., nesportovní chování).
     
    07:14
    Nejprve z pravého kruhu zakončoval Darby Llewellyn, jehož snaha byla marná. Poté se hra přelila na druhou stranu, kde před brankou zůstal zcela sám Jakub Vrána. Hostující útočník se rychle otočil, ovšem Dominika Pavláta nepřekvapil.
     
    01:50
    Z velkého úhlu si před branku najížděl Jakub Sklenář, který se snažil brankáře překvapit. Ondřej Kuchař si připsal zákrok ramenem, puk poté zamířil do ochranné sítě.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 17. Chrpa (Tejnor), 41. Rudovský (Pitule), 48. Llewellyn (Blaha, J. Sklenář), 57. Vrhel (Stloukal, Rýgl) – 18. Bečvář (Vodička, Švec)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, Blaha, Lang, Tejnor, Štochl, Pařízek – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Tomica (C), Thompson, Llewellyn – J. Sklenář, Vrhel, Chrpa (A) – Tupý, Suchý, Hrala.
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Fečo) – Přindiš (A), Vodička, J. Tomeček, Michálek, A. Rulík, Kadeřávek – Vracovský, T. Rohan (C), Kovařík – Kuběna, M. Zadražil (A), Osmík – Čurda, Kverka, Stříbrný – Švec, Vrána, Bečvář.

    Rozhodca: Zubzanda, Šindel – Votrubec, Ševic

    Diváci: 2132