Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 11.09.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance Liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:59 Lukáš FORMAN - 3:2
     
    41:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Také Třebíč využívá svou přesilovou hru a dramatizuje stav utkání! LUKÁŠ FORMAN napřáhl na modré a propálil absolutně vše, co mu stálo v cestě. Nádherná trefa v podání hostujícího obránce. Asistence: Tomáš Havránek.
    35:45 Radek PROKEŠ - 3:1
     
    35:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Utekly necelé dvě minuty a Motor vede už o dvě branky! RADEK PROKEŠ dostal přihrávku do útočného pásma. Najel si do dobré střelecké pozice a střelou nad beton překonala Jekela! Asistence: Karel Plášil a René Vydarený.
    34:57 Jan VESELÝ - 2:1
     
    34:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pouhých deset vteřin stačilo Motoru na to, aby využil přesilovou hru! Pavel Pýcha nahodil kotouč od modré na branku. V předbrankovém prostoru se skvěle pohyboval JAN VESELÝ, který tečoval kotouč mimo dosah Jekela! Asistence: Pavel Pýcha a Martin Novák.
    22:54 Jan VESELÝ - 1:1
     
    22:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nepřehledná situace končí brankou v síti Třebíče! JAN VESELÝ totiž získal odražený kotouč a zkusil to bekhendem z otočky. Kotouč nakonec prošel někudy pod betonem Jekela a je srovnáno! Asistence: Jiří Šimánek a Karel Plášil.
    09:10 Denis KUSÝ - 0:1
     
    09:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hostům více svědčila hra ve čtyřech, t ak jdou jako první do vedení! DENIS KUSÝ táhl celou akci svého celku, když šel se spoluhráčem do rychlého protiútoku. Míst přihrávky ovšem vypálil tvrdou ránu a překonal Kloučka střelou na zadní tyč. Asistence: Václav Čejka.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 23. J. Veselý (Šimánek, Plášil), 35. J. Veselý (Pýcha, M. Novák), 36. Prokeš (Plášil, Vydarený) – 10. Kusý (V. Čejka), 42. Forman (T. Havránek)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil, Suchánek, Pavel – M. Novák, J. Kloz, Endál – Karabáček, Prokeš, Z. Doležal – Šimánek, R. Přikryl, J. Veselý – Christov, Venkrbec, Holec.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Jenáček, Nedbal, Forman, Padrnos, V. Čejka, D. Mikyska, Furch – Kusý, Nedvídek, Psota – Vodný, Šťovíček, T. Havránek – Malec, Tadeáš Král, Paták – Havlát, Michálek, P. Kratochvíl.

    Rozhodca: Skopal, Hucl – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 5708