Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
SK Trhači Kadaň
cz Streda 11.09.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Martin Dubský (KAD) je zřejmě poslední vyloučený v tomto utkání. Na středovém kruhu zasáhl Holého do obličeje holí a dostává dvě minuty.
    55:19 Peter LICHANEC - 3:1
     
    55:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po poradě s videosudím na protějším balkónu máme jasno! Opět v tom měl prsty Jan Holý, jehož střelu Galuška vyrazil pouze před sebe pro Michala Poletína. Domácí forvard postrčil kotouč do brankoviště, kde se asi jako poslední dotkl kotouče PETER LICHANEC a dává domácím klid do závěru zápasu – 3:1! Asistence: Michal Poletín, Jan Holý
     
    55:19
    Byl to gól, nebo ne? Po závaru před hostující brankou se puk ocitl společně s dvěma hráči Kadaně za brankovou čárou, nicméně se celá akce bude zkoumat na videu!
     
    53:52
    Tvrdou střelou se prezentoval Daniel Kolář a pořádně protáhl hostujícího gólmana, který ale lapačkou rozčísl teplý vzduch na zimním stadionu a vytěsnil puk mimo tři tyče!
     
    50:06
    Drobné dohady doprovázejí vyloučení Kadaně. Bývalý hráč Dukly, Lukáš Klíma (KAD), vyrazil hůl z ruky Čermáka a obdržel dvě minuty za sekání.
     
    44:38
    Tomáš Čachotský (JIH) při zpracování kotouče u své branky upadl a vzal s sebou na zem i soupeře. Sudí tak musel sáhnout k dvěma minutám za podrážení.
     
    36:18
    Daniel Kolář (JIH) se stává dalším vyloučeným hráčem zápasu. Po nějakém konfliktu mezi střídačkami dostává dvě minuty za napadení.
     
    33:55
    Hostující hráči jsou v plném počtu a ihned dostanou přesilovou hru. Michal Poletín (JIH) dle názoru sudích pomohl soupeři v pádu přes ležícího Galušku při zásahu a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    32:08
    Matěj Pekr našel výborně průnikovou přihrávkou Lukáše Anděla, kterému puk naservíroval před branku, domácí křídelník ale do protipohybu Galušky těsně minul!
     
    31:40
    Michal Poletín inkasoval tvrdý úder od Michala Machače (KAD) do oblasti hlavy a krku. Toho si všimli i sudí a udělují mu trest 2+10 minut. Menší trest odsedí Štěpán Čech.
     
    31:12
    Po Andělově přihrávce před branku přišla šance pro Matěje Pekra, který ale ze vzduchu nesklepl přihrávku. Šlo se tak na druhou stranu v situaci 3 na 2, zblízka zakončoval přímo proti Brožovi Matýs, domácí gólman ale betony zabránil kotouči v dalším pohybu!
     
    28:41
    Hosté převzali iniciativu v posledních minutách hry a dostali Jihlavu pod tlak. Navíc si Machač mohl připsat gól, jeho dorážku ale výborně likvidoval přesunující se Brož!
    27:05 Matěj CHALUPA - 2:1
     
    27:05
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači se však z ničeho nic dostávají zpět do hry a je to trochu i odměna za jejich zlepšenou hru! MATĚJ CHALUPA si po buly vzal kotouč pod svá křídla, postupně přejel až na vrcholek levého kruhu a střelou na bližší tyč překvapil Brože – 2:1! Bez asistence.
     
    18:09
    Michael Foltýn (KAD) dostává jako jediný hráč z incidentu trest v podobě dvou minut za hrubost. Teď si může užívat slovní útok ze strany domácího kotle na trestné...
     
    18:09
    Michael Foltýn si opět zvedl u jihlavských fanoušků kredit. Po situaci 2 na 1, kterou zakončoval Harkabus, avšak do levé tyče, se strhla u branky Galušky mela. Foltýn zcela mimo hru vzal evidentně slabšího a bezbranného Chlubnu stranou, zvedl si na něm sebevědomí a zasadil mu pár úderů. Po tomto incidentu se strhla na ledě hromadná potyčka a my budeme čekat na tresty!
    17:44 Jan HOLÝ - 2:0
     
    17:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Není to tak úplně dávno, co se JAN HOLÝ podíval na jihlavský stadion jako hráč Kadaně. Časy se ale mění, angažmá taky a bývalý hráč Kadaně si po vyhraném buly vzal puk do parády, vyjel až na pravý kruh a nečekanou střelou propálil Galušku – 2:0! Asistence: Michal Poletín, Tomáš Čachotský
     
    15:16
    Nakonec je tu i další přesilovka pro Jihlavu. Jan Müller (KAD) se dopustil pozdního dohrání a dostává dvě minuty.
     
    11:58
    Ale zpět ke hře, neboť to mohlo být o dvě branky. Jan Holý poslal na branku výborný one-timer, čímž je pověstný. Galuška sice sklapl betony, ale puk už byl za nimi. Nakonec vypadl kotouč vedle levé tyče.
     
    07:56
    První početní výhodu si však zahraje i Kadaň. Peter Lichanec (JIH) se dopustil pozdního dohrání a i on dostává menší trest.
    07:20 Matěj PEKR - 1:0
     
    07:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí tohle potřebovali, využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Poizl nedokázal nahozený puk vyhodit z pásma a zachytil jej tak Tomáš Harkabus. Dlouhán v jihlavské sestavě zvedl hlavu, vrátil pod sebe na MATĚJE PEKRA, ostrostřelec a vtipálek si s ničím nelámal hlavu, napřáhl se z první a prostřelil Galušku mezi betony – 1:0! Asistence: Tomáš Harkabus
     
    06:32
    Po komerční pauze přijde první přesilovka. Jan Klodner (KAD) kasíruje dvě minuty za nedovolené bránění Chlubnovi v pohybu.
     
    02:38
    Čermák viděl nabruslujícího Harkabuse za sebou a poslal mu zpoza kasy krásný puk přímo na hůl, Harkabus však těsně při střele zblízka minul levou tyč!

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 8. Pekr (Harkabus), 18. J. Holý (Poletín, Čachotský), 56. Lichanec (Poletín, J. Holý) – 28. M. Chalupa


    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Piegl, J. Pohl, J. Holý, Staněk, D. Kolář, Černohorský – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Poletín, Čachotský (A), Lichanec – Fronk, A. Zeman, Jiránek (A) – Harkabus, D. Čermák, Chlubna.
    SK Trhači Kadaň: Galuška (Wolf) – Trefný (C), Poizl, L. Chalupa, Foltýn, T. Pavelka, Klodner, Novák – Klíma, Kůs (A), Čech – M. Chalupa, Chlouba, Zabloudil – Dubský, Machač, Matýs – J. Müller (A), Rindoš, Zd. Zabloudil.

    Rozhodca: Doležal, Veselý – Polák, Roupec

    Diváci: 1 264