Bohemians – Liberec 2:1 (kon.) | Slovácko – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Příbram – Plzeň 1:2 (kon.)
koniec
1.FC Slovácko
1:1 (1:0)
FK Mladá Boleslav
cz Sobota 31.08.2019, 17:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště • Česká FORTUNA:LIGA • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Slovácko nakonec remizovalo s Boleslavi 1:1, když ve druhém poločase nedalo pokutový kop, mělo šance Petrželou, mohlo v samotném závěru rozhodnout, když druhý gól na kopačce měl Juroška, ale šanci neproměnil. Hosté vyrovnali v nastaveném čase střídajícím Jiřím Klímou, který byl u míče dříve než brankář Trmal, který po vstřelené brance reklamoval, že hostující hráč vstřelil branku rukou. (19:04:18)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V nervozním závěru raději sudí Cieslar ukončil zápas.
     
    90+2
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Otřepané přísloví nedáš-dostaneš platí v dnešním zápase. Po centru z pravé strany od Ladry, šel do souboje s Trmalem JIŘÍ KLÍMA a vstřelil vyrovnávající branku. Domácí brankář u sudího reklamoval, že KLIMA hrál rukou, ale neúspěšně.
     
    90+1
    Hráči Slovácka šli tři na dva obránce Boleslavi, Navrátil našel zcela volného Jurošku, který měl na noze pojišťovací branku, ale vyprášil místo toho rukavice Šedy.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    88
    Dlouhý nákop směřoval na Ladru, kterého strážil Šimko, od hostujícího hráče se balon dostal do zámezí a od své branky bude rozehrávat Trmal.
     
    85
    Tomáš Zajíc podle pomezního sudího fauloval hostující hráče, ale s výrokem nebyl spokojený a gestikuloval a dostal žlutou kartu.
     
    84
    Boleslav se tlačila před branku Slovácka, ale Wágner si počínal v souboji s Hofmannem nedovoleně a sudí Cieslar pískl nedovolený zákrok.
     
    83
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Jan Juroška.
     
    82
    Na druhé straně zakončoval Jiří Klíma, ale jeho pokus nebyl přesný ani důrazný.
     
    81
    Po ťukecu u postranní čáry se dostal s míčem do pokutového území Reinberk, který ale nevystřelil, k odraženému míči se dostali hostující hráči.
     
    80
    Hubínek špatně přihrál na své polovině, Petržela hned kolmicí vyslal Zajíce, ale u míče byl dříve Pudil, který skluzem jej poslal za postranní čáru.
     
    78
    Navrátil vysunul Kalabišku na levé straně, který dal míč pod sebe na Petrželu, který po kontaktu s hostujícím hráčem upadl, sudí Cieslar ukázal domácímu hráči ať vstává.
     
    77
    I z opačné straně centroval Petržela, ale hostující hráči se osvobodili.
     
    76
    Petržela nacentroval míč na zadní tyč, kde byl Kalabiška, který se přes boleslavského hráče dostal ke střele, ale ten ránu srazil na roh.
     
    76
    Navrátil sprintoval za dlouhým míčem, Pudil neměl dostatek času hlavou přihrát Šedovi a balon posunul hlavou na roh.
     
    75
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jakub Fulnek, přichází Tomáš Ladra.

    Tomáš Kučera

    Góly: 31. S. Hofmann (Havlík) – 90+2. Jiří Klíma (Ladra)

    Karty:   24. Šimko (SLO), 62. O. Šašinka (SLO), 75. Navrátil (SLO), 85. Zajíc (SLO) – 32. Mesanović (MBL), 40. Matějovský (MBL)

    Nepremenená penalta: 71. S. Hofmann (SLO), brankár Šeda zneškodnil


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:7.
    1.FC Slovácko: Trmal – Reinberk, Mich. Kadlec, S. Hofmann (C), Šimko – Sadílek (73. Navrátil), Havlík – M. Petržela (83. Juroška), O. Šašinka (69. J. Krejčí), Kalabiška – Zajíc.
    Náhradníci: Porcal – Navrátil, Hellebrand, Franič, Divíšek, Juroška, J. Krejčí.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Jakub Klíma, Takács, Pudil, Túlio (46. Wágner) – Hubínek, Matějovský (C) (60. Jiří Klíma), Budínský, Bucha – Fulnek (75. Ladra), Mesanović.
    Náhradníci: Stejskal – Wágner, Ladra, Tatajev, Hönig, Jiří Klíma, Křapka.

    Rozhodca: O. Cieslar – M. Vitner, R. Dresler

    Diváci: 4236