Olomouc – Zlín 2:0 (kon.) | Sparta Praha – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Slavia – Chomutov 2:3 (3:4 po s.n.)
Jihlava – Třebíč 4:3 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Litoměřice – Füchse 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Trnava sk 3:4 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – HC Slovan sk 4:1 (kon.) | Martin – Žilina 7:4 (kon.)
Znojmo – Budapešť 5:1 (kon.)
koniec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
EHC Lausitzer Füchse
cz Štvrtok 29.08.2019, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím Vás u dalšího přípravného utkání Stadionu Litoměřice. Po týdenní pauze vyzve na svém ledě německý tým Lausitzer Füchse, který je na svém přípravném turné po Česku. Přeji příjemné počtení.
     
    Domácí kališníky sužovala v poslední době velká marodka, navíc doplněná kempem reprezentace U20 v Rusku. Proto také kališníci zrušili přípravné utkání s Benátkami nad Jizerou a předešlé s Chomutovem odehráli s řadou hráčů z litvínovské juniorky, kterým se tak naskytla možnost zabojovat o triko v projektu Dukla. V současnosti by ale všechno již mělo být víceméně v pořádku a tým se, dle obránce Jana Strejčka, těší na další utkání.
     
    Dosavadní výsledky letní přípravy Stadionu:
    Litoměřice – Litvínov 2:4
    Litoměřice – Ústí nad Labem 8:2
    Chomutov – Litoměřice 3:2
    Sokolov – Litoměřice 4:2
    Ústí nad Labem – Litoměřice 1:4
    Litoměřice – Chomutov 4:3
     
    V rámci letní přípravy se Lišky znovu vydaly do České republiky, kde svedly souboje s řadou týmů z Chance ligy a Tipsport extraligy. Mezi něž vložily utkání s berlínskými Ledními medvědy a hamburskými Krokodýly. Z českých týmů se Lužice utkala s Benátkami nad Jizerou, Kladnem a ve dvou případech s Českými Budějovicemi, to i na domácím ledě. Měl následovat ještě střet s ústeckým Slovanem, avšak ten je zrušen. Pro prvoligové fanoušky také budou jistě zajímavá jména českých hráčů, kteří se v Lausitzu vyskytují. Všichni z nich totiž mají s Chance ligou zkušenosti, leckdy i v mnoha klubech. Jsou jimi Jakub Kania, Ondřej Poživil, Tomáš Andres a Daniel Schwamberger.
     
    Dosavadní výsledky letní přípravy Lausitzu:
    Lausitz – Eisbären Berlin 5:4 sn.
    Benátky nad Jizerou – Lausitz 3:4 pp.
    Kladno – Lausitz 5:1
    České Budějovice – Lausitz 4:2
    Crocodiles Hamburg – Lausitz 5:3
    Lausitz – České Budějovice 5:4 sn.
     
    Vzájemné utkání v loňské letní přípravě:

    18.8.2018: HC Stadion Litoměřice – EHC Lausitzer Füchse 4:3

    Branky a nahrávky:
    12. Korkiakoski (Kadlec), 33. Buchtela (Kloz, Kadlec), 40. Marcel (Pavlas, Korkiakoski), 49. Kloz (Korkiakoski, Voženílek) – 5. Boiarchinov (Eriksson, Breitkreuz), 16. Breitkreuz (Eriksson, Hayes), 35. Breitkreuz (Kuchejda, Hayes).

    Rozhodčí: Škrobák, Vyštejn – Votrubec, Kurtin.
    Vyloučení: 5:4, navíc Boiarchinov (LAU) 5 + OK.
    Využití: 1:2
    Diváci: 270
    Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 4:3.

    Sestava Litoměřic: Král – Marcel, Pavlas, Jebavý, Buchtela, Málek, Gaspar, Havlík, Klejna – Korkiakoski, Kloz, Kadlec – Havelka, Dvořák, Voženílek – Flynn, Eret, Jirásek – Procházka, Tlačil, Grim – Šik.

    Sestava Lausitzu: Schmidt – Geiseler, Hoffmann, Kupschel, Kania, Bär, Monteith, Granz, Owens – Boiarchinov, Sustorf, Stöber, Reichel, Eriksson, Schiemenz, Schmidt, Kuchejda, Breitkreuz, Hayes, Dietz, Warttig.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Král (Škorpík) – Pavlas (C), Mlčák, Dajčar, Strejček, Kukla, Procházka – Voženílek, Střondala, Kangas, Jícha, Vitouch, Jánský, Dvořák, Šik, Grim, Kropáček, Štohanzl, Sklenář.

    EHC Lausitzer Füchse: Cüpper (Carruth) – Keussen, Mik, Kania, Poživil, Monteith, Granz, Karrer – Schwamberger, Jahnke, Murphy, Ustorf, Farmer, Kuschel, Reichel, George, Breitkreuz, Strondel, Hammond, Andres.

    Rozhodčí: Vyštejn, Biedermann – Hubínek, Votrubec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    První buly utkání získali litoměřičtí hokejisté. Po krátkém nájezdu před Krále se odhodlali k výjezdu na opačná konec hřiště.
     
    01:03
    Vyloučení v týmu EHC Lausitzer Füchse (Darcy Murphy – 2 min., hákování).
     
    01:37
    Svou první přesilovku rozehrál stadion velmi aktivně rychlým nájezdem před Cüpperovu branku. Lausitz ale dokázal rychle v obranné fázi zareagovat a vytlačit domácí tým až ke Královi.
     
    03:03
    Hosté v plném počtu.
     
    03:11
    Vyloučení v týmu EHC Lausitzer Füchse (Ondřej Poživil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    03:19
    Další přesilovku domácích zvládl lépe Lausitz, který rychle vyhodil kotouč do útočného pásma před Krále.
     
    03:59
    Vyloučeními se to v první třetině zatím jen hemží. Poprvé se ale otevřely dvířka na domácí trestné. Tam si šel odpočinout Aleš Pavlas na dvě minuty za hákování.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu EHC Lausitzer Füchse (Charlie Jahnke – 2 min., sekání).
     
    04:38
    Další přesilovka vrátila Litoměřické před branku. O zakončení z mezikruží se postaral Kristian Kangas, který ovšem namířil puk přesně do lapačky Marvina Cüppera.
     
    05:15
    Ohromná šance Ondřeje Poživila! Ve středním pásmu si vyhodil kotouč před sebe a velmi rychle se proti němu rozjel. V mezikruží se pokusil o blafák a vyšší střelu pod víko Královy branky. Domácí gólman ale v poslední chvíli precizně zasáhl a kotouč vyrazil nad sebe.
     
    05:59
    Domácí v plném počtu.
     
    06:20
    I přes oslabení to jsou Lišky, které jsou aktivnější v útočném pásmu. Ke střele se ale nemohou dostat již z kruhu, kde je blokují domácí obránci.
     
    06:24
    Hosté v plném počtu.
     
    06:41
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vojtěch Střondala.
     
    07:10
    Zdá se, že i kališníkům svědčí více hra v oslabení. Drží se v ní v útočném pásmu a sérií několika přihrávek se pokouší o hledání volné skuliny před brankou Cüppera.
     
    07:53
    Hosté si ale ukořistili kotouč pro sebe. S ním se záhy snaží o rozehrávku od vlastní branky. Ta se jim po nějaké době vyvedla, navíc po průniku podél levého mantinelu zakončil Tomáš Andres, nepřesně.
     
    08:33
    Lišky se díky tomu dostaly do útočného pásma. Přesto se stále nemohly dostat do střeleckého zakončení.
     
    08:41
    Domácí v plném počtu.
     
    09:13
    Velmi nadějně se vyvíjela akce, do které se vydal Josef Jícha. Vedle sebe měl akorát Kaniu, který se jej snažil zblokovat tělem, nakonec se ovšem objevil v postavení mimo hru.
     
    09:44
    Po chvilkovém boji Lausitzu se kotouče zmocnili domácí hokejisté, kteří neváhali ani nejmenší okamžik a zkoušeli se dostat do protiakce. Nepřešli ale přes střední pásmo.
     
    10:31
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Štohanzl – 2 min., krosček).
     
    10:50
    Od vlastní branky se pokusil o rozehrávku Darcy Murphy. Ovšem ten než odevzdal kotouč, hned dvakrát si jej zapomněl pod nohama. Lužičtí se následně dostali do pásma po průniku podél levého mantinelu.
     
    11:46
    A začalo tak ostřelování Královy svatyně. Nápor ovšem kališnická obrana dokázala přečkat, načež uvolnila hru výhozem kotouče na opačný konec hrací plochy.
     
    12:31
    Domácí v plném počtu.
     
    12:48
    Po vyrovnání početních sil se do herního tempa dostali domácí, kteří zahájili svůj protiútok.
     
    12:53
    Vyloučení v týmu EHC Lausitzer Füchse (Jakub Kania – 2 min., sekání).
     
    13:04
    Svou další přesilovku zahájil Stadion pozvolnou rozehrávkou od vlastní branky. Tu se zpočátku snažily Lišky narušit, přesto nakonec nájezdu domácích hráčů před Cüppera zabránit nedokázaly.
     
    13:34
    V otočce uchránil puk ve středním pásmu Aleš Pavlas. Předal jej následně Danielu Voženílkovi, který se snažil prokličkovat přes několik obránců v dresu Lausitzu a vypálit.
     
    14:17
    Zblokovaná střela Tomáše Dajčara, po které se kotouč dostal k holi Daniela Voženílka. Ten propálil velkou skupinu hráčů těsně před brankovištěm, avšak Marvin Cüpper dokázal včas zareagovat.
     
    14:53
    Hosté v plném počtu.
     
    15:02
    Po nějaké době se i Lužičtí dostali před Královu branku. Sám litoměřický gólman ale puk, letíc podél mantinelu, svou holí zastavil a křižmo do protipohybu najíždějícího beka hostí jej poslal mimo vlastní ohrožení.
     
    16:14
    U kotouče se stále drží lužičtí hokejisté, kteří se snaží rozehrávkou dostat svého soupeře pod tlak. Domácí ale po nějaké době kombinační akci soupeře dokázali narušit a přesunout těžiště hry před Cüppera.
     
    17:43
    O další nájezd s kotoučem podél mantinelu se pokusil Daniel Voženílek. Ten ale nejdříve narazil na Jakuba Kaniu, pak na čárového rozhodčího, který mu ukázal ofsajd.
     
    18:20
    Lužičtí se ale rychle dostali zpět před Krále, jehož branku se také z mnoha pokusů snaží ostřelovat. Litoměřický gólman se ale zatím velmi drží a všechny soupeřovy akce zvládá chytat.
     
    18:55
    Po nájezdu Mikea Hammonda se dostal ke střele Jake Ustorf. Ten ale pro tentokrát nedokázal poslat kotouč na branku, neboť mu cestu zblokoval jeden z litoměřických obránců.
     
    19:26
    Vyloučení v týmu EHC Lausitzer Füchse (Jordan George – 2 min., hákování).
     
    19:31
    Další přesilovka dala kališníkům další šanci usídlit se v útočném pásmu. Tu ale velmi brzy narušil exlitoměřický hráč Daniel Schwamberger, který se zcela sám vydal střemhlav před Krále, avšak svého někdejšího spoluhráče nepřekonal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přinesla větší množství šancí před brankou domácího týmu, kam se Lužičtí v mnoha případech dokázali procpat. Málokdy už ale ohrozili Krále natolik, aby měl velkou šanci s lapáním kotoučů. Několik šancí padlo i na druhé straně, leč z žádné z nich gól. Proto jdou oba týmy do kabin za smírného stavu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Otakar Šik – 2 min., hrubost).
     
    20:24
    Hru čtyři na čtyři zatím zvládají o něco lépe lužičtí hokejisté, kteří se snaží kombinovat v útočném pásmu. Kališníkům se ale tuto situaci podařilo narušit.
     
    21:17
    Z hranice brankoviště se pokusil o střelu Daniel Voženílek. Prostor před ním měl ale Marvin Cüpper pečlivě uzamknutý a puk brzy vyrazil.
     
    21:17
    Vyloučení v týmu EHC Lausitzer Füchse (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Mike Hammond.
     
    21:43
    Velmi nadějně si obkroužil Cüpperovu branku Daniel Voženílek, který se následně pokusil o nahrávku do mezikruží k dorážce. Tam však nestál nikdo z jeho spoluhráčů a akce Litoměřic tak na malou chvíli vzala za své.
     
    22:00
    Domácí v plném počtu.
     
    22:28
    Kališníci pozvolna rozehrávali od vlastní branky. Do chvíle, kdy se na modré zjevil Joel Keussen, který akci domácích vyblokoval.
     
    24:17
    Tomu se říká smůla v podání Jaroslava Dvořáka! Nejdříve se jeho střela odrazila o Cüpperovy betony, následně ji sice umístil za jeho záda, ovšem kotouč letěl rovnoběžně s brankovou čarou. Tlak Litoměřic přesto nepolevuje.
     
    25:28
    Z boje o kotouč ve středním pásmu vyšli vítězně domácí hokejisté. Zprvu se sice vrátili ke Královi, o to důrazněji však vystartoval Vojtěch Kropáček, který také z levého kruhu vypálil. Puk ale namířil dosti vysoko nad lužickou branku.
     
    26:23
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Kristian Kangas – 2 min., sekání).
     
    26:36
    Tak to byla velmi riskantní akce v podání Marvina Cüppera. Gólman Lausitzu najel bleskově až do pravého kruhu, aby odstavil tělem od kotouče Josefa Jíchu. Což se mu nakonec podařilo a Lišky tak mohou zahrozit na opačné straně ledové plochy.
     
    27:57
    Tomáš Král musel velmi dlouho čelit vytrvalému tlaku z lužické strany.
     
    28:15
    Vyloučení v týmu EHC Lausitzer Füchse (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Mike Hammond.
     
    28:23
    Domácí v plném počtu.
     
    28:58
    Přesilovka Litoměřic přenesla hru před branku Cüppera. Tam se dostal do vyložené příležitosti Miroslav Kukla, jemuž ovšem poodskočil kotouč, čímž jej nedokázal trefit přesně.
     
    29:45
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Tomáš Král, přichází Jan Škorpík.
     
    30:15
    Hosté v plném počtu.
     
    30:38
    I po vyrovnání početních sil se hra drží před Liščí brankou. Litoměřickým hokejistům se daří kombinovat, přesto ke střele jim samotný malý kousek chybí.
     
    31:16
    I Lužičtí se osmělili a začínají se drát do zakončení.
     
    31:45
    Hra v šesti lidech na ledě je dnes velmi oblíbeným fenoménem. Bilanci dvou vyloučení na lužické straně domácí vyrovnali další hrou v šesti mužích na ledové ploše. Dvě minuty pro hráčskou lavici si odsedí Jan Grim.
     
    32:01
    Zcela sám se jal vyřítit do útočného pásma Joel Keussen. Jeho akce vypadala dosti nadějně, na modré čáře byl ale zachycen v ofsajdovém postavení. Navíc se k němu sjelo několik domácích obránců.
     
    32:46
    Přesto Jan Škorpík musí být ve střehu i nadále.
     
    33:17
    Dnes bychom měli pozvat na utkání pana Guinesse, aby zapsal nový rekord ve větším počtu hráčů na ledové ploše. Již třetí stejně provinění Lausitzu a páté celkově umožnilo dvouminutový odpočinek Jordanu Georgemu.
     
    33:45
    Domácí v plném počtu.
     
    34:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A máme tu první gól dnešního utkání, navíc z využité přesilovky. Po vydatném náporu na Cüpperovu branku nakonec objel branku a do poloodkrytého prostoru u tyče zcela přesně uklidil kotouč DANIEL VOŽENÍLEK. Bez asistence.
    34:25 VOŽENÍLEK - 1:0
     
    34:46
    Domácí se stále drží v útočném pásmu a snaží se o rychlou kombinaci. Tu jim po chvíli hosté po chvíli narušili a sami se vydali do protiútoku.
     
    36:15
    Kališníci se ale nevzdali a přesunuli těžiště hry do útočného pásma před Cüppera. tam opět kombinují a vyčkávají na vhodný moment pro vystřelení na gólmana německého celku.
     
    37:19
    Po vhazování před Škorpíkem prověřili i hosté domácího gólmana. Zakončili ovšem jen jedinou střelu, kterou debutant v kališnickém dresu před domácím publikem dokázal lapit.
     
    38:00
    Od modré čáry nahodil kotouč směrem k brance Jan Strejček. Díky tomu se o něj rozhořel další tuhý boj, při němž musí být Cüpper ve střehu. Hosté ale dokázali celou akci uklidnit a vyjet před Škorpíka.
     
    39:18
    Ve střídavé hře nahoru dolů jsou nyní v nájezdu domácí. Ti se ovšem ke střele nedostali a naopak museli čelit tlaku na opačné straně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina už přinesla více přímočařejších střeleckých pokusů, zejména proti brance Lišek. I proto nakonec domácí získali vedení po trefě Daniela Voženílka. Ovšem ani Tomáš Král, či Jan Škorpík zcela bez práce nebyli.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    U kotouče se od počátku třetiny drží litoměřičtí hokejisté. Střídavě ale přejíždějí z jednoho konce kluziště na druhý.
     
    41:54
    Domácí hráči se stále snaží udržovat před brankou Lausitzu. Hosté ale tlak na Cüppera zmírnili vyhozením kotouče na icing i několika následnými výjezdy proti brance Jana Škorpíka.
     
    42:31
    Působení Litoměřic před brankou Cüppera stále nekončí. Kališníci stále ale hledají volnou skulinu, kterou by mohli vytrestat. Obrana Lausitzu ale působí velmi aktivně a šance blokuje.
     
    44:20
    Po nějaké době dokázali Lužičtí otočit hru na opačný konec, byť před Škorpíkem se dlouho neudrželi.
     
    44:39
    Z brejku proti Cüpperovi dokázal vypálit na branku Martin Štohanzl. jeho vyšší, důrazná střela ale nakonec šla vedle vzdálenější tyče svatyně lužického týmu.
     
    45:52
    Po chvilkové souhře se znovu kališníci usadili v útočném pásmu a znovu musel Marvin Cüpper zasahovat.
     
    46:18
    Kališnická souhra v útočném pásmu pokračuje i nadále. Lišky ale začínají o něco více kousat a bojovat velmi usilovně o každý kotouč.
     
    47:08
    K němu se také dostali a probili se do útočného pásma. Od samotného vystřelení na Škorpíka jim ale vždy malý kousek chybí, přesto se nevzdávají a v útočném pásmu pořád drží.
     
    48:07
    Rychlou akci vymyslel Joel Keussen po přihrávce do kruhu na Jordana Georgeho. Ten si ale nedokázal kotouč převzít zcela přesně a nechal jej dojít až k mantinelu. To otevřelo kališníkům cestu do protiakce.
     
    49:08
    Na dva kališnické obránce nestačil Daniel Schwamberger a po rychlém výjezdu přišel o kotouč. To však nezměnilo nic na tom, že se hosté drží na dostřel branky Jana Škorpíka.
     
    50:13
    Jahnkeho nahrávka našel pouze Mychala Monteitha v prostoru mezi kruhem a modrou čárou. Lužický obránce se odsud pokusil o nahození kotouče, které ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal dostat na Škorpíka.
     
    51:20
    Domácí se po nějaké době dostali k další střelecké příležitosti. Tu ale uhasil Marvin Cüpper a vhazovalo se po jeho levici. To však vrátilo kotouč do držení Lišek.
     
    51:58
    Povedenou kličku a následné zakončení z levé strany na Škorpíka předvedl Daniel Schwamberger. Gólman Litoměřic ale dokázal pohotově zareagovat.
     
    53:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to byl krásný gól v podání DANIELA VOŽENÍLKA. Poté, co obdržel křižnou přihrávku z levé strany od Vojtěcha Střondaly si s naprostým klidem najel mezikružím před branku, kterou s naprostým přehledem dokázal již podruhé v tomto utkání propálit. Asistence: Vojtěch Střondala, Kristian Kangas.
    53:15 VOŽENÍLEK - 2:0
     
    55:30
    Litoměřičtí se rozehráli k několika dalším nájezdům na Cüpperovu branku. Proti tomu ale stojí připravená obrana soupeřova celku, která zvládá blokovat jakoukoliv příležitost domácího celku.
     
    57:04
    Na letošní vzájemný zápas našlo cestu o 150 diváků více než loňskou sezónu. Celkově se do ochozů Kalich Areny dostalo 420 diváků.
     
    57:12
    Vyloučení v týmu EHC Lausitzer Füchse (Jake Ustorf – 2 min., sekání).
     
    57:21
    Lausitzer Füchse právě vstřelili branku!
    Lužičtí museli čekat až na oslabení, ve kterém se dočkali prvního vstřeleného gólu utkání. Po vhazování se rychle vydal zcela sám na branku DANIEL SCHWAMBERGER, který se tak gólově vrátil na stadion svého předešlého působiště. Bez asistence.
    57:21 SCHWAMBERGER - 2:1
     
    57:37
    Na hranici útočného pásma Litoměřic se rozhořela velmi tuhá bitka, do níž se zapojilo velké množství hráčů a pád na zem schytal i čárový rozhodčí, který se pokusil odtrhnout dva hráče od sebe. Sudí se velmi dlouho radili s tresty, nakonec však obdrželi Nicolas Strodel a Tomáš Andres na jedné straně a Vojtěch Střondala s Otakarem Šikem na druhé straně dvě minuty za hrubost.
     
    58:01
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilovka Litoměřic v utkání! Od mantinelu dostal kotouč na střed JAROSLAV DVOŘÁK, který zcela přesně našel prostor v lužické brance. Asistence: Daniel Voženílek
    58:01 DVOŘÁK - 3:1
     
    58:41
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A ještě v závěru dokázal do prázdné branky přesně umístit kotouč nahozením z mezikruží PETER JÁNSKÝ. Kališníci si tak připisují vysokou výhru v přípravném utkání s Lužicí, ač to na ní tak zprvu nevypadalo. Asistence: Josef Jícha.
    58:41 JÁNSKÝ - 4:1
     
    Konec zápasu.
     
    Tak to byla v samém závěru velmi vyhrocená přestřelka! Na Schwambergovu trefu rychle reagovali Jaroslav Dvořák a Peter Jánský. Utkání, které dlouho vypadalo, že skončí nejtěsnějším jednogólovým výsledkem pro Ltioměřice, nakonec dokázali kališníci ovládnout velmi vysoko 4:1.
     
    Já se odsud z Kalich Areny pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek čtvrtečního večera. (20:18:55)

    Vít Trubička

    Góly a asistencie: 35. Voženílek, 54. Voženílek (Střondala, Kangas), 59. Dvořák (Voženílek), 59. Jánský (Jícha) – 58. Schwamberger


    HC Stadion Litoměřice: Král (30. Škorpík) – Pavlas (C), Mlčák, Dajčar, Strejček, Kukla, Procházka – Voženílek, Střondala, Kangas, Jícha, Vitouch, Jánský, Dvořák, Šik, Grim, Kropáček, Štohanzl, Sklenář.
    EHC Lausitzer Füchse: Cüpper (Carruth) – Keussen, Mik, Kania, Poživil, Monteith, Granz, Karrer – Schwamberger, Jahnke, Murphy, Ustorf, Farmer, Kuschel, Reichel, George, Breitkreuz, Strondel, Hammond, Andres.

    Rozhodca: Vyštejn, Biedermann – Hubínek, Votrubec

    Diváci: 420