Vigo – Real Madrid 1:3 (kon.) | Valencia – Sociedad 1:1 (kon.) | Mallorca – Eibar 2:1 (kon.)
Leganés – Osasuna 0:1 (kon.) | Villarreal – Granada 4:4 (kon.)
koniec
Celta Vigo
1:3 (0:1)
Real Madrid
Sobota 17.08.2019, 17:00Španielska LaLiga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid síce v druhom polčase prišiel o vylúčeného Luku Modriča, lenže to nakoniec vôbec nevadilo, pretože Toni Kroos a Lucas Vazquéz rozhodli o výhre hostí. V závere ešte znížil Losada. Ja vám ďakujem za pozornosť a želám pekný večer. (18:59:00)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Iago Aspas mal obrovskú šancu. Obišiel Courtoisa, jeho zakončenie zrazil jeden z obrancov Realu Madrid. Nakoniec sa pískal ofsajd španielskeho útočníka.
     
    90+3
    Pape Diop sa až príliš vehementne snažil získal loptu, fauloval pritom Tonih Kroosa. Brankár Thibaut Courtois sa s rozohrávkou neponáhľa.
    90+1. Iker Losada (CVG) - 1:3
     
    90+1
    Celta Vigo dalo gól!
    Real Madrid si dnes síce tri body odnesie, Courtois ale čisté konto neudrží. Mladý útočník IKER LOSADA dostal veľa času na pravej strane šestnástky a okolo Ramosa zakončil krížnou strelou k vzdialenejšej žrdi. Dať gólu Realu Madrid pri svojom debute nie je vôbec zlé.
     
    90
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    89
    Center z rohového kopu Celty Vigo poslal do bezpečia Casemiro, ďalší pas zľava neprišiel, nakoľko Sisto sa dostal pod tlak troch hráčov.
     
    88
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Gabriel Fernández, prichádza Iker Losada.
     
    87
    Sám faulovaný Isco priamy kop aj rozohral. Prvá rana išla do múru, dorážka presne k žrdi. Rubén Blanco reflexívne skvele zareagoval.
     
    86
    Isco spadol tesne pred vápnom Celty, získal priamy kop z dobrej pozície na priamu strelu medzi tri žrde.
     
    85
    Kevin Vázquez si najskôr nespracoval loptu na pravom krídle ideálne, potom cez Marcela získal aut. Celta sa aj tak vytlačila na vlastnú polovicu.
     
    84
    Marcelo skvele prešiel zľava až na hranicu šestnástky. Prudkú strelu namieril do stredu bránky, Rubén Blanco si dal pozor.
     
    83
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Fran Beltrán, prichádza Pape Diop.
     
    82
    Celta Vigo sa naďalej snaží útočiť, opäť je to však rovnaký obrázok hry, kedy Real všetko kontroluje a snaží sa vyrážať do protiútokov.
     
    81
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Luka Jović.
    80. Lucas Vázquez (REA) - 0:3
     
    80
    Real Madrid dal gól!
    Toto by mohol byť zlomový moment stretnutia, tretí gól v sieti Blanca. Po peknej kombinácii sa lopta dostala na pravú stranu veľkého vápna, kde bol voľný LUCAS VAZQUÉZ a trafil presne. Čo však predviedli Isco, Marcelo a Benzema predtým sa ťažko popisuje slovami, parádna súhra.
     
    79
    Nepresná prihrávka za obranu Realu Madrid bol lahôdkou pre Thibauta Courtoisa, ten dnes chytá veľmi dobre a spoľahlivo.

    Matej Kubove

    Góly: 90+1. Losada – 12. Benzema, 61. Kroos, 80. L. Vázquez

    Karty:   8. K. Vázquez (CVG), 13. Blanco (CVG), 13. Aspas (CVG), 50. G. Fernández (CVG), 74. Costas (CVG) – 37. Vinícius Júnior (REA), 65. Odriozola Arzallus (REA)   56. Modrić (REA)


    Celta Vigo: Blanco – K. Vázquez, N. Araujo, Costas, Olaza – Méndez, Lobotka (76. Sisto), Beltrán (83. Pape Diop), Denis Suárez – G. Fernández (88. Losada), Aspas (C).
    Náhradníci: Villar – Sisto, Aidoo, Sáenz, Bermejo, Pape Diop, Losada.

    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Bale (75. Isco), Benzema (81. Jović), Vinícius Júnior (69. L. Vázquez).
    Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, James Rodríguez, Militao, Isco, L. Vázquez, Jović.