Arsenal – Burnley 2:1 (kon.) | Aston Villa – Bournemouth 1:2 (kon.) | Brighton – West Ham 1:1 (kon.)
Everton – Watford 1:0 (kon.) | Norwich – Newcastle 3:1 (kon.) | Southampton – Liverpool 1:2 (kon.)
Manchester City – Tottenham 2:2 (kon.)
koniec
Arsenal FC
2:1 (1:1)
Burnley FC
Sobota 17.08.2019, 13:30 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu druhého kola anglickej Premier League, v ktorom sa stretnú Arsenal FC a Burnley FC. Stretnutie sa začne o 13:30.
     
    Arsenal FC

    Arsenal cez leto poriadne posiloval a priviedol niekoľko veľmi zaujímavých hráčov. Asi najväčšou posilou by mal byť krídelník Nicolas Pépé, ktorý prišiel za 72 mil. libier. Okrem neho posilnil káder „kanonierov“ Kieran Tierney zo Celticu Glasgow, David Luiz z konkurenčnej Chelsea či Dani Ceballos, ktorý prišiel na hosťovanie z Realu Madrid. Londýnčania sa naopak rozlúčili s Alexom Iwobim, ktorý zamieril do Evertonu, Dannym Welbeckom (zadarmo do Watfordu) a Aaronom Ramseym (zadarmo do Juventusu). Arsenalu sa záver prípravy veľmi nevydaril, keď prehral z posledných štyroch prípravných duelov až tri a zdolal len francúzske Angers (a i to až v penaltovom rozstrele). Vstup do nového ročníku bol však úspešný, pretože Arsenal zdolal v prvom kole vonku Newcastle 1:0.
     
    Burnley FC

    Burnley sa podarila v minulej sezóne záchrana v Premier League a táto sezóna je štvrtou za sebou v najvyššej anglickej súťaži. K tak výrazným zmenám, aké urobil Arsenal, v kádri Burnley nedošlo. Z kľúčových postáv tímu odišiel brankár Tom Heaton (prestup do Aston Villy), naopak veľkými posilami by mali byť Danny Drinkwater (hosťovanie z Chelsea) alebo Jay Rodríguez (prestup z West Bromwichu Albion). Vstup do sezóny sa Burnley vydaril na jedničku, keď v prvom kole doma zdolalo Southampton 3:0.
     
    Vzájomné zápasy

    Podľa doterajšej histórie vzájomných zápasov je jasným favoritom na výhru Arsenal, ktorý z desiatich duelov s Burnley vyhral až deväť a len jeden sa skončil remízou. Arsenal doma s Burnley v Premier League nestratil doteraz ani bod a až na jednu výnimku, keď v januári 2017 vyhral 2:1, vždy vyhral minimálne o dva góly.
     
    Úvodné zostavy:

    Arsenal FC: Leno – Maitland-Niles, David Luiz, Papastathopoulos, Monreal (C) – D. Ceballos, Guendouzi – Nelson, Willock, Aubameyang – A. Lacazette.
    Náhradníci: E. Martínez – Chambers, Kolašinac, Mchitarjan, Torreira, Martinelli, Pépé.

    Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Pieters – Gudmundsson, Cork, A. Westwood, McNeil – Wood, A. Barnes.
    Náhradníci: Hart – Taylor, B. Gibson, Bardsley, Hendrick, Lennon, Jay Rodriguez.

    Rozhodca: Dean – Cann, Robathan.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu. Arsenal bude hrať v tradičných červených dresoch, hostia v tmavozelených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia. Prvý nákop dopredu odhlavičkoval do autu Maitland-Niles, loptu ale ešte pred prechodom autovej čiary tečoval jeden z hráčov Burnley.
     
    2
    Arsenal tak začína svoj prvý postupný útok v dnešnom zápase. S rozohrávkou sa zatiaľ nikam neponáhľa. Loptu si pred vlastnou šestnástkou posúva obranná štvorica „kanonierov“.
     
    3
    Aubameyangov center z pravej strany odvrátil z nebezpečného priestoru Mee, lopta sa ale vrátila na kopačky domácich, ktorí sa už usadili na polovici Burnley.
     
    4
    Po zisku lopy rýchlo zaútočili hostia. Gudmundssonov center sprava odhlavičkoval Maitland-Niles za šestnástku k Pietersovi, ktorého strela z voleja končí výrazne mimo Lenovu bránu.
     
    5
    Arsenal sa pri vlastnej rozohrávke dostal do obrovských problémov, napokon si ale poradil. Willoch potiahol loptu k pokutovému územiu Burnley, tam ale jeho prihrávku na Lacazettea zastavil Tarkowski.
     
    6
    Ceballos si narazil na ľavom krídle loptu s Nelsonom a vystrelil spoza šestnástky, Popeovu bránu ale minul.
     
    7
    Arsenal sa snaží roztiahnuť sformovanú obranu hostí na vlastnú polovicu, hostia ale zatiaľ dodržujú svoju obrannú taktiku. Nelsonov nákop na Lacazettea už bol trochu zo zúfalstva a ľahko ho chytil brankár hostí Pope.
     
    8
    Ďalší útok Arsenalu zastavil útočný faul Aubameyanga. I hostia tak majú možnosť rozohrať postupnú útočnú akciu.
     
    9
    Po niekoľkých prihrávkach na vlastnej polovici však prišiel nákop na dvojicu útočníkov, s ktorým si ale poradil David Luiz. Hru potom okamžite preniesol dlhým nákopom na Aubameyanga, ktorému odkopol loptu jeden z obrancov Burnley na rohový kop.
     
    10
    Ceballosov center zrazil Lowton k zadnej tyči, kde sa už ale k lopte nedostal ani jeden hráč v červenom.
     
    11
    Aubameyang obral o loptu rozohrávajúceho Pietersa a po autovom vhadzovaní zasiahol Mee loptu na pravom krídle rukou. Priamy kop pre Arsenal.
     
    12
    Center predĺžil hlavou za obranu Burnley jeden z hráčov Arsenalu na Lacazettea, ktorého hlavičku pod brvno zlikvidoval skvelým zákrokom brankár Pope.
    12. Alexandre Lacazette (ARS)
     
    13
    Arsenal FC dal gól!
    Domáci tím otvára skóre! Center z rohového kopu sa dostal na prednej tyči k ALEXANDREOVI LACAZETTEOVI, ktorý napriek tomu, že bol tiesnený Meem a Pietersom v páde zakončil. Svojou strelou poslal loptu priamo medzi nohy brankára Popea.
    13. Alexandre Lacazette (ARS) - 1:0
     
    14
    Držanie lopty: 73 % : 27 %
     
    15
    Barnes si dobre nabehol na nákop z vlastnej polovice, zbavil sa Papastathopoulosa a z ľavej strany vystrelil. Lenovu bránu tesne minul.
     
    16
    Barnes obral na vlastnej polovici pri útoku domácich o loptu Nelsona a ten ho taktickým faulom zastavil v stredovom kruhu.
     
    17
    Pri centri sprava sa nedohodli Leno a David Luiz, brazílsky obranca ale nakoniec loptu odhlavičkoval spred brány.
     
    18
    Po rohovom kope hlavičkoval Mee a jeho pokus ešte tečoval tesne pred bránou Pieters, reflexívnym zákrokom pravou rukou ale jeho teč letiaci do brány Leno zastavil. Napokon bolo vzrušenie zbytočné, zakončujúcemu hráčovi Burnley bol odmávaný ofsajd.
     
    19
    Strely: 4:2
    Strely na bránu: 2:0
     
    20
    Ceballos podrazil na ľavej strane vlastnej polovice McNeila. Center z priameho kopu odohral na ďalší rohový kop Burnley Guendouzi.
     
    21
    Lenovi sa nepodarilo vyboxovať center od rohovej zástavky a tá sa odrazila od skupinky z hráčov oboch tímov smerom k bráne. Spred bránkovej čiary ju nakoniec rezolútne odkopol Guendouzi.
     
    22
    Arsenal sa snaží hru trochu upokojiť kombináciou v strede poľa, hostia totiž ukázali po predošlých rohových kopoch svoju silu.
     
    23
    Wood dostal výborný pas medzi stredných obrancov Arsenalu, tí ho ale umne zdvojili a pripravili o loptu. David Luiz potom založil ďalšiu postupnú akciu Arsenalu.
     
    24
    Center Maitland-Nilesa odkopol na rohový kop Pieters. Hráči oboch tímov sa už sťahujú pred Popeovu bránu.
     
    25
    Domáci rozohrali štandardku na krátko a napokon chcel zakončovať Ceballos, jeho strela ale cez skupinu hráčov v šestnástke Burnley neprešla.
     
    26
    Arsenal robí zatiaľ pomerne veľké množstvo chýb v rozohrávke, čo dáva šance hosťom. Strela Corka zo strednej vzdialenosti bola zablokovaná, hostia ale zostávajú pri lopte.
     
    27
    Pietersov center odhlavičkoval Monreal a sám si pri rýchlom prechode do útoku nabiehal za kolmým pasom Ceballosa. V momente jeho prihrávky bol ale v ofsajde.
     
    28
    Center z pravej strany preletel celou šestnástkou až na opačnú stranu k McNeilovi, ktorého nákop odkopol znovu na roh Maitland-Niles.
     
    29
    Domácim sa podarilo loptu dostať spred svojej brány a rýchlo otočiť hru. Aubameyang si s ňou našprintoval k šestnástke Burnley, center takmer z bránkovej čiary ale odhlavičkoval spred Popeovej brány kapitán hosťujúceho tímu Mee.
     
    30
    Úvodná polhodina je za nami. Arsenal má výraznú prevahu v držaní lopty, v ďalších ukazateľoch je však Burnley „kanonierom“ viac ako vyrovnaným súperom.
     
    31
    Strely: 4:7
    Strely na bránu: 2:1
     
    32
    Burnley, akokoľvek neuveriteľne to znie, domácich v posledných minútach zatláča hlboko do obrany a získava jeden rohový kop za druhým.
     
    33
    Center z rohu ihriska vyboxoval na prednej tyči brankár Bernd Leno a domáci obrancovia majú po dlhom čase možnosť v pokoji rozohrať.
     
    34
    Výborný a hlavne nečakaný nákop vyletel na Lacazettea za obranu Burnley. Proti nemu včas vyštartoval ďaleko pred vlastnú šestnástku brankár Pope a loptu odkopol.
     
    35
    Faulovaný Monreal i v páde pretlačil loptu na nabiehajúceho Nelsona, ktorého strelu z ľavej strany pokutového územia vyrazil brankár Pope. Lopta mu potom vypadla, našťastie pre hostí len k Meemu, ktorý ju odkopol do bezpečia.
     
    36
    Maitland-Niles zadržal za dres na ľavej strane vlastnej polovice McNeila. Priamy kop pre Burnley.
     
    37
    McNeilov center odvrátila obrana hostí. K lopte sa ale dostal Pieters, ktorého zrazil k zemi ďalším faulom Willock.
     
    38
    Žltú kartu za hru rukou dostáva Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal FC).
     
    39
    Jednoduchá hra Burnley plná nákopov do pokutového územia robí obrane domácich zatiaľ veľké problémy. K centru z pravej strany sa pretlačil Wood, ktorého hlavičku musel chytiť do náručia brankár Leno.
     
    40
    Guendouzi výbornou kolmicou na ľavé krídlo vyslal do nábehu za obranu Burnley Monreala, ktorého center sa však stočil priamo k pripravenmu brankárovi Popeovi.
     
    41
    Hostia čoraz viac vysúvajú i svoj presing. Maitland-Nilesovi pri rozohrávke odskočila lopta a hneď mu ju ostrým sklzom vypichol do autu Pieters.
     
    42
    Arsenalu sa však konečne vydaril rýchly prechod do útoku. Guendouzi sa ocitol sám na hranici šestnástky a pomedzi nohy obrancu zakončil, Pope však ľavou nohou jeho tvrdú strelu vyrazil.
    42. Matteo Guendouzi (ARS)
     
    43
    Burnley FC dáva gól!
    Hostia sa dočkali odmeny za svoju aktivitu a vyrovnávajú! McNeilovu strelu z pravej strany tečoval jeden z obrancov Arsenalu priamo k voľnému ASHLEYMU BARNESOVI, ktorý si loptu spracoval. Keďže brankár Leno reagoval už na prvú strelu, tak ležal na zemi a proti dorážke Barnesa do prázdnej brány už nemal šancu zasiahnuť.
    43. Ashley Barnes (BLY) - 1:1
     
    45
    Nadstavený čas je jedna minúta.
     
    45+1
    Pekná akcia na jeden dotyk skončila Guendouziho kolmicou na Monreala, ktorého prihrávku na prednú tyč poslal do brány hostí Nelson. Gól skúmal videorozhodca, avšak potvrdil, že Monreal bol v momente prihrávky v ofsajde. Gól Arsenalu tak neplatí!
    45+1. Reiss Nelson (ARS)
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Arsenal predviedol v prvom polčase veľmi rozpačitý výkon a po polčasovom výsledku 1:1 ho vyprevádza do šatne piskot domácich fanúšikov. „Kanonieri“ vstúpili do zápasu dobre a dostali sa do vedenia po góle Lacazettea, nebezpečnejší však od tohto momentu boli hostia, ktorí sa jednoduchou hrou na nákopy do šestnástky dostali do mnohých zaujímavých situácií. Jednu z nich napokon využil na vyrovnávajúci gól Barnes. Uvidíme, ako domáci zareagujú v druhom polčase na tento nie úplne očakávaný vývoj zápasu.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 14:34.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Reiss Nelson, prichádza Nicolas Pépé.
     
    47
    Striedajúci Pépé sa okamžite zapojil do hry, keď predviedol pekný prienik po ľavom krídle. Zakončenie sa mu ale nevydarilo a loptu poslal nad bránu Popea.
     
    48
    Barnes a Guendouzi sa zrazili hlavami v hlavičkovom súboji. Domáci záložník je omnoho viac otrasený a len ťažko sa dvíha z trávniku.
     
    49
    Napokon je ale v poriadku a pokračuje v hre. Pépého center z ľavej strany bol zablokovaný, domáci ale držia loptu na svojich kopačkách a snažia sa postupne zvýšiť tempo.
     
    51
    Monreal našiel prihrávkou z ľavej strany voľného Aubameyanga, ktorého strela spoza pokutového územia Burnley len tesne minula bránu Popea.
    51. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS)
     
    52
    Na opačnej strane odhlavičkoval Gudmundssonov center spred brány Arsenalu Monreal a následne Maitland-Niles posunul loptu hruďou vlastnému brankárovi Lenovi.
     
    53
    Burnley po aktívnom úvode druhého polčasu od Arsenalu vyrovnalo opticky hru a teraz sú to hostia, kto kombinuje na polovici súpera.
     
    54
    Nie však nadlho. Aubameyangov center letel ideálne na strelu Willockovi, ten si ale chcel loptu spracovať a to sa mu nevydarilo. Domáci každopádne zostávajú pri šestnástke hostí.
     
    55
    Ceballosova strela bola zablokovaná, domáci ale pokračujú v tlaku. Prienik Maitland-Nilesa zastavil čistým sklzom kapitán hostí Mee.
     
    56
    Držanie lopty: 67 % : 33 %
    Držanie lopty v posledných 5 minútach: 94 % : 6 %
     
    57
    Pépé priniesol do hry Arsenalu výrazné oživenie. Jeho prenesenie hry si spracoval na pravom krídle Maitland-Niles, ktorého center zrazil na rohový kop McNeil.
     
    58
    Roh rozohrali domáci na krátko. Willockov center doletel na zadnú tyč na hlavu Papastathopoulosa, ktorého hlavičku zrazil McNeil na ďalší roh.
     
    59
    Rozohrávka sa tentokrát domácim nevydarila. Maitland-Niles sa dostal k lopte za šestnástkou a jemným oblúčikom poslal loptu vysoko nad Popeovu bránu.
     
    60
    Pépé výbornou kolmou prihrávkou do šestnástky vysunul do nábehu Aubameyanga, ktorého strelu cez obrancu zlikvidoval skvelým zákrokom brankár Pope.
    60. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS)
     
    61
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Chris Wood, prichádza Jay Rodriguez.
     
    62
    McNeilov center našiel medzi obrancami Arsenalu osamoteného Westwooda, ktorý z dobrej pozície poslal hlavou loptu nad bránu domácich.
     
    63
    Na opačnej strane si zasekol obrancu Ceballos a výbornou strelou zakrútil loptu k ľavej tyči brány Burnley. Pope ďalším skvelým zákrokom podržal svoj tím.
     
    64
    Arsenal FC dal gól!
    Arsenal využíva svoj druhopolčasový tlak a dostáva sa do vedenia! Ceballos obral o loptu rozohrávajúceho hráča Burnley a posunul loptu PIERRE-EMERICKOVI AUBAMEYANGOVI, ktorý si ju potiahol k šestnástke a prízemnou strelou cez obrancu ju poslal nechytateľne k pravej žrdi Popeovej brány.
    64. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS) - 2:1
     
    66
    Westwood sotil k zemi prenikajúceho Ceballosa. Priamy kop pre Arsenal z ľavej časti útočnej polovice.
     
    67
    Rozohrávka sa mu ale nevydarila a hostia sa snažia konečne podržať lotu na svojich kopačkách. Napokon odhlavičkoval nákop na Rodrigueza na rohový kop David Luiz.
     
    68
    S centrom z rohu si ale obrana Arsenalu hravo poradila a domáci vyštartovali za loptou. Pred Pépém ju na poslednú chvíľu odkopol do autu Tarkowski.
     
    70
    V druhom polčase sa až na výnimky hrá prakticky len na polovici Burnley. Tam držia loptu domáci i teraz a hľadajú priestor na ďalší prienik k bráne hostí.
     
    71
    I hostia ale dokázali zahroziť. Na Lowtonov center z ľavej strany si najvyššie vyskočil na zadnej tyči McNeil, zblízka ho ale hlavičkou cez Guendouziho poslal nad bránu Lena.
     
    71
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alexandre Lacazette, prichádza Sead Kolašinac.
     
    72
    Striedanie v tíme Burnley FC: z ihriska odchádza Johann Gudmundsson, prichádza Aaron Lennon.
     
    73
    Willock zablokoval prihrávku Westwooda rukou. Hostia rozohrali štandardku rýchlo prihrávkou na Lowtona, ktorému sa ale center vôbec nevydaril a hrací predmet poslal takmer na tribúnu za Lenovu bránu.
     
    75
    Pépé sa z pravého krídla pretlačil do zakončenia, jeho slabá strela ale letela priamo na brankára Popea.
     
    76
    Lennon si spracoval loptu rukou v strede poľa. Arsenal bude mať dostatok času a priestoru na rozohrávku.
     
    77
    Pépé dostal loptu medzi obrancami hostí a dvoch z nich potom dokázal obísť. Až Tarkowski mu sklzom vypichol loptu, tá sa však znovu dostala na kopačky hráčov Arsenalu.
     
    78
    Kolašinac si nabehol na Guendouziho kolmicu na ľavú stranu, vybiehal ale z ofsajdovho postavenia.
     
    79
    David Luiz trafil lakťom v hlavičkovom súboji pred vlastnou šestnástkou Barnesa. Priamy kop pre Burnley zo zaujímavej streleckej pozície.
     
    80
    Westwood prihral jemným oblúčikom za obranu Arsenalu Meemu, ktorý už v páde zakončoval k bližšej tyči. Leno bol pripravený a guľatý nezmysel chytil.
     
    82
    Hostia sa snažia dostať domácich pod tlak a zvyšujú frekvenciu centrov do šestnástky Arsenalu. Lennonov center však skrotil pred Rodriguezom brankár Leno, ktorý loptu hneď rozohral dopredu.
     
    83
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Dani Ceballos, prichádza Lucas Torreira.
     
    84
    Striedajúci Torreira sa hneď zapojil do hry. Najprv si narazil v strede poľa loptu s Willockom a potom ho fauloval Westwood.
     
    85
    Lenov nákop predlžoval za seba hlavou Aubameyang. Lacazette bol ale veľmi ďaleko od lopty, a tak sa k nej dostal ako prvý brankár Pope.
     
    86
    Rohy: 10:5
     
    87
    Domáci získali ďalší rohový kop, nebezpečenstvo pre bránu Burnley ale z neho neprišlo. Jeden z obrancov Burnley ho rezolútne odkopol zo svojej šestnástky.
     
    88
    Arsenal drží loptu na vlastnej polovici a s prechodom do útoku sa nijak neponáhľa. Hráči Burnley rozohrávajúcich tiež aktívne nenapádajú.
     
    90
    Pri odvracaní centru sa v šestnástke Arsenalu zrazili Torreira s brankárom Lenom. Brankár domácich je v poriadku, Torreira sa ale drží za rameno. Zdá sa však, že obaja budú pokračovať v zápase.
     
    90
    Bude sa hrať ešte štyri minúty.
     
    90+1
    Aubameyang našiel prihrávkou už takmer z bránkovej čiary Torreiru, ktorého strelu z prvej zlikvidoval brankár Pope.
     
    90+1
    Žltú kartu za nešportové správanie dostáva David Luiz (Arsenal FC).
     
    90+3
    Pépé sa dostal s Aubameyangom do prečíslenia 2 proti 1, to ale vyriešil katastrofálnou prihrávkou na svojho spoluhráča. Na opačnej strane bol odvrátený Lennonov center na rohový kop.
     
    90+4
    Do šestnástky Arsenalu sa už vydal i brankár Pope, ktorého hlavičku odvrátil David Luiz na ďalší rohový kop.
     
    90+4
    Tento rohový kop vyriešili hostia presným centrom na Rodrigueza, ktorý sa na zadnej tyči dostal cez Guendouziho k hlavičke. Loptu však poslal výrazne mimo Lenovu bránu.
     
    90+5
    Žltú kartu za potiahnutie Kolašinaca k zemi dostáva Ashley Barnes (Burnley FC). Posledný útok Burnley v zápase tak končí úplne zbytočným faulom.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Arsenal bol v druhom polčase lepší, v závere riadnej hracej doby a v nadstavenom čase sa ale ocitol pod veľkým tlakom hostí. Tí sa však do vyloženej gólovej príležitosti prakticky nedostali a keďže jediným strelcom druhého polčasu bol Aubameyang, tak domáci tím zvíťazil tesne 2:1. Arsenalu sa tak podaril vstup do novej sezóny a po dvoch zápasoch má na konte plný počet bodov. Burnley má v tabuľke zapísané tri body.
     
    Držanie lopty: 68 % : 32 %.
    Strely na bránu: 9:5.
    Strely mimo: 4:9.
    Rohy: 10:7.
    Ofsajdy: 5:1.
    Fauly: 13:11.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (15:32:20)

    Michal Sadlek

    Góly: 13. A. Lacazette, 64. Aubameyang – 43. A. Barnes

    Karty:   38. Aubameyang (ARS), 90+1. David Luiz (ARS) – 90+5. A. Barnes (BLY)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 4:9. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:11.
    Arsenal FC: Leno – Maitland-Niles, David Luiz, Papastathopoulos, Monreal (C) – D. Ceballos (83. Torreira), Guendouzi – Nelson (46. Pépé), Willock, Aubameyang – A. Lacazette (71. Kolašinac).
    Náhradníci: E. Martínez – Chambers, Kolašinac, Mchitarjan, Torreira, Martinelli, Pépé.

    Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Pieters – Gudmundsson (72. Lennon), Cork, A. Westwood, McNeil – Wood (61. Jay Rodriguez), A. Barnes.
    Náhradníci: Hart – Taylor, B. Gibson, Bardsley, Hendrick, Lennon, Jay Rodriguez.

    Rozhodca: Dean – Cann, Robathan

    Diváci: 60 214