Jihlava – Česko 2:5 (kon.) | Ústí n/L – Drážďany 4:5 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 4:2 (kon.)
Cracovia – Havířov 4:2 (kon.) | Zug – Vítkovice 3:2 (kon.) | Chomutov – Novosibirsk 2:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 4:3 (kon.) | Michalovce – Debrecín sk 4:2 (2:3 po s.n.) | Prostějov – Třebíč 5:0 (kon.)
Frýdek-M. – Třinec 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Füchse 3:4 (po pr.) | HC Slovan – K. Vary sk 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:0 (kon.) | Šumperk – Martin sk 5:3 (kon.) | Bratislava Capitals – Skalica 5:0 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
cz Štvrtok 15.08.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je dobojováno! Filip Suchý nezvládl přihrávku na spoluhráče se našel jen VIKTORA KOMAROVA, který přes obránce zamířil do opuštěné branky. Bez asistence.
     
    51:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ruské mužstvo využívá přesilovou hru, když se prosadil navrátilec z trestné lavice. Nikita Šaškov z rohu kluziště přihrál před branku, kde se na hranici brankoviště nacházel osamocený JEVGENIJ ČESALIN, jenž propálil Pavláta. Asistence: Nikita Šaškov.
     
    20:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští rychle snižují brankové manko! Jan Svoboda využil zaváhání, a tak přistrčil kotouč na rozjetého JAKUBA CHRPU. Chomutovský kapitán naznačil kličku do bekhendu, ovšem směr jízdy rychle strhl na druhou stranu a zakončil pod horní tyčku. Asistence: Jan Svoboda.
     
    20:18
    Sibir právě vstřelil branku!
    Za chomutovskou branku výborně zahrál Alexej Jakovlev, jenž přihrál před branku. K zakončení se dostal MAXIM KAZAKOV, který se štěstím prostřelil Pavláta a následně si ještě našel kotouč na brankové čáře. Asistence: Alexej Jakovlev a Konstantin Alexejev.
     
    15:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla krásná akce Chomutova, která končí dalším gólem! Tomáš Koblížek přenechal zadovkou puk na Dušana Žovince, jehož pokus vyrazil hostující brankář před sebe. K dorážce se pak probojoval FILIP SUCHÝ, který trefil odkrytou část branky. Asistence: Dušan Žovinec a Tomáš Koblížek.
     
    10:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ruské mužstvo se po přechodu ve středním pásmu ocitlo v přečíslení. Jevgenij Česalin přihrál přes osu na DANILA ROMANCEVA, který z jedné zamířil do horní poloviny branky. Asistence: Jevgenij Česalin a Alexander Šarov.
     
    01:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk jde do rychlé vedení! DANIL ROMANCEV přihrával z pravé strany před branku, kde se nacházel Jevgenij Česalin. Ovšem černá guma se vrátila k prvně jmenovanému, který už neměl problém zakončit přesně. Asistence: Jevgenij Česalin.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 16. Suchý (Žovinec, T. Koblížek), 21. Chrpa (J. Svoboda) – 2. Romancev (Česalin), 11. Romancev (Česalin, Šarov), 21. Kazakov (Jakovlev, Alexejev), 52. Česalin (Šaškov), 59. Komarov


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Žovinec, Rýgl (A), Blaha, Lang, Tejnor, Štochl, Zeman, Havel – Stloukal, Pitule, Rudovský – Chrpa (C), Vrhel, J. Svoboda – Hrala, Suchý, T. Koblížek – Tupý, Koláček, M. Svoboda.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Nefederov) – Lofquist, Alaxejev, Timašov, Morozov, Naumov, Chabarov, Pastuchov, Jermakov – Jakovlev, Sajustov, Kazakov – Česalin, Romancev, Šarov – Michajlov, Komarov, Šaškov – Zyrjanov, Loktěv, Korotkov.

    Rozhodca: Petružálek, Zubzanda – Tichý, Gerát

    Diváci: 865