Arsenal Tula – Ufa 1:0 (kon.) | Lok. Moskva – FC Ural 4:0 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 0:0 (kon.)
Groznyj – S. Moskva 1:3 (kon.)
koniec
FK Achmat Groznyj
1:3 (0:2)
Spartak Moskva
cz Nedeľa 11.08.2019, 20:30 • Achmat Arena, Groznyj • Ruská Premier Liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    75. Ablaye MBENGUE - 1:3
     
    75
    Achmat Groznyj právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo se dočkalo snížení, které pak vzbudilo hodně emocí. Guus Til dvakrát neodkopl míč, ke kterému se následně dostal ABLAYE MBENGUE, jehož nekompromisní zakončení mířilo pod hodní tyč. Následně se autor gólu postil do křížku se soupeřem, který směrem k němu uštědřil nemístnou poznámku.
    70. André SCHÜRRLE - 0:3
     
    70
    Spartak právě vstřelil branku!
    Na pravé straně dostal dost prostoru ANDRÉ SCHÜRRLE, který vnikl do šestnáctky. Německý reprezentant vystřelil podél gólmana a zamířil přesně k zadní tyči. Jevgenij Gorodov mu situaci hodně usnadnil, jelikož nebyl dobře postaven.
    45. Zelimchan BAKAJEV - 0:2
     
    45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo udělalo chybu v obraně a bylo znovu potrestáno! Za šestnáctkou se k míči probojoval ZELIMCHAN BAKAJEV, jenž pak zakončil na zadní tyč. Jeho pokus proletěl těsně nad nohou soupeře a zamířil přesně ke vzdálenější tyči.
    32. Zelimchan BAKAJEV - 0:1
     
    32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Jen jsem dopsal předchozí příspěvek a padla branka! Domácí celek zahrál špatně standardní situaci a nestihl se vrátit. Sám na brankáře se tak hnal ZELIMCHAN BAKAJEV, jenž střelou podél gólmana dává úvodní gól zápasu.

    Michal Luxa

    Góly: 75. Mbengue – 32. Z. Bakajev (Schürrle), 45. Z. Bakajev, 70. Schürrle

    Karty:   13. Švec (GRZ), 24. Glušakov (GRZ), 75. Mbengue (GRZ), 80. Bernard Beriša (GRZ) – 8. Til (SPM)   77. Mbengue (GRZ)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:9.
    FK Achmat Groznyj: Gorodov – Ucijev (C), Semjonov, Nižić, Ángel, Charin – Roši (46. Bernard Beriša), Glušakov (71. Michalak), Švec, Silva Lima – Mitrišev (46. Mbengue).
    Náhradníci: Gudijev – Bernard Beriša, Gaščenkov, Ivanov, A. Kadyrov, Mbengue, Michalak, Musalov, Ponce, Szymański.

    Spartak Moskva: Maximenko – A. Ješčenko, Gigot, Džikija (C) (83. Kutěpov), Lucas – Gulijev, Zobnin – Z. Bakajev (68. Mirzov), Schürrle, Til – J. Larsson (90. Melgarejo).
    Náhradníci: Rebrov, Selichov – Ananidze, Badu, Gaponov, Kutěpov, Melgarejo, Melkadze, Mirzov, Rasskazov, Tašajev, Umjarov.