1. HFK Olomouc – Vyškov 2:0 (kon.) | Lanžhot – Hodonín 3:1 (kon.) | Bruntál – Rýmařov 2:3 (kon.)
koniec
MFK Bruntál
2:3 (1:2)
SK Jiskra Rýmařov
cz Nedeľa 28.07.2019, 17:00 • Městský stadion Bruntál • MOL Cup • Predkolo
Predzápasové kurzy
     
    83
    Bruntál právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil MAREK KYSELÝ, poslal střelu na opačnou stranu, než kterou si zvolil gólman a snížil tak na 2:3!
     
    65
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do protiakce, po přečíslení přišla přihrávka na zcela nepokrytého PETRA NAVRÁTILA a ten z malého vápna doklepl do prázdné branky. Touto trefou završil hattrick a je to tak 1:3.
     
    13
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo a opět vedou. Na přihrávku za obranu si naběhl PETR NAVRÁTIL, udělal Studenému kličku a zakončil do prázdné branky – 1:2.
     
    8
    Bruntál právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Nejprve se do brejku dostal Orság, kterého sice Kamení vychytal a míč vyrazil před sebe, jenže dobíhající JAN URBAN předvedl svou chytrost a parádním obloučkem poslal míč do odkryté branky – 1:1.
     
    5
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    Teď už jdou ale hosté do vedení, když si po rozehraném rohu zpracoval PETR NAVRÁTIL, uvolnil se a střelou po zemi prostřelil Studeného – 0:1.

    Aleš Pur

    Góly: 8. Urban, 83. Kyselý (pen.) – 5. Navrátil, 13. Navrátil, 65. Navrátil

    Karty:   33. Dohnálek (BUN), 65. Orság (BUN), 90. Studený (BUN), 90. Horák (BUN) – 71. M. Furik (RYM), 73. Šupák (RYM), 80. Dydowicz (RYM)


    MFK Bruntál: Studený – Dohnálek, Galus, Lavrovič, Blažek (68. Němec), Kyselý (C), Helebrand, Fojtík (74. Vojtík), Orság, Horák, Urban (79. Zapletal).
    Náhradníci: Krajčovič, Vojtík, Zapletal, Němec, Kubesa.

    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – P. Kundrátek, L. Kundrátek, Navrátil, J. Furik (C), Dydowicz, M. Furik, Kocúr, Šupák, Hleba (79. D. Furík), Kolísek.
    Náhradníci: Baroš – D. Furik, Koždoň, Kršek, Kováč.

    Rozhodca: Radek Běhal – Martin Kouřílek, Radek Svoboda

    Diváci: 690