Newcastle – Wolverhampton 0:4 (kon.) | Manchester City – West Ham 4:1 (kon.)
koniec
Manchester City
4:1 (2:1)
West Ham United
cz Streda 17.07.2019, 14:30 • Nanjing Olympic Sports Center (Nanjing) • Premier League Asia Trophy • Semifinále
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 1:4. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:3. (16:20:45)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Manchesteru City, kterému se podařilo zvítězit poměrem 4:1. Druhý poločas byl jednoznačně v režii mistrovského celku z uplynulé sezóny, navíc hodně pomohly také chyby v obraně soupeře. Kladiváři byli postupem času směrem dopředu bezradní, naopak útočné kvality soupeře byly o poznání nebezpečnější. Citizens si tak zahrají finálový souboj proti Wolves.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bernardo Silva ukázkovým způsobem zalepil těžkou přihrávku, následně se k míči dostal Sané, jehož slabá rána skončila v rukavicích brankáře Roberta.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi se zdá být rozhodnuto, uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Roztažení hry našlo na pravém křídle Walkera, který posílal prudkou přihrávku napříč pokutovým územím, avšak žádný ze spoluhráčů míč netrefil.
     
    86
    Útočným faulem si pomohl právě Gundogan, který místo míče zasáhl nohu soupeře. Kladiváři budou rozehrávat volný kop z vlastní poloviny hřiště.
     
    85
    Na pořadu dne byl rohový kop z levé strany, o který se postaral Gundogan. Jeho kroucený centr dopadl na hlavu Reida, jenž nekompromisně odklízel míč.
     
    84
    Kolmicí na levou stranu to zkoušel Jarmolenko, avšak včas zasahoval Walker, jenž odkopem dokázal oslovit naběhnuvšího kolegu z mužstva.
     
    83
    Obrannou povinnost si splnil Stones, který za sebe nepustil přihrávku od Obianga. Soupeř tak mohl vhazovat, nicméně Diangana se daleko nedostal.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. V tuto chvíli sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, West Ham je směrem dopředu bezradný.
     
    81
    Do zajímavé pozice pro zakončení si seběhl Sané, jenž míč tečoval kousek vedle branky. Roberto se v době střeleckého pokusu nacházel zadkem na zemi.
     
    76
    Odpovědnost na sebe vzal Chicharito, jehož chytrý obstřel dokázal Bravo zneškodnit. Posléze s dorážkou z bezprostřední blízkosti neuspěl Jarmolenko, jenž trefil pouze tyč.
     
    75
    De Bruyne si viditelným způsobem pomáhal taháním za dres, což pochopitelně uviděl také hlavní sudí. West Ham bude zahrávat nadějnou standardku.
     
    74
    I ve druhém dějství nařídil hlavní sudí krátkou přestávku na doplnění tekutin. Hráči se seběhli k postranní lajně, chvíli se tak hrát nebude.
     
    73
    Kladiváři to nyní budou mít hodně složité, prohrávají už o tři branky. Navíc do konce zápasu zbývá už jen něco málo přes dvacet minut hry.
    72. STERLING - 4:1
     
    72
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Obrana West Hamu si opět nepočínala vůbec dobře! Jako první se k míči dostal Bernardo Silva, jenž ho přeposlal na De Bruyneho, který v šanci nezazmatkoval. Místo toho ještě našel RAHEEMA STERLING, jenž se štěstím prostřelil brankáře.

    David Suchý

    Góly: 33. David Silva, 36. Nmecha (pen.), 59. Sterling, 72. Sterling – 26. Noble (pen.)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 1:4. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:3.
    Manchester City: Bravo – Danilo (62. Walker), Harwood-Bellis, Laporte (62. Stones), Angeliño (62. Zinčenko) – Doyle (62. Gundogan), Rodrigo (69. García), D. Silva (C) (46. B. Silva) – Poveda (46. Sterling), Nmecha (46. De Bruyne), Bernabe (46. Sané)
    Náhradníci: Grimshaw – De Bruyne, Dionkou, García, Gundogan, Knight, Pozo, Sané, B. Silva, Sterling, Stones, Touaizi, Walker, Zinčenko

    West Ham United: Roberto – Fredericks (63. Cresswell), Diop, Ogbonna (71. Reid), Johnson (63. Zabaleta) – Noble (C) (63. Obiang), Rice (46. Sánchez), Wilshere (46. Snodgrass) – Anderson (46. Jarmolenko), Antonio (46. Chicharito), Lanzini (63. Diangana)
    Náhradníci: Martin – Cresswell, Cullen, Diangana, Chicharito, Obiang, Reid, Sánchez, Snodgrass, Jarmolenko, Zabaleta