Newcastle – Wolverhampton 0:4 (kon.) | Manchester City – West Ham 4:1 (kon.)
koniec
Newcastle United
0:4 (0:3)
Wolverhampton Wanderers
cz Streda 17.07.2019, 12:00 • Nanjing Olympic Sports Center (Nanjing) • Premier League Asia Trophy • Semifinále
    85. Thomas ALLAN (vl.) - 0:4
     
    85
    Wolves právě vstřelili branku!
    A je to 4:0! Po rohovém kopu si míč do vlastní branky hlavou srazil THOMA ALLAN a dokonal tedy zmar svého celku, kterému se dnes nedařilo vůbec nic.
     
    72
    A další šance Wolverhamptonu! Boly to vyzkoušel z úhlu a po jeho dělovce orazítkoval míč pravou tyč!
     
    70
    Jeden z hráčů Wolverhamptonu byl nyní zcela sám před brankářem, toho překonal, ale míč směřující do branky vykopl Sterry!
    40. DIOGO JOTA - 0:3
     
    40
    Wolves právě vstřelili branku!
    3:0 pro Wolverhampton! Hráč Newcastlu si ve svém vápně zpracoval míč, ale DIOGO JOTA ho o něj okamžitě obral a poté podruhé v utkání překonal Darlowa.
    33. Morgan GIBBS-WHITE - 0:2
     
    33
    Wolves právě vstřelili branku!
    A hráči Wolverhamptonu to vymysleli, protože jdou do vedení o dvě branky. MORGAN GIBBS-WHITE napřáhl z hranice velkého vápna a přízemním pokusem překonal marně se natahujícího se Darlowa.
    17. Diogo JOTA - 0:1
     
    17
    Wolves právě vstřelili branku!
    A máme tu úvodní branku tohoto utkání. Po rychlé akci doputoval míč na hranici velkého vápna, kde si ho připravil DIOGO JOTA a levačkou ho poslal za bezmocného Darlowa.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 17. Jota, 33. Gibbs-White, 40. Jota, 85. Allan (vla.)


    Newcastle United: Darlow (46. Woodman) – Sterry, Lascelles (46. Fernandez), Clark (46. Manquillo), Lazaar (63. Longstaff), Hayden, Shelvey (58. Ki), Colback (63. Bailey), Murphy (63. Allan), Ritchie (58. Aarons), Muto
    Náhradníci: Harker, Woodman, Dummett, Manquillo, Bailey, Fernández, Schär, Watts, Ki, M. Longstaff, S. Longstaff, Aarons, Allan, Sørensen

    Wolverhampton Wanderers: Rui Patricio (46. Ruddy) – Bennett, Coady, Gibbs-White (62. Perry), Dendocker (81. Cundle), Neves, Boly, Jota (63. Ennis), Otto (62. Vinagre), Moutinho (81. Hong Wan), Traoré (62. Sanderson)
    Náhradníci: Ruddy, Sanderson, Miranda, Perry, Vinagre, Norris, Cundle, Francis, Marques, Samuels, Taylor, Ennis, Kilman, Hong Wan