Manchester City – Watford 6:0 (kon.)
koniec
Manchester City
6:0 (2:0)
Watford FC
cz Sobota 18.05.2019, 18:00 • Wembley Stadium (Londýn) • FA Cup • Finále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Krásný sobotní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Historicky nejstarší soutěž na celém světě FA Cup dnes pozná své vítěze. Do samotného finále se prokousali mistři posledních dvou ročníků Preimer League Manchester City a překvapivě také Watford, který bude usilovat o překvapení.
     
    Manchester City

    Fotbalisté Manchesteru City s ohromných devatenáctibodovým náskokem opanovali loňský ročník Premier League před svými odvěkými rivaly United. Letos City naháněl Liverpool, ale svěřenci Josepha Guardioly uhájili první místo s pouhým bodovým náskokem.

    Do ifinále FA Cupu se Manchester City dostal přes Rotherham z Championship. O sedm branek City se podělilo hned sedm hráčů, prosadily se i všechny útočné hvězdy v čele s Jesusem, Saném nebo Sterlingem. Ve čtvrtém kole poté Manchester nadělal pět branek Burnley. V osmifinále proti Newportu se City dlouho trápilo, ale nakonec v samém závěru odskočilo do pohodlného výsledku 4:1. Čtvrtfinále proti Swansea musel Manchester dokonce dotahovat, v prvním poločase totiž dvakrát inkasoval. Ještě v osmdesáté minutě prohrávalo City 1:2, ale poté přišla sporná penalta, a v závěru druhé půle rozhodl Sergio Agüero o postupu svého týmu hlavičkou z jasného ofsajdu. Semifinále proti Brightonu poté rozhodla jediná branky z páté minuty, když se v samém úvodu prosadil Gabriel Jesus.
     
    Watford FC

    Watford sice marně naháněl silnou šestku v anglické Premier League, ale konečnou sedmou pozici tým spoléhající na branky Troye Deeneyho dosáhnout mohl. V posledních třech kolech ale nevybojoval ani bod a propadl se až na jedenáctkou příčku.

    Do finále FA Cupu proklouzl Watford přes pět soupeřů. Woking i Newcastle přehrál shodně 2:0, jediná branka Capoueho rozhodla duel s Queens Park Rangers. Inkasovaný gól obdržel Watford až ve čtvrtfinále s Crystal Palace, za favority se však prosadili Capoue a Gray a zajistili Watfordu postup mezi nejlepší čtyřku. V semifinále proti Wolves ještě jedenáct minut Watford prohrál 0:2, ale do konce druhé půle stačil srovnat a v prodloužení poté poslal svůj tým do finále Deulofeu.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    09.03. 2019 Manchester City – Watford 3:1
    04.12. 2018 Watford – Manchester City 1:2
    02.01. 2018 Manchester City – Watford 3:1
    16.09. 2017 Watford – Manchester City 0:6
    21.05. 2017 Watford – Manchester City 0:5
     
    Posledních pět finálových zápasů FA Cupu

    19.5. 2018
    Chelsea – Manchester United 1:0

    27.5. 2017
    Arsenal – Chelsea 2:1

    21.5. 2016
    Manchester United – Crystal Palace 2:1 prod.

    30.5. 2015
    Arsenal – Aston Villa 4:0

    17.5. 2014
    Arsenal – Hull City 3:2 prod.
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Ederson – Walker, Kompany, Laporte, Zinčenko – B. Silva, Gündogan, D. Silva – Mahriz, Jesus, Sterling
    Náhradníci: Murić – Danilo, Stones, Agüero, De Bruyne, Sané, Otamendi

    Watford FC: Gomes – Femenía, Mariappa, Cathcart, Holebas – Hughues, Capoue, Doucouré, Pereyra – Deulofeu, Deeney
    Náhradníci: Foster – Janmaat, Cleverley, Success, Masina, Gray, Kabasele

    Rozhodčí: Friend – Hatzidakis, Wilkes.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu londýnského Wembley. Finále FA Cupu mezi Manchesterem City a Watfordem může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postaral útočník Watfordu Gerard Deluofeu. Outsideři dnešního utkání ale u balonu příliš dlouho nevydrželi. Do útoku může spěchat Sterling.
     
    3
    Zinčenkův centr byl sražený na rohový kop. Gündogan hledal následně v pokutovém území Kompanyho, ale jako první byl u balonu bránící Cathcart. Protiútok Watfordu byl zastaven Davidem Silvou.
     
    4
    Manchester City vstupuje do zápasu ve velkém tempu. S Bernardem Silvou si chtěl narazit u středového kruhu Mahriz, ale následně už přišel obranný zákrok Pereyry.
     
    5
    Dlouhou přihrávku směřoval Doucouré na rozběhnutého Deeneyho. Balon se ale sklouzl po nakropeném trávníku až k připravenému Edersonovi.
     
    6
    Watford se musí hned od úvodu bránit těsně před vlastním vápnem. Obléhání City přerušil tvrdou ránou z velké dálky Eymeric Laporte, ale branku Gomese netrefil o pořádný kus.
     
    7
    S náběhem Gabriela Jesuse si poradil obranným odkopem Mariappa. Watford se přesunul s balonem až na útočné území, ale centr si pohlídal pro změnu Kompany.
     
    8
    Po Sterlinově centru se pokoušel zakončovat v krkolomné pozici David Silva, míč sice zasáhl, ale jen vysoko do vzduchu, kde byl připravený Gomes k pohotovému zákroku.
     
    9
    Ederson zavařil svým spoluhráčům ne zcela ideální rozehrávkou. Do souboje musel kromě Sterlinga také Kompany, který byl navíc tvrdě faulován Hughesem.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka patřila jednoznačně domácím hráčům. Po lobu do pokutového území se dral po balonu Sterling, ale stejně tak byl u balonu jako první Gomes.
     
    11
    Mizernou přihrávku nyní vymyslel Bernardo Silva, míč prosvištěl kolem obránců mimo dosah rozběhnutého Raheema Sterlinga. Rozehrávat bude od své branky Heurelho Gomes.
     
    12
    Olexandr Zinčenko se pokoušel rozhýbat levou stranu City. S Davidem Silvou si vyměnil několikrát balon, poté zkoušel odcentrovat Walker, ale neprošel až do vápna.
     
    13
    Ilkay Gündogan rozehrával další rohový kop. Ve vápně ale zatím vládnou stopeři Watfordu, Mariappa s klidem odvrátil nebezpečí z vápna.
     
    14
    Po ubráněném rohovém kopu se Watford dostal do gólovky. Po přihrávce Deeneyho se zjevil na hranici vápna zcela sám Roberto Pereyra, ale proti vyběhnutému Edersonovi neuspěl.
    14. Pereyrovu šanci musel likvidovat až Ederson
     
    15
    Také Heurelho Gomes musel být v pozoru. Prudkou ránu k pravé tyči od Bernarda Silvy ale stačil bez potíží sebrat do rukavic.
     
    16
    Manchester se znovu usadil před brankou Watfordu. Gündoganova pobídka do pokutového území skončil jen u skvěle postaveného Mariappy.
     
    17
    Deulofeu byl tvrdě zastaven u středové čáry Laportem. Hlavní rozhodčí klidně mohl vytasit první žlutou kartu zápasu, ale francouzský obránce zatím zůstal bez trestu.
     
    18
    Kombinace City pokračuje v poklidném tempu. Silvovu přihrávku podél postranní lajny srazil Femenía pouze na rohový kop. Manchester zůstává v tlaku.
     
    19
    Gomesovi vypadl centr z rukavic, ale jen do prostoru, kde byl sám Doucouré. Watford se ale uchýlil jen k dalekému odkopu do středu trávníku, kde sebral balon Kompany.
     
    20
    Ani úvodní dvacetiminutovka branku nepřinesla. Největší šanci měli paradoxně hráti Watfordu, když Pereyra neproměnil únik po ubráněném rohu.
     
    21
    Watford se i nadále s klidem brání tlaku Manchesteru. Hughes dokonce mohl jít do útoku, na levém kraji našel Pereyru, který ale už nepřihrál přesně do šestnáctky.
     
    22
    City rozehrávalo i ve svém pokutovém území konstruktivně. Až přihrávka Walkera na Silvu skončila za postranní lajnou.
     
    23
    Zdá se, že Watford přežil úvodní tlak soupeřů a nyní se může častěji dostávat i na útočnou polovinu trávníku. Capoue si poradil s Gündoganem, poté ale nebyl přesný Pereyra.
     
    24
    Zdálo se, že Kompany zahrál v pokutovém území rukou. Hlavní rozhodčí ale penaltu neodpískal, navíc udělil žlutou kartu za protesty Doucourému.
    24. Neodpískaná ruka Vincenta Kompanyho
     
    25
    Na druhé straně skončil na trávníku po souboji se Sterlingem Mariappa. Tentokrát už se píská proti City, Watford může rozehrávat z vlastního vápna.
     
    26
    Ke slovu se dostali také velcí favorité dnešního zápasu. Souhra Gündogana s Davidem Silvou ale výhodu City nevytvořila.
     
    27
    Sterling se otáčel s balonem v pokutovém území,ještě našel Gabriela Jesuse, který ale pálil s tečí jen vysoko nad branku Watfordu.
     
    28
    Watford znovu s přehledem ubránil rohový kop, navíc se opět mohl vydat do nebezpečného protiútoku. Ten však skončil jen u Kompanyho.
     
    28
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City se dostává ve finále FA Cupu do vedení! Gabriel Jesus nedokázal prostřelit obranu, následně ale vyhrál hlavičkový souboj pro DAVIDA SILVU, ten si tělem odstrčil bránícího Cathcarta a zakončil křížem ke vzdálenější tyči.
    28. David SILVA - 1:0
     
    30
    Po půlhodině hry vede City nad Watfordem stále o jednu branku. Z velké dálky pálil Sterling, ale jeho pokus byl opět sražen daleko od branky Watfordu.
     
    31
    Po dalším rohovém kopu zakončoval z nepřipravené pozice Ilkay Gündogan. Balon mu sedl přesně na kopačku, ale německý záložník zamířil jen metr nad.
     
    32
    Mariappa se dostal pod tlak při rozehrávce. Balon hráči Watfordu rychle ztratili, ale protiútok Sterlinga s Jesusem postrádal potřebnou přesnost ve finální fázi.
     
    33
    K balonu se dostal také Bernardo Silva. Portugalský záložník vyslal do útoku Mahrize, kterému ale balonu utekl až za postranní čáru. Po doteku Holebase ale budou vhazovat hráči City.
     
    34
    S Davidem Silvou si narazil na levém kraji Sterling, poté přišla přihrávka do vápna, kde se tlačil do šance Gabriel Jesus, ale přes Cathcarta se neprosadil.
     
    36
    David Silva posouval míč Zinčenkovi, ukrajinský obránce sice kolem Holebase neprošel, ale získal pro Manchester alespoň autové vhazování v nadějné pozici.
     
    37
    Nápor City se opět zvyšuje. Gündoganova pobídka do pokutového území měla najít Jesuse, ale ten proti skvěle postavenému Mariappovi neuspěl ani napodruhé.
     
    38
    Souhra Sterlinga s Bernardem Silvou nyní zaskřípala, balon proskákal až za koncovou lajnu, ale balon opět tečoval jeden z obránců Watfordu.
     
    39
    Po přetaženém rohovém kopu se City ještě dostalo do nebezpečného prostoru. Kompany sklepával balon Sterlingovi, který ale nedokázal zakončit přes Capoueho.
     
    40
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester přidává pět minut před přestávkou druhý zásah! Už už to vypadalo, že se Watford dostane z tlaku. Přihrávku za obranu našel Gabriela Jesuse, který překonal Gomese lehkou střelou. Na brankové čáře poté balon zasáhl ještě RAHEEM STERLING a právě jemu je branka přiznána.
    40. Raheem STERLING - 2:0
     
    42
    Po otočce v pokutovém území pálil z úhlu Gündogan, ale Gomes tentokrát balon dokázal vyrazit na rohový kop. Následně se Watford musel osvobodit dlouhým odkopem.
     
    43
    Také Watford se po dlouhé době dostal do pokutového území. Troy Deeney zakončoval z nadějného postavení, ale balon napálil jen do připraveného Edersona.
     
    44
    Minutu před pauzou se snažil míč naservírovat do vápna Mahriz. V šestnáctce se ale Jesus podobně jako před malou chvílí neprosadil.
     
    45
    Manchester City pokračuje v dominantní hře na balonu. Gündogan prostrkával míč na Bernarda Silvu, který byl ale obsazený hned dvojicí soupeřů.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí. Manchester City vede ve finále FA Cupu nad Watfordem o dvě branky.

    Úvodní minuty byly rozpačité z obou stranu. Po ubráněném rohovém kopu se do první šance dostal Watford, Roberto Pereyra z hranice pokutového území sám proti Edersonovi neuspěl. Následně se hráči Watfordu dožadovali odpískání penalty, ale hlavní rozhodčí je po ruce Kompanyho nevyslyšel. David Silva tak mohl favority poslat do vedení křížnou ránou ke vzdálenější tyči. Druhý zásah pře přestávkou zaznamenal Raheem Sterling, který posunul míč z brankové čáry po střele Jesuse do sítě.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas rozehrával ze středového kruhu Gabriel Jesus. City se rychle dostalo na útočné polovinu trávníku. Na pravém kraji se však Walker neprosadil.
     
    48
    Kyle Walker musel po ztrátě balonu zabrat směrem dozadu. S nabíhajícím Deulofeem se ale stačil vrátit a míč mu sebrat. Watford ale vstoupil do druhé půle s velkým nasazením.
     
    49
    Zinčenko společně s Laportem odzbrojili útočícího Deeneyho. Na druhou stranu mířil Gabriel Jesus, ale jeho ránu k první tyči zastavil pohotovým zákrokem Gomes.
     
    50
    Manchester pokračoval rozehrávkou od rohového praporku. Gündoganův pas do šestnáctky našel Gabriela Jesuse, který hlavičkoval parádně k tyči. Gól ale neplatí pro ofsajd brazilského útočníka.
    50. Jesusův gól nebyl uznán pro ofsajd
     
    51
    Watford se musí opět osvobozovat dlouhým odkopem. V pokutovém území City se snažil zakončovat Deulofeu, ale jeho pokus skončil na Laportem.
     
    52
    Nápor City končí nepřesností Davida Silvy, který nedokázal přesně přihrát na několik metrů na levou stranu k Zinčenkovi. Watford je ale ihned po vhazování pod tlakem.
     
    54
    Kiko Femenía zkoušel přihrávat podél postranní lajny na Hughese, ale do cesty se mu postavil David Silva. Následně je ale pískán střelci dnešní první branky faul.
     
    55
    Další faul předvedl Kyle Walker. Watford se nebezpečně přesouvá blíže a blíže k pokutovému území Manchesteru City.
     
    56
    Z místa přestupku centroval do pokutového území Etienne Capoue, ale před Edersonem podržel Manchester obrannou hlavičkou Kompany.
     
    57
    Manchester v posledních minutách ubral z aktivity a Watford se dostává do tempa. Capoue přihrával na Pereyru k levé straně, poté už ale nebyl v dostatečné rychlosti Deeney.
     
    57
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Mahriz, přichází De Bruyne.
     
    58
    Bernardo Silva měl před sebou volný prostor pro průnik až těsně před vápno soupeře. Kevin De Bruyne centroval před Gomese, ale obrana nadzvedla míč nad branku.
     
    59
    Ilkay Gündogan centroval do pokutového území od rohového praporku. Hlavičkoval Laporte, ale branku o několik decimetrů netrefil, Gomes situaci u své tyče hlídal.
     
    60
    Po hodině hry vede Manchester City nad Watfordem stále o dvě branky. Ve druhém poločase se ale hra výrazně uklidnila.
     
    61
    David Silva ztratil míč u středové čáry, poté strhnul na zem unikajícího Hughese a vyfasoval žlutý trest.
     
    62
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Menchester přidává třetí zásah! Po ubráněné situaci v pokutovém území se City dostalo do smrtícího brejku. Gabriel Silva odvedl skvělou práci, zavezl míč až do šestnáctky, kde ho předložil KEVINU DE BRUYNEMU. Ten si ještě kličkou položil Gomese a poté zakončil do prázdné branky.
    62. Kevin DE BRUYNE - 3:0
     
    64
    O trofeji je zřejmě rozhodnuto. Manchester ale nepolevuje v útočení, nyní musel zastavovat akci Jesuse s Davidem Silvou jen za cenu faulu Pereyra.
     
    65
    V pokutovém území získal míč pro City David Silva, poté stříleným centrem hledal Jesuse, ale ten stál až za vyběhnutým Gomese.
     
    66
    Průnikovou přihrávku za obranu stačil ještě před koncovou lajnou zastavit Gündogan. Následně pálil De Bruyne, ale tentokrát už trefil jen obránce před sebou.
     
    67
    Watford se nemůže nadechnout, balon mají stále vítězové posledních dvou ročníků Premier League. Nyní nepřesně přihrával Bernardo Silva k Jesusovi.
     
    68
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Deulofeu, přichází Gray.
     
    69
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Pereyra, přichází Success.
     
    70
    Deeney zkoušel lobem překonat obranu City, ale Kompany se stačil natáhnout k hlavičce a přerušit nápor Watfordu. Hráči ve žlutých dresech ještě zůstávají u balonu.
     
    70
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka Manchesteru City! Tak i GABRIEL JESUS se dnes dočkal, zásah z prvního poločasu mu na brankové čáře sebral Sterling, nyní už si vše brazilský útočník pohlídal. Únik od středové čáry dotáhl až do pokutového území, naznačením sice Gomese nezmátl, ale poté ho dokázal prostřelit.
    70. Gabriel JESUS - 4:0
     
    71
    Další gól měl na kopačce Kevin De Bruyne, ale obstřelen nedokázal umístit míč ke vzdálenější tyči. Watford je zcela mimo hru.
     
    73
    Ederson musel také zasahovat. Po standardní situaci hlavičkoval nebezpečně Andre Gray, ale brazilský gólman ve službách City byl připraven.
     
    74
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gündogan, přichází Sané.
     
    75
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Hughes, přichází Cleverley.
     
    76
    Také Watford se dostával do pokutového území. Souhra střídajícího Cleverleyho s Deeneym skončila až u Kompanyho, který musel pouze odkopávat.
     
    77
    Po Edersonově rozehrávce se dostal k balon Leroy Sané, přihrávku na Sterlinga ale už propasírovat před obránce nedokázal. City se ale rychle vrátilo k balonu.
     
    78
    Kombinace City pokračuje na polovině trávníku, hráči Watfordu už se nesnaží tak agresivně napadat jako v prvním poločase dnešního zápasu.
     
    79
    Manchester i nadále drží balon pod kontrolou. David Silva přihrával kolem Doucourého k Sanému, následně byl ve hře i také De Bruyne a Jesus.
     
    80
    Bernardo Silva byl sice pod tlakem, ale ještě dokázal míč předat Jesusovi, následně zkoušeli hráči City přejít do útoku na levé straně, ale Sané byl ubráněn.
     
    81
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází D. Silva, přichází Stones.
     
    82
    Saného zastavil jen za cenu faulu Kiko Femenía. Španělský obránce měl potíže se stabilitou a tak musel soupeře stáhnout k zemi. Je za to odměněn žlutou kartou.
     
    83
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Heurelho Gomes popáté inkasuje! Na levém kraji se uvolnil k centru do pokutového území Bernardo Silva, na hranici malého vápna předskočil obránce RAHEEM STERLING, který poté pálil přesně pod břevno. Gomes si sice sáhl na balon, ale už ho nedokázal vyrazit.
    83. Raheem STERLING - 5:0
     
    84
    Sterling se řítil znovu do šance, v klíčovou chvíli mu ale balon odskočil od kopačky a toho využil k zákroku v pokutovém území Gomes. Obrana Watfordu opět nestíhala.
     
    85
    De Bruyne přetlačil ve středu pole Doucourého, následně našel na levé straně Stonese, který ale už raději přihrával pouze pod sebe Zinčenkovi.
     
    86
    Bernardo Silva přihrával podél postranní lajny De Bruynemu, ten ještě přistrčil míč zpět portugalskému záložníkovi, ale šestou branku City překazil skluzem Mariappa.
     
    87
    Kevin De Bruyne rozehrával od rohového praporku do pokutového území, kde byl ale jako první u balonu Adrian Mariappa. City se ale velmi rychle vrátilo k balonu.
     
    88
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Destrukce Watfordu pokračuje! De Bruyne nastartoval akci na pravém kraji, přízemním centrem našel v šestnáctce RAHEEMA STERLINGA, který na první pokus sice trefil jen Gomese a ten vyrazil míč na tyč. Po odrazu od brankové konstrukce byl ale u míče jako první právě Sterling, který završil hattrick.
    88. Raheem STERLING - 6:0
     
    90
    Ani šest branek City nestačí a i v devadesáté minutě se snaží útočit. Se Stonesem si narazil na pravé straně Bernardo Silva, který ale poté už nenašel Sterlinga.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90+2
    Také Leroy Sané si chtěl vstřelit finálový gól, ale jeho ránu stačil zblokovat na hranici malého vápna Adrian Mariappa. Gomes následně sebral nadýchaný centr do rukavic.
     
    90+2
    Ještě jedna branková příležitost. Do otevřené obrany se vřítil Sterling, který ještě přihrával pod sebe na zcela volného Stonese, ale Gomes vytáhl parádní zákrok.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Po ligovém poháru a Premier League vítězí Manchester City i v FA Cupu! Ve finálovém utkání deklasovali svěřenci Josepha Guardioly Watford 6:0!

    Úvodní minuty byly rozpačité z obou stranu. Po ubráněném rohovém kopu se do první šance dostal Watford, Roberto Pereyra z hranice pokutového území sám proti Edersonovi neuspěl. Následně se hráči Watfordu dožadovali odpískání penalty, ale hlavní rozhodčí je po ruce Kompanyho nevyslyšel. David Silva tak mohl favority poslat do vedení křížnou ránou ke vzdálenější tyči. Druhý zásah pře přestávkou zaznamenal Raheem Sterling, který posunul míč z brankové čáry po střele Jesuse do sítě.

    Po změně stran hlavičkoval k tyči Jesus, ale pouze z ofsajdu. Na třetí branku ale hráči City nečekali dlouho. Střídající Kevin De Bruyne využil přihrávce Gabriela Jesuse a zakončil do odkryté branky. Čtvrtá zásah poté přidal sám Jesus, který proměnil únik od poloviny hřiště střelou kolem Gomese. Už na 5:0 zvyšoval deset minut před koncem Raheem Sterling po parádní přihrávce Bernarda Silva. Následně Sterling završil hattrick tentokrát po souhře s De Bruynem.
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:6. (19:53:53)

    Vít Schück

    Góly: 28. D. Silva, 40. Sterling, 62. De Bruyne, 70. Jesus, 83. Sterling, 88. Sterling

    Karty:   61. D. Silva (MAC) – 24. Doucouré (WAT), 82. Femenía (WAT)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:6.
    Manchester City: Ederson – Walker, Kompany, Laporte, Zinčenko – B. Silva, Gündogan (74. Sané), D. Silva (81. Stones) – Mahriz (57. De Bruyne), Jesus, Sterling
    Náhradníci: Murić – Danilo, Stones, Agüero, De Bruyne, Sané, Otamendi

    Watford FC: Gomes – Femenía, Mariappa, Cathcart, Holebas – Hughues (75. Cleverley), Capoue, Doucouré, Pereyra (69. Success) – Deulofeu (68. Gray), Deeney
    Náhradníci: Foster – Janmaat, Cleverley, Success, Masina, Gray, Kabasele

    Rozhodca: Friend – Hatzidakis, Wilkes