Chomutov – Litvínov 2:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 5:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 15.03.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Play-out extraligy (ČR) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (19:53:57)
     
    Chomutov si dál komplikuje cestu za záchranou, jelikož nestačil v derby na Litvínov. Hostující celek hrál v klidu, jelikož už mu o nic nejde. Nutno říct, že VERVA byla lepším celkem a zaslouženě připisuje do tabulky tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Oddechový čas pro domácí a je jasné, že Justin Peters už zůstane na střídačce.
     
    59:12
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Kašpar – 2 min., podrážení).
     
    58:59
    Jan Stránský zachytil puk na vrcholu kruhů a z otočky vystřelil. Jaroslav Janus byl opět připravený a je rozdílovým hráčem zápasu.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Jan Havel.
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Ondřej Jurčík – 2 min., hákování).
     
    57:00
    Domácí na konci oslabení ujeli do přečíslení, které chtěl vyřešit sám Jan Stránský. Jeho pokus orazítkoval jen pravou tyčku, a tak hostujícímu brankáři musí zvonit v uších ještě teď. Chomutovské publikum už se radovalo, ale předčasně.
     
    56:14
    Z levé strany nejprve střílel Lukáš Doudera, jenž trefil soupeře. Kotouč se odrazil mezi kruhy, kde se nacházel Viktor Hübl, jenž zamířil do hrudi kanadského gólmana.
     
    54:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Kovář – 2 min., držení).
     
    54:39
    Vladimír Růžička od pravého mantinelu chtěl přihrát na spoluhráče před brankou, ale trefil jen hůl soupeře, a tak se Piráti musejí velmi rychle vracet.
     
    53:37
    Hostující celek se nachází po druhé inkasované brance pod tlakem, a tak přichází vyhození po hrazení. Následuje vhazování po pravé ruce Jaroslava Januse.
    52:41 Petr KOBLASA - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Od modré čáry vystřelil Lukáš Kovář, jehož zakončení bylo sražené vedle brány. Zpoza brány pak přesně přihrál Vladimír Růžička, jenž mezi kruhy našel osamoceného PETRA KOBLASU. Chomutovský útočník na nic nečekal a z jedné trefil odkrytou část branky. Asistence: Vladimír Růžička a Jan Stránský.
     
    51:56
    Od levého mantinelu zakončoval nestárnoucí Radek Duda, jenž trefil prostor, kde se nacházela Janusova lapačka.
     
    50:55
    Proti holi dostal puk na modrou čáru Roman Graborenko, jeho dělovka z jedné mířila do branky. Jenže kanadský gólman zasáhl širokou holí.
     
    50:15
    Odražený puk mířil do předbrankového prostoru, kde se nacházel David Drašar. Hostující mladík byl ve velkém úhlu, a tak zamířil jen do boční strany sítě.
     
    49:18
    Vladimír Růžička si od mantinelu najel do střelecké pozice. Ovšem do zakončení mu vložil hůl soupeř a puk poté zamířil znovu do ochranné sítě.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 30. Vantuch (L. Kovář), 53. Koblasa (V. Růžička, J. Stránský) – 6. V. Hübl (Svoboda), 15. Drašar, 21. Myšák (Kašpar), 31. M. Hanzl (Kašpar, Ščotka)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, L. Kovář, Blaha, Dietz, Štich – Klhůfek, V. Růžička (A), Tomica (C) – J. Stránský, Raška I, Sklenář – Duda, Vantuch, Koblasa – J. Havel, Huml (A), Marjamäki.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček, Trončinský, Březák – Svoboda, V. Hübl (A), Válek – Kašpar (C), Myšák, Helt – Jánský, M. Hanzl, Jícha – Drašar, M. Havelka, Jurčík.

    Rozhodca: Svoboda, Bejček – Lučan, Kis

    Diváci: 3 833